Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent iexplorer.exe (1 db)

Mit jelent az iexplorer.exe?

Én most nem az explorerre gondoltam, hanem az iexplorerre.

Legjobb válasz: az explorer.exe az maga a windows intézõje. Ha leállítod akkor értelemszerûen eltûnik minden kivéve a háttérképet meg a programokat, mert nem látod az asztalt, ami maga is egy mappa. Az iexplore.exe az az IE-é. Ha 2 ablakod van megnyitva belõle akkor 2x jelenik meg a feladatkezelõben. Ha már iexploreR.exe van az már problémás ilyenkor jön a vírusírtás.

az explorer.exe az maga a windows intézõje. Ha leállítod akkor értelemszerûen eltûnik minden kivéve a háttérképet meg a programokat, mert nem látod az asztalt, ami maga is egy mappa. Az iexplore.exe az az IE-é. Ha 2 ablakod van megnyitva belõle akkor 2x jelenik meg a feladatkezelõben. Ha már iexploreR.exe van az már problémás ilyenkor jön a vírusírtás.
Nézd meg még egyszer, hogy pontosan mi a neve a processnek. Az Internet Explorer futtatható állománya az 'iexplore.exe', az 'iexplorer.exe' az valami kártékony cucc lehet csak, pl. többféle adware rakja be magát így a memóriába. És tényleg használj Tûzrókát, mert az sokkal biztonságosabb. A gépedre pedig ráfér egy alapos vírus-, spyware- és adware-írtás.
Ha akkor nézed meg a feladat kezelõt amikor a böngészõ nyitva van, akkor bizony halálosan természetes, hogy kiírja a folyamatok között. Ha akkor is kiírja, amikor nincs megnyitva, akkor meg a háttérben futtatja azt egy vírus.
az Internet Explorer ha azt használod akkor onnan jönnek a vírusok a netrõl.Javaslom használ Mozilla Friefox-ot
A kérdező hozzászólása: Én azt sem értem hogy miért fut az explorer mindig (feladatkezelõben látom, a rendszergazda használja), mikor Firefoxot használok. Leállítani nem lehet mert akkor eltûnnek az ikonok, és újra kell tölteni a rendszert. Nem mindig jelenik meg ez az "iexplorer", (pl most sem, mert leszoktam állítani, így nem tudom megnézni hogy iexplorer vagy iexplore), de van amikor egyszerre több példányban is fut a feladatkezelõ szerint, a memóriát meg közben nagyon eszi.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik az a VGA amivel nem lenne CPU limitem?

1280 x 1024 felbontáS , és Pentium G2020 2.9Ghz proci
?
arra gondolok melyik vga-t birná kihajtani illetve melyik a legerösebb amit elbir a cpu?

1

Miért nem kapcsolódik be a tűzfalam?

A windows tűzfal nem tud módosítani bizonyos beállításokat.
Hibakód : 0x80070424

Ezt az üzenetet dobja ki.

2

A számítógpen vírus volt és azt irta internet rendősrség de előte trojait irt ki akkor most ez tényleg az vagy csak átverés?

mert bekapcsoltam a gépet 5mp mulva mikor betöltődött job alsoba megjelent egy olda címe hogy nemtudom már......ru gondolom orosz volt és utána az egész képen ilyen oldal nyilt meg nem működött csak a crtl alt delete de azzal sem tudtam sokmindent kezdeni de akkor ez vírus lehetet vagy tényleg internetrendörség mert szerintem nem csak annyit irt hogy fizess 25000ft-ot de ujra lett rakva a gépem, most vagy olyan oldalrol tölöttem le ahonan nemlhetetet volna vagy csak sima vírus the ..p bayrol pes13-at tölöttem barátom is letöltötte de neki semi nem lett már jó a gépem csak kiváncsi vagyok mi lehetett

11

Hogyan távolíthatom el a jelszót a gépről?

Windows 8-am van, a gépet levédtem jelszóval és amikor meguntam a folytonos beírogatást el akartam távolítani a jelszót de nem tudtam hogyan kell.
Az xp volt olyan lehetőség h ''jelszó eltávolítása'' vagy ilyesmi, de ezen nem találtam olyat. Tudtok segíteni?

4

Milyen módot állítsak be Comodo-ban?

2

Spammeltem YouTube-on egy videót, biztosan fogják törölni?

A videóban én szerepelek,meg még páran,nem történik semmi különös,csak a gond az hogy a feltöltő az én engedélyem nélkül tültütte fel,és ez engem bánt,mivel lenne némi kifogásom(ezt most ne részletezzük,ugyanis személyes),és azt szeretném megtudni hogy mennyi az esélye annak hogy törölni fogják?Remélem törlik,mert ez kissé befolyással van erre-arra a magán életemben...

19/F

1

Körülbelül hány befoltozatlan biztonsági rés fog maradni a Windows XP-ben 2014 áprilisa után?

19

Le tudok védeni jelszóval egy mappát a külső winchesteremen valamilyen módon? Hogyan?

4

Milyen elveken működik a kétkulcsos, azaz aszimmetrikus kódolás, rejtjelezés?

Gyakorlatias magyarázatra lenne szükségem, ugyanis meg szeretném tanulni az alkalmazását, de egyelőre csak az alapelveivel és fogalmaival vagyok tisztában. Továbbá használható ez a fajta titkosítási forma a hagyományos papír-toll párossal? Vagy csak számítógépes programok segítségével?

1

Valaki egy jó gépet? Asztali használt pc?

pentium 2,8 lenne jó munkára kellene, és xp - vel használnám
4 gyermekem van így nekem gép nem igen jut ...
a lényeg, hogy olcsó legyen
köszönöm

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!