Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent iexplorer.exe (1 db)

Mit jelent az iexplorer.exe?

Én most nem az explorerre gondoltam, hanem az iexplorerre.

Legjobb válasz: az explorer.exe az maga a windows intézõje. Ha leállítod akkor értelemszerûen eltûnik minden kivéve a háttérképet meg a programokat, mert nem látod az asztalt, ami maga is egy mappa. Az iexplore.exe az az IE-é. Ha 2 ablakod van megnyitva belõle akkor 2x jelenik meg a feladatkezelõben. Ha már iexploreR.exe van az már problémás ilyenkor jön a vírusírtás.

az explorer.exe az maga a windows intézõje. Ha leállítod akkor értelemszerûen eltûnik minden kivéve a háttérképet meg a programokat, mert nem látod az asztalt, ami maga is egy mappa. Az iexplore.exe az az IE-é. Ha 2 ablakod van megnyitva belõle akkor 2x jelenik meg a feladatkezelõben. Ha már iexploreR.exe van az már problémás ilyenkor jön a vírusírtás.
Nézd meg még egyszer, hogy pontosan mi a neve a processnek. Az Internet Explorer futtatható állománya az 'iexplore.exe', az 'iexplorer.exe' az valami kártékony cucc lehet csak, pl. többféle adware rakja be magát így a memóriába. És tényleg használj Tûzrókát, mert az sokkal biztonságosabb. A gépedre pedig ráfér egy alapos vírus-, spyware- és adware-írtás.
Ha akkor nézed meg a feladat kezelõt amikor a böngészõ nyitva van, akkor bizony halálosan természetes, hogy kiírja a folyamatok között. Ha akkor is kiírja, amikor nincs megnyitva, akkor meg a háttérben futtatja azt egy vírus.
az Internet Explorer ha azt használod akkor onnan jönnek a vírusok a netrõl.Javaslom használ Mozilla Friefox-ot
A kérdező hozzászólása: Én azt sem értem hogy miért fut az explorer mindig (feladatkezelõben látom, a rendszergazda használja), mikor Firefoxot használok. Leállítani nem lehet mert akkor eltûnnek az ikonok, és újra kell tölteni a rendszert. Nem mindig jelenik meg ez az "iexplorer", (pl most sem, mert leszoktam állítani, így nem tudom megnézni hogy iexplorer vagy iexplore), de van amikor egyszerre több példányban is fut a feladatkezelõ szerint, a memóriát meg közben nagyon eszi.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehet, hogy a biztonsági másolatom mérete csak negyed része az eredetinek?

Készítettem egy biztonsági másolatot a C partíciómról (ahol az op.rendszer is van). A partíció használt mérete a "tulajdonságok" szerint kb 12 GB, a másolaté meg kb 3 lett. Mi a magyarázat?

2

Tegnap p*rnó nézés közben egy rendőrségi oldal szerűség jött be azzal, hogy nyomoznak és a böngészőm "meg van blokkolva" Ez igaz, tehát ki fognak jönni házhoz vagy csak kamu?

3

Munkát kínáló átverés-spam? A banki adatok megszerzése a céljuk! Egyébként nem kerestem munkát.

"Jó napot. Munkatársat keresünk híres cégünkbe Szövegszerkesztő beosztás betöltésére.
Feladatok:
24 órán belül küldünk egy e-mailt szövegekkel. Néhány rövid szöveg a helyesírás, garmmatika ellenőrzésére,
és azok hibáinak javítására. Ez lesz a bizonyítéka annak is, hogy tud angolul. A munkáért pénzt fog kapni. A végrehajtott munka fix jutaléka 5 euró 1 kb-ért.
Miután ellenőriztük tudását és természetesen a feladat nyagyságától függően a havi fizetése 3000-3500 euró lesz havonta. A munkához szükséges eszközök:
mobil elérhetőség, Internet, e-mail fiók, bankszámla (a jutalék átutalásához) és természetesen az Ön tudása és szakmai tapasztalata.
Munka feltételek:
- nem teljes munkaidő
- Munkaidejét saját maga osztja be
- Versenyképes munkabér, amelyet kéthetente átutalunk a bankszámlájára
- Pályafutás
A cégről és az állásról részletesebb információt kaphat, miután kitölti a következő regisztrációs kérdőívet:
1. Családi név és utónév
2. Elérhető telefonszám
3. Ország, amelyben tartózkodik, él
Elérhetőség: [email protected]
Miután megkapjuk a kitöltött regisztrációs kérdőívet, felvesszük Önnel a lkapcsolatot és elküldjük a további információt.

5

Most meg fognak büntetni?

Egyszer böngészek a neten és feljön egy ilyen ablak hogy én megszegtem a gyermek pornográfia törvényét vagy mi, de hátén soha de soha nem néztem gyermek porónt akkor mist mi lesz valaki járt már így?

5

Windows 8-ban hogyan tiltsunk ki valakit a fiókunkból?

Az öcsém a régi rendszergazda jelszóval megcsinálta magának, hogy hozzáférhessen a felhasználói fiókomhoz, és ezt akarom letiltani. Folyton kirak mindenfélét az asztalomra, és bármikor letörölhet bármit. Nem tudnátok segíteni?

5

A "rendőrség blokkolja a gépedet" virust hogy kell leszedni, hogyha "a csökkentett mód parancssorralt" vagy sima csökkentett módot be sem hozza mert újraindítja olyankor a gépet?

A ctr+alt+delre meg csak egy pillanatra villantja fel a taskmanagert majd azt is lezárja?

5

Ez vírus? Kép lent

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/12790..
Természetesen nem fogok utalni nekik, de mit csináljak, hogy eltűnjön? Már fut az avast.

3

Valaki esetleg tud nekem segíteni?

Egy facebook profil jelszavára lenne nagyon nagy szükségem! Valaki tudna nekem ebben segíteni??

2

Vírus probléma, adna ötleteket valaki?

Letöltöttem a netről egy számot, akkor jelezte a vírusirtó, hogy fenyegetést észlelt. Azt hiszem azóta is ez lehet a problémám, ugyanis kedden teljesen megadta magát a laptopom, a net nem akart bekapcsolni, a vírusirtó le lett tiltva, még belemenni sem tudtam. Elkezdtük újratelepíteni, viszont egyszercsak helyreállt minden, a vírusirtó megjelent a tálcán, a net is működött rendesen, így mégsem lett újratelepítve. Azóta működik minden, viszont szinte minden oldalon kis ablakokat dobál ki nekem, amiket eddig nem tett. Most is ahogy be akartam jelentkezni ide, a felhasználónévre kidobott egyet, hogy én vagyok a 100. látogató és nyertem, vagy menjek amerikába dolgozni.. Nagyon zavaró, mert pont a legrosszabb helyekre rakja, és félek, hogy véletlenül rákattintok egyszer. A beállításoknál ki van pipálva, hogy előugró ablakok letiltása, mégis megkapom. Ez a vírus miatt lenne? Tudom, hogy újra kéne telepíteni ezt az egészet, de a jövőhét végéig nincs rá lehetőségem.

5

Bios Password kikapcsolása?

Sziasztok van egy laptopunk, amin nem tudom hogyan, de lett egy bios jelszó beállítva. Ezt ki lehet kapcsolni valahogyan?
Előre is nagyon köszönöm.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!