Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent iexplorer.exe (1 db)

Mit jelent az iexplorer.exe?

Én most nem az explorerre gondoltam, hanem az iexplorerre.

Legjobb válasz: az explorer.exe az maga a windows intézõje. Ha leállítod akkor értelemszerûen eltûnik minden kivéve a háttérképet meg a programokat, mert nem látod az asztalt, ami maga is egy mappa. Az iexplore.exe az az IE-é. Ha 2 ablakod van megnyitva belõle akkor 2x jelenik meg a feladatkezelõben. Ha már iexploreR.exe van az már problémás ilyenkor jön a vírusírtás.

az explorer.exe az maga a windows intézõje. Ha leállítod akkor értelemszerûen eltûnik minden kivéve a háttérképet meg a programokat, mert nem látod az asztalt, ami maga is egy mappa. Az iexplore.exe az az IE-é. Ha 2 ablakod van megnyitva belõle akkor 2x jelenik meg a feladatkezelõben. Ha már iexploreR.exe van az már problémás ilyenkor jön a vírusírtás.
Nézd meg még egyszer, hogy pontosan mi a neve a processnek. Az Internet Explorer futtatható állománya az 'iexplore.exe', az 'iexplorer.exe' az valami kártékony cucc lehet csak, pl. többféle adware rakja be magát így a memóriába. És tényleg használj Tûzrókát, mert az sokkal biztonságosabb. A gépedre pedig ráfér egy alapos vírus-, spyware- és adware-írtás.
Ha akkor nézed meg a feladat kezelõt amikor a böngészõ nyitva van, akkor bizony halálosan természetes, hogy kiírja a folyamatok között. Ha akkor is kiírja, amikor nincs megnyitva, akkor meg a háttérben futtatja azt egy vírus.
az Internet Explorer ha azt használod akkor onnan jönnek a vírusok a netrõl.Javaslom használ Mozilla Friefox-ot
A kérdező hozzászólása: Én azt sem értem hogy miért fut az explorer mindig (feladatkezelõben látom, a rendszergazda használja), mikor Firefoxot használok. Leállítani nem lehet mert akkor eltûnnek az ikonok, és újra kell tölteni a rendszert. Nem mindig jelenik meg ez az "iexplorer", (pl most sem, mert leszoktam állítani, így nem tudom megnézni hogy iexplorer vagy iexplore), de van amikor egyszerre több példányban is fut a feladatkezelõ szerint, a memóriát meg közben nagyon eszi.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan kell az instagramon azt beállítani, h csak a "követők" lássák a fotóimat?

0

Feltörték az email-fiókom, mit tegyek? . Segítség!

Sajnos megváltoztatták a jelszavam, egyszerűen nem tudok mit tenni. Nektek van valamilyen ötletetek (azon kívül, hogy csináljak új fiókot) ?

7

Vettem egy Western Digital My Passport HDD-t, amihez van gyári WD Security program. Érdemes még egy TrueCryptet is tenni rá?

Nem igazán értek az ilyen dolgokhoz, és nem tudom, hogy a WD programja mennyire megbízható..

1

Ingyenes vagy olcsó (max.13 ezer/év) biztonsági program kombináció laptopra?

Egy Asus laptopra és egy Asus Notebookra kellene. Mindkettő Win7 fut. A kettő gépre nem szeretnék évi 13 ezernél többet költeni. Teljes leírást kérnék(honnan lehet letölteni stb.).Köszönöm.

3

Mit csináljak ha fel törték az originem amibe volt 1 battlefield 3?

4

Hogy tudok facebookon letiltani vkit, hogy ne tudjon írogatni nekem?

Már töröltem az ismerősök közül.

2

Egy számítógépre be van rakva, hogy csak a rendszergazda tudjon pl:játékot telepíteni, hogy lehetne ezt megkerülni?

6

Miért lehet ilyen könnyen feltörni a windowst?

mármint az op rendszer regiszrációs kulcsát létrehozni kis programmal?(loader)

9

Kezdő felhasználóként az Eset Smart Securityt hogyan állítsam be, illetve milyen progikat telepítsek még mellé, a biztonságért? A gép karbantartását hogyan végezzem? Esetleg olcsó/ingyenes vírusirtó ami jó?

8

AVG Internet Security 2012 mellé érdemes feltenni Ad-Aware-t?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!