Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent iexplorer.exe (1 db)

Mit jelent az iexplorer.exe?

Én most nem az explorerre gondoltam, hanem az iexplorerre.

Legjobb válasz: az explorer.exe az maga a windows intézõje. Ha leállítod akkor értelemszerûen eltûnik minden kivéve a háttérképet meg a programokat, mert nem látod az asztalt, ami maga is egy mappa. Az iexplore.exe az az IE-é. Ha 2 ablakod van megnyitva belõle akkor 2x jelenik meg a feladatkezelõben. Ha már iexploreR.exe van az már problémás ilyenkor jön a vírusírtás.

az explorer.exe az maga a windows intézõje. Ha leállítod akkor értelemszerûen eltûnik minden kivéve a háttérképet meg a programokat, mert nem látod az asztalt, ami maga is egy mappa. Az iexplore.exe az az IE-é. Ha 2 ablakod van megnyitva belõle akkor 2x jelenik meg a feladatkezelõben. Ha már iexploreR.exe van az már problémás ilyenkor jön a vírusírtás.
Nézd meg még egyszer, hogy pontosan mi a neve a processnek. Az Internet Explorer futtatható állománya az 'iexplore.exe', az 'iexplorer.exe' az valami kártékony cucc lehet csak, pl. többféle adware rakja be magát így a memóriába. És tényleg használj Tûzrókát, mert az sokkal biztonságosabb. A gépedre pedig ráfér egy alapos vírus-, spyware- és adware-írtás.
Ha akkor nézed meg a feladat kezelõt amikor a böngészõ nyitva van, akkor bizony halálosan természetes, hogy kiírja a folyamatok között. Ha akkor is kiírja, amikor nincs megnyitva, akkor meg a háttérben futtatja azt egy vírus.
az Internet Explorer ha azt használod akkor onnan jönnek a vírusok a netrõl.Javaslom használ Mozilla Friefox-ot
A kérdező hozzászólása: Én azt sem értem hogy miért fut az explorer mindig (feladatkezelõben látom, a rendszergazda használja), mikor Firefoxot használok. Leállítani nem lehet mert akkor eltûnnek az ikonok, és újra kell tölteni a rendszert. Nem mindig jelenik meg ez az "iexplorer", (pl most sem, mert leszoktam állítani, így nem tudom megnézni hogy iexplorer vagy iexplore), de van amikor egyszerre több példányban is fut a feladatkezelõ szerint, a memóriát meg közben nagyon eszi.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez milyen vírus? INI:Adware-A [Adw]

2

Ki vett már HP Compaq 615 típusú notebookot?

Vvettem egyet még 2011-ben ÉS windows vista volt rajta meg 1 GB ram bnne!! Egy lyukas kalap szar az egész...
Az érdekelne, hogy mindegyik ilyen *-e, vagy csak az enyém?

0

Kinek milyét törték fel eddig?

Milyen operációs rendszereket használnak ezek a cégek?
Volt már valakinek kára is ezekből?

LinkedIn (csoportosan)
PayPal (csak az enyémet egyszer)
AdobeID (csoportosan és most)

17

Tegnap az Avast ezt irta: ROOTKIT blokkolva stb karanténba helyezés. Ma lefuttattam 3 különböző programmal teljes rendszervizsgálatot. és nem tudom hogy rajta van-e még. Valami ötlet?

1

Most akkor foglalkozzak vele?

nekem is előjött ez a rendőrségi vírus cucc, egy kattintással bezártam és készvége nem is jelent meg többet, akkor gondolom nem kell ujra raknom a gépemet meg ienek. egyébként a vírusírtóm nem talált semmien vírust. (MSE,win7

1

Ha valaki feljelent hamis profilért, mire számíthatok?

2

A telefonomra tömérdek mennyiségű írásvédett mappa került, sehogy sem tudom letörölni?

Valószínűleg letöltöttem valamit, és azzal együtt jött a meglepi... A memóriakártyán vannak, 0 bájtosak, mégis azt írja ki, hogy kb. 7 mb van a kártyán, pedig minimum 1 gigának kéne lennie...
Szóval le lehet ezt valahogy törölni? Próbáltam gépen keresztül, közvetlenül telefonról, de nem megy. Mi kell hozzá? Nem vagyok egy technológia-zseni, nem nagyon értek hozzá...

0

FB-n csináltam egy álprofilt, és elküldtem a francba elég csúnyán egy emberkét büdös k*va stb. Emiatt ha feljelentést tesz az illető, akkor kinyomozhatják az IP címet? Hamis adatok voltak megadva fb-n, már megbántam!

12

Ha a system 32, win 32 fájlok, mappák megfertőzödtek ( virus) akkor azt hogy lehet megoldani ujra telepitéssel? Esetleg más úton?

1

Az biztonságos ha nyitok egy portot a routeren?

A haverommal szeretnénk egy Minecraft szervert, hogy tudjunk multizni és ehhez egy portot kell nyitni a routeren.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!