Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogyha papír kerül elém (1 db)

Mit jelent az, hogyha papír kerül elém én sziveket rajzolok, de amin átmegy 1 nyil? ez mit jelenthet?

nem direkt rajzolgatom, hogy most ez hude jól néz ki, hanem ez ugy beülröl jön, és csak rajzolom, de a nyil mindig ott van, csak a szivek formája más, valamikor az egyik fele nagyobb mint a másik.

Legjobb válasz: semmit nem jelent. gondolom szerelmes akarsz lenni, és ezért. a nyilas szív pedig egy ismert motívum, a szerelem jelképe. ennyi. nem tudom, mostanában minden hülyeséggel foglalkoznak a fiatalok, és mindent a szexuális érettség jeleinek fognak föl. meg hasonlók. hülyeség. azt jelenti, hogy túl sok szabadidõd van:D

semmit nem jelent. gondolom szerelmes akarsz lenni, és ezért. a nyilas szív pedig egy ismert motívum, a szerelem jelképe. ennyi. nem tudom, mostanában minden hülyeséggel foglalkoznak a fiatalok, és mindent a szexuális érettség jeleinek fognak föl. meg hasonlók. hülyeség. azt jelenti, hogy túl sok szabadidõd van:D
ha sziveket rajzolsz, az a szeretet utáni vágyat fejezi ki, ami nem feltétlenül szerelem vagy egy fiú utáni vágyat jelenti, családi jelelgûre is utalhat, de a nyilak nem tudom hogy mit jelenthetnek, illetve a nyilas szív
ez egy szimbólum, ami a szerelembeesést ábrázolja. Ámor/Érosz nyila az a nyíl, amit rajzolsz. van is egy szólás: eltalálta Ámor nyila. azt jelenti, hogy belezúgott valakibe. :) hát ezt jelenti.
Náci...Úúúúristn...de végülis lehet...
Szerintem náci vagy. A nyíl köztudottan a magyar fasiszták jele (nyilaskereszt). A szív azt jelenti, hogy átadod magad ennek az eszmének. Szerintem vállald fel, mást úgysem tehetsz. Állj ki nyiltan az emberek elé, és ne folytsd el önmagad. Van aki macskarajongó, van aki szenvedélyes kajakos, és van aki náci. Ez a világ rendje.
Gondolom azért rajzolgatod, mert egy csomó helyre rajzolgatnak ilyet, szív nyillal a közepén. Miért jelentene ez bármit? Én is önkéntelenül firkálok, ha ceruza vagy toll van a kezemben, csak én kockákat szoktam meg babszemeket. Attól még ez nem jelent semmit.
szerintem még olyan fiatal, hogy azt sem tudja miaz a náci.. azt meg végképp nem tudhatja, hogy a nyíl a jele
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolonak üzenem, hogy 15 évesen tudom, hogy mi az hogy náci, de oké, köszönöm a válaszokat


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért kell egy lánynak ilyet csinálnia?

Ismerek egy csajt, aki alapjáraton normális, és nem is buta... De legutóbb elég érdekes dolgot mutogatott nekem. A telefonjában van egy lista, amiben összegyűjtötte a fiúkat, akikkel kevert már, vagy szexelt, vagy bármi... Mellesleg az én volt barátom neve is a listán volt.. De ez mellékes.
Lányok, ti mit tennétek ha egy ilyen listán a volt barátotok neve, vagy a fiú neve is ott lenne, aki tetszik?
És mit gondoltok erről? Miért csinálja ezt? Szerintem rohadt szánalmas :D

8

Miért jó az ha valakinek van barátnője?

11

Mit gondoltok, mit szólna hozzá az exetek vagy az a személy akinél megvolt a tetszdés mindkét oldalról, de nem lett semi, ha írnátok neki egy oylan üzenete, hogy "Hiányzol! "?

Semmi többet, csak ennyit :)

3

Lehetséges, hogy evéssel helyettesítem a szexet?

Lényeg a következő: még nem lakunk együtt a párommal, így egymáshoz járnunk kell. És amikor együtt vagyunk, alig eszem valamit, rengeteget és csodálatosakat szeretkezünk/szexelünk. :) Ellenben, amint elválunk vasárnap, elkezdek sokat enni. Sokszor úgy, hogy nem is vagyok éhes.
És azelőtt is folyton kajáltam, amikor még nem voltam vele együtt.
Már ő is megjegyezte, hogy evéssel helyettesítem a szexet, mert amikor a szexről beszélünk (vagy csak eszembe jut, hogy kívánom őt - ami veszettül gyakori), hamarabb mondom neki, hogy "éhes vagyok".

(Megjegyzés: az elhízásba ne menjünk bele, remek géneket örököltem, ehetek, amennyit akarok! :D)

5

Fiúk! Milyen bemutatásnak orulnetek?

Èn 19l ő 25f. Szüleim eltalálták, h elegáns retrodiszkoba vinnének minket,h ott megismerjék vmennyire. A másik véglet, h elhivjak ide, leultetik a nappaliba, ès beszélgetnek. Nem akarom elijeszteni a baràtom a szuleimmel.
Õ màr bemutatott az ő szuleinek, par szót váltottunk, semmi több nem volt.

4

Hogyan hordjam ott lent?

18/F vagyok és a kérdésem főleg a korosztályomban lévő lányokhoz szól. Ti hogy szeretitek vagy szerintetek milyen az ideális, hogy ha eredeti, ollóval igazított, csupasz vagy ha mintás (pl fordított háromszög stb)?

2

Mi tetszik a korombeli lányoknak? 15/F

182 cm magas vagyok 85kg, húsosabb vagyok a többi srácnál, nincs kockahasam se. Kedves vagyok, érdeklődöm a másik után, néha túlzásba is viszem. Az érdekelne hogy mi tetszik a korombeli lányoknak?

10

Bevallottam a srácnak, hogy érzek iránta valamit, finoman visszautasított, lehetünk még barátok?

Egy hónapja ismertem meg egy srácot, szinte azonnal beleszerettem. Nagyon jól összebarátkoztunk, én viszont bevallottam neki egy hete, hogy kezdek iránta érezni valamit. Erre ő azt mondta, hogy érzelmileg nagyon instabil, nem tudná nekem az nyújtani, amit én szeretnék. (Az instabilitásáról hallottam egy közös baráttól is. Bár azt is érzem, hogy nem tetszem neki (valószínűleg csak burkoltan, kedvesen akart elutasítani.)
Féltem, hogy a vallomásom után kerülni fog, de nem így van. Ha találkozunk továbbra is mindig előre integet és úgy látom örül, hogy lát és mindig ad puszit, ha találkozunk és elköszönünk (bár mással is csinálja ezeket), engem viszont meg is ölel néha éppen vigasztalás, vagy köszönet képen (mással még nem láttam ölelkezni). És továbbra is kedves velem.
Nem szeretném őt elveszíteni, mert nagyon jól kijövök vele, de félek, hogy ő csak a felszínen tetteti, hogy minden rendben van, belül viszont küszködik, mivel szeretne engem elkerülni, de ez nem igazán megy, mivel egy társasággal lógunk szinte naponta.

Szerintetek lehetünk ezek után is őszintén barátok?
Ti hogyan kezelnétek valakit, akiről tudnátok, hogy tetszetek neki, de ti ezt nem viszonozzátok?
Megjátszanátok a kedvességet, vagy tényleg őszintén lennétek vele kedvesek?

6

Pasik! Titeket zavarna?

Ha a barátnőtök lába borostás lenne, és szúrna, mert én olyan típus vagyok, hogy minden nap kell borotválnom, ha azt akarom, hogy sima legyen, mert elég erős szőrzetű vagyok. De ha minden nap borotválom, akkor kipirosodik és begyulladnak a szőrtüszőim, így pár napot várnom kell a borotválással , hogy kicsit gyógyuljon. De akkor meg olyan szúrós. Zavar titeket az ilyesmi? Mert engem nagyon idegesít és olyankor nem szeretek odabújni a páromhoz, meg szeretkezni is olyan kellemetlen így.

4

Mit lehet ilyenkor tenni? Legyünk újra barátok? 16/L

A legjobb fiúbarátomba voltam szerelmes, és elmondtam neki, és azt mondtam, hogy gondolkodjon el ezen, hogy mit válaszol... De aztán osztálykiránduláson nemet mondott, mivel csak barátként tekint rám. Akkor nagyon kiborultam és neki ugyan azt mondtam, hogy oké, viszont este bömböltem, mire kinyílt az ajtó, és beordított, hogy hagyjuk már abba a zajongást, ekkor meglátott, hogy ott sírok, és azóta kerül... Mit lehet ilyenkor csinálni? Mondjam, hogy legyünk újra barátok? Vagy kerüljük egymást? mert most már barátként is baromira hiányzik. Légyszi segítsetek

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!