Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogyha nem (12 db)

Mit jelent, hogyha almodban beszelsz masokhoz de nem vesznek eszre?

Tobb kulonfele almomban is benne volt mar, hogy a barataim/haverjaim es egyeb szeretteim/ismeroseim kozt vagyok es mikor beszelni probalok hozzajuk nem latnak, nem hallanak, vagy csak nem vesznek tudomast rolam. Mintha szellem lennek.

Legjobb válasz: Ez azt jelenti hogy kevesebbnek érzed magad minta többiek úgy érzed magad, mint ha nem vennének észre, ezért vissza húzódó vagy és depressziós legalábbis így tûnik a kérdésedbõl?!!

Ez azt jelenti hogy kevesebbnek érzed magad minta többiek úgy érzed magad, mint ha nem vennének észre, ezért vissza húzódó vagy és depressziós legalábbis így tûnik a kérdésedbõl?!!
Ez általában így mûködik. Ugyanis az álomban nem a valós személyekkel kommunikálsz, minden egyes szereplõ te magad vagy, pontosabban te irányítod õket. Márpedig saját magával másképp kommunikál az ember, mint egy valós személlyel. Néha persze lehet beszélgetni velük, de akkor is mindkét fél a te gondolataidat mondja. Szóval semmi különöset nem jelent. :)
A kérdező hozzászólása: Utolsonak: Nem ugy van, hogy nem hallom amit beszelnek, mert egyaltalan nem is beszelnek velem. Mintha direkt nem vennenek rolam tudomast vagy nem leteznek.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok visszahuzodo sem pedig depresszios.
"Nem ugy van, hogy nem hallom amit beszelnek, mert egyaltalan nem is beszelnek velem." Igen, tudom, én sem állítottam, hogy nem hallod õket. :) A lényeg, hogy az álomban nincs valós interakció két ember között, mivel nincs két ember, csak te vagy. Ha beszélgetsz valakivel, akkor az egy elképzelt beszélgetés, amitõl félsz, amire vágysz, vagy csak amit feltételezel a másik véleményérõl. Ha nem vesznek tudomást rólad, akkor valószínûleg nem tudod, mit gondolnak, vagy nincs jelentõsége a válaszuknak az álom kiváltó oka szempontjából. Pl. velem néha van, hogy egy embert már szinte lökdösök, taszigálok, hogy valami reakciót kicsaljak, és semmi. Csak arrébb lép, de rám sem néz. :) (Amúgy akár azt is jelentheti, amit az elsõ írt, vagyis hogy félsz, hogy a többiek nem vesznek tudomást rólad, de ez a kevésbé valószínû.)

Hogyha álmomban egy velem egykorú fiúval "voltam", az mit jelent? Ugye semmi komolyat nem jelent? 20/F

Legjobb válasz: Az álmunk a tudat alattink kivetülése, a tudat alatti meg része a tudatunknak és tartalmazza a gondolatainkat és mivel ezt álmodtad, ezért gondoltál erre valamikor...Most jön a tagadás része, hogy te nem gondoltál erre soha, meg sosem gondolkodtál arról, hogy egy fiúval legyél együtt, de ha nem gondoltál volna rá soha, akkor nem álmodtál volna errõl.Egyébként szerintem már mindenkivel elõfordult, hogy a saját nemérõl fantáziált, szóval nem feltétlenül lehetsz meleg...

Az álmunk a tudat alattink kivetülése, a tudat alatti meg része a tudatunknak és tartalmazza a gondolatainkat és mivel ezt álmodtad, ezért gondoltál erre valamikor...Most jön a tagadás része, hogy te nem gondoltál erre soha, meg sosem gondolkodtál arról, hogy egy fiúval legyél együtt, de ha nem gondoltál volna rá soha, akkor nem álmodtál volna errõl.Egyébként szerintem már mindenkivel elõfordult, hogy a saját nemérõl fantáziált, szóval nem feltétlenül lehetsz meleg...
semmi komoly, max b*zi lehetsz! Attól függ, h kire izgulsz fe'
A 16:28-kor feltett linket azért ne vedd túl komolyan, mert úgy látom, elég sufni-pszichológia. :D
Ez kicsit azért összetetteb, mint pl. a 3-as kommentelõ írta. A tudatalattiban nem annyira gondolatok, inkább félelmek, aggályok, vágyak, szorongások vannak. Például (tényleg csak példa) elképzelhetõ, hogy valami ellenszenves, visszataszító emléked volt valamirõl, és ez az érzés tovább dolgozott benned késõbb. Ez az álmokban érzés szintjén valósul meg (manifesztálódik), vagyis olyan álmokat generál, amik hasonló érzéseket keltenek. Egy b#zulós álom elég visszataszító, ezért ideális az ilyen félelmek újraélésére, annak ellenére, hogy esetleg az eredeti emlék teljesen más jellegû volt. (Bogarat találtál a kajában, vagy bármi más.) Elképzelhetõ, hogy a masztipartik miatt jött ez a konkrét kép, ezt nehéz megmondani. A lényeg, hogy nem kell aggódnod, az álmok elég megtévesztõek tudnak lenni, ha félremagyarázzuk. :)
A kilences vagyok. http://www.lelkititkaink.hu/szex_almok.html Ezt nem tudom próbáltad-e, de nekem 10 mp-et rabolt az életembõl. Talán tovább tartott a kérdést kiírnod.
Kedves Hármas! "Egyébként szerintem már mindenkivel elõfordult, hogy a saját nemérõl fantáziált, szóval nem feltétlenül lehetsz meleg..." Szerinted mindenkivel elõfordult. Szerintem meg nem. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen k.rva kivételes, de az én fanzáziám mindig a nõk körül járt. Amíg nem voltam nõvel azért, aztán mikor voltam nõvel azért...Hiszed vagy nem, én valamiért még gondolati szinten se futattam végig egy b.zulást a fejemben. Kérdezõ: Fentebb írták, hogy ez nem gond. Az elsõ kommentelõvel értek egyet... Max. homo- vagy bi - leszel.Ezen kár görcsölnöd. De, az álmok általában szimbolikusan a jelent vagy a múltat ábrázolják, mutatják.
meleg vagy
A kérdező hozzászólása: van barátnõm. igen, elég sokat !!
Hadd kérdezzem meg: Van barátnõd? Sokat masztizol? Azért kérdezem, mert lehet, hogy a magaddal való "szexuálás" jelent meg az álmodban.
Ha sokat görcsölsz rajta (akár tudat alatt), akkor megismétlõdhet. Ha csak vállat vonsz, legyintesz rá, akkor nem feltétlenül.
A kérdező hozzászólása: akkor ez csak egyszeri és nem megismétlõdõ alkalom volt ?
Vagy az van, hogy a másik csapatnak (is) szurkolsz, vagy éppen az ellenkezõje, vagyis félsz egy ilyen helyzettõl. De lehet, hogy semmit nem jelent.
Én nem tulajdonítanék nagy jelentõséget a dolognak. Ma már nem ciki, de ha gondolod, gyónd meg.
featuring
Azt hogy vele énekli.
A kérdező hozzászólása: az elsõnek mondom:Ezt én is tudtam és oda is írtam. a másodiknak meg:köszi szépen..ERRE VOLTAM KIVÁNCSI

Mit jelent az pontosan hogy nem vagy az esetem? Hogyh egy fiu mondja egy lanynak.

lehet az is hogy gyvasagbol mondja?

Legjobb válasz: azt, hogy nem tetszel neki

azt, hogy nem tetszel neki
Nem vagy az esetem = nem tettszel nekem ha igy megmondta neked akkor nem gyáva sõt.. korrekt
Nem tetszik az arcod/fejed/tested - szóval valami az összképben. Nem nevezném gyávaságnak, hiszen nem ködösített, legfeljebb nem tért ki annyira a részletekre, hogy megbántson.
ronda vagy
Más típus tetszik neki, pl vékonyabb vagy ducibb mint te, esetleg szõke/vörös/fekete/barna stb...

Mit jelent az egy pasinál, hogyha azt mondja még nem biztos magában?

Pár éve ismertük meg egymást,randizgattunk,szórakoztunk,és kellemes éjszakákat töltöttünk el együtt.Most viszont azt mondta,hogy komolyabban is megpróbálhatnánk,vagyis kapcsolatban.Két nap múlva meg azzal jött,hogy nem tudja,hogy mi legyen,mert úgy érzi nem biztos magában,meg hogy az id? majd mindent megold.Én meg addig csak várjak,még eldönti mi legyen velünk?Én tudom,hogy mit érzek iránta,ezt ? is tudja.

Legjobb válasz: azt,hogy nem biztos magában.

azt, hogy nem biztos magában.
szerintem fél elkötelezni magát mert már voltam én is ilyen helyzetben a legtöbb pasi félti a szabadságát szerintem kérdezd meg h mit érez irántad és ha ugy gondolod h nem éri meg akkor ne várj rá
A kérdező hozzászólása: Én is erre gondoltam, hogy fél elkötelezni magát.Õ is mélyen érez irántam, csak lehet még saját magának sem meri bevallani.Tényleg minden ok amikor együtt vagyunk, meg telón is hív, smsek, msn, és azt mondja, hogy folyton rám gondol.30 évesek vagyunk, szóval érettek akár egy házasságra is.
jaj, édes anyám. "fél elkötelezni magát" meg a fenéket, van valaki más és még nem tud dönteni. ez a nagy büdös helyzet. aztán amikor két szék között a padlóra esik egy nagy seggest, akkor szaladni fog utánad, de te felejtsd el inkább. a nõk csak túlpörgetik az agyukat, ez ilyen egyszerû.
Valaki más jobban tetszik neki, csak még nem tudja, hogy az összejön, vagy sem. Ha nem, akkor jó leszel te is... Sajnos tapasztalatom szerintem ez a nagy "bizonytalanság" duma a legtöbbször a fenti szitu miatt van. 25N
A kérdező hozzászólása: Kiderült, hogy valóban van más is...az elõzõ bnõje...és azt mondta, hogy nincs tisztában az érzéseivel.Nálam viszont betelt a pohár!Minek várjak rá tovább, ha utána mindig elutasít....ez megint egy olyan lépés volt tõle, ami keményebbé tette a szívemet!
nem akarom azt mondani, hogy megmondtam. szóval fel a fejjel, találsz mást is. tényleg.

Mit jelent az hogyha mindig azok a lányok és nők mondják azt nekem hogy szép és jóképű vagyok, akik nekem nem jönnek be, enyhén szólva közepes kategóriába tartoznak?

Soha nem hallottam hogy egy bomba jó nő azt mondta volna rólam hogy jaj de milyen jól nézek ki. De akik nem jönnek be nekem, azok rendszeresen mondják. Ez mit jelent? A nagyon jó nők nem szoktak bókolni a férfiaknak? Vagy nem jövök be nekik? Azt mondják minden nőnek más jön be...hogy lehet hogy csak a nekem nem tetszők mondják azt hogy jól nézek ki? 23F

Legjobb válasz: Akkor lehet hogy te is közepes kategóriába tartozol.

Akkor lehet hogy te is közepes kategóriába tartozol.
na igen... azért nézünk többször (és hosszan) egy pasira, mert: 1. jól néz ki 2. van rajta valami fura még mindig nem akarsz képet küldeni? most már tényleg kíváncsi vagyok :) )
A kérdező hozzászólása: mondjuk már volt részem olyanba hogy nézett kitartóan, és amikor elhivtam valahova nemet mondott...
lehet, hogy zavarba jött. nekem is volt ilyen. többször nézz rá, és ha látod, hogy néz, akkor nagy valószínûséggel bejössz neki.
A kérdező hozzászólása: aham...na és arra tudsz választ adni, hogy miért van az hogy amikor ránézek egy csajra sokszor pont abban a pillanatban kapja el a tekintetét. És nem tartja hosszabb ideiga a kontaktust?
'rontanak' rád, ne szó szerint értsd ha bejön valaki, többször ránézek, szemezek vele. ennyi :)
A kérdező hozzászólása: Nem rontanak rám, ezt nem modtam, csupán a véleményüknek adnak hangot. Amúgy tõled azt szeretném megkérdezni, hogyha bejön egy srác neked, akkor az a srác mibõl tudja észrevenni hogy tetszik neked?
figyi, így tényleg nem tudom megmondani. ha küldesz képet, tudok valami mondani, ha nem, akkor nem tudok segíteni. Amúgy a középkategóriás lányok azért beszélnek veled, meg leszólítanak, mert nekik tök mindegy ki, csak legyen. Nekirontanak 100 pasinak, aztán csak összejön nekik 1. A jó nõk válogathatnak, értük meg kell harcolni. Én még soha, de soha nem mentem oda férfihoz, és nem szólítottam le még sohasem egyet sem! 20/L
A kérdező hozzászólása: A kérdésem az volt hogy miért lehet az hogy csak a nekem nem bejövõ lányok mondják? Elismerem, igényeim vannak a lányoknál, ami nem tudom megalapozott-e. Azok a lányok tetszenek a legjobban akik szite minden csávónak bejönnek. Az hogy el merik mondani nekem a közepesek hogy jól nézek ki, az jelentheti azt is hogy úgy érzik hogy eséyük van nálam? Ami nem túl hízelgõ a számomra, mert azt jelenti hogy magukhoz hasonlítanak és ez szerint a logika szerint tényleg nem vagyok csúcs kategóriás. Helyes ez az elméletem?
Én így látatlanba nem tudom hogy nézel ki, de akkor se tudnám meg mondani h be jössz-e a csajoknak... De gondolom a bomba jó nõk a gazdag, és a legjobb pasikra buknak.
Szia! Én magamat az átlagos felsõ kategóriához sorolnám. Ha esetleg privibe küldesz képet, tudok véleményt mondani. 20/L
A kérdező hozzászólása: Pedig a lelkem mélyén jó pasinak érzem magam. Sõt, egyszer még az utcán is leszólítottak modelt toborzó egyének, hogy akarok fotomodel, illetve divatbemutató model lenni. Persze nem akartam...ha átlagos lennék, valószinû hogy nem teszik.
A kérdező hozzászólása: S azt nem tudjátok hogy nem illik bambulni az embert hogyha van rajta valami fura? 20 évesen illene tudni, én már 8 évesen rájöttem erre. Gondolom olyan vagy hogy még meg is mondod neki, felhívod rá a figyelmét hogy: "hallod öcsém, rémronda ferde orrod van", vagy "gusztustalanul össze vissza állnak a fogaid". Fényképet meg azért nem szeretnék küldeni, mert nem árul el semmit, van pocsék rosszul sikerült képem, van meg kifejezetten jól sikerült is, úgyhogy ezek alapján nem lehet következtetéseket levonni :)
Törölt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Ettõl féltem :(
törölt de nem tiltott le? nálam van fenn olyan ember akirõl tudom h nem törölt, de mégis azt irja ki h nem vagyok fenn

Mit jelent az, hogy náci? Hogyha nem szeretem a cigányokat én náci vagyok?

Mert az iskolában azt tanították, és érdekelne, hogy igaz-e

Legjobb válasz: Náci az ez: http://hu.wikipedia.org/wiki/Nemzetiszocializmus

Nézd meg és figyeld figyelmesen, és belõlük megtudod... :( http://forum.port.hu/viewtopic.php?topic_id=46695 http://forum.port.hu/viewtopic.php?topic_id=46849 http://forum.port.hu/viewtopic.php?topic_id=46825 Ha csak nem vagy Fun, akkor itt vannak ezek... :( http://forum.port.hu/viewtopic.php?topic_id=35831 Vagy keres csak rá a keresõben a port.hu oldalon és terülj-terülj asztalkám... ;)
Náci=Hitler=Zsidóutáló= Ennyi :)
nem, te akkor király vagy
ez teljesen normális dolog. ki nem utálja a cigányokat?!
Ha nem szereted a cigókat akkor nem náci vagy, hanem a haverom :D
Jézusom, mi az, hogy mindenféle rokkosok???? Azért ezt a kettõt ne keverjük már ennyire. Oké, a kopasz "skinheadeket" (bár ennek is több értelmezése van) szokták pejoratívan nácinak nevezni, na de a rockereket... Én attól kaptam hülyét, amikor még punk csaj voltam és tarajam meg bakancsom volt, amikor a cigányok elkezdtek beszólogatni, hogy náci k*rva vagyok, közben meg az áll tõlem a legtávolabb. Amúgy köznapi értelemben szokták mondani arra, aki faji alapon elõítéletes, hogy náci, de történelmileg nem egészen ezt jelenti. Aki faji alapon ítél el egész népcsoportokat, az rasszista, és nem náci.
Abszolút nem. A német náci magyar megfelelõje a hungarista. Ez teljesen más minthogy nem szereted a cigányokat. A náci, a hungarista, és társaik a saját nemzetségük vélt érdekeinek rendelnek alá minden más (politikai) szempontot.
A nácinak a háború alatt volt különös jelentõsége. Ugyanis a háború folyamán táborokba vezényelhették a nem német népek tagjait. Az, hogy te nem szereted a cigányokat még nem jelenti, hogy te náci vagy! Te egy patrióta vagy. Én is, viszont roma van mint égen a csillag! Tehát éljünk békében!
AZVAGY!!!!!! NE HALGASSÁL A TÖBBIEKRE, HA ÚTÁLSZ MINKET NÁCI VAGY. A CIGÁNYOKAT A NÁCIK UTÁLJÁK A KOPASZ FEJBÖRÜ KUTYÁK, MEG A MINDENFÉLE ROKKOSOK. MI MEG TITEKET ÚTÁLUNK,
Amit eddig leírtak, az igaz. Viszont a cigány vezetõk szeretnek azonnal náciveszély miatt jajveszékelni, ha valami történik velük (amirõl többnyire kiderül, hogy egymás közti probléma).
Méga a saját vezetõik is utlják a saját cigány fajtájukat !!! Mint pl.: farkas flórián vagy kolompár orbán aki 140 milkát tett el abból a pénzbõl amit azért kapott hogy segítsen munkahelyeket szerezni belõle a saját tezsvéreinek :DDD De akkor rájuk miért nem mondanak semmit a cigányok ? :O
Ez nem igaz, te akkor rasszista vagy : - )
Ha egy népcsoporttal szemben elõítéleted van, az rasszizmusnak nevezzük. A náci (német eredetiben nazi) kifejezés a nemzetiszocializmus ideológiájának illetve híveinek gyakran ellentmondásos megnevezése. Tágabb értelemben használják a nemzetiszocialisták németországi uralma (1933–1945) idején követett politikára, ideológiára, illetve hadviselésre is. Használd a http://www.wikipedia.hu internetes enciklopédiát pl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!