Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogyha a (65 db)

Szerintetek az mit jelent hogyha a mellettem ülő fiú fogdossa a fenekem meg a hasam? (részletessebben lent, röviden)

Mellettem ül egy fiú.Amikor kicsöngettek megfogta a fenekem többször.Lementünk és amikor sorakoztunk akkor meg a hasamat hát így finoman szukodta az ujjával.Ez mit jelent?

Legjobb válasz: hát a szukodta szót nem ismerem :/

hát a szukodta szót nem ismerem :/
A kérdező hozzászólása: Bocsánat félreírtam! szurkodta
Nem jelenthet mást mint azt hogy, FUGÁZNA.
megakar b*szni
meleg a srác
A kérdező hozzászólása: de én csaj vok!! bocsi azt nem mondtam hogy én csaj vok!
Nyilván 10-12 éves kis hülyegyerekek vagytok. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: ???? Takarodjál innen

Az mit jelent, hogyha azt álmodtam, hogy több ujjam volt a kelleténél?

Pontosabban a bal kezem középs? ujja mellett volt még 1-1 plusz ujj, tehát a bal kezemen 7 db ujj volt. A plusz ujjak kisebbek voltak a többinél. Ja és még a jobb kezemen a mutatóujj, úgy nézett ki, mint a lábamon a mutatóujj...

Legjobb válasz: Jó kapcsolatban gyermekáldást, alakuló vagy közepes esetén viszont megcsalást. A bal kéz dominánsabb, jelentõsége jobban érvényesül.

Jó kapcsolatban gyermekáldást, alakuló vagy közepes esetén viszont megcsalást. A bal kéz dominánsabb, jelentõsége jobban érvényesül.
A kérdező hozzászólása: Most jelen pillanatban egyikre se vágyom...:D Köszönöm a válaszodat!
így könyebben megtudod magad újazzni ...: $
Mózes
hogy ha inni mennek, akkor általában vizet választ, nem üdítõt vagy valami alkoholos italt
A kérdező hozzászólása: *ezt
a vízválasztás nem a tenger megnyílását jelenti ebben az esetben, hanem azt a vízválasztást értik kicsit áttételesen, melyet a királyvíz tesz. A királyvíz megmutatja melyik az igazi, melyik a hamis.(arany) nos a pasi is ilyent tesz, csak ez egy nagy kamu..keresgél egy potya dugás erejéig. és megállapítja, hogy...mit is..?
Megállapítja, hogy jó volt-e a csaj az ágyban vagy sem. Jó volt akkor a csaj választja legközelebb ha nem volt jó, akkor meg a vizet!:-XD
Jaj, ne bohóckodjatok! Szerintem Mózes a legjobb válasz: a nõ úgy tekint a férfira, mint roppant erõs egyéniségre, határozott, erõs akaratú vezérre, akiakár a vízzel is elintézi... Hogy értsem? Hát úgy, hogy kezdetben imádja az erõ miatt, késõbb, amikor rájön, hogy tényleg erõs természet (még NEKI is ellenáll), hát megutálja. Na, ennyi.


Mit jelent hogyha sűrűn álmodok azzal a személlyel aki régen nagyon tetszett?

Az álmaimban mélyen a szemembe néz.. Meg is ölelt..és utána meg már nem is foglalkozott velem mikor meglátta a "volt barátnőjét" meg más lányokat..

Legjobb válasz: Szerintem azt, hogy még mindig érzel valamit iránta.:) Szeretnél vele lenni, szeretnéd, ha átölelne. De tudod, hogy úgyse lehettek együtt...

Szerintem azt, hogy még mindig érzel valamit iránta.:) Szeretnél vele lenni, szeretnéd, ha átölelne. De tudod, hogy úgyse lehettek együtt...
A kérdező hozzászólása: Ez tényleg így van..Szerintem is. Köszi a választ!:)

Mit jelent hogyha 1 fiú a Facebook-on minden állapotomat mindig lájkolja?

Legjobb válasz: Azt, hogy mindketten állandóan a francbukkon ültök, ahelyett, hogy elmennétek együtt kólázni.

Azt, hogy mindketten állandóan a francbukkon ültök, ahelyett, hogy elmennétek együtt kólázni.
Akár lány vagy, akár fiú, sztem beléd van zúgva.
Na és mi van ha az ex csinál ilyet?? De õ erõsködött a szakításnál is, hogy nem mûködik mint kapcsolat.... és pár hónap elteltével is folyton lájkolgat....meg kérdezgeti mit csinálok, etc...
Unatkozik, és nincs jobb dolga.
elrabolták a reptoidok, és így akar neked jelezni hogy jelezd a NASA-nak hogy baj van és hogy mentsék meg!

Az mit jelent hogyha fiú vagyok és szeretem a hosszú hajat és mintha 2 személyiségem lenne?

Az egyik a teljesen fiú a másik mintha egy lány lenne. Nem szeretem a konfliktust és a lányokat nagyon könnyen megértem és minden egyes gondjukban tudok segíteni. Hallottam néhány érdekes történetet amibõl nem tudom eldönteni, hogy most lány vagyok vagy fiú kérlek segítsetek. Köszi.

Legjobb válasz: Mindenkiben többféle személyiség lakozik. Én pont fordítva vagyok ezzel lány vagyok mégis néha úgy viselkedem mint egy fiú vagy nem vagyok olyan gyengéd. De ezt hogy érted a fiúkhoz is vonzódsz? A jó és a rossz közötti konfliktus harcban áll egymással. Mindannyiunknak van egy árnyék énje.Amely teljes valóságunknak csak egy része. ;)

Mindenkiben többféle személyiség lakozik. Én pont fordítva vagyok ezzel lány vagyok mégis néha úgy viselkedem mint egy fiú vagy nem vagyok olyan gyengéd. De ezt hogy érted a fiúkhoz is vonzódsz? A jó és a rossz közötti konfliktus harcban áll egymással. Mindannyiunknak van egy árnyék énje.Amely teljes valóságunknak csak egy része. ;)
"Amúgy az ultrahangon valahogyan még lány voltam hm ez hogyan lehet" Úgy lehet, hogy elõször mindenki lánynak születik, lányként indul... Csak a fiúk tovább fejlõdnek... :) Biztos, hogy 2-3 hónapos lehettél azon az ultrahangon. Ez olyankor még nem nyilvánvaló... Szerintem mindenkinek van egy nõiesebb és egy férfiasabb énje. Helyzettõl függõen jön elõ. Pl. a melegekben is megvannak a férfias tulajdonságok..., a lezbikusokban is a nõiesek (is).
Szívesen. :) Sok sikert és minden jót a továbbiakhoz! Majd a következõ életben nõnek fogsz születni és kipróbálod. :) Én sokkal idõsebb vagyok. :) De mint látod, ez a kortól független.
A kérdező hozzászólása: én nem csak szülni akarok azt is akarom, hogy megjöjjön és minden egyes nõi dolgot ki akarok próbálni, de így nehéz lesz
A kérdező hozzászólása: igen és köszi az eddigi segítséget amúgy hány éves vagy, mert én 15
Azt nem hiszem. :) Ennyire szeretnél szülni?
A kérdező hozzászólása: De fog valaha a tudomány ott tartani, hogy saját gyerekem legyen nõ ként is?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Elõször is olvasd el a könyveket! Megszerezheted mindkettõt a molyon keresztül is. Normális lehetsz, de boldog nem, ha megtagadod, elfojtod önmagad egy részét. Nem a szüleiddel szúrsz ki, ha felvállalod magad, hanem magaddal, ha nem. Nem azt mondom, hogy innentõl mindenki tudja meg, hogy ki és mi vagy, hogy miniszoknyában flangálj az utcán, hanem hogy hagyd kibontakozni férfi és nõi részedet is, ha erre van szükséged. Legalább otthon, legalább azok között, akiket szeretsz és szeretnek elfogadnak így is. Ettõl nem vagy sem kevesebb, sem több, egyedülálló és megismételhetetlen ember vagy te is, mint mindenki más. Aztán tájékozódj itt is: [link] Nem minden transznemû operáltatja át magát, csak azok akik csapdában érzik magukat férfiként illetve nõként. Én talán genderqueer vagyok, de nem vagyok benne biztos. De hogy sem te, sem én nem férünk bele a vagy férfi vagy nõ kétpólusú kategóriák közé, az viszont teljesen biztos. Érdeklõdj, olvass, nézz utána a dolgoknak. Én is szívesen segítek, ha tudok. Aztán dönts, hogy normális félember akarsz lenni konfliktusok nélkül, vagy boldog egész amiért nagyon meg fog kelleni harcolnod.
A kérdező hozzászólása: De nem akarom átalakítani magamat addig amíg nem tart ott a tudomány, hogy saját gyerekem is legyen és a szüleimmel sem akarok ki szúrni most mit csináljak?
Meg ezt is olvasd el: [link]
Akkor te egy leszbikus transzszexuális vagy. Nem lesz könnyû életed. Olvasd el ezt a könyvet: [link]
A kérdező hozzászólása: Mert még mielõtt elmondták volna nekem, hogy az elõzõ életemben nõ voltam már az elõtt nõ akartam lenni csak nem akarom a szüleimet ezzel megbántani, de én egyre jobban érzem, hogy valójában nõ vagyok. Amúgy az ultrahangon valahogyan még lány voltam hm ez hogyan lehet, lehet, hogy mégis csak nõ vagyok egy fiú testben.
A kérdező hozzászólása: De én régen lánynak öltöztem amikor a szüleim nem voltak itthon és minden nõies dolgot ki próbáltam és egy kis idõ múlva ezt elfojtottam magamban és most megint elkezdett elõ törni, de mostanra már van barátnõm ezért félek egy kicsit
Jung szerint (nézz utána) minden férfiban van anima (nõi oldal), és minden nõben animus. Sokan elfojtják magukban (pl. a homofóbok) személyiségük ellentétes nemû oldalát. Lehet, hogy nálad a férfi és a nõi oldal egyforma erõs. Ha a nõi az erõsebb, akkor transzszexuális vagy. Ez nem két személyiség. Én például most kezdem felfedezni a nõi oldalamat. Nagyon izgalmas. Ja és én is a lányokkal jövök ki jobban.
A kérdező hozzászólása: nem vonzódok fiukhoz, csak havonta egyre töbször görcsöl a medencém és egyre jobban jön elõ az az énem
A kérdező hozzászólása: De ez olyan sokáig volt így, hogy a szüleim és az orvosok azt mondták, hogy lány leszek
azt hogy hülyeséget álmodtál :o
Nem jelent semmit, emiatt ne aggódj :) Smith ügynök. De most komolyan, ha belegondolsz mennyi hülyeséget álmodtál már életed folyamán rá jössz, hogy semmi jelentõsége.

Számotokra mit jelent, hogyha valaki "nagyon húzza a ló száját"?

Legjobb válasz: Ha nagyon látványos, hogy elakad a kézen, feszeng,esetleg elbújik,nem megy elõre a zablához,tátog, akkor sok a kéz,"nagyon húzza a száját".

Ha nagyon látványos, hogy elakad a kézen, feszeng, esetleg elbújik, nem megy elõre a zablához, tátog, akkor sok a kéz, "nagyon húzza a száját".
Erõszakosan akarja irányítani.
Rövid szárat fog, és beletép a ló szájába.

Az mit jelent, hogyha egy kialakuló kapcsolat elején a férfi már úgy hívja a nőt, hogy cuna?

Mit gondoltok erről?

Legjobb válasz: Engem a kapcsolatunk elején majdhogynem rendszeresen úgy hívott hogy "Suna", vagy "Sunám".. :D Aztán ez így szép lassan almúlt, bár még most is van rá néha példa. /bár ez neki olyan idõszakos baromság volt amikor rá volt kattanva a Suna szóra.. " Mára már inkább a Kicsim a jellemzõbb.. :D Persze nem csak sunázott akkor.. volt hogy Édi-nek hívott, vagy Édesem meg ilyenek, tehát elnéztem neki a sunázást.

Engem a kapcsolatunk elején majdhogynem rendszeresen úgy hívott hogy "Suna", vagy "Sunám".. :D Aztán ez így szép lassan almúlt, bár még most is van rá néha példa. /bár ez neki olyan idõszakos baromság volt amikor rá volt kattanva a Suna szóra.. " Mára már inkább a Kicsim a jellemzõbb.. :D Persze nem csak sunázott akkor.. volt hogy Édi-nek hívott, vagy Édesem meg ilyenek, tehát elnéztem neki a sunázást.
azt hogy egy gyökér
mi? cuna mi?
Azt, hogy terhes vagy.
Sok más lányt is hívott már így, ha ennyire természetesen jön a szájából :D
Nem tudom, de egy bizonyos szó jut eszembe róla, ami nem épp étvágygerjesztõ.
Ha ez zavar Téged, szólj neki. Eleinte én is sok mindent mondtam a páromnak, aztán elmondta, mi nem tetszik neki azok közül. :)
Te meg szólítsd nyugodtan himbilimbinek. Remélem neki is tetszeni fog.
Azt jelenti, hogy szegény egy paraszt bunkó.

Mit jelent az hogyha egy szuper óriás organizmusról álmodok ami tudatosan vadászik emberekre és a sok csápja közül hogyha egy is hozzád ér akkor elkábít és furcsa álmokat ad és így fel se tűnik hogy közben élve megemészt?

már máskor is álmodtam róla, ez olyan mint egy többszerepl?s film, én nem vagyok benne, az érdekes az volt hogy amikor most álmodtam nem néztem végig az egészet hanem rájöttem hogy ezt már láttam és részeket amiket korábban megálmodtam tudatosan áthajtottam mintha kazettán tekernék.

Legjobb válasz: nem nézel egy kicsit túl sok tv-t?:D

nem nézel egy kicsit túl sok tv-t?:D
1. Nyisd meg a startmenüt 2. Vezérlõpult 3.Programok telepítése és törlése 4. Keresd ki az EA games SPORE lénylabort és Uninstalláld 5. meny oda a DVD s polchoz 6. vedd le a jurassic parkot 7. dobd a földre 8. taposs rá 9. dobd ki a törmelékét a lemeznek 10.kész!
azt jelenti, hogy heveny pofozkodás törékeny áldozata leszel
Inkább álmodjál szuper óriás orgazmusról !!!
A kérdező hozzászólása: ilyen álom az álomban volt az egész(mielött aszondjátok hogy eredet még nem láttam csak olvastam róla majd meg akarom nézni) meg eszembe jutott még az hogy mintha Cthulu feelingje lenne az egésznek.
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem nézek tv-t
A kérdező hozzászólása: ja az kéne. nem kell aggódni miután felébredtem ebbõl és visszaaludtam utána már csak csöcsöket láttam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!