Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogyha a (63 db)

Szerintetek az mit jelent hogyha a mellettem ülő fiú fogdossa a fenekem meg a hasam? (részletessebben lent, röviden)

Mellettem ül egy fiú.Amikor kicsöngettek megfogta a fenekem többször.Lementünk és amikor sorakoztunk akkor meg a hasamat hát így finoman szukodta az ujjával.Ez mit jelent?

Legjobb válasz: hát a szukodta szót nem ismerem :/

hát a szukodta szót nem ismerem :/
A kérdező hozzászólása: Bocsánat félreírtam! szurkodta
Nem jelenthet mást mint azt hogy, FUGÁZNA.
megakar b*szni
meleg a srác
A kérdező hozzászólása: de én csaj vok!! bocsi azt nem mondtam hogy én csaj vok!
Nyilván 10-12 éves kis hülyegyerekek vagytok. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: ???? Takarodjál innen

Az mit jelent, hogyha azt álmodtam, hogy több ujjam volt a kelleténél?

Pontosabban a bal kezem középs? ujja mellett volt még 1-1 plusz ujj, tehát a bal kezemen 7 db ujj volt. A plusz ujjak kisebbek voltak a többinél. Ja és még a jobb kezemen a mutatóujj, úgy nézett ki, mint a lábamon a mutatóujj...

Legjobb válasz: Jó kapcsolatban gyermekáldást, alakuló vagy közepes esetén viszont megcsalást. A bal kéz dominánsabb, jelentõsége jobban érvényesül.

Jó kapcsolatban gyermekáldást, alakuló vagy közepes esetén viszont megcsalást. A bal kéz dominánsabb, jelentõsége jobban érvényesül.
A kérdező hozzászólása: Most jelen pillanatban egyikre se vágyom...:D Köszönöm a válaszodat!
így könyebben megtudod magad újazzni ...: $
Mózes
hogy ha inni mennek, akkor általában vizet választ, nem üdítõt vagy valami alkoholos italt
A kérdező hozzászólása: *ezt
a vízválasztás nem a tenger megnyílását jelenti ebben az esetben, hanem azt a vízválasztást értik kicsit áttételesen, melyet a királyvíz tesz. A királyvíz megmutatja melyik az igazi, melyik a hamis.(arany) nos a pasi is ilyent tesz, csak ez egy nagy kamu..keresgél egy potya dugás erejéig. és megállapítja, hogy...mit is..?
Megállapítja, hogy jó volt-e a csaj az ágyban vagy sem. Jó volt akkor a csaj választja legközelebb ha nem volt jó, akkor meg a vizet!:-XD
Jaj, ne bohóckodjatok! Szerintem Mózes a legjobb válasz: a nõ úgy tekint a férfira, mint roppant erõs egyéniségre, határozott, erõs akaratú vezérre, akiakár a vízzel is elintézi... Hogy értsem? Hát úgy, hogy kezdetben imádja az erõ miatt, késõbb, amikor rájön, hogy tényleg erõs természet (még NEKI is ellenáll), hát megutálja. Na, ennyi.


Mit jelent hogyha sűrűn álmodok azzal a személlyel aki régen nagyon tetszett?

Az álmaimban mélyen a szemembe néz.. Meg is ölelt..és utána meg már nem is foglalkozott velem mikor meglátta a "volt barátnőjét" meg más lányokat..

Legjobb válasz: Szerintem azt, hogy még mindig érzel valamit iránta.:) Szeretnél vele lenni, szeretnéd, ha átölelne. De tudod, hogy úgyse lehettek együtt...

Szerintem azt, hogy még mindig érzel valamit iránta.:) Szeretnél vele lenni, szeretnéd, ha átölelne. De tudod, hogy úgyse lehettek együtt...
A kérdező hozzászólása: Ez tényleg így van..Szerintem is. Köszi a választ!:)

Mit jelent hogyha 1 fiú a Facebook-on minden állapotomat mindig lájkolja?

Legjobb válasz: Azt, hogy mindketten állandóan a francbukkon ültök, ahelyett, hogy elmennétek együtt kólázni.

Azt, hogy mindketten állandóan a francbukkon ültök, ahelyett, hogy elmennétek együtt kólázni.
Akár lány vagy, akár fiú, sztem beléd van zúgva.
Na és mi van ha az ex csinál ilyet?? De õ erõsködött a szakításnál is, hogy nem mûködik mint kapcsolat.... és pár hónap elteltével is folyton lájkolgat....meg kérdezgeti mit csinálok, etc...
Unatkozik, és nincs jobb dolga.
elrabolták a reptoidok, és így akar neked jelezni hogy jelezd a NASA-nak hogy baj van és hogy mentsék meg!
azt hogy hülyeséget álmodtál :o
Nem jelent semmit, emiatt ne aggódj :) Smith ügynök. De most komolyan, ha belegondolsz mennyi hülyeséget álmodtál már életed folyamán rá jössz, hogy semmi jelentõsége.

Számotokra mit jelent, hogyha valaki "nagyon húzza a ló száját"?

Legjobb válasz: Ha nagyon látványos, hogy elakad a kézen, feszeng,esetleg elbújik,nem megy elõre a zablához,tátog, akkor sok a kéz,"nagyon húzza a száját".

Ha nagyon látványos, hogy elakad a kézen, feszeng, esetleg elbújik, nem megy elõre a zablához, tátog, akkor sok a kéz, "nagyon húzza a száját".
Erõszakosan akarja irányítani.
Rövid szárat fog, és beletép a ló szájába.

Az mit jelent, hogyha egy kialakuló kapcsolat elején a férfi már úgy hívja a nőt, hogy cuna?

Mit gondoltok erről?

Legjobb válasz: Engem a kapcsolatunk elején majdhogynem rendszeresen úgy hívott hogy "Suna", vagy "Sunám".. :D Aztán ez így szép lassan almúlt, bár még most is van rá néha példa. /bár ez neki olyan idõszakos baromság volt amikor rá volt kattanva a Suna szóra.. " Mára már inkább a Kicsim a jellemzõbb.. :D Persze nem csak sunázott akkor.. volt hogy Édi-nek hívott, vagy Édesem meg ilyenek, tehát elnéztem neki a sunázást.

Engem a kapcsolatunk elején majdhogynem rendszeresen úgy hívott hogy "Suna", vagy "Sunám".. :D Aztán ez így szép lassan almúlt, bár még most is van rá néha példa. /bár ez neki olyan idõszakos baromság volt amikor rá volt kattanva a Suna szóra.. " Mára már inkább a Kicsim a jellemzõbb.. :D Persze nem csak sunázott akkor.. volt hogy Édi-nek hívott, vagy Édesem meg ilyenek, tehát elnéztem neki a sunázást.
azt hogy egy gyökér
mi? cuna mi?
Azt, hogy terhes vagy.
Sok más lányt is hívott már így, ha ennyire természetesen jön a szájából :D
Nem tudom, de egy bizonyos szó jut eszembe róla, ami nem épp étvágygerjesztõ.
Ha ez zavar Téged, szólj neki. Eleinte én is sok mindent mondtam a páromnak, aztán elmondta, mi nem tetszik neki azok közül. :)
Te meg szólítsd nyugodtan himbilimbinek. Remélem neki is tetszeni fog.
Azt jelenti, hogy szegény egy paraszt bunkó.

Mit jelent az hogyha egy szuper óriás organizmusról álmodok ami tudatosan vadászik emberekre és a sok csápja közül hogyha egy is hozzád ér akkor elkábít és furcsa álmokat ad és így fel se tűnik hogy közben élve megemészt?

már máskor is álmodtam róla, ez olyan mint egy többszerepl?s film, én nem vagyok benne, az érdekes az volt hogy amikor most álmodtam nem néztem végig az egészet hanem rájöttem hogy ezt már láttam és részeket amiket korábban megálmodtam tudatosan áthajtottam mintha kazettán tekernék.

Legjobb válasz: nem nézel egy kicsit túl sok tv-t?:D

nem nézel egy kicsit túl sok tv-t?:D
1. Nyisd meg a startmenüt 2. Vezérlõpult 3.Programok telepítése és törlése 4. Keresd ki az EA games SPORE lénylabort és Uninstalláld 5. meny oda a DVD s polchoz 6. vedd le a jurassic parkot 7. dobd a földre 8. taposs rá 9. dobd ki a törmelékét a lemeznek 10.kész!
azt jelenti, hogy heveny pofozkodás törékeny áldozata leszel
Inkább álmodjál szuper óriás orgazmusról !!!
A kérdező hozzászólása: ilyen álom az álomban volt az egész(mielött aszondjátok hogy eredet még nem láttam csak olvastam róla majd meg akarom nézni) meg eszembe jutott még az hogy mintha Cthulu feelingje lenne az egésznek.
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem nézek tv-t
A kérdező hozzászólása: ja az kéne. nem kell aggódni miután felébredtem ebbõl és visszaaludtam utána már csak csöcsöket láttam.

Hogyha egy pasi azt akarja hogy megmaszírozzam a talpát az mit jelent?

Legjobb válasz: Imádom a "Mit jelent?" kérdéseket. Ha lenne egy Gyakoris találkozó, a pélóméretesek mellett kapnának helyet.

Imádom a "Mit jelent?" kérdéseket. Ha lenne egy Gyakoris találkozó, a pélóméretesek mellett kapnának helyet.
Hogy a románok holnap partra szállnak Siófokon.
Talán szeretné, ha kényeztetnéd?
Azt hogy nehéz napja volt és jólesne neki egy talpmasszázs!!! :)
Azt jelenti, hogy a következõ lottó húzásban a 23-as szám biztosan szerepelni fog. Ha a hátát masszíroztatná, akkor meg a 49-es. Ez biztos, mert nagyapám hátvakargatás közben mondta!
a how i met your mother szerint azt jelenti, h talonba tett a pasi :P kulonben meg egy nehez nap utan siman belefer.
Azt, hogy nem csikis a talpa!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!