Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogyha (109 db)

Az mit jelent, hogyha azt álmodtam, hogy több ujjam volt a kelleténél?

Pontosabban a bal kezem középs? ujja mellett volt még 1-1 plusz ujj, tehát a bal kezemen 7 db ujj volt. A plusz ujjak kisebbek voltak a többinél. Ja és még a jobb kezemen a mutatóujj, úgy nézett ki, mint a lábamon a mutatóujj...

Legjobb válasz: Jó kapcsolatban gyermekáldást, alakuló vagy közepes esetén viszont megcsalást. A bal kéz dominánsabb, jelentõsége jobban érvényesül.

Jó kapcsolatban gyermekáldást, alakuló vagy közepes esetén viszont megcsalást. A bal kéz dominánsabb, jelentõsége jobban érvényesül.
A kérdező hozzászólása: Most jelen pillanatban egyikre se vágyom...:D Köszönöm a válaszodat!
így könyebben megtudod magad újazzni ...: $

Az mit jelent hogyha valami ELfertőződik?

Legjobb válasz: Többnyire sebeknél jelentkezhet. Ez alatt azt értik, hogy nem gyógyul az elvárás szerint, hanem valami kórokozó megtelepedése álltal nem gyógyul, sõt romlik az állapota.

Többnyire sebeknél jelentkezhet. Ez alatt azt értik, hogy nem gyógyul az elvárás szerint, hanem valami kórokozó megtelepedése álltal nem gyógyul, sõt romlik az állapota.
Általában sebekrõl beszélünk ilyenkor. Begyullad, begennyesedik, nem gyógyul. Valamilyen kórokozó miatt, vagy szennyezõdés miatt.

Mit jelent hogyha valakit Muki-nak neveznek?

Legjobb válasz: Pasi, hapsi, ipse szinonimája.

Pasi, hapsi, ipse szinonimája.
...Igen, de akkor kisbetûvel kezdjük. Nagybetûvel kezdve már tulajdonnév. Lehet becenév, pl. az egyik barátnõm egyik rokonát is Mukinak hívják. (A rendes nevét nem tudom.) Vagy lehet ez is: "A Budapesten közlekedõ villamosvasúti motoros fedett teherkocsikat a pesti népnyelv Muki névre keresztelte." http://hu.wikipedia.org/wiki/Muki Mindezt csak az érdekesség kedvéért írtam le; a kérdés valószínûleg a "muki" szóra vonatkozik, csak hibás helyesírással.
Hasonló lehet, mint nõknél a Babi, vagy Hugi. Férfiaknál mindenkire illik az Öcsi, de a Muki inkább a Miklósra hajaz.
"Vagy lehet ez is: "A Budapesten közlekedõ villamosvasúti motoros fedett teherkocsikat a pesti népnyelv Muki névre keresztelte." http://hu.wikipedia.org/wiki/Muki " Én is erre tippelnék, amit a 2 eske írt. Vagyis amirõl szó van, az nem mozdony, hanem csak muki. Ezt lehet érteni bárkire. aki nem mozdony, hanem csak egy muki...


Mózes
hogy ha inni mennek, akkor általában vizet választ, nem üdítõt vagy valami alkoholos italt
A kérdező hozzászólása: *ezt
a vízválasztás nem a tenger megnyílását jelenti ebben az esetben, hanem azt a vízválasztást értik kicsit áttételesen, melyet a királyvíz tesz. A királyvíz megmutatja melyik az igazi, melyik a hamis.(arany) nos a pasi is ilyent tesz, csak ez egy nagy kamu..keresgél egy potya dugás erejéig. és megállapítja, hogy...mit is..?
Megállapítja, hogy jó volt-e a csaj az ágyban vagy sem. Jó volt akkor a csaj választja legközelebb ha nem volt jó, akkor meg a vizet!:-XD
Jaj, ne bohóckodjatok! Szerintem Mózes a legjobb válasz: a nõ úgy tekint a férfira, mint roppant erõs egyéniségre, határozott, erõs akaratú vezérre, akiakár a vízzel is elintézi... Hogy értsem? Hát úgy, hogy kezdetben imádja az erõ miatt, késõbb, amikor rájön, hogy tényleg erõs természet (még NEKI is ellenáll), hát megutálja. Na, ennyi.

Mit jelent, hogyha almodban beszelsz masokhoz de nem vesznek eszre?

Tobb kulonfele almomban is benne volt mar, hogy a barataim/haverjaim es egyeb szeretteim/ismeroseim kozt vagyok es mikor beszelni probalok hozzajuk nem latnak, nem hallanak, vagy csak nem vesznek tudomast rolam. Mintha szellem lennek.

Legjobb válasz: Ez azt jelenti hogy kevesebbnek érzed magad minta többiek úgy érzed magad, mint ha nem vennének észre, ezért vissza húzódó vagy és depressziós legalábbis így tûnik a kérdésedbõl?!!

Ez azt jelenti hogy kevesebbnek érzed magad minta többiek úgy érzed magad, mint ha nem vennének észre, ezért vissza húzódó vagy és depressziós legalábbis így tûnik a kérdésedbõl?!!
Ez általában így mûködik. Ugyanis az álomban nem a valós személyekkel kommunikálsz, minden egyes szereplõ te magad vagy, pontosabban te irányítod õket. Márpedig saját magával másképp kommunikál az ember, mint egy valós személlyel. Néha persze lehet beszélgetni velük, de akkor is mindkét fél a te gondolataidat mondja. Szóval semmi különöset nem jelent. :)
A kérdező hozzászólása: Utolsonak: Nem ugy van, hogy nem hallom amit beszelnek, mert egyaltalan nem is beszelnek velem. Mintha direkt nem vennenek rolam tudomast vagy nem leteznek.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok visszahuzodo sem pedig depresszios.
"Nem ugy van, hogy nem hallom amit beszelnek, mert egyaltalan nem is beszelnek velem." Igen, tudom, én sem állítottam, hogy nem hallod õket. :) A lényeg, hogy az álomban nincs valós interakció két ember között, mivel nincs két ember, csak te vagy. Ha beszélgetsz valakivel, akkor az egy elképzelt beszélgetés, amitõl félsz, amire vágysz, vagy csak amit feltételezel a másik véleményérõl. Ha nem vesznek tudomást rólad, akkor valószínûleg nem tudod, mit gondolnak, vagy nincs jelentõsége a válaszuknak az álom kiváltó oka szempontjából. Pl. velem néha van, hogy egy embert már szinte lökdösök, taszigálok, hogy valami reakciót kicsaljak, és semmi. Csak arrébb lép, de rám sem néz. :) (Amúgy akár azt is jelentheti, amit az elsõ írt, vagyis hogy félsz, hogy a többiek nem vesznek tudomást rólad, de ez a kevésbé valószínû.)

Számotokra mit jelent, hogyha valaki "nagyon húzza a ló száját"?

Legjobb válasz: Ha nagyon látványos, hogy elakad a kézen, feszeng,esetleg elbújik,nem megy elõre a zablához,tátog, akkor sok a kéz,"nagyon húzza a száját".

Ha nagyon látványos, hogy elakad a kézen, feszeng, esetleg elbújik, nem megy elõre a zablához, tátog, akkor sok a kéz, "nagyon húzza a száját".
Erõszakosan akarja irányítani.
Rövid szárat fog, és beletép a ló szájába.

Mit jelent hogyha egy telefon 4G-s?

Olvastam hogy a Samsung Galaxy Note 4G-s és hogy akkor száguld rajta a net. Az érdekelne hogyha azt a telefont mobil hozzáférési pontként használnám akkor a számítógép ami róla megy az is gyorsabb lenne?

Legjobb válasz: Egy 4G-s telefontól biztos nem lesz gyorsabb a géped. Ahhoz jobb alkatrészeket kellenének bele (ram, proci).

Egy 4G-s telefontól biztos nem lesz gyorsabb a géped. Ahhoz jobb alkatrészeket kellenének bele (ram, proci).
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy rosszul fogalmaztam. Természetesen nem a gép gyorsaságára gondoltam hanem a le és feltöltési sebességre. Az gyorsabb a 4G esetében?
Elvileg igen. Gyakorlatilag meg nem biztos. Ez nagyban függ a lefedetségtõl meg attól, hogy az adott szolgáltatónak van 4G-s (LTE) hálózata. Jelenleg csak a T-mobile-nak van ilyen.
A kérdező hozzászólása: A lõtéri kutyát se érdekli a magyar tmobil. Londonban élek és a Three a szolgáltatóm.
Na, ott nem tudom mi a helyzet, de ha van normális lefedetség akkor igen, gyorsabb lesz a net.

Szerintetek az mit jelent hogyha a mellettem ülő fiú fogdossa a fenekem meg a hasam? (részletessebben lent, röviden)

Mellettem ül egy fiú.Amikor kicsöngettek megfogta a fenekem többször.Lementünk és amikor sorakoztunk akkor meg a hasamat hát így finoman szukodta az ujjával.Ez mit jelent?

Legjobb válasz: hát a szukodta szót nem ismerem :/

hát a szukodta szót nem ismerem :/
A kérdező hozzászólása: Bocsánat félreírtam! szurkodta
Nem jelenthet mást mint azt hogy, FUGÁZNA.
megakar b*szni
meleg a srác
A kérdező hozzászólása: de én csaj vok!! bocsi azt nem mondtam hogy én csaj vok!
Nyilván 10-12 éves kis hülyegyerekek vagytok. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: ???? Takarodjál innen

Mit jelent hogyha álmomba megerőszakoltak?

Legjobb válasz: Azt, hogy nem megy a helyes ragozás.

Azt, hogy nem megy a helyes ragozás.
Freud szerint azt, hogy erre vágysz...
[email protected] hiànyod van!
Ha élvezted is akkor arra vágysz ha viszont nem akkor csak egy rossz álom!
Amikor megtaláltam ezt a kérdést eszembe jutott az egyik álmom, amiben megakartak erõszakolni, de én "legyõztem" [valamint mondtam neki és megütöttem] utána megy csak egyszerûen elsétáltam. És ha az jelent valamit az ember egy "pudingárus" volt, olyan mint egy fagyi árus, csak õ pudingot osztott.

Mit jelent hogyha sűrűn álmodok azzal a személlyel aki régen nagyon tetszett?

Az álmaimban mélyen a szemembe néz.. Meg is ölelt..és utána meg már nem is foglalkozott velem mikor meglátta a "volt barátnőjét" meg más lányokat..

Legjobb válasz: Szerintem azt, hogy még mindig érzel valamit iránta.:) Szeretnél vele lenni, szeretnéd, ha átölelne. De tudod, hogy úgyse lehettek együtt...

Szerintem azt, hogy még mindig érzel valamit iránta.:) Szeretnél vele lenni, szeretnéd, ha átölelne. De tudod, hogy úgyse lehettek együtt...
A kérdező hozzászólása: Ez tényleg így van..Szerintem is. Köszi a választ!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!