Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogyha (116 db)

Az mit jelent, hogyha azt álmodtam, hogy több ujjam volt a kelleténél?

Pontosabban a bal kezem középs? ujja mellett volt még 1-1 plusz ujj, tehát a bal kezemen 7 db ujj volt. A plusz ujjak kisebbek voltak a többinél. Ja és még a jobb kezemen a mutatóujj, úgy nézett ki, mint a lábamon a mutatóujj...

Legjobb válasz: Jó kapcsolatban gyermekáldást, alakuló vagy közepes esetén viszont megcsalást. A bal kéz dominánsabb, jelentõsége jobban érvényesül.

Jó kapcsolatban gyermekáldást, alakuló vagy közepes esetén viszont megcsalást. A bal kéz dominánsabb, jelentõsége jobban érvényesül.
A kérdező hozzászólása: Most jelen pillanatban egyikre se vágyom...:D Köszönöm a válaszodat!
így könyebben megtudod magad újazzni ...: $

Az mit jelent, hogyha nagyon nõiesen viselkedek?

15 éves fiú vagyok és sok nyálas zenét hallgatok és úgy viselkedek,mozgok és a hajam is lassan akkora,mint egy lánynak.Sokszor felveszek nõi ruhákat és elképzelem,hogy nõ vagyok.

Legjobb válasz: Ez így elég gázul hangzik... Miért képzeled el hogy nõ vagy? Miért nem vágatod le a hajad? Miért csak nyálas zenét hallgatsz? Miért veszel fel sokszor nõi ruhát? Ez valószínû csak kíváncsiság is,nos korodbeli fiúk már inkább keménykedni szeretnek és nem öltöznek nõi ruhákba.Szüleid élnek?

Ez így elég gázul hangzik... Miért képzeled el hogy nõ vagy? Miért nem vágatod le a hajad? Miért csak nyálas zenét hallgatsz? Miért veszel fel sokszor nõi ruhát? Ez valószínû csak kíváncsiság is, nos korodbeli fiúk már inkább keménykedni szeretnek és nem öltöznek nõi ruhákba.Szüleid élnek?
Azt jelenti, hogy te ilyen személyiség vagy. Bár ritkák a feminin fiúk, semmi "gáz" nincs velük, ilyen az alaptermészetük, ennyi.
1-es nekem pont az ellenkezõje a tapasztalatom amit írtál. Az ennyi idõs fiúk most már sajnos egyre inkább vesznek fel nõi ruhákat, reggel a suliba beérve puszilgatják egymást, elég gyakran vesznek fel rózsaszín pólót, és hát a hajuk nagyon hosszú. Ez nem normális, hogy az ennyi idõs fiúk így öltözködnek, elsírják magukat egy rossz jegy miatt, vagy ha az aktuális csaj kikosarazza õket az öltözködésük miatt. Én személy szerint nem szeretem az ilyen fiúkat és ezzel nem én vagyok egyedül így. Szerintem ne nagyon hordj csajos rucikat, mert elõbb utóbb ebbõl az lesz, hogy lebu.....nak!

Az mit jelent hogyha fiú vagyok és szeretem a hosszú hajat és mintha 2 személyiségem lenne?

Az egyik a teljesen fiú a másik mintha egy lány lenne. Nem szeretem a konfliktust és a lányokat nagyon könnyen megértem és minden egyes gondjukban tudok segíteni. Hallottam néhány érdekes történetet amibõl nem tudom eldönteni, hogy most lány vagyok vagy fiú kérlek segítsetek. Köszi.

Legjobb válasz: Mindenkiben többféle személyiség lakozik. Én pont fordítva vagyok ezzel lány vagyok mégis néha úgy viselkedem mint egy fiú vagy nem vagyok olyan gyengéd. De ezt hogy érted a fiúkhoz is vonzódsz? A jó és a rossz közötti konfliktus harcban áll egymással. Mindannyiunknak van egy árnyék énje.Amely teljes valóságunknak csak egy része. ;)

Mindenkiben többféle személyiség lakozik. Én pont fordítva vagyok ezzel lány vagyok mégis néha úgy viselkedem mint egy fiú vagy nem vagyok olyan gyengéd. De ezt hogy érted a fiúkhoz is vonzódsz? A jó és a rossz közötti konfliktus harcban áll egymással. Mindannyiunknak van egy árnyék énje.Amely teljes valóságunknak csak egy része. ;)
"Amúgy az ultrahangon valahogyan még lány voltam hm ez hogyan lehet" Úgy lehet, hogy elõször mindenki lánynak születik, lányként indul... Csak a fiúk tovább fejlõdnek... :) Biztos, hogy 2-3 hónapos lehettél azon az ultrahangon. Ez olyankor még nem nyilvánvaló... Szerintem mindenkinek van egy nõiesebb és egy férfiasabb énje. Helyzettõl függõen jön elõ. Pl. a melegekben is megvannak a férfias tulajdonságok..., a lezbikusokban is a nõiesek (is).
Szívesen. :) Sok sikert és minden jót a továbbiakhoz! Majd a következõ életben nõnek fogsz születni és kipróbálod. :) Én sokkal idõsebb vagyok. :) De mint látod, ez a kortól független.
A kérdező hozzászólása: én nem csak szülni akarok azt is akarom, hogy megjöjjön és minden egyes nõi dolgot ki akarok próbálni, de így nehéz lesz
A kérdező hozzászólása: igen és köszi az eddigi segítséget amúgy hány éves vagy, mert én 15
Azt nem hiszem. :) Ennyire szeretnél szülni?
A kérdező hozzászólása: De fog valaha a tudomány ott tartani, hogy saját gyerekem legyen nõ ként is?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Elõször is olvasd el a könyveket! Megszerezheted mindkettõt a molyon keresztül is. Normális lehetsz, de boldog nem, ha megtagadod, elfojtod önmagad egy részét. Nem a szüleiddel szúrsz ki, ha felvállalod magad, hanem magaddal, ha nem. Nem azt mondom, hogy innentõl mindenki tudja meg, hogy ki és mi vagy, hogy miniszoknyában flangálj az utcán, hanem hogy hagyd kibontakozni férfi és nõi részedet is, ha erre van szükséged. Legalább otthon, legalább azok között, akiket szeretsz és szeretnek elfogadnak így is. Ettõl nem vagy sem kevesebb, sem több, egyedülálló és megismételhetetlen ember vagy te is, mint mindenki más. Aztán tájékozódj itt is: [link] Nem minden transznemû operáltatja át magát, csak azok akik csapdában érzik magukat férfiként illetve nõként. Én talán genderqueer vagyok, de nem vagyok benne biztos. De hogy sem te, sem én nem férünk bele a vagy férfi vagy nõ kétpólusú kategóriák közé, az viszont teljesen biztos. Érdeklõdj, olvass, nézz utána a dolgoknak. Én is szívesen segítek, ha tudok. Aztán dönts, hogy normális félember akarsz lenni konfliktusok nélkül, vagy boldog egész amiért nagyon meg fog kelleni harcolnod.
A kérdező hozzászólása: De nem akarom átalakítani magamat addig amíg nem tart ott a tudomány, hogy saját gyerekem is legyen és a szüleimmel sem akarok ki szúrni most mit csináljak?
Meg ezt is olvasd el: [link]
Akkor te egy leszbikus transzszexuális vagy. Nem lesz könnyû életed. Olvasd el ezt a könyvet: [link]
A kérdező hozzászólása: Mert még mielõtt elmondták volna nekem, hogy az elõzõ életemben nõ voltam már az elõtt nõ akartam lenni csak nem akarom a szüleimet ezzel megbántani, de én egyre jobban érzem, hogy valójában nõ vagyok. Amúgy az ultrahangon valahogyan még lány voltam hm ez hogyan lehet, lehet, hogy mégis csak nõ vagyok egy fiú testben.
A kérdező hozzászólása: De én régen lánynak öltöztem amikor a szüleim nem voltak itthon és minden nõies dolgot ki próbáltam és egy kis idõ múlva ezt elfojtottam magamban és most megint elkezdett elõ törni, de mostanra már van barátnõm ezért félek egy kicsit
Jung szerint (nézz utána) minden férfiban van anima (nõi oldal), és minden nõben animus. Sokan elfojtják magukban (pl. a homofóbok) személyiségük ellentétes nemû oldalát. Lehet, hogy nálad a férfi és a nõi oldal egyforma erõs. Ha a nõi az erõsebb, akkor transzszexuális vagy. Ez nem két személyiség. Én például most kezdem felfedezni a nõi oldalamat. Nagyon izgalmas. Ja és én is a lányokkal jövök ki jobban.
A kérdező hozzászólása: nem vonzódok fiukhoz, csak havonta egyre töbször görcsöl a medencém és egyre jobban jön elõ az az énem
A kérdező hozzászólása: De ez olyan sokáig volt így, hogy a szüleim és az orvosok azt mondták, hogy lány leszek


Az mit jelent hogyha valami ELfertőződik?

Legjobb válasz: Többnyire sebeknél jelentkezhet. Ez alatt azt értik, hogy nem gyógyul az elvárás szerint, hanem valami kórokozó megtelepedése álltal nem gyógyul, sõt romlik az állapota.

Többnyire sebeknél jelentkezhet. Ez alatt azt értik, hogy nem gyógyul az elvárás szerint, hanem valami kórokozó megtelepedése álltal nem gyógyul, sõt romlik az állapota.
Általában sebekrõl beszélünk ilyenkor. Begyullad, begennyesedik, nem gyógyul. Valamilyen kórokozó miatt, vagy szennyezõdés miatt.

Mit jelent hogyha valakit Muki-nak neveznek?

Legjobb válasz: Pasi, hapsi, ipse szinonimája.

Pasi, hapsi, ipse szinonimája.
...Igen, de akkor kisbetûvel kezdjük. Nagybetûvel kezdve már tulajdonnév. Lehet becenév, pl. az egyik barátnõm egyik rokonát is Mukinak hívják. (A rendes nevét nem tudom.) Vagy lehet ez is: "A Budapesten közlekedõ villamosvasúti motoros fedett teherkocsikat a pesti népnyelv Muki névre keresztelte." http://hu.wikipedia.org/wiki/Muki Mindezt csak az érdekesség kedvéért írtam le; a kérdés valószínûleg a "muki" szóra vonatkozik, csak hibás helyesírással.
Hasonló lehet, mint nõknél a Babi, vagy Hugi. Férfiaknál mindenkire illik az Öcsi, de a Muki inkább a Miklósra hajaz.
"Vagy lehet ez is: "A Budapesten közlekedõ villamosvasúti motoros fedett teherkocsikat a pesti népnyelv Muki névre keresztelte." http://hu.wikipedia.org/wiki/Muki " Én is erre tippelnék, amit a 2 eske írt. Vagyis amirõl szó van, az nem mozdony, hanem csak muki. Ezt lehet érteni bárkire. aki nem mozdony, hanem csak egy muki...
Mózes
hogy ha inni mennek, akkor általában vizet választ, nem üdítõt vagy valami alkoholos italt
A kérdező hozzászólása: *ezt
a vízválasztás nem a tenger megnyílását jelenti ebben az esetben, hanem azt a vízválasztást értik kicsit áttételesen, melyet a királyvíz tesz. A királyvíz megmutatja melyik az igazi, melyik a hamis.(arany) nos a pasi is ilyent tesz, csak ez egy nagy kamu..keresgél egy potya dugás erejéig. és megállapítja, hogy...mit is..?
Megállapítja, hogy jó volt-e a csaj az ágyban vagy sem. Jó volt akkor a csaj választja legközelebb ha nem volt jó, akkor meg a vizet!:-XD
Jaj, ne bohóckodjatok! Szerintem Mózes a legjobb válasz: a nõ úgy tekint a férfira, mint roppant erõs egyéniségre, határozott, erõs akaratú vezérre, akiakár a vízzel is elintézi... Hogy értsem? Hát úgy, hogy kezdetben imádja az erõ miatt, késõbb, amikor rájön, hogy tényleg erõs természet (még NEKI is ellenáll), hát megutálja. Na, ennyi.

Mit jelent, hogyha almodban beszelsz masokhoz de nem vesznek eszre?

Tobb kulonfele almomban is benne volt mar, hogy a barataim/haverjaim es egyeb szeretteim/ismeroseim kozt vagyok es mikor beszelni probalok hozzajuk nem latnak, nem hallanak, vagy csak nem vesznek tudomast rolam. Mintha szellem lennek.

Legjobb válasz: Ez azt jelenti hogy kevesebbnek érzed magad minta többiek úgy érzed magad, mint ha nem vennének észre, ezért vissza húzódó vagy és depressziós legalábbis így tûnik a kérdésedbõl?!!

Ez azt jelenti hogy kevesebbnek érzed magad minta többiek úgy érzed magad, mint ha nem vennének észre, ezért vissza húzódó vagy és depressziós legalábbis így tûnik a kérdésedbõl?!!
Ez általában így mûködik. Ugyanis az álomban nem a valós személyekkel kommunikálsz, minden egyes szereplõ te magad vagy, pontosabban te irányítod õket. Márpedig saját magával másképp kommunikál az ember, mint egy valós személlyel. Néha persze lehet beszélgetni velük, de akkor is mindkét fél a te gondolataidat mondja. Szóval semmi különöset nem jelent. :)
A kérdező hozzászólása: Utolsonak: Nem ugy van, hogy nem hallom amit beszelnek, mert egyaltalan nem is beszelnek velem. Mintha direkt nem vennenek rolam tudomast vagy nem leteznek.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok visszahuzodo sem pedig depresszios.
"Nem ugy van, hogy nem hallom amit beszelnek, mert egyaltalan nem is beszelnek velem." Igen, tudom, én sem állítottam, hogy nem hallod õket. :) A lényeg, hogy az álomban nincs valós interakció két ember között, mivel nincs két ember, csak te vagy. Ha beszélgetsz valakivel, akkor az egy elképzelt beszélgetés, amitõl félsz, amire vágysz, vagy csak amit feltételezel a másik véleményérõl. Ha nem vesznek tudomást rólad, akkor valószínûleg nem tudod, mit gondolnak, vagy nincs jelentõsége a válaszuknak az álom kiváltó oka szempontjából. Pl. velem néha van, hogy egy embert már szinte lökdösök, taszigálok, hogy valami reakciót kicsaljak, és semmi. Csak arrébb lép, de rám sem néz. :) (Amúgy akár azt is jelentheti, amit az elsõ írt, vagyis hogy félsz, hogy a többiek nem vesznek tudomást rólad, de ez a kevésbé valószínû.)

Számotokra mit jelent, hogyha valaki "nagyon húzza a ló száját"?

Legjobb válasz: Ha nagyon látványos, hogy elakad a kézen, feszeng,esetleg elbújik,nem megy elõre a zablához,tátog, akkor sok a kéz,"nagyon húzza a száját".

Ha nagyon látványos, hogy elakad a kézen, feszeng, esetleg elbújik, nem megy elõre a zablához, tátog, akkor sok a kéz, "nagyon húzza a száját".
Erõszakosan akarja irányítani.
Rövid szárat fog, és beletép a ló szájába.

Mit jelent hogyha egy telefon 4G-s?

Olvastam hogy a Samsung Galaxy Note 4G-s és hogy akkor száguld rajta a net. Az érdekelne hogyha azt a telefont mobil hozzáférési pontként használnám akkor a számítógép ami róla megy az is gyorsabb lenne?

Legjobb válasz: Egy 4G-s telefontól biztos nem lesz gyorsabb a géped. Ahhoz jobb alkatrészeket kellenének bele (ram, proci).

Egy 4G-s telefontól biztos nem lesz gyorsabb a géped. Ahhoz jobb alkatrészeket kellenének bele (ram, proci).
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy rosszul fogalmaztam. Természetesen nem a gép gyorsaságára gondoltam hanem a le és feltöltési sebességre. Az gyorsabb a 4G esetében?
Elvileg igen. Gyakorlatilag meg nem biztos. Ez nagyban függ a lefedetségtõl meg attól, hogy az adott szolgáltatónak van 4G-s (LTE) hálózata. Jelenleg csak a T-mobile-nak van ilyen.
A kérdező hozzászólása: A lõtéri kutyát se érdekli a magyar tmobil. Londonban élek és a Three a szolgáltatóm.
Na, ott nem tudom mi a helyzet, de ha van normális lefedetség akkor igen, gyorsabb lesz a net.

Szerintetek az mit jelent hogyha a mellettem ülő fiú fogdossa a fenekem meg a hasam? (részletessebben lent, röviden)

Mellettem ül egy fiú.Amikor kicsöngettek megfogta a fenekem többször.Lementünk és amikor sorakoztunk akkor meg a hasamat hát így finoman szukodta az ujjával.Ez mit jelent?

Legjobb válasz: hát a szukodta szót nem ismerem :/

hát a szukodta szót nem ismerem :/
A kérdező hozzászólása: Bocsánat félreírtam! szurkodta
Nem jelenthet mást mint azt hogy, FUGÁZNA.
megakar b*szni
meleg a srác
A kérdező hozzászólása: de én csaj vok!! bocsi azt nem mondtam hogy én csaj vok!
Nyilván 10-12 éves kis hülyegyerekek vagytok. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: ???? Takarodjál innen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!