Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy van (1148 db)

Mi az a reiki? És mit jelent hogy vannak fokozatai?

Szakértőktől nagyon részletes válaszok is érdekelnek (:

Legjobb válasz: Reiki egy beavatott által isteni energiával, kézrátétellel végzett gyógyítás. Fokozatok: különbözõ szimbólumok vannak, amiket megtanul az ember és ezekkel lehet az energiát jobban "irányítani" és más-más dolgokra felhasználni. A fokozatok azért vannak, hogy közben gyakoroljon, rutinná váljanak az elõzõ fokozatban elsajátított dolgok. És még annyit, hogy nagyon jó annak is aki kapja és annak is aki adja :)

Reiki egy beavatott által isteni energiával, kézrátétellel végzett gyógyítás. Fokozatok: különbözõ szimbólumok vannak, amiket megtanul az ember és ezekkel lehet az energiát jobban "irányítani" és más-más dolgokra felhasználni. A fokozatok azért vannak, hogy közben gyakoroljon, rutinná váljanak az elõzõ fokozatban elsajátított dolgok. És még annyit, hogy nagyon jó annak is aki kapja és annak is aki adja :)
A reiki azt jelenti, hogy ráteszed a kezedet valakire, és nem történik semmi. Azért vannak fokozatai, mert így sokkal jobban (több lépcsõben) le lehet fejni azokat, akik reiki tanfolyamokra járnak.

Mit jelent, hogy van ez? :O

Szóval a suliban van egy lány, aki tetszik és van amikor úgy bámul mint borjú az új kapura,néha meg mikor elmegyek mellette akkor észre se akar venni.Miért van ez? Esetleg bejövök neki? 17/F

Legjobb válasz: hát ha bámul akkor elég valószínû hogy igen......

hát ha bámul akkor elég valószínû hogy igen......
már rég ettem borban sült borjú húst kaukázusi vegyeskörettel.
Én is xd
ikszde
terhes vagy amúgy elképzelhetõ, max azért nem néz rád mikor elmész mellette mert zavarban van hirtelen. ne várd hogy õ menyjen oda hozzád, menyj oda te valamilyen ürüggyel mert általában a lányok ugye azt szeretik ha a fiú kezdeményez

Valahol olvastam ezt a szót és nem tudom mit jelent. Machrophile Van olyan aki tudja, hogy mit jelent az hogy macrophile?

Legjobb válasz: Nem inkább "necrophile" volt amit olvastál? A "phil" görögben a "szeretõ, kedvelõ" utótag, a "macro" pedig "nagy"-ot jelent. De eddig ezt a felállítást még nem láttam...

Nem inkább "necrophile" volt amit olvastál? A "phil" görögben a "szeretõ, kedvelõ" utótag, a "macro" pedig "nagy"-ot jelent. De eddig ezt a felállítást még nem láttam...
Hát talán köze lehet a makrofíliához (macrophilia) Ahhoz meg itt találtam némi kóstolót: (utolsó "szócikk") [link] vagy angolul: [link] De lehet, hogy nem ezt keresed...
A kérdező hozzászólása: Õszintén szólva én sem tudom mit keresek. :) Csak olvastam ezt a szót és érdekelt a jelentése.


Milyen nyelven van meg hogy mit jelent hogy: meusopu smagnus?

Legjobb válasz: Latin. Meus opus magnus. Szó szerinti fordítás: "a nagy mûvem". Van valami jelentõsége az alkímiában / ezotériában, ez valami jókívánság vagy jelmondat vagy mi a szösz, de azt nem tudom, hogy pontosan mi.

Latin. Meus opus magnus. Szó szerinti fordítás: "a nagy mûvem". Van valami jelentõsége az alkímiában / ezotériában, ez valami jókívánság vagy jelmondat vagy mi a szösz, de azt nem tudom, hogy pontosan mi.
A kérdező hozzászólása: köszönöm amugy egy gyûrûn láttam a szöveget igy most már össze tudom kötni

Valaki el tudná igazán érthetően mondani nekem, hogy mit jelent az OTP-nél egy lekötésnél mit jelent, hogy a kamatozás módja FIX vagy VÁLTOZÓ, meg hogy mi ez a Betét elhelyezés módja? Ott is van három opció. Van hozzá help, de én bizisten nem értem.

Melyiket érdemes, melyik mire jó, melyik mikor jó, stb.? Köszönöm szépen azoknak, akik nem azt mondják, hogy menjek be egy OTP-be és ott felvilágosítanak :-)

Legjobb válasz: A fix kamatnál megmondják, hogy mennyi. A változó az változik, valamilyen szempont szerint (mondjuk az alapkamat, vagy az alapnyugdíj, stb). Ot azt tudják megmondani, hogy most éppen mennyi. Vond le a kamatadót is! A többit írd le, mert így nem lehet tudni.

A fix kamatnál megmondják, hogy mennyi. A változó az változik, valamilyen szempont szerint (mondjuk az alapkamat, vagy az alapnyugdíj, stb). Ot azt tudják megmondani, hogy most éppen mennyi. Vond le a kamatadót is! A többit írd le, mert így nem lehet tudni.
Nem kell bemenni az OTP-be, elég, ha klikk ide: https://www.otpbank.hu/OTP_Portal/online/BH01010301000000.jsp
A fix kamatozás azt jelenti, hogy a futamidõ végén akár rosszabbra, akár jobbra változik közben a pénzpiaci helyzet, Te azt a kamatot kapod, amiben megegyeztetek. A változó kamatozás meg azt jelenti, hogy a kamat mértéke igazodik pl a jegybanki alapkamatváltozásokhoz és ebbõl adódónak kevesebb, vagy több is lehet, mint amikor a megállapodás megszületik.

Az mit jelent hogy 0, 012 kg a tizenkettediken C-ben 6*10 a 23-on atom van (? ) KÉMIA

a C az a szén?

Legjobb válasz: A 12 az nem tizenkettedikent jelent itt, hanem a tömegszámra utal, mivel a szénnek van több izotópja is. Egyébként pontosan azt jelenti, amit leírtál: Ha veszel 12 gramm szenet, akkor abban pontosan 6*10^23-on darab atom lesz.

A 12 az nem tizenkettedikent jelent itt, hanem a tömegszámra utal, mivel a szénnek van több izotópja is. Egyébként pontosan azt jelenti, amit leírtál: Ha veszel 12 gramm szenet, akkor abban pontosan 6*10^23-on darab atom lesz.

Kaptam egy órát amire rá van irva hogy 10 ATM-ig vizálló de nem tudom hogy az mit jelent pontosan vagyis mi a válto és kb. az mit jelent hogy meddig mehetek vizbe vele?

Legjobb válasz: Az atm (atmoszféra) nyomás mértékegység. 1 atm megfelel kb 1 barnak, azaz kb 100.000 pascalnak. 10 atm nyilván 1.000.000 Pa Ha ebbõl métert akarsz számolni, akkor vedd elõ a hidrosztatikai nyomás képletét: p = rho*g*h Ahol neked a "h" kell, mint magasság. h = 1.000.000 / (9,81*1000) Így kb h = 100 méter.

Az atm (atmoszféra) nyomás mértékegység. 1 atm megfelel kb 1 barnak, azaz kb 100.000 pascalnak. 10 atm nyilván 1.000.000 Pa Ha ebbõl métert akarsz számolni, akkor vedd elõ a hidrosztatikai nyomás képletét: p = rho*g*h Ahol neked a "h" kell, mint magasság. h = 1.000.000 / (9, 81*1000) Így kb h = 100 méter.

Hogy lehet letölteni és mit jelent? (lent van a link)

http://www.youtube.com/watch?v=WyLaMAsriDU

Legjobb válasz: 1, ha nem tudod mit jelent vagy mi az akkor miért akarod letölteni? 2, videón nagybetûvel ott a domain cím http://providconvert.com/ talán onnan lehet letölteni. És igen, onnan lehet letölteni.

1, ha nem tudod mit jelent vagy mi az akkor miért akarod letölteni? 2, videón nagybetûvel ott a domain cím http://providconvert.com/ talán onnan lehet letölteni. És igen, onnan lehet letölteni.

Mit jelent, hogy 500 MHz órajelű processzor? Hogyan tudom megnézni, az enyém hány MHz-es? Ez azonos a system bus-szal? Intel Celeron 215 procim van, és ez a 215 mindig bekavar, nem tudom, az mi?

Legjobb válasz: 1,33 Ghz a processzorod. A gép sebessége nagymértékben függ a processzor órajelétõl. 1 Hz egymillió mûveletet jelent másodpercenként.

1, 33 Ghz a processzorod. A gép sebessége nagymértékben függ a processzor órajelétõl. 1 Hz egymillió mûveletet jelent másodpercenként.
A kérdező hozzászólása: És akkor az enyémnek végül is mekkora az órajele? Elõre is köszönöm a válaszodat!
A kérdező hozzászólása: Kössz a sok választ.:-D Azt sem tudom melyik jobbXD
A dal elején mintha az eget szemlélné, a hold metafora után (amiben már ott a fájdalom) néz egy képre és Isten, mint a leghatalmasabb lényben is Õt látja. Talán valami ilyesmi lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!