Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy valakinek az (634 db)

Az mit jelent hogy valaki az újjaiból LA -t foormál?

Legjobb válasz: Ezt http://4.bp.blogspot.com/_10hNrpQMT_s/TTW3avOmX_I/AAAAAAAAAC..

A kérdező hozzászólása: Jó de ez mit jelent?
Los Angeles
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Az mit jelent ha valakinek az irántam való közönyösségére mindig az a kifogása, hogy fáradt?

Igaz lehet az?

Legjobb válasz: Igen, igaz lehet. De az is lehet, hogy csak nem akar veled barátkozni, csak nem meri megmondani, vagy azt akarja, hogy végre vedd észre te.

Igen, igaz lehet. De az is lehet, hogy csak nem akar veled barátkozni, csak nem meri megmondani, vagy azt akarja, hogy végre vedd észre te.

Az mit jelent ha valakire azt mondják hogy "minden helyzetben megjátssza magát"?

Félreértés ne essék, nem rám mondták. De mit jelent? Tudtok rá példát mondani vagy esetleg történeteket, sztorikat? Előre is köszi!

Legjobb válasz: Azzal, hogy kitörölteted a válaszaim, biztosan eléred, hogy valaki megmagyarázza azt amit én is, csak finomabban... :)

Azzal, hogy kitörölteted a válaszaim, biztosan eléred, hogy valaki megmagyarázza azt amit én is, csak finomabban... :)
Ez röviden és tömören azt jelenti, hogy az illetõ, akire ezt mondták, sohasem adja önmagát, semmilyen helyzetben, mindig valaki mást alakít. Hazudozik, másnak adja ki magát, mint amilyen. Nem hiszem, hogy ez még példákra szorul.


Mit jelent amikor valaki azt mondja, hogy "szavadon foglak"?

Legjobb válasz: Pl ha azt mondod valakinek hogy "Hát most nem tudok segíteni, de legközelebb ígérem megcsinálom neked!" Akkor az illetõ mondhatja hogy "Jól van, szavadon foglak!" És ezt úgy érti hogy emlékezni fog arra hogy te megígérted neki hogy segíteni fogsz. Így legközelebb a te segítségedre számít abban a dologban.

Pl ha azt mondod valakinek hogy "Hát most nem tudok segíteni, de legközelebb ígérem megcsinálom neked!" Akkor az illetõ mondhatja hogy "Jól van, szavadon foglak!" És ezt úgy érti hogy emlékezni fog arra hogy te megígérted neki hogy segíteni fogsz. Így legközelebb a te segítségedre számít abban a dologban.

Mit jelent ha valaki azt mondja valakinek hogy kivagy virulva?

Legjobb válasz: boldogság ült ki az arcára

boldogság ült ki az arcára
Boldog, vidám, és ez látszik rajta.

Az mit jelent hogy valaki Idealista?

milyen jellemzők, tulajdonságok, politikai beállítottságok?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Idealizmus Rengetegféle idealizmus létezik. Például a kommunizmus is egy idealizmus, de Hitler elvei is idealisták voltak. Meg a mostani liberálisok is idealisták.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Idealizmus Rengetegféle idealizmus létezik. Például a kommunizmus is egy idealizmus, de Hitler elvei is idealisták voltak. Meg a mostani liberálisok is idealisták.

Kifejtené valaki hogy pontosan mit jelent ha valaki azt mondja" Babanyelven" beszélsz a gyerekedhez?

Legjobb válasz: étel = hami fürdés = pancsi kutya = vauvau ital = iszi stb

étel = hami fürdés = pancsi kutya = vauvau ital = iszi stb
Gagyogsz, értelmetlen vagy kitekert szavakat használsz, aminek semmi értelme, mert a gyerek ezeket megtanulja, utána meg le kell róla szoktatni, vagy hülyének nézik késöbb miatta. PL. paci, coca, stb. illetve mikor tejcsit kap, uzsizik, fürcsizik, stb. Ha normálisan akarid a gyereket nevelni, akkor beszélj vele normális szavakkal, ne selypits neki - igy is ugyanúgy megrérti, söt sokkal könnyebben és szebben fog beszélni.
A babanyelv nekem gagyogás elsõsorban. Mondjuk "ugyurigugyuri, pömpömpöm, bugyuli-mugyuli" és közben egy csücsörítõs szájat képzelek el hozzá, és egy vékonyabb, magas hanglejtést. Én így képzelem. :) Nálunk mindenki értelmesen beszélt a gyerekhez, max. kicsit magasabb hangon, mert a babák eléggé szeretik a magasabb (fõleg nõi) hangokat.
Gigigi gagagú, gágágágú és ághíííí. Nálunk ezt jelenti, ha játszunk és úgy 'beszélgetünk'. Én minden mást 'értelmesen', ahogy a felnõttek beszélnek úgy mondok. Pl. Gyere mennyünk vacsorázni. Miközben eszik, akkor pedig: Egyél szépen, ügyes vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Én nem használok értelmetlen szavakat, úgy beszélek vele mint ahogy írták is, hogy menjünk vacsorázni, aztán megyünk fürödni stb. Csak anyósomtól azt kaptam, hogy én babanyelven beszélek vele.
Hát nekem a babanyelv nem azt jelenti, amiket eddig írtak. Nekem a babanyelv = halandzsa beszéd. Amikor a baba még nem tudja, h a betûk sorrendjének fontossága van. És nem a gügyögés-gagyogásra gondolok, hanem amikor úgy hangzik, mintha valami idegen nyelven már értelmesen, mondatokban tudna beszélni, csak mi nem értjük. És ez minden babánál ugyanúgy hangzik, bárhol is él. Amikor olyanokat mond már, h "iszi", "vacsi", "kuta" stb., akkor az már nem babanyelv, hanem az anyanyelve, csak még nem tisztán ejti a szavakat.

Mit jelent, ha valaki azt kapcs-n belül kezdi el csinálni, amit a végén szokás? Pl ha valaki szakít a legjobb, ha elkezdi magát összeszedni, fodrász, edzés, stb hogy újra felépüljön lelkileg és vonzó legyen.

nem általános szépítkezésr?l beszélek, hanem nagyobbról. igazi változásról. mint aki hódítani akar.és kapcsolaton belül! konkrétan a pasim több 10ezreket költ tömegnövel?kre, elkezdett edzeni, mint atom amit eddig soha. félek van valami a háttérben. vagy tévednék???

Legjobb válasz: jön a nyár, ki akar nézni valahogy.

jön a nyár, ki akar nézni valahogy.
Na ismét egy kokszmatyi. Majd nézd meg 20 év múlva hogy fog kinézni. A háttérben szerintem csak az elmebaja van.
A kérdező hozzászólása: miért akar nyáron kinézni valahogy? télen miért nem akart? ez a nem mindegy. amúgy õ okosan csinálja, nem felfújatott erõtlen izmokra hajt...
Nyár - strand - bikinis csajok - azt hiszi ha kivan gyúrva akkor jobban buknak rá a csajok. Ezért kiscsillag :) De mondjuk sok év múlva igen csak "ronda" lesz - szóval én azt mondom egy igényes pasi rendes táplálkozás, sport mellett kondizik. ÍSokkal igényesebben tudja alakítani a testét - és a csajok többsége arra jobban bukik a tapasztalatok alapján. 22F
A kérdező hozzászólása: miért akarja, hogy bukjanak rá a csajok, amikor van bnõje???? amúgy igényesen nyomja.sajnos.
Eszedbe sem jut hogy talán neked akar tetszeni?
A kérdező hozzászólása: télen nem akart...nem invesztált bele semmit

Mit jelent ha valaki azt mondja valakire h Náci vagy hogy kommunista?

Legjobb válasz: Google a barátod, könnyen utána nézhetsz mint két szó jelentésének. Náci: A nemzetiszocializmus (németül: Nationalsozialismus), vagy nácizmus elsõsorban az Adolf Hitler vezette Nemzetiszocialista Német Munkáspárt (NSDAP) ideológiájára, illetve Németország 1933 és 1945 közötti Hitler-kormány idõszakának politikájára utal. Besorolható a két világháború közötti idõszak és a II. világháború korszakának szélsõjobbolddali ideológiái közé. Kommunista: A kommunizmus olyan társadalmi forma, amelyben minden tulajdont a közösség vagy az állam birtokol és valamennyi polgár egyenlõen részesül igényeik szerint. By: Wikipédia

Google a barátod, könnyen utána nézhetsz mint két szó jelentésének. Náci: A nemzetiszocializmus (németül: Nationalsozialismus), vagy nácizmus elsõsorban az Adolf Hitler vezette Nemzetiszocialista Német Munkáspárt (NSDAP) ideológiájára, illetve Németország 1933 és 1945 közötti Hitler-kormány idõszakának politikájára utal. Besorolható a két világháború közötti idõszak és a II. világháború korszakának szélsõjobbolddali ideológiái közé. Kommunista: A kommunizmus olyan társadalmi forma, amelyben minden tulajdont a közösség vagy az állam birtokol és valamennyi polgár egyenlõen részesül igényeik szerint. By: Wikipédia
De többnyire akire azt mondják, az általában nem az. Pl. szívesen komcsizzák le az mszp szimpatizánsokat, pedig õk nem azok. Aki valóban az, aminek mondják, annak nem sértõek ezek a kifejezések.
Általában ez egy primitív beskatulyázása a másik félnek. Igazi náciból, vagy meggyõzõdéses kommunistából szerintem igen kevés van, aki mondjuk tanulmányozta a nemzetiszocializmust, vagy olvasta a Marx-Lenin-Engels összest, és nem jött rá, hogy egy tõrõl fakad az egész, illetve milyen átfedések vannak a két ideológia között.
Dehogynem! Én nemzetiszocialista érzelmû vagyok ("érzelmû", mivel aktív állami nemzetiszocializmus ma nincs!), és nagyon nem szeretem a lenácizást, mert egy angolszász gúnynév, pejoratív és sértõ. A nemzetiszocializmus és kommunizmus viszonyát inkább hagyjuk, oldalak telnének be vele. Annyit röviden, hogy egy új világ ígérete mindkettõ. A kérdésre válaszolva, sok embert lenáciznak manapság, akiknek semmi köze a nemzetiszocializmushoz. De ha beírod google-n a "náci kártya" kifejezést megtudod mirõl van szó. Ez a szócikkük kivételesen helytálló.
Csak van egy lényeges különbség a kettõ között. A kommunizmus az országon belül próbálja a jólétet megteremteni míg a nácizmus más népek leigázása árán is. Uralkodásra termett nép meg egyébb baromságok.
Persze. Világméretû proletárdiktatúráról hallottál már? Meg hogy kísértet járja be Európát?
De szép is lenne!

Az mit jelent hogy valaki teleportálósan részeg?

eszélgetés közben mondták haverjaim, de tőlük nem akartam megkérdezni hogy mi mert cikinek éreztem hogy nem tudtam

Legjobb válasz: Nem lehetsz túl tapasztalt a témában. Gondolom arra gondoltak, hogy amikor felébredsz (jóesetben az ágyadban) és nem tudod hogy kerültél oda, vagyis képszakadás. Nem emlékszik az ember, az elõzõ estére, így amikor felébredsz olyan mintha "teleporrtal kerültél volna oda, mert az egyik pillanatban pl bulizol a következõ pillanatban meg felébredsz és gõzöd sincs h kerültél oda...

Nem lehetsz túl tapasztalt a témában. Gondolom arra gondoltak, hogy amikor felébredsz (jóesetben az ágyadban) és nem tudod hogy kerültél oda, vagyis képszakadás. Nem emlékszik az ember, az elõzõ estére, így amikor felébredsz olyan mintha "teleporrtal kerültél volna oda, mert az egyik pillanatban pl bulizol a következõ pillanatban meg felébredsz és gõzöd sincs h kerültél oda...
bebaszol mint a p*csa


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!