Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy valaki (832 db)

Mit jelent, hogy valaki internacionalista?

Legjobb válasz: Ez így egy kicsit elfogult válasz volt kedves elsõ, nem gondolod? Az internacionalisták úgy vélik, hogy a mai értelembe vett nemzetek határainak megszüntetésén, ha úgy tetszik egy globális nemzet létrehozásán kell dolgozni. Leginkább a kommunista eszmében van nagy jelentõsége.

Ez így egy kicsit elfogult válasz volt kedves elsõ, nem gondolod? Az internacionalisták úgy vélik, hogy a mai értelembe vett nemzetek határainak megszüntetésén, ha úgy tetszik egy globális nemzet létrehozásán kell dolgozni. Leginkább a kommunista eszmében van nagy jelentõsége.
Aki szerint nincs szükség nemzetekre , ország határokra , egyedi kultúrákra, különbözõ nyelvekre , tehát azt szeretné hogyha minden és mindenki egyforma legyen. Van néhány baloldali párt amire ez jellemzõ.
Elõzõ vagyok, ezt kihagytam: Nem szeretnék, hogy "mindenki és minden egyforma legyen", csupán szükségtelennek tartják a nemzetekké való elkülönülést.

Mit jelent hogy valaki erős csontozatú? Hány kilót jelent?

Nekem sokszor szokták mondani,mert mikor megmondom hány kiló vagyok nem akarják elhinni. Igaz még soha nem tört el semmim.

Legjobb válasz: Pontosan azt jelenti amit írsz.Én is az vagyok, és senki nem akarja elhinni, hogy 174 cm magasságom mellett 64 kg vagyok!Mindenki 50valahánynak néz...de hát ez van:)

Pontosan azt jelenti amit írsz.Én is az vagyok, és senki nem akarja elhinni, hogy 174 cm magasságom mellett 64 kg vagyok!Mindenki 50valahánynak néz...de hát ez van:)
énmeg 52 kiló vagyok, de mindig aztmondják h akkor biztos erõs a csontozatom, mertt elég vékonynak látnak (164 cm)
Én 176cm+62kg vagyok, és nekem se hiszi el senki, azt hiszik max. 50kg vagyok, állandóan azzal csesztetnek, hogy rossz a mérlegünk, stb... Pedig orvosnál meg másnál is méreckedtem már, és mindenhol ennyi voltam, úgyhogy biztos nem a mérlegünkben van a hiba:) Amúgy nekem is erõsek a csontjaim, régebben sokat estem-keltem, de soha semmim nem tört el, pedig voltak elég húzós helyzetek is:) 18/L

Mit jelent, hogy valaki kiélte magát? És amíg ez nem történt meg, nem lehet boldog párkapcsolata?

20 éves lány vagyok, párom 28. Egyre többet azt hajtogatják (szerencsére a család nem), hogy mi nem fogunk sokáig együtt maradni, mert én még nem éltem ki magam, és ez gondot fog okozni. És jobb lenne még most szakítani békében, minthogy kés?bb mikor már gy?löljük egymást.

Legjobb válasz: Ez egy hülye divat most, az emberek (fõleg a fiatalok) azt hiszik, attól lesz valaki menõ, hogy minél több emberrel lefeküdt. Azt mondják, az a törvényszerû, hogy össze-vissza dugsz fiatalkorodban, aztán megházasodsz, ha már úgymond "kiélted magad", aki meg nem így csinálja, arra ráfogják, hogy késõbb úgyis csalni fogja a párját. Érdekes, azt senki nem említi, milyen rengeteg pár éli le úgy békében, minden probléma nélkül az életét, hogy egymáson kívül senki mással nem feküdtek le soha. Ne foglalkozz ezzel, hülyeség az egész. Majd pár év múlva úgyis lejár ennek a felfogásnak az ideje és kitalálnak valami mást helyette.

szerintem ez egy olyan dolog, ami nem vonatkozik mindenkire. Valaki szeret bulizni, pasizni/csajozni és tényleg szüksége van rá, hogy úgymond kiélje magát. Más meg elvan jól otthon a párjával is és nem vágyik a partikra. Na meg vannak olyanok, akik egész életüket végig szórakozzák és mégse élték még ki magukat és feleségük/férjük mellett is folytatják a csapongó életmódot.Szóval azért hülyeség, amit mondanak, mert nem lehet ezt így megmondani.Nincs ilyen általános szabály, hogy az ember csak akkor érett egy komoly kapcsolatra, ha elõtte 20buliban volt, volt 5futókalandja és 10szer berúgott. Ez hülyeség. Én sosem voltam egy partiarc, sosem volt egy éjszakás kalandom, de nem is vágyom ilyesmire. Boldog vagyok a párommal és kész. És ha õ nem lenne, akkor se járnám a bulikat pasik után futva. Ha te jól érzed magad úgy, ahogy vagy, nem vágysz másra, mint amit a párodtól kapsz, akkor rendben vannak a dolgok, nem kell hallgatni a jajgatókra.
Én soha nem jártam bulizni egy buliban voltam a fõsuli nyitó buliána amin szarul éreztem magam, soha nem jártam semmi olyanhelyre ahol ki lehetne élni magam mégis van 8 évnyi kapcsoalt mögöttem mindez 2 emberrel, és most van egy egy éves kapcsolatom amiben végre érzem, hogy végleges lesz, eddig sem hiányzott a kiélés és ezután sem fog mert ilyen vagyok nekem nem kell buli és szerencsére a páromnak sem. 23L
Ez egy hülye divat most, az emberek (fõleg a fiatalok) azt hiszik, attól lesz valaki menõ, hogy minél több emberrel lefeküdt. Azt mondják, az a törvényszerû, hogy össze-vissza dugsz fiatalkorodban, aztán megházasodsz, ha már úgymond "kiélted magad", aki meg nem így csinálja, arra ráfogják, hogy késõbb úgyis csalni fogja a párját. Érdekes, azt senki nem említi, milyen rengeteg pár éli le úgy békében, minden probléma nélkül az életét, hogy egymáson kívül senki mással nem feküdtek le soha. Ne foglalkozz ezzel, hülyeség az egész. Majd pár év múlva úgyis lejár ennek a felfogásnak az ideje és kitalálnak valami mást helyette.
Majd pár év múlva úgyis lejár ennek a felfogásnak az ideje úgy legyen!
hajh, de sok ilyen ember kéne a földre :)
ez a mai önzõ, hedonista világ bûvszava a felelõsség, hûség elhárítására magyarul ba*omság
ugyan ennyi volt köztem és az exem közt a korkülönbség.és be vált amit josoltak.3év együtt élés után..mig ö pihenni vágyott munka után én 20évesen azon agyaltam mikor megyünk már el szorakozni mert rendesen hiányzott.nem tudtam felvenni vele az ütemet.az Életvitelt.ö mást akart mint én.és késöbb igen félre léptem ami ugrodeszkaként hatott az életemre. 22/L
ugyan igy gondolkoztam mint te..hidd el magambol indulok ki.és nem azért csaltam meg mert hiányzott a buli, hanem mert annyira vágyott a nyugalomra hogy rolam megfeledkezett.nem törödött velem már nem szeretkezett ha volt is szex sirtam mert nem volt jo már.majd megtanulod az életet kislány ne aggodj.
A kérdező hozzászólása: Az én párom is pihenni akar munka után, de hétvégenként mindig csinálunk együtt valamit. Megtanultam kompromisszumot kötni. Tiszteletben tartani, hogy õ napi 12 órát vagy többet dolgozik, míg nekem van 2-3 elõadásom az egyetemen. Tudom, hogy hétköznap elfárad, nem nyaggatom semmivel. Õ is tiszteletben tartja, hogy nekem is szükségem van kikapcsolódásra, ezért hétvégenként csinálunk valamit. Ha meg nem ér rá, elfoglalom magam máshogyan. De nem lépnék félre emiatt.
Ez az "éld ki magadat" dolog hülyeség. Aki tizenévesen nem követte a többséget a bulizással, összevissza szexeléssel meg egyebekkel, az felnõtt korában érett fejjel miért tenné? A fiatalok azért csinálják ezeket, hogy ne lógjanak ki a sorból és ne csúfolják õket a nagymenõk, a huszonévesek többsége azért már érettebb annál, mint hogy ilyesmivel foglalkozzanak.
Ha nem vagytok egy érzelmi szinten nem lesz hosszutávú kapcsolat, nem kell ehhez mindenkivel összefeküdni csak a bulizos korszakon túl kell lenni evvel is alakul a személyiség.
Pont az ilyen "éld ki magad" mentalitás miatt mennek tönkre a párkapcsolatok! Nem az a fontos, hogy megértsék és szeressék egymást, alkalmazkodjanak egymáshoz, tudomásul vegyék, hogy már nem függetlenek. Hanem az, hogy mennyire jó a szex és járunk-e bulizni? Az ilyenek lenézik azokat, akik bulizás helyett jobban érzik magukat otthon, kettesben a párjukkal. Hallottam már olyan véleményt is, hogy az ilyen párok beszûkülnek, stb. Ismerek olyan anyukát, akinek "igénye", hogy havonta legalább egyszer otthon hagyja a féléves babáját a férjére, mert neki szüksége van arra, hogy barátnõzzön. Ezzel nem is lenne semmi bajom, ha csak egy délutáni dumcsira ülnének össze valahol. De ennek az anyukának azt jelenti a "barátnõzés" hogy elmennek egy diszkóba, ahol hajn alig mulatnak, isznak, flörtölnek és néha részegen megy haza. Pedig ez az anyuka a férjhezmenetele elõtt sok pasit fogyasztott el. Az emberek nem egyforma természetûek. Akinek a bulizás létszükséglet, az ne nõsüljön, ne menjen férjhez. Ha ismerik a párjukat, ez már az együttélés elõtt kiderül. A házasság, fõleg, ha gyerek is van, nyugodtabb életformát kíván. Ne törõdj a vészmadarakkal, és sok boldogságot nektek. 30 éve jó házasságban élõ nõ, aki nem "élte" ki elõtte magát.
A kérdező hozzászólása: ma 15:48 Azért akkor is gáznak tartom, hogy szakítás helyett megcsaltad. Persze ez az én véleményem. De te legalább vállalod, és szerintem meg is bántad. (Vagy nem?)
Szia! Az igaz, hogy az én férjem csak 4 évvel idõsebb, mint én, viszont amikor összekerültünk, én még szûz voltam, nem "éltem" ki magam, mielõtt õt megismertem. Õ volt és marad az egyetlen férfi az életemben. És ez tuti. 21 éves voltam, amikor összeházasodtunk, közeleg a 10. házassági évfordulónk, van 3 gyermekünk, szeretjük egymást mind a mai napig! Szóval nem törvényszerû, hogy meg fogod csalni. Sok boldogságot nektek is! :)
21 évesen szültem és egyszer a barátnõmmel és a kislányommal sétáltunk a parkba. Pár olyan 13-14 év körüli lány elkezdte dicsérgetni a lányomat ( ahogy általában szokták az emberek). A barátnõmtõl kérdezték, hogy õ-e az anya, mondtam nekik, hogy én vagyok. Kb 17-nek néztek, de miután a valódi koromat elmondtam, ( akkor voltam 22) az 1. kérdésük: és kiélted magad???? Mondtam, hogy nem :) és nem is szándékozom...:) Szóval ez a mentalitás már a tiniket is megfertõzte..nagyon meglepõdtem rajta.
22 éves voltam, amikor összejöttem a férjemmel és a kislányom apukájával. Õ akkor volt 32. Ennek már 5 éve és eszembe sem jutna megcsalni, néha rám jött a bulizhatnék, de õrá is. Aki azt mondta, amit Te írtál, valszeg féltékeny a kapcsolatokra, sajnos ilyenek vagyunk...
A kérdező hozzászólása: Nagyszüleim is legalább 50 éve vannak együtt, õk sem feküdtek le a fél faluval, és õk sem jártak minden héten bulizni, mégis boldogok együtt.
Bocs nem olvastam el a t0bbi hozzászólást. Én Veled egyidõs vagyok, a helyzet annyival "súlyosabb" nálunk, hogy mi 16-17 éves korunk óta együtt vagyunk (most 2o-21) Persze már mindenki "tudta elõre" , hogy a diplomaosztón nem leszünk együtt----EGYÜTT voltunk. mindenki "tudta" hogy a távkapcsolatot nem fogjuk bírni---hát kibírtuk...na most már mindenki tudja, hogy ha tavaly nem most már azonban csak vége lesz:) ))))) persze az más tál tészta, hogy mi az eljegyzésen gondolkodunk... kíváncsi leszek ezen tátott szájú emberek véleményére esküvõ után:D:D:D Szóval ameddig köztetek minden rendben ez az "éld ki magad" marhaság csak az irigyektõl és a féltékenyektõl származik. Én büszke vagyok arra, és szerencsésnek tartom magam, hogy ilyen fiatalon ilyen társam van akivel ennyire jól megvagyunk. Akinek meg ellenvetése van elmondhatja a véleményét...a vélemény úgyis olyan mint a se..lyuk...mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másé:) Szóval ha szeretitek egymást semmi más és senki más véleménye nem számít. 2o-L

Az mit jelent hogy valaki Idealista?

milyen jellemzők, tulajdonságok, politikai beállítottságok?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Idealizmus Rengetegféle idealizmus létezik. Például a kommunizmus is egy idealizmus, de Hitler elvei is idealisták voltak. Meg a mostani liberálisok is idealisták.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Idealizmus Rengetegféle idealizmus létezik. Például a kommunizmus is egy idealizmus, de Hitler elvei is idealisták voltak. Meg a mostani liberálisok is idealisták.

Az mit jelent hogy valaki az újjaiból LA -t foormál?

Legjobb válasz: Ezt http://4.bp.blogspot.com/_10hNrpQMT_s/TTW3avOmX_I/AAAAAAAAAC..

A kérdező hozzászólása: Jó de ez mit jelent?
Los Angeles
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Az mit jelent hogy valaki teleportálósan részeg?

eszélgetés közben mondták haverjaim, de tőlük nem akartam megkérdezni hogy mi mert cikinek éreztem hogy nem tudtam

Legjobb válasz: Nem lehetsz túl tapasztalt a témában. Gondolom arra gondoltak, hogy amikor felébredsz (jóesetben az ágyadban) és nem tudod hogy kerültél oda, vagyis képszakadás. Nem emlékszik az ember, az elõzõ estére, így amikor felébredsz olyan mintha "teleporrtal kerültél volna oda, mert az egyik pillanatban pl bulizol a következõ pillanatban meg felébredsz és gõzöd sincs h kerültél oda...

Nem lehetsz túl tapasztalt a témában. Gondolom arra gondoltak, hogy amikor felébredsz (jóesetben az ágyadban) és nem tudod hogy kerültél oda, vagyis képszakadás. Nem emlékszik az ember, az elõzõ estére, így amikor felébredsz olyan mintha "teleporrtal kerültél volna oda, mert az egyik pillanatban pl bulizol a következõ pillanatban meg felébredsz és gõzöd sincs h kerültél oda...
bebaszol mint a p*csa

Mit jelent, hogy valaki 20+4 hetes kismama? Mi az a plusz?

Legjobb válasz: 20 hetes és 4 napos!

20 hetes és 4 napos!
A kérdező hozzászólása: Eszembe se jutott volna, pedig kézenfekvõ! Köszönöm! :)
ne aggódj, anno nekem sem :D 22+2h :P

Mit jelent hogy valaki passzívan agresszív?

Legjobb válasz: Gondolom úgy csinál kárt, hogy közvetlenül nem vesz részt benne.

Gondolom úgy csinál kárt, hogy közvetlenül nem vesz részt benne.
Vagy csak belül agresszív, elfojtja magában..?
A kérdező hozzászólása: köszi azért..

Az mit jelent, hogy valaki elmegy szex közben?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy megunja, feláll és kimegy a szobából :) Najó, nem poénkodom :) Azt jelenti, hogy orgazmusa van, vagyis elélvez.

Azt jelenti, hogy megunja, feláll és kimegy a szobából :) Najó, nem poénkodom :) Azt jelenti, hogy orgazmusa van, vagyis elélvez.
Orgazmusa van...:)
azt jelenti hogy a "csucsra ert" (orgazmusa van) :)
hmm...hogy orgazmusa van ..
Azt, hogy orgazmusa van.
Felöltözik és hazamegy mert sokat pofázott az asszony
Milyen összefüggést nem értesz te?? XD az elõzõ válaszoló---25/L
Minek kell még vagy 10-szer leírni hogy "orgazmusa van"???? az elsõ leírta és kész , ha belegondolunk, akkor meg rájövünk hogy ez egy kamu kérdés.... pfff
Fogja magát és kimegy az ajtón!
23/L az elõzõ voltam
100% hogy nem úgy értette a kérdezõ a kérdést hogy miért mondjuk úgy hogy elmegy ... azért hogy már valaki értelmezni se tudjon pfff 18 évesen hiába szûz valaki ( ami nem baj) akkoris tud már ilyen alapvetõ dolgokat!még a 14 éves is!! szal inkább hagyjuk ! egyetértek egyik elõttem levõ hozzászólóval -->KAMUKÉRDÉS
Kedves 23:10-es, ha te az olyan lányokat szereted, akiken már végigment egy hadsereg, akkor egészségedre XD Úgy látszik, ma már kevés az olyan férfi, aki megbecsüli a szüzességet. Kedves kérdezõ, legyél is büszke rá, hogy szûz vagy még 18 évesen ebben a világban, ahol 13-14 éves kislányok dicsekednek az iskolában azzal, hogy már a harmadik csávójuk fektette le õket, aztán napokig bõgnek és stresszelnek, hogy nem jött meg!
18:40-es vagyok. Hát büszke is lehetsz magadra kérdezõ. Én 19 évesen vesztettem el, most 22 vagyok, és nem maradtam le semmirõl ugy érzem. Ha ugy érzed irj privit és kérdezz bátran ha ugy gondolod. szia :-)
Én azért nem lennék rá olyan büszke, hogy 18 évesen szûz vagy. Én jobban szeretem a tapasztalt lányokat, meguntam már a tanítgatást. 21/F
Az élvezet eléri a csúcspontját. http://hu.wikipedia.org/wiki/Orgazmus
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok 6-7 éves!!!!!! Sõt, büszke vagyok arra, hogy 18 évesen még szûz vagyok, és örülök annak, hogy nem kell a zsebpénzemet terhességi tesztre és óvszerre költenem, valamint nem kell hazudoznom a szüleimnek, hogy mit csinálok a barátommal... Csak egy kérdés volt, de látom ezt nem lehet felfogni és könnyebb egybõl lehurrogni az embert... A rendes választ adóknak köszönöm a választ!
itt nem ugy érti a kérdezõ, hogy mit jelent szex közben az "elmegy" szó ?? !!! Hogy miért mondják ezt szex közben hogy elmegy. nem? én erre gondoltam....
persze... és drága kisfiú/lány, hol hallottad ezt a csúnyaságot, hogy valaki elmegy szex közben??? Itt nem kell szórakozni...hány éves vagy? 6-7?
A kérdező hozzászólása: Miért lenne kamu kérdés, még szûz vagyok és csak érdeklõdöm.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem értem az összefüggést!
Fogja magát, és kimegy az ajtón xD http://www.youtube.com/watch?v=PJASSy3EdG4

Mit jelent hogy valakinek a pénisze "játékos"?

ezt sose tudtam felfogni

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûen csak annyi, hogy tud bánni vele a gazdája. :) "Nem számít mekkora, ha játékos..." igen! :) Ha a tulajdonosa ügyes, és jól használja :)

Szerintem egyszerûen csak annyi, hogy tud bánni vele a gazdája. :) "Nem számít mekkora, ha játékos..." igen! :) Ha a tulajdonosa ügyes, és jól használja :)
azt hogy lehet " állitgatni" hasfali izommal.. igy ugy néz ki a fütyike mint a kilóméteróra mutatója.. kileng.. és olyan mintha rakoncátlan lenne :D én tom.. enyém is virgonckodik :D olykor a barátnõm harsáyan kacag :P ( hát még utána.... :D ) --Chocky--
jobb egy kicsi jatekos mint egy nagy bal-fa-sz
Ezek szerint a tiéd nem az!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!