Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy shemale (1 db)

Mit jelent az, hogy shemale?

Hallottam a gyerekekt?l, hogy suliban a 10 éves gyerekek ilyen oldalakat nézegetnek. De nem tudom pontosan, hogy mit jelent.

Legjobb válasz: Szia! Nõférfi. Tehát férfi nõnek öltözve, sminkelve, van pénisze, és melle is (általában szilikon).

Szia! Nõférfi. Tehát férfi nõnek öltözve, sminkelve, van pénisze, és melle is (általában szilikon).
Nõnek születt, de férfi nemiszerve van.
olyan nõk, amelyek születési rendellenséggel péniszt kaptak. ez nem direkt van, ez olyan mint akinek például az egyik lába kisebb, esetleg csak 4 ujja van 1 kezén.
Bocs, de egyik válasz sem jó. A shemale kvázi transszexuális. Általában pre-op shemalekrõl van szó mindig aki hormkezeléstõl már nõies külsõt vett fel, esetlegesen szilikon kiegészítõkkel :) , de a nemi szervét még megtartotta. Akinek már nõi nemi szerve van, az post-op. Alapvetõ lényeg tehát, hogy nem csak nõnek szeret öltözni, hanem nõnek is érzi magát, ebben van az alapvetõ különbség a transzvesztitákkal és a sima CD-kel.
A shemale nem a hermafoditákra utal?
De egyébként van olyan hogy nõnek született és születési rendellenességgel rendelkezik ez is tiszta véletlen de azért ritka is.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kisfiam februárban lesz 10 éves, sajnos tartós beteg . Azt tudom hogy a gyes megszűnik mikor betölti a tízet de az emelt csp-is, és a közgyógy is, meg az utazási kedvezmény is?

Hivatalos helyen azt mondják ezekkel ráérek akkor foglalkozni....hát kösz!Mert ugyebár a betegsége sajnos élete végéig kiséri....

4

Miért pisil be 3 évesen?

3éves mult oktoberben és még néha bepisil nem szol hanem bemegy neki és akkor szol ogy cseréljem ki mert bepisilt.Szeptemberben lessz ovodás de félek tőle mi lessz ha addig nem szokik le erről,meg éjjel kell neki aludni pelenka.Mit lehet tenni hogy ne pisiljen be?Vagy éjjelre mit tanácsoltok?

10

Gyermekem hiperaktív lenne? Egész nap be nem áll a szája, nehezen alszikel, állmában is beszél, képtelen egy percre is csöndben maradni vagy megállni egy helyben, a mese is csak néhány percre köti le,

viszont ha elmegyünk sétálni szépen jön velem és szót fogad az utcán.

13

Mit csináljak a hugommal?

Mit tehetnék a 8 éves hugommal ? Szinte minden este nekem esik , "támad" de közben vigyorog. Csak velem. Rengeteget birkózunk sokszor csak játékból , de van amikor bedurvul és dühöng. Amikor Õ unatkozik akkor is cseszeget. De nem üt hanem hablatyol és idióta kérdéseket tesz fel nekem.
12/L

19

Lehetséges, hogy enyhe autista a fiam? Ezek nála autisztikus tünetek? Mi a teendőm?

Megkésett a beszédfejlődése: 2,5 évesen még nem tud szavakat összekapcsolni. Sok szót mond (70-80), ha valamit viszont nem tud kimondani, akkor néha el is keseredik. Szóval ő mondaná, de nem tudja.
Társaságban visszahúzódó, félénk, itthon viszont rosszcsont.
Néha jár lábujjhegyen!
Szereti a számokat, 10-ig megszámol bármit.
Van néhány rituáléja, ami ha nem úgy van,ahogy ő akarja, hatalmas hisztiben tör ki.
Nagyon érzékeny, ha rákiabálunk fájdalmas zokogásba tör ki.
Egyebekben normálisnak tűnik.

16

Mit tudok tenni, hogy kisfiam megszokja a gyerekek jelenlétét, társaságát?

Nem szeret gyerekek, főleg kisgyerekek között lenni. Ha túl közel mennek hozzá, akkor sír vagy üt. Próbáltuk már a bölcsit, de ott azt mondták, hogy várjunk még ezzel. A játszótéren csak sír, nem akar ott maradni. Felnőttek társaságát kedveli, velük játszik, "beszélget". Van valakinek valami ötlete?

5

Kinőheti a gyerek a fóbiáit?

Kislányom lassan 10 éves lesz és egyszerűen retteg az elsüllyedt hajók látványától. A titanic-tól pedig egyszerűen frászt kap. Tudom viccesnek hangzik de nem az. A másik fóbiája pedig az eiffel torony. Volt egy kép róla a lakásban és le kellett venni, mert félt tőle. Megkérdeztem egy pszichológus ismerősömet, szerinte majd kinövi a gyerek. Van esetleg hasonló helyzetű anyuka aki tudna valamit tanácsolni?

8

Kisfiam 13 éves, és azzal idegelt mostanában, hogy az egyik osztálytársával jár, aki szintén fiú. Mit tegyek?

Sajnos igaznak bizonyult. Már láttamn is őket együtt kéz a kézben, és elbeszélgettem mindkettejükkel.
De most nem tudom merre lépjek tovább. Szóljak a másik gyerek szüleinek? Vagy talán a tiltás lenne a jó? mert ha eltiltom, talán megoldódik a baj, viszont nem akarok neki/k lelki sérülést okozni. Mit tegyek? tanácstalan vagyok. Ilyen helyzettel még nem találkoztam, és titkon reméltem hogy soha nem is fogok.

38N

90

Mi a teendő, ha párom fia "szerencsejáték-függő"lett? A tünetek:-Igen rossz tanulmányi eredmény, folyamatos pénzéhség, agresszivitás, sosincs itthon.

6

A "repkedés" tipikus autisztikus jel? 2 és fél éves kislányom gyakran "repked" ha tetszik neki valami, aggódom. Ezenkívül nagyon nehezen kommunikál másokkal, főleg a korabeliekkel.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!