Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy placenta tapadása: (2 db)

Mit jelent az, hogy placenta tapadása: mellső fali mélyen tapadó?

Legjobb válasz: Ílyenkor vigyázz magadra, pihenj sokat, semmi szex,kádban fürödni nem szabad csak zuhany. Nekem egy hónapig volt így. Ílyenkor nagyobb a vetélés esélye, ezért vigyázz magadra és a picire. Ha mégy újabb uh-ra már biztos elhúzódik onnan. Boldog babavárást. 4 hetes baba anyukája

Ílyenkor vigyázz magadra, pihenj sokat, semmi szex, kádban fürödni nem szabad csak zuhany. Nekem egy hónapig volt így. Ílyenkor nagyobb a vetélés esélye, ezért vigyázz magadra és a picire. Ha mégy újabb uh-ra már biztos elhúzódik onnan. Boldog babavárást. 4 hetes baba anyukája
A kérdező hozzászólása: az számit valamit hogy 36 hetes terhes vagyok ?
nem mindegy, mennyire van mélyen! Nekem 20 hetesen állapították meg, akkor még teljesen lent volt, most a 35.en 1centivel van a méhszájtól. Nekem emiatt császár lesz. A veszélye az, ha a szülés úgy indul meg, hogy vérzéssel. Akkor rohanni kell a kórházba, mert ez a méhlepény leválását jelzi, és ugye nem annak kéne elõbb jönni, hanem a babának. De ha jól is indul, jobb ha felkészülsz némi komplikációra. Kár, hogy a dokid nem tájékoztatott a várható dolgokról, de lehet csak azért, mert nem olyan vészes!:)

Ki tudja, hogy ez mit jelent? Placenta tapadása: zömében mellső falon, belső méhszájat is fedi. Rossz helyen tapadt meg?

Ma voltam a véd?n?mnél, és felhívta a figyelmem, hogy ez akár komoly komplikációt is okozhat.(vérzés, vetélés)

Legjobb válasz: Mist hogy mondod..., tényleg mondta a doktornõm nekem is, hogy ha bármilyen vérzést tapasztalok, azonnal irány a kórrház. akkor Õ erre gondolt?

A kérdező hozzászólása: Mist hogy mondod..., tényleg mondta a doktornõm nekem is, hogy ha bármilyen vérzést tapasztalok, azonnal irány a kórrház. akkor Õ erre gondolt?
A kérdező hozzászólása: bocsi: most
szia nekem is mellsõ falon tapad és a méhszájat is fedi 3 hete állapította meg a doki, holnap megyek kontrollra remélem már ment felljebb. amúgy emeléstõl eltiltott sokat kellene feküdnöm (2éves kisfiam miatt nem nagyon megy) és a sextõl is eltiltott..neked ilyeneket nem mondott a doki? 22hetes kismama
Sajnos, igen!De még feljebb mehet, ahogy nõ a méh.A húgomnál is ez volt a helyzet, most 32 hetes terhes, Valószinû császározzák!
Szia! Hát, nem a legjobb helyen tapadt meg a lepény... Ahogy írod, a védõnõ a rosszra már felhívta a figyelmed. Igen, akár ezek is bekövetkezhetnek, de akár feljebb is húzódhat, ahogy a méhed növekszik. Nálam is hasonló volt a helyzet, de az orvosom nem tiltott el semmitõl. Sokat kellett volna pihennem (3 gyerek mellett igen nehezen kivitelezhetõ). Ha bármiféle vérzést éreztem volna, azonnal be kellett volna mennem a kórházba... DE: szerencsére semmi ilyen nem történt. A 32 hetes uh-n már szépen felcsúszott olyan helyre, ahol nem zavarta a szülést, így simán szülhettem:) )
Az, hogy a mellso falon van, nem problema. A gond az lehet, ha a mehszajon marad, de az esetek tobbsegeben feljebb csuszik a meh novekedesenek koszonhetoen. Ha ez nem tortenik meg, akkor sajnos csaszar. Ne aggodj, veteles azert eleg ritkan fordul elo emiatt. Pihizz annyit, amennyit csak tudsz! Minden rendben lesz!:)
Szia! Nekem is ez volt a problémám, de nekem pl. úgy vették észre, hogy mebemnetm, mert barnás folyásom volt 12 hetesen. Akor nekem is a méhszájat fedte. Akkor azt mondták, hogy nagyon egy ceruzát se emeljek, mert nagy baj lehet, de nekem is ott volt a 2 éves kislányom, akit bizony muszáj volt emelgetni. Sok pihnést javasolt, és engem is eltiltott a szextõl. Plusz még szóba jött, hogy ha ott marad, akkor császárral fogok szülni. A 19 hetes uh-ra már jó helyen volt és simán is született a babám!!! Neked is minden jót, boldog babavárást!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!