Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy kompatibilis (6 db)

Mit jelent az, hogy valami nem NATO-kompatibilis?

Természetes magát a szót értem, de milyen kritériumoknak kell megfelelni ? Ha leteszek vmilyen vasat egy hozzáért? elé, akkor honnan tudja megállapítani, hogy nem kompatibilis ?

Legjobb válasz: Vasat? A Ferrum mindenhol Ferrum, nem lehet nem kompatibilis.

Vasat? A Ferrum mindenhol Ferrum, nem lehet nem kompatibilis.
"A NATO európai katonai szervezet." majdnem Észak-Atlanti, tehát az európai országokon kívül az USA és Kanada is tagja, de ezen a lapon: http://hu.wikipedia.org/wiki/NATO mindent megtudhattok a NATOról
Azt hogy nem nyaljuk vele az USA pi*csáját.
teszemazt a vonohorog akasztoja nem olyan mint a nato szabvány...de komolyabbat akár a repülõgép felderítõrendszere nem olyan amit a nato elvár akor nem ismerik meg egymást a gépek...alapvetõen a kompatibilitást szolgálja...h mongyuk nato helikopterekre rendszeresített emelõkötélzettel fel tudja emelni az összes nato tagország tankját mert azoknak ott vannak az emelõfülei ahol kell....
"Azt hogy nem nyaljuk vele az USA pi*csáját." A NATO európai katonai szervezet.
Mondjuk NATO szabvány a 5, 56x45 mm töltény, a Honvédség meg 7, 62x51 mm-est használ.

Mit jelent az, hogy kompatibilis?

nemtudom mit jelent:S ...és mik lehetnek kompatibilisek?

Legjobb válasz: Egymássak funkcióban mûködésben megegyezõ eszközökre vagy programokra mondjuk. Talán a magyar nyelvben a csereszabatos a kompatibilis megfelelõje.

Egymássak funkcióban mûködésben megegyezõ eszközökre vagy programokra mondjuk. Talán a magyar nyelvben a csereszabatos a kompatibilis megfelelõje.
konkrétan "együttmûködésre képes" két alkatrész akkor kompatibilis, ha képesek egymással mûködni, képesek kommunikálni. Két program akkor kompatibilis, ha képesek az egymás által létrehozott fájlokat kezelni.
Szerintem le kell szedned a legfrissebb verziót, és úgy be tudsz jelentkezni.


Mit jelent az hogy Kompatibilis?

Legjobb válasz: Nagyjából azt jelenti, hogy a két dolog együtt tud dolgozni.

Nagyjából azt jelenti, hogy a két dolog együtt tud dolgozni.
Hardveresen, v. szoftveresen passzolnak egymáshoz.
Például az alaplapodban a processzor Intel 775 tokozásu akkor nem tehetsz bele Intel 1155-öt mert más a mérete a technológiája, tehát nem passzolnak össze.KOMPATIBILIS=hasonló, összeillõ.

URH rádió - mit jelent az, hogy "D-star kompatibilis Icom rádiók"?

Nekem is van egy IC-2200H és elvileg ez is D star kompatibilis, de semmi extra csatlakozót nem látok rajta, se semmit, azaz nem értem, miben is több, mint egy sima analóg. Valaki elmagyarázná, aki ért hozzá? kösz előre is!

Legjobb válasz: http://www.dnd.hu/blog/d-star-digitalis-radioamator-rendszer..

A kérdező hozzászólása: köszi, de amiket láttam ábrákat, hogy az ember és az autó tud kommunikálni egy bázisállomással avagy átjátszón keresztül, ez mind mûködik tök sima, hagyományos analóg VHF vagy UHF-módban is. Most akkor mi ennek a lényege ? tényleg nem értem :( Nekem elvileg van egy ilyen rádióm, de nem látok rajta semmi pluszt. Mégis említik, hogy van internet-csatlakozási lehetõsége. Hogyan????? Ez azt jelenti, hogy pl össze tudom kötni a Skypeval és így pl kézbõl is mondjuk az USA-ba beszélni, mert az egészet továbbítja a Skype ?? vagy hogy, mit értenek ez alatt?

Mit jelent az, hogy a The Sim 3 játékom nem kompatibilis az aktuális kiegészítőcsomaggal?

Már elegem van ! Egy hete akarok játszani ezzel a ***ral és már a lemeztörés szélén állok! Megjegyzem megvan a Világ körül a Modern cuccok, az Álomállások és a Leszáll az éj! Légyszíves, szánjatok meg annyira, hogy tippeket adtok azzal kapcsolatban, hogy hogy kellene végre belépnem!

Legjobb válasz: Megjegyzem, hogy letöltöttem a frissítést és azóta ilyen ***

A kérdező hozzászólása: Megjegyzem, hogy letöltöttem a frissítést és azóta ilyen ***
Pont azt jelenti amit ír, frissítened kéne mindegyik kiegészítõt. simprogram.com hasznos lehet.
Nekem is ez a bajom, és frissíteni akarom az indíró panelen, de nem nyitja meg. semmi kiegészítõm nincs fent, mégis ezt írja ki.. mit csináljak, mert már nekem sincs több ötletem, hogy hogyan oldjam meg..:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!