Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy két (67 db)

Ez pozitív ovu tesztnek számít? Ma reggel vettem, és egyből kijött a két csík. Akkor ez most mit jelent? Hogy hamarosan peteérés lesz? Ma vagyok a 11. napon a mensi első napjától számítva.

http://kepfeltoltes.hu/view/120324/PICT4079_www.kepfeltoltes..

Legjobb válasz: szia eléggé egyformának tünnek a csíkok. Akkor pozitív, ha a két csík egyforma vagy a tesztcsík erõsebb a kontrollnál. Peteérés az elsõ negatív nap után 12-36óraval következik be. Érdemes együtt lenni a pozitív napokon, és az elsõ negatív napon is. Remélem segítettem.

szia eléggé egyformának tünnek a csíkok. Akkor pozitív, ha a két csík egyforma vagy a tesztcsík erõsebb a kontrollnál. Peteérés az elsõ negatív nap után 12-36óraval következik be. Érdemes együtt lenni a pozitív napokon, és az elsõ negatív napon is. Remélem segítettem.
Szerintem ez holnap lesz pozitív!
szerintem itt még a kontroll csík az erõsebb. Valószínûleg holnap lesz ovud. Nekem egyértelmûen az lh csík lett vastagabb és erõsebb piros!
A kérdező hozzászólása: Igazatok volt, a mai lett pozitív: http://kepfeltoltes.hu/120325/PICT4085_www.kepfeltoltes.hu_...
Na, akkor holnap húzzatok bele! :)
A kérdező hozzászólása: Az lesz!!! :)
Munkahelytõl kérsz igazolást.
Mondjuk ha már van két éve jogosítványod akkor azzal.
A kérdező hozzászólása: eddig sajnos nem olyan helyen dolgoztam ahonnan kérhetnék...:S
Ha jogsija van, az nem biztos, hogy vezet is. Szerintem is a munkahelyedrõl kell ilyet kérni. Gondolom sofõrt keresnek, és csak olyat akarnak felvenni, akár már csinálta, ezért kérik a papírt róla.


Mit jelent, hogy a bal petefészek állományában két hiperstimulációs tüsző látható? Nagysága 90, 7mm.

Legjobb válasz: Ez azt jelentiu, hogy nem repedt meg a tüszõ és ebbõl sajna ciszta is lehet. Hányadik napodon volt az ultrahang? Szedtél valamit? Mesélj!

Ez azt jelentiu, hogy nem repedt meg a tüszõ és ebbõl sajna ciszta is lehet. Hányadik napodon volt az ultrahang? Szedtél valamit? Mesélj!
A kérdező hozzászólása: ma vagyok a 28.ciklusnapon. Clostilt meg duphastont szedtem, ez volt a 2. hónap, de most többet mint az elsõben.a jobb oldali peefészekben egy 26 mm-es tüszõ van, a méhnyálkahártya 17.6 mm vastag.
A 26-os tüszõ és a nyálkahártyán tök jó, ebbõl még lehet a baba. A nagyobbikkal nem tudom mi lesz, nem kaptál tüszõrepesztõt? Closti mellett sajnos elõfordul az ilyen :(

"Mielõtt bosszút állnál valakin, két sírt áss! "-ez mit jelent, hogyan kell/lehet értelmezni?

Legjobb válasz: Egyet áss az illetõnek, egyet meg magadnak. Nem tudni, ki lesz az, 'ki föld alatt maradhat. Lehet mindketten megdöglötök, vagy csak az egyik hal bele? Ha tényleg buszút állsz elásod magad is, a másikat is vele.

Egyet áss az illetõnek, egyet meg magadnak. Nem tudni, ki lesz az, 'ki föld alatt maradhat. Lehet mindketten megdöglötök, vagy csak az egyik hal bele? Ha tényleg buszút állsz elásod magad is, a másikat is vele.
Milyen kezdõ alvilági figura lennél már, ha a kotnyeles csivovnyikok és az önjelölt hõsként tetszelgõ civilek fogadására már nem is készülnél? Egy tömegsír az eredeti célpontoknak, egy a járulékos veszteségeknek, ez így korrekt. Ha nem akadékoskodnak, akkor pedig a hulla, vagy hullák ideális õrzõje az elrejtett szajrénak és bizonyítéknak. Nem kér pénzt, nem zabál, nem köp be, de némi effekttel és egy jó sztorival megáldva senki nem meri bolygatni. Jobb mint egy svájci trezor, vagy egy párnahuzat.
Az egyikbe a bosszúdat, a másikba meg a bizonyítékot!:)
Betonozó vagy?
"Azaz, ha te bosszút állsz, és elteszed a másikat láb alól, akkor rajtad is bosszút fognak állni és téged is eltesznek láb alól. (inifite loop)" De akkor nem két sírt kell ásni, hanem végtelen sokat (és akkor nem marad idõ a bosszúra)! Bár erre mondhatod, hogy akik a téged megbosszúlón bosszút áll, majd az is ás párat, de akkor inkább mindenkinek csak egyet kellene ásni. (én nem szeretek feleslegesen földmunkát végezni) És majd az õt megbosszúló kiássa a sírját... De eleve azt sem értem, hogy ha valakit el akarok tenni láb alól, akkor miért kellene nekem(!!) kiásni az õ sírját? Errõl az a bevett pénzbehajtós módszer jut eszembe, amikor néhány nagydarab csávó kikocsikázik az erdõbe a pácienssel, adnak neki egy lapátot és ásatnak vele egy nagy lukat, persze ott senkinek sem kell azon filozofálni, hogy esetleg fát akarnak beleültetni a srácok. Mindeki tudja, hogy kinek a sírja. Aztán ezen a megszeppent páciens többnyire elgondolkodik, és rájön, hogy van még egy kis dugipénz a párnába varrva.
Ez utolsó válasz eszembe juttatta az klasszikus, "szemet szemért" törvényeket, amirõl Gandhinak az volt a véleménye, hogy ebbe mindenki megvakul. Azaz, ha te bosszút állsz, és elteszed a másikat láb alól, akkor rajtad is bosszút fognak állni és téged is eltesznek láb alól. (inifite loop)
Ha bosszút állsz, akkor mivel vagy jobb, mint az, aki neked okot adott a bosszúra? Szerintem erre akar kilyukadni a mondás, ergo mindketten a pokolra juttok! :D G.
Ezt úgy értem, hogy ha a bosszú mellett döntesz, akkor lehet, hogy nemcsak az ellenséged fog meghalni, hanem te is.
Ezt többféleképpen is lehet értelmezni (bár, én még sosem hallottam ezt a mondást, igaz nem vagyok kifejezetten bosszúálló típus). Szóval: a) Egyet neki, egyet a kutyájának (vagy a gyerekének, vérmérséklettõl függõen). b) Mindkettõt neki. Igazán akkor bosszú a bosszú, ha a pácienst hosszába kettévágjuk. c) sírásás közben megizmosodunk, és nagyobb eséllyel tudjuk lenyomni a kis köcsögöt. d) sírásás segít levezetni a dühöt és mire készen leszünk a második sírral, elmegy az egésztõl a kedvünk és csak egy jó csülkösbableves ennénk. e) stb... Mindenesetre nem teljesen logikus dolog két sírt ásni, mert amire jó két sír, arra jó egy, de nagyobb sír is, arról nem is beszélve, hogy fele annyiba kerül a bérletet a temetõben. Szóval nem volt valami IQ huszár, aki ezt a szólást kitalálta.
Én ezt leginkább úgy értelmezem hogy PL: Az Osztrák-Magyar Monarchia bosszúból (mert megölték az uralkodójukat)támadást indítanak de nem csak szerb katonák vesztek oda hanem magyar katonák is. (én elsõre így tudtam levezetni)

Mit jelent, ha két hang egymás alatt van a kottában? Hogyan kell lejátszani hegedűn?

Legjobb válasz: Mindkét hangot egyszerre kell játszani, tehát mindkettõt lefogod, és a vonót is mindkét húron húzod.

Mindkét hangot egyszerre kell játszani, tehát mindkettõt lefogod, és a vonót is mindkét húron húzod.
A kérdező hozzászólása: értem és a vibrato-t hogy jelöli a kotta? vagy azt csak úgy odarakjuk ahova épp gondoljuk?
Talán hullámos vonallal, de ebben nem vagyok biztos, mert eddig csak Guitar Pro-ban találkoztam vele :)

Mit jelent, hogy egy oszcilloszkóp egy vagy két sugaras? Nem csatornás.

Legjobb válasz: 2 egymástól független jelalakot lehet azonos idõben, egy képernyõn vizsgálni

2 egymástól független jelalakot lehet azonos idõben, egy képernyõn vizsgálni
Szerintem a két sugaras azt jelentette régen, hogy egy katódsugárcsöves oszcilloszkóp egy idõben két sugarat tudott egymástól függetlenül kirajzolni.Manapság már digitálisak az oszcilloszkópok, illetve LCD kijelzõjük van és két csatornásak, ez ugyan azt jeleni. De azért még ez a régi kifejezés idõnként elõjön.
A kérdező hozzászólása: már elnézést de a 2 sugaras és két csatornás, az teljesen más! valaki el tudná mondani rendesen?
2 sugaras: két jelet tud megjeleníteni. 2 csatornás: két bemeneti jelforrás van. Még soha nem láttam két sugaras, egy csatornás eszközt, nem tudom, mi értelme lenne. Láttam viszont 2 sugaras, négy csatornást.
Kétcsatornás lehet egy oszcilloszkóp egy sugárral is. Ebben az esetben a vizsgálandó jelek frekvenciájától függõen szokták "ALT" vagy "CHOP" módban használni: alt: felváltva rajzolja ki a két jelet az ernyõre, bár egyszerre látszanak, de ezek sosem az egyidejû jelek. chop: a vizsgálandó jelek frekvenciájánál két nagyságrenddel nagyobb frekvenciával kapcsolgat a két bemenet között, és az egy sugár a két jelalakot "egyszerre" rajzolja ki (feltekert fényerõvel látszanak az egyik jelrõl a másikra ugrás vonalai) Valósi kétsugaras oszcilloszkópcsõben két elektronágyú van, közös vízszintes eltérítõ lemezekkel, sugaranként külön függõleges eltérítéssel. nincs szükség elektronikus trükközésre két jel egy idõben történõ megjelenítéséhez: http://www.elektroncso.hu/cikkek/crt2scrt.php

Az lenne a kérd ésem, hogy az Újpest FC címerén mit jelent a két arany csillag?

Ugyanis UTE drukker vagyok, de erre ezidáig nem sikerült választ kapnom, holott sejtem hogy nem túl összetett és bonyolult a kérdés. Tetkót akarok, egyedit. CIRILL bet?kkel az ÚJPEST-et, illetve mellé bele fölé stb ahogy jól néz ki, 1885-öt. és ebbe akarom a két aranycsillagot, de úgy nem akarom belerakni, hogy nem tudom mit jelent. Esetleg akinek van kézügyessége és van kedve nekem rajzolni egy ilyet (gépen v kézzel), attól szívesen fogadnék ötleteket ha elküldi nekem. Köszönöm! tp

Legjobb válasz: 20 bajnoki cím

20 bajnoki cím
Miért cirill betûkkel?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!