Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy ha (1284 db)

Mit jelent, hogy ha azt álmodom, hogy öngyilkos leszek vagy hogy meghalok álmomban?

Legjobb válasz: Semmit! ez csak álom!!! Ha tudományosan közelítjük meg, az annyit jelent, hogy amikor álmodsz, azokkat a képeket látod, amiket az agyad éppen szelektál!! de ha anyyira érdekel, nézd meg egy álmoskönyvben!!

Semmit! ez csak álom!!! Ha tudományosan közelítjük meg, az annyit jelent, hogy amikor álmodsz, azokkat a képeket látod, amiket az agyad éppen szelektál!! de ha anyyira érdekel, nézd meg egy álmoskönyvben!!
Halállal kapcsolatos álmok nem a fizikai elmúlást jelentik, sokkal inkább egy életszakasz lezárását jelképezik.Gondolkodj el mi lehet ez az életedben.
Én errõl mást hallottam... Állítólag ha álmodban meg halsz akkor tényleg. Ez nem vicc ezzel vigyázni kell! Én sûrûn halok meg álmomban és ennek vannak következményei.... ha le esel akkor tényleg le zupálsz. volt egyszer velem olyan hogy álomba el törtem a bordáimat és reggel mit veszek észre? alig bírók fel kelni fáj és kék zöld foltok vannak raktam. :-S mai napig nem tudom mit csinálok éjszakánként. pedig nem vagyok alvajáró (az öcsém). van mikor karmolások vannak a nyakamon (persze akkor nem is volt nagy karmaim).
HALÁL - A halál az álomban szinte soha nem konkrét haláleset érkezését jelzi! - A halál egy korszak lezárásának, elrendezésének szükségességét jelzi. - A halál tudomásulvétel, bölcs lemondás, felkészülés a valóságban élésre. - A halálfélelem félelem az élettõl: hitetlenség az életünk teljességével szemben.

Az mit jelent hogy ha álmomban egy már meghalt szerettem jelenik meg?

Na szóval már kétszer is álmodtam apukámról aki már 5 hónapja meghalt.Elősször azt álmodtam hogy hazaértem és otthon láttam apámat és mondta hogy csak tettette a halálát én meg ezért ideges lettem rá de később megöleltem.A második álmomban meg apám bejött a szobámba és kérte hogy segítsek rátenni egy filmet a winchesterére.Volt olyan is már amikor álmomból sírva keltem fel mert sírtam apám miatt.Mit jelent ez az álom kérlek segítsetek!A válaszokat előre is köszönöm! 14/F

Legjobb válasz: Nekem is van hasonló, én nagyszüleimmel szoktam álmodni. Még nagyon kevés idõ telt el apukád halála óta, és szerintem azért álmodsz vele, mert még így olyan, mintha élne. Ez is segít feldolgozni a halálát. Legalább álmodban még láthatod.

Nekem is van hasonló, én nagyszüleimmel szoktam álmodni. Még nagyon kevés idõ telt el apukád halála óta, és szerintem azért álmodsz vele, mert még így olyan, mintha élne. Ez is segít feldolgozni a halálát. Legalább álmodban még láthatod.
Az álmok a múltban átélt, olvasott, hallott, filmen látott, esetleg elképzelt események egyvelege. Nyilván, ha egy nagy horderejû, téged erõsen érintõ eseményt éltél át, azzal gyakrabban fogsz álmodni.

Az mit jelent hogy ha azt mondják rám hogy jó fej vagyok?

Legjobb válasz: Azt, hogy a teknõsbékák egészen mélyre tudják húzni magukat a teknõcükbe. Mégis mit jelentene, barátom? Azért ez nem egy olyan mély jellemzés, hogy volna valami hátteres jelentéstartalma.

Azt, hogy a teknõsbékák egészen mélyre tudják húzni magukat a teknõcükbe. Mégis mit jelentene, barátom? Azért ez nem egy olyan mély jellemzés, hogy volna valami hátteres jelentéstartalma.
Tetszik nekik a fejed.
Talán azt, hogy szimpatikus vagy neki/nekik? Még ilyen kérdést.
Azt meg nem tettek hozza hogy nagyon okos is vagy ? Kerlek szolj ha ez megtortenik, ok ?
szimpatikus vagy nekik, de lehet, hogy csak udvariasságból mondják.

Mit jelent hogy ha a fogam transzparens? Mit lehet tenni ellene?

Megkérdeztem a fogorvost, hogy miért "átlátszó" a fogam (tehát a bels? izé kilátszik a fogból), erre rávágja, hogy mert transzparens (magyarul átlátszó).... És nem válaszolt normálisan a kérdésemre.....

Legjobb válasz: Ilyen, csak átlátszóbb (ne a fogösszeolvadást nézzétek, hanem a tõle jobbra lévõt): http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Milk.tee..

A kérdező hozzászólása: Ilyen, csak átlátszóbb (ne a fogösszeolvadást nézzétek, hanem a tõle jobbra lévõt): http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Milk.tee..
Lehet saveroziótól (túl sok szénsavasat iszol, sok savas gyümülcs pl. alma, narancs, ecetes ételek stb. okozzák). Vagy pedig nem fogyasztasz elegendõ Ca-ot és/vagy fluoridot.
Próbálj a Sensodyne Pronemel nevû fogkrémét használni, és pakolásképpen felrakni a fogaidra.Segíteni fog.
A kérdező hozzászólása: Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy utálom a szénsavas dolgokat, ezért csak nagyon ritkán (pl.: ha vendégségben vagyok) iszom szénsavas üdítõket, viszont igaz, hogy sok almát eszem... Viszont tudom, hogy nem attól van, mert már így nõtt ki......
Kevés az ásványianyag beviteled. Nekem is ilyen a fogam és az orvos tanácsára elkezdtem schüssler sót szedni. Még csak két hete szedem, más eredményrõl egyelõre nem tudok beszámolni, minthogy sokkal jobb a közérzetem. Pedig arra elõtte sem panaszkodtam, mondjuk nem voltam kirobbanóan energikus, de így is "leköröztem" a környezetemben élõket. El sem tudtam képzelni, hogy lehet jobb, hát bizony lehet! Szóval érdemes kipróbálnod, ha esetleg a fogunk nem is jön helyre, a közérzetünk egyértelmûen jobb tõle :=) Itt találsz cikkeket róla, olvasgass: http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&biw=1003&bih=428&q=sch..
A kérdező hozzászólása: Az schüssler sóhoz kell recept? Mert a fogorvosom olyan undok velem és nem írna fel semmit..... Örülök hogy megcsinálja a fogam anélkül, hogy közben megölne.....
Teszt mit mutat?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat!
csinálj tesztet ha pozitív irány az ügyelet...lehet hematoma, lehet hormon hiány ami vetélést okozhat. Ha negatív pedig tudod hogy megjön és nem kell menned sehova.
szerintem sokkal több értele van tesztet csinálni, mint idegenektõl megkérdezni h terhes vagy-e. Senki nem lát beléd.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel volt egy kis pecsételõ vérzésem, de megmaradt a hányingerem és megvan minden tünetem, ami terhességre utal ! Érdemes még tesztet csinálni ? Volt valaki így a terhesség elején?
Eredmèny?
Szia! Mindenképp tesztelj egyet már szerintem kimutatná. Egyébként a tüneteid utalhatnak terhességre, de inkább csinálj egy tesztet!
Csinalj mar egy tesztet!!! Ha terhes vagy kimutatja....most tuneteket irogatsz le es varod a valaszokat, hamarabb lehetnel okosabb ha tesztelsz mint itt vadidegenektol varva a joslo valaszokat!
tesztelj....
Nem vagyunk jósok. Ezek jó jelek, de tesztelned kell.
A kérdező hozzászólása: Még nem csináltam tesztet ! Peteéréskor voltam együtt a párommal! Mennyi esélyünk van a babára?
Nem lehet azt mondani, hogy igen, biztosan az vagy. Csakis a teszt mondhat biztosat. Ha meg azt mondanám, hogy az vagy, beleéled magad, akkor ha még sincs baba elég nagyot csalódsz. Bármitõl lehetnek ilyen tüneteid: felborult ciklus, késõi peteérés, vagy csak beképzeled. Tesztelj reggeli elsõbõl, és megtudod.

Ez mit jelent? Hogy ha egy fiú azt mondta h alig várja h meg csókoljon és mikkor taliztunk akkor nem csókolt meg

Hogy ha egy fiú azt mondta h alig várja h meg csókoljon és mikkor taliztunk akkor nem csókolt meg mi lehet az oka vagy mit akarhat ? de viszont átölelt meg az ölében is ültem

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy büdös a szád?

Nem lehet, hogy büdös a szád?
A kérdező hozzászólása: nem mert éppen seggel rágoztam meg amúgy sem ... :\ még cigizni sem cigizek meg semmi ilyesmi meg én rendesen ápolóm a fogamat ...
Seggel rágóztál? :o
nem akarta elsietni + zavarban volt!?
Seggbõl szájba volt már?
mondani könnyebb mint kezdeményezni.am jó hülye fiú lehet aki csak így kijelenti h "alig várja" h megcsókoljon.

Az mit jelent hogy ha egy torrent oldalon inaktív vagyok és korlátozva vagyok?

Legjobb válasz: Hogy nem tudsz letölteni például.

Hogy nem tudsz letölteni például.

Az mit jelent, hogy ha egy középkorú lánynak nem nagyon vannak barátai és amolyan otthonülős típus, de teljesen normálisnak tűnik?

Legjobb válasz: Attól hogy valakinek nem nagyon vannak barátai és otthon ülõs típus, nem jelenti azt hogy az adott személy õrült lenne.

Attól hogy valakinek nem nagyon vannak barátai és otthon ülõs típus, nem jelenti azt hogy az adott személy õrült lenne.
Mintha csak engem jellemeztél volna :D Mi bajod az ilyen lányokkal? Amúgy nálad mi számít középkorú lánynak?
Leginkább, hogy nem nagyon vannak barátai és amolyan otthonülõs típus. Viszont teljesen normálisnak tûnik.
azt, hogy valami értelmesebb dologgal foglalkozik, mint a buli/pia/alkohol és stb. Attól még lehet egy tök rendes lány is.
"középkorú lány" Ez mi????
középkorú lány? max nõ nem? amúgy meg mit jelentene, õ ilyen és kész
Mi az, hogy középkorú lány? Egyébként kb. azt jelenti, hogy nekem teremtette az Isten!:D

Mit jelent hogy ha valakire azt mondjak hogy Hippis?

Vagy egyaltalan az a szo mit jelent, hogy Hippi?

Legjobb válasz: elõzõ vagyok... amiért ma a hippis szót használhatják... neutrális értelemben: a 60-as éveket idézõ, világbékére törõ... negatív értelemben: puhány békepárti

elõzõ vagyok... amiért ma a hippis szót használhatják... neutrális értelemben: a 60-as éveket idézõ, világbékére törõ... negatív értelemben: puhány békepárti

Az mit jelent hogy ha a barátnőmel több mint 6 mp-ig szemezünk? Van jelentőege?

Legjobb válasz: ja hogy elég gyengék vagytok Farkasszemezésben

ja hogy elég gyengék vagytok Farkasszemezésben
Nincs jelentõsége.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!