Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy elkezdett (5 db)

Milyen filmet néztél elõtte?:D vagy mit ettél alvás elõtt? amúgy szerintem ez csak egy sima rémálom volt
A kérdező hozzászólása: Tavaly nyáron álmodtam, de az "álomnaplómba" leírtam akkor. Nem szoktam filmeket nézni. Csak bariközt, trónok harca walking dead. De akkor csak bk-t néztem
Utánad fog jönni slenderman. Már bocsi, hogy megijesztelek, de én már láttam is, nem hazudok.. Üdv:Egy híres álomfejtõ

25 hetes kismama vagyok! 3 hete elkezdett keményedni a pocakom és azóta nem érzem, hogy mocorogna a babucim! Mit jelent a 2/K? És mit tehetek a keményedés ellen? Nagy baj, hogy nem érzem a picit mozogni?

Legjobb válasz: Ha eddig érezted, most meg 3 hete nem, az elég gáz. Miért nem mentél azóta dokihoz? Ha az én babám nem mozogna egy napig, tutira megnézetném, jól van-e. Keméynedés ellen a magnézium szedése és pihenés segíthet. De azért nézesd meg uh-val a picit, hogy van.

Ha eddig érezted, most meg 3 hete nem, az elég gáz. Miért nem mentél azóta dokihoz? Ha az én babám nem mozogna egy napig, tutira megnézetném, jól van-e. Keméynedés ellen a magnézium szedése és pihenés segíthet. De azért nézesd meg uh-val a picit, hogy van.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Voltam dokinál, aki azt mondta biztos csak lusta!És a keményedésre meg azt mondta természetes!
Feküdj a hátadra, és figyeld a pocidat. Akkor a leglátványosabb. Ha a doki azt mondta, minden rendben, akkor az úgy is van. További kellemes babavárást!
Szia! A 2/K a méh felsõ részét jelenti, most nem tudom pontosan, a köldök alatt v felett 2 ujjal. A keményedésre Magne B6-ot szoktak javasolni, van aki 3*2-t szed, de ezt az orvos dönti el. A baba ha rendben van, és az uh szerint sincs semmi vele, akkor tényleg lusta. Próbáld meg egy kis csokival felturbózni, azt mondják, attól beindulnak :) 22 hetes kismama
16:19, az elég érdekes lenne, ha a lány méhébe benyomta volna a farkát...
terhes
Lehet h ideges
A szex után tud ilyen picit "görcsölni" a has, semmi jelentõsége.
Lehet túl durván csináltad, a méhnek idõre van szüksége, hogy táguljon és megszokja, hogy valami beléhatolt. Gondolj bele, hogy egy olyan helyre, ami nagyon szûk, hirtelen benyomsz egy tízen valahány centis péniszt, normális, hogy fáj utána...barátnõd vegyen fájdalomcsillapítót, s ha mégsem múlik el, talán jó lenne dokihoz fordulni, de nem hinném, hogy erre szükség lesz. 19 L
Szerintem csak fingania kellett, de nem mert elötted.

Mit jelent az, hogy elkezdett érni a méhlepény?

35 hetes terhes vagyok, és elküldtek fluometriára.

Legjobb válasz: A méhlepény "öregszik" a terhesség alatt. Figyelik, hogy rendben el tudja-e látni a feladatát, és ha túlságosan is öregszik, akkor úgy tudom korábban indítják a szülést. Nekem csak II-es volt, akkor még nem tettek semmit.

A méhlepény "öregszik" a terhesség alatt. Figyelik, hogy rendben el tudja-e látni a feladatát, és ha túlságosan is öregszik, akkor úgy tudom korábban indítják a szülést. Nekem csak II-es volt, akkor még nem tettek semmit.
A flowmetriával(mert gondolom erre gondoltál) a köldökzsinórban a vér áramlását nézik. Ha ennek az értéke egy bizonyos érték alá csökken, akkor nem megfelelõ az oxigén ellátottság. E miatt indíthatják meg korábban a szülést.

30 hetes terhes vagyok és 3Dimenzios ultrahangon mondta az orvos hogy a méhlepény már elkezdett meszesedni! Mit jelent ez?

Õ azt mondta hogy korábban fogok szülni!Ja és nem dohányzom!

Legjobb válasz: Kezd elöregedni a méhlepény,tehát nem tudja majd táplálni a babát,ezért fogsz hamarabb szülni.De ebbõl nem lesz gond,mert a dokid észrevette idõben.

Kezd elöregedni a méhlepény, tehát nem tudja majd táplálni a babát, ezért fogsz hamarabb szülni.De ebbõl nem lesz gond, mert a dokid észrevette idõben.
Szerintem 30 hetesen ez elég gyakori. Olyan mint mi emberek: idõvel elkezdünk öregedni. Fokokban írják a lepény érését. I. fokban érett lepény, (placenta) Stb. Igazán nem értem miért kell ilyenekkel rémisztgetni a kismamákat. Ez nem veszélyes, ne foglalkozz vele, élvezd a terhességedet, beszélgessetek sokat a babával, és nyugodj meg, ebbõl nem lesz semmi baj!!! Jó egészséget kívánok a családnak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!