Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy előre haladott (2 db)

Mit jelent az, hogy előre haladott terhesség?

Legjobb válasz: Hol kaptál ilyen diagnózist? Nem nõgyógyásznál? Egyébként meg azt jelenti,hogy már nem csak 4-5 hetes terhességrõl van szó hanem jóval többrõl.

Hol kaptál ilyen diagnózist? Nem nõgyógyásznál? Egyébként meg azt jelenti, hogy már nem csak 4-5 hetes terhességrõl van szó hanem jóval többrõl.
A kérdező hozzászólása: nem nekem van, csak annyit olvastam mostanába itt, hogy gondoltam már csak rá kérdezek!
Hány hetes a terhességed?
a méhkaparást az nagyon nagy baj esetén csinálják, szerintem ha a baba nem bírja a bevérzést akkor sajnos így megszakítják a terhességet, de ne ijedj meg ezt csk hallottam. inkább a mehben történõ vérömleny esetén csinálják azt hogy leszívatják a vérömlenyt. Remélem nincs nagy baj. pihenj sokat és vigyázz magadra. és ne ijedj meg attólamit írtam.inkább konkretizáld az orvossalhogy erre gondolt-e-
A kérdező hozzászólása: kb két hetes lehetek!miért ez nagy gond?
két hét? az abszolút nem elõrehaladott. de szerintem két hetesen nem is tudod, mert az utoljó menzesztõl számoljuk, és nyilván akkor gondoltad hogy babás vagy, mikor nem jött meg. az meg min. 3 hét...
A kérdező hozzászólása: én nem tudtam mg nem is selytettem!a doki meg vizsgált ö mondta!amugy igazábol azt se tudom hogy mi az hogy elöre haladott terhesség!
értem. hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 21 leszek
mikor volt az utolsó menzi elsõ napja?
A kérdező hozzászólása: május 20

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!