Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy egy baromfi (1 db)

Mit jelent az, hogy egy baromfi őshonos?

Legjobb válasz: Az olyan állatokra, növényekre mondják, hogy õshonos, amely hazánkban keletkezett, vagy már évszázadok óta itt él, itt tenyésztik. Gondolom a baromfiknál sincs ez másképp.

Az olyan állatokra, növényekre mondják, hogy õshonos, amely hazánkban keletkezett, vagy már évszázadok óta itt él, itt tenyésztik. Gondolom a baromfiknál sincs ez másképp.
Õshonos állatnak nevezzük azokat az állatokat, amelyek a magyar néppel egy idõben, vagy nagyon rég (több évszázad) óta itt élnek, s tökéletesen akklimatizálódtak a környezethez, éhajlathoz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehetne kiengedni?

Most repült be egy fecske a lépcsőházba, eléggé meg van ijedve szegényke, attól tartok magától nem fog tudni kirepülni, elég kicsik az ablakok és azok is csak bukóra lehet kinyitni.
Hogyan lehetne segíteni neki?

2

Melyik a legokosabb madár? A kakadu vagy az ara?

12

Meddig vagy mikor romlik meg a néma kacsa tojás?

meddig kell otthagyni a néma kacsa tojást hogy megüljön? van 3 kacsa és 1 gácsér meddig hagyam ott a tojást? és mikor ül el?

0

Melyik madár csiripel éjjel?

Mostanában fenn vagyok késő éjjelig, és észrevettem, hogy madárcsicsergés van, de nem akartam hinni a fülemnek. Azóta direkt figyelem, és tényleg van vmi madárka, aki ilyenkor csiripel, de mi lehet ez?

12

Van két néma kacsám az egyik gácsér a másik tojó tavaly nyáron lettek hozva és mikor fog tojni?

11

Melyik fajta papagájt lehet megtanítani beszélni?

és hogy vegyem rá anyukámat, hogy engedje, hogy legyen?

2

SOS sérült feketerigó fióka! Mit csináljak vele?

A macskám fogott egy kismadarat, mint utóbb kiderült, feketerigó fióka. Csak felületi sérülései vannak sztem, vérzett a füle meg a szárnya, de úgy tűnik jól van, ficánkol, mozgékony. Vettem neki csontit, de nem akar enni, úgy kell szétnyitni a csőrét, vizet csepegtetni bele, de többnyire kiköpi a kaját van erre vmi praktika h meg tudjam etetni? Milyen gyakran kell? Köszi.

11

Mennyit kérhetnek a keltetésért? (db/ár)

Falun lakom, és hatalmas baromfiudvarom van. Megfelelő kotlós azomban már nagyon régóta nem akadt, hol összetörte, hol otthagyta a tojásokat... A faluban foglalkoznak páran keltetéssel (keltetőgéppel). Szeretném megkérdezni, mielőtt még tőlük kérdezem meg, hogy mit kérhetnek a keltetésért, mert van rengeteg tojásom, liba, kacsa, tyúk, gyöngytyúk.
Mihamarabbi segítségeteket nagyon köszönöm!

1

Papagáj ehet kint az udvarról füvet?

8

Hány Hónapos Korában Lehet a Kacsának Kenyeret?

A Válaszokat Előre is Köszönöm

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!