Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy cx2000, (2 db)

Ma voltam méhszájvizsgálaton, és a dokim a kiskönyvembe azt írta, hogy CX2000. Ez mit jelent? Jó, vagy rossz? Köszönöm aki segít.20hkm

Legjobb válasz: 3000-es ilyenkor a legideálisabb eredmény. Viszont a 2000-es is jó. Annyit jelent, hogy 2cm-es a méhnyakad, de mindegyik méhszájad zárt(külsõ, belsõ, középsõ) ezeket jelzik a te esetedben a 0-ák. Valakinek alapból rövidebb, mert olyan a genetikai adottsága vagy elõfordul többedik terhességnél is. Én is alapból rövidebbel indultam, mert annó volt egy méhnyakszájkimetszésem. Semmit nem kellett máshogy csinálnom. Azért túl nehezet ne emelgess, és ne hajolgass sokat. Csak elõvigyázatosságból. Amúgy nekem 28 hetes kortól már csak 1000-es az eredményem. Itt már kímélõ életmód javasolt, és bár az orvos azt mondta, hogy nem kell egész nap feküdnöm, én feküdtem, biztos ami biztos alapon. Most vagyok 35 hetes, már azért többet vagyok talpon pár napja. Kellemes babavárást.

3000-es ilyenkor a legideálisabb eredmény. Viszont a 2000-es is jó. Annyit jelent, hogy 2cm-es a méhnyakad, de mindegyik méhszájad zárt(külsõ, belsõ, középsõ) ezeket jelzik a te esetedben a 0-ák. Valakinek alapból rövidebb, mert olyan a genetikai adottsága vagy elõfordul többedik terhességnél is. Én is alapból rövidebbel indultam, mert annó volt egy méhnyakszájkimetszésem. Semmit nem kellett máshogy csinálnom. Azért túl nehezet ne emelgess, és ne hajolgass sokat. Csak elõvigyázatosságból. Amúgy nekem 28 hetes kortól már csak 1000-es az eredményem. Itt már kímélõ életmód javasolt, és bár az orvos azt mondta, hogy nem kell egész nap feküdnöm, én feküdtem, biztos ami biztos alapon. Most vagyok 35 hetes, már azért többet vagyok talpon pár napja. Kellemes babavárást.
Nem rossz, annyit jelent hogy meg van kicsi rövidülve a méhnyakad, de teljesen zárt vagy. Nem kell többet pihened szerintem, de ha eddig végeztél kicsit nehezebb melót, emelést, azért azt most már amúgy se tedd. Vigyázz magatokra, és boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm neked a gyors választ. És az mit jelent, hogy meg van rövidülve a méhnyak? Kellemes Ünnepeket kívánok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most már értem. Nekem ez már a harmadik terhességem, de az elõzõ terhességeimnél ilyen idõsen 3000-es volt. Ezért nem tudtam, hogy mit jelent. De akkor megnyugodtam. Próbálom kímélni magam, már amennyire tudom. Neked is Boldog babavárást, és könnyû szülést kívánok:)

Mit jelent az, hogy cx2000, jó vagy rossz?

Legjobb válasz: 3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi 2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi 1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi A lehetõ legjobb :)

3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi 2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi 1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi A lehetõ legjobb :)
Szia! Ez a méhszáj értéked.3000-NÁL TELJESEN ZÁRT.Neked 2000, tehát a méhnyak 2cm(elsõ szám) a külsõ méhszáj(második szám) 0, a nyakcsatorna( harmadik szám)0, és a belsõ méhszáj ( negyedik szám)0.Teljesen zárt a méhszájad, ez jó!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!