Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy bizonytalan (2 db)

Akar valamit, vagy mégsem? Mit jelent az hogy "bizonytalan"?

A sráccal már kábé tavaly november óta jóban vagyunk, egy középsuliba járunk, felettem jár 1 évvel, ha összefutunk mindig nagyon jól elvagyunk egymással, beszélgetünk, meg is szokott ölelgetni, egyszer kaptam t?le egy puszit a számra is, de az sulin kívül volt. Lényeg a lényeg, hogy suliba elszórakozunk, néha összefutunk sulin kívül, de amúgy nem akar találkozni velem, rákérdeztem, hogy akkor mondja már meg hogy mit szeretne, mert ez nekem így nem jó, és jön a válasz, hogy ? egy bizonytalan típus, és nemtudja még h mit szeretne, de valamit mégis. És abban maradtunk hogy meglátjuk mi lesz... Utánna meg akart ölelni, de nem igen hagytam, mert ez kicsit rosszul esett.. Most ez mit jelenthet? Mire számítsak? Válaszotokat el?re köszönöm :)

Legjobb válasz: Hat ahogy mondta a fiu elegge bizonytalan de ha oleleget es mar adot puszit a szadra akkor nem lehet nagy baj ha te is birod es o is bir teged akkor adj neki egy par napot aztanbeszelj vele megegyszer es aztan eldol minden sok sikert:D

Hat ahogy mondta a fiu elegge bizonytalan de ha oleleget es mar adot puszit a szadra akkor nem lehet nagy baj ha te is birod es o is bir teged akkor adj neki egy par napot aztanbeszelj vele megegyszer es aztan eldol minden sok sikert:D

Mit jelent az hogy bizonytalan terminus? 37hetes vagyok ez van az orvosi papiromon.

Legjobb válasz: Szia!! Azt hiszem a terminus a szülés idõpontját jelöli.

Szia!! Azt hiszem a terminus a szülés idõpontját jelöli.
Azt nem tudom hogy mindenkinek ráírják-e? Ezt találtam a neten a google keresõbe a terminus és terhesség szó beütése után. Nézd meg te is hátha találsz valamit ami erre utal.
A kérdező hozzászólása: köszi.de ha tudjuk, hogy 37hetes vagyok, miért bizonytalan a szülés idõpontja?vagy mindenkinek ráírják?
A kérdező hozzászólása: köszi :D
Szívesen! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!