Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy az ovulációs (2 db)

Mit jelent az, hogy az ovulációs mikroszkóp vegyeset mutat terhesség létrejöttekor. Hogy kell ezt érteni? Hol ez van, hol az, vagy mindkettő látszik egyidőben?

Legjobb válasz: Igen mindkettõ egyidõben. :) Van rajta hely! :)Tartsd lámpához! Nekem így volt, és mikor bartánõm nem hitte el, nekiláttam és megmutattam neki 22 hetes terhesen volt benne buborék és páfrány is! ;)

Igen mindkettõ egyidõben. :) Van rajta hely! :) Tartsd lámpához! Nekem így volt, és mikor bartánõm nem hitte el, nekiláttam és megmutattam neki 22 hetes terhesen volt benne buborék és páfrány is! ;)
Jah és elõtte is amikor még 2-3 hetes lehettem akkor is vegyes, volt csak akkor még nem tudtam hogy ezért van.. mostmár tudom :) Ez nem orvosi vélemény csak saját tapasztalat! De már kaptam visszajelzést mástól is, aki kipróbálta terhesen, és neki is vegyes volt! (elsõ válaszoló, 24 hetes kismama)
A kérdező hozzászólása: És nyálból, vagy cervixbõl mutatta?
Sziasztok! Én is használom a mikroszkópot régóta. Most elõször történik olyan, hogy azon a napon, amikor peteérés után felugrott az ébredési hõm 0, 5 fokot, aznap vegyes páfrányos lettem, és nem értettem, hogy miért. A szakértõm, akitõl vettem és folytonos kontaktban vagyunk, azt mondta, három dologtól lehet, egyik, akinek pco-szindrómája van, másik újabb peteérés, ami a legvalószinûtlenebb, az elõzõ után, a harmadik, ha megtörtént a megtermékenyülés és ilyenkor folyton vegyes lesz magas hõ mellett. Nekem hatodik napja vegyes páfrányoska magas ébredési hõ mellett, szóval van remény... :)
Sziasztok! Ugye a vegyes mintázat mindenkinek babát mutatott??? Írjátok meg!
A kérdező hozzászólása: Nekem sajnos nem:(

Mit jelent ha az LH ovulációs tesztemen a kontroll csik megjelenik, a tesztcsik pedig halvány, de látszik hogy ott van?

Ez a zöld vég? kis papircsikos teszt. Azt olvastam hogy mind a kett? csiknak sötétnek kell lennie. Ha az egyik halvány az már jelenthet valamit?

Legjobb válasz: Szia! Az azt jelenti hogy negatív. Ha pozitív akkor két egyforma csíknak,vagy a tesztcsíknak sötétebbnek kell lennie. Utána 24-36 órán belûl beérik a pete szóval hajrá az utolsó pozitív és az elsõ negatív napon! :) Sok sikert! Ada.

Szia! Az azt jelenti hogy negatív. Ha pozitív akkor két egyforma csíknak, vagy a tesztcsíknak sötétebbnek kell lennie. Utána 24-36 órán belûl beérik a pete szóval hajrá az utolsó pozitív és az elsõ negatív napon! :) Sok sikert! Ada.
Negatív lett a teszted. Csak akkor minõsítsd pozitívnak, ha legalább olyan sötét, mint a kontrollcsík.
Az elsõ két válaszadónak teljesen igaza van! Az elsõ alkalommal én is becsapódtam. Ha peteérésed lesz, biztosan fel fogod ismerni, mert akkor szinte "leugrik" a tesztrõl a második vonal :-) Sok sikert!
Szia! Hogy egy kis reményt keltsek, ez jelenthet még pozitivat. Elöfordulhat, hogy az LH felmenö ágát találtad el. Ha holnap is halvány akkor lemenö ág lehet. Az is elöfordul, hogy valakinek pár napig pozitiv, akkor nálad holnap erösebbnek kell lennie. Így írja a babatervezök.otthona.net is, itt találsz erre példát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!