Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy az (8525 db)

"Akad, aki érti mit jelent, Hogy az a húr csak megfeszülve zeng! " Hogy értelmezitek ezt az idézetet?

Legjobb válasz: Az elsõ válaszoló nagyon félreértette az idézetet,na de mindenki úgy értelmezi ahogy akarja mindenkinek mást jelent. :) Szerintem: ha elakarunk érni valamit az életben azért tennünk is kell.A húr nem szól hogy ha laza csak ha megvan feszülve.

Az elsõ válaszoló nagyon félreértette az idézetet, na de mindenki úgy értelmezi ahogy akarja mindenkinek mást jelent. :) Szerintem: ha elakarunk érni valamit az életben azért tennünk is kell.A húr nem szól hogy ha laza csak ha megvan feszülve.
2. nak igaza van
Én úgy, hogy a pasi lába közötti húr, amikor....:) Szóval hogy messze vannak, és a khmm khmm is hiányzik neki; és amikor ott van a csaj és vágyakozik rá, akkor megfeszül:) És csak úgy lehet azon a húron játszani, hogyha mindketten ott vannak, mert akkor van megfeszülve. Egyedül nem szól:( Imádom egyébként azt a dalt!!<3<3

Mit jelent, hogy azt álmodtam, hogy örököltem rengeteg pénzt?

Legjobb válasz: Ez csak az én logikám, ne vedd túl komolyan, ha te nem ugyanígy gondolkozol. Szerintem az álmoknak nincs túl nagy jelentõségük, hiszen csak álmok, nem történnek meg. Na jó, általában, de ezek fizikailag alátámasztható agyban lejátszódó jelenségek. Ha meg nagyon akarod tudni, keress egy olyan könyvet, vagy oldalt, ahol az álmok jelentéseivel foglalkozik. Például ez itt: http://mek.oszk.hu/00700/00756/html/03.htm

Ez csak az én logikám, ne vedd túl komolyan, ha te nem ugyanígy gondolkozol. Szerintem az álmoknak nincs túl nagy jelentõségük, hiszen csak álmok, nem történnek meg. Na jó, általában, de ezek fizikailag alátámasztható agyban lejátszódó jelenségek. Ha meg nagyon akarod tudni, keress egy olyan könyvet, vagy oldalt, ahol az álmok jelentéseivel foglalkozik. Például ez itt: http://mek.oszk.hu/00700/00756/html/03.htm
a lehetõség ott lesz az orrod elõtt de nem fogsz vele élni, pedig ha elvállalnád sokkal jobban tudnál élni, mint most.
Azt, hogy az életben nem tudsz ötrõl a hatra jutni.
A kérdező hozzászólása: Nem sok jót jelent. :(
azt hogy csóró vagy és reménykedsz !
annyit jelent hogy vágysz rá :D
A REM-fázis funkciója az érzelmek feldolgozása. Magyarul csak annyit jelent, hogy smárolni akarsz vele.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat :) am meg igy van, szeretnek :)
sajnos nem, különben már nagyon sok nõ meglett volna, akik végül nem.
én meg arról álmodtam hogy zombi egerek fitkároznak a házban.. többszáz, felébredtem, és tényleg. Még nincs veszve minden.


Mit jelent hogy az embrió a jobb tubasarokban van?

Legjobb válasz: A tuba uterina petevezetõt jelent.

A tuba uterina petevezetõt jelent.
Úgy tudom, hogy ez azt jelenti, hogy a méhen belül a jobb oldali petevezetéknél ágyazódott be a petezsák. Nem a legjobb hely, lehet lesznek komplikációk, de mivel méhen belül van, így ki lehet hordani a terhességet. Bár, ha jól tudom, elõfordulhat, hogy emiatt császározni fognak majd. Dokid mit mondott?

Mit jelent, hogy azt álmodtam, háború lett?

Zaklatott lelkiállapotban vagyok, mert 2,5 hónapja nincs munkám és közben válok is. LEHET, hogy ez miatt álmodok ilyeneket?

Legjobb válasz: semmit a világon nem jelent

semmit a világon nem jelent
Lehet, vagy mert túl sok híradót nézel.
Ne ezzel foglalkozz, én is álmodtam már háborúról nem egyszer , sõt arra jöttem rá , hogy (mivel én is állást keresek most) és sokat vagyok itthon - minél inaktívabb az ember annál cifrábbakat álmodik. Amióta itthon vagyok olyan hülyeségek sora önt el éjszakánként- és mindegyik rossz. Ha már értelmesen töltök el egy napot és csak este jövök meg akkor már nem is emlékszem rá mit álmodok.
Utalhat a benned dúló háborúra, esetleg nem tudsz dûlõre jutni egy kérdésben (a háborúhoz két fél kell, ez lehet egyazon kérdésben két külön lehetõség összeütköztetése is).
lehet. xDx
Sze, szerintem, azt jelenti, hogy az álmodban háború tört ki. Tessék legközelebb békét kötni, mert a háború nem jó dolog.
Azt jelenti, hogy holnap be fog hozzád állítani három jehova tanúja lámaháton, és kérnek tõled 320 forintot zabkenyérre. Aztán valójában kiderül, hogy õk a nagy büdös loch ness-i szörnyezet, és ezért kérték a hámhuszat.

Most az pontosan mit jelent hogy az okj képzések hamarosan megváltoznak? Mit értsek ez alatt?

Munkaügyin keresztul szeretnék majd tanfolyamra menni, ott is lesz változás? Tényleg az lesz hogy már nem okj s szakmák lesznek? Normál bizonyitványt attól még kaphatok vagy csak papirt?

Legjobb válasz: Az OKJ abban változik meg, hogy kevesebb képzés lesz, tehát kiveszik azokat a képzéseket, amelyeknek semmi értelme sincs. Ezen kívül hosszabbak lesznek a képzések, ami azt jelenti, hogy drágábbak is. De valószínûleg a minõség javára. Mondjuk elég kicseszés, mert én emiatt nem tudok menni most szakácstanfolyamra (nincs annyi pénzem rá). Természetesen okj-s bizit kapsz, ha munkaügyin keresztül végzed el.

Az OKJ abban változik meg, hogy kevesebb képzés lesz, tehát kiveszik azokat a képzéseket, amelyeknek semmi értelme sincs. Ezen kívül hosszabbak lesznek a képzések, ami azt jelenti, hogy drágábbak is. De valószínûleg a minõség javára. Mondjuk elég kicseszés, mert én emiatt nem tudok menni most szakácstanfolyamra (nincs annyi pénzem rá). Természetesen okj-s bizit kapsz, ha munkaügyin keresztül végzed el.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a választ!

Mit jelent, hogy az ember természetes súlya? Több helyen is láttam, de nem világos, hogy mit értenek alatta.

Legjobb válasz: Természetes súlya? Talán azt, hogy a BMI indexe rendben van, és a testzsír százaléka nem mutat se túlsúlyt, se soványságot? http://body.builder.hu/prg_ideal.htm4

Természetes súlya? Talán azt, hogy a BMI indexe rendben van, és a testzsír százaléka nem mutat se túlsúlyt, se soványságot? http://body.builder.hu/prg_ideal.htm4
Hát gondolom ruhák, ékszerek, felesleges béltartalom, kajában lévõ gyomor, innivaló nélkül? De csak tippelek. :D
de most a lélek súlya beletartozik vagy anélkül?

Mit jelent, hogy az össz bilirubin szint magasabb az átlagnál?

A férjem ma volt vérvételen és az össz bilirubin szintje 37,9 nmol/l volt, a megengedett értékhatár 5-20 között van a papír szerint. Ezt a munkahelyén kell leadnia és szeretnénk tudni, hogy ez mit is jelent. Más minden rendben, a húgysav volt még egy picit magasabb.

Legjobb válasz: http://www.femina.hu/egeszseg/mit_jelez_a_magas_bilirubin_sz..

Nem feltétlen máj probléma. Nekem egészséges a májam és állandóan többszöröse a bilirubin szintem. Minél éhesebb vagyok annál magasabb a szint. Legtöbb orvos nem is tudta, hogy miért, azt hitték az alkohol tette, pedig nem is iszom sose. Végül az egyik orvos jött rá, hogy ez Hiper Bilirubin Szindróma, vagyis Gilbert kór. Nem gyógyítható és nem is okoz különösebb tünetet. (Vagy még nem lehet tudni.)

Az mit jelent hogy az Iphone 4 alatt az van hogy free? Ingyen hozzád vágják vagy mi?

azt láttam az apple.com-on ((((

Legjobb válasz: ja így már értem.. hát szerintem többet kell kipengetni érte mint ha egy árba vennéd meg... havi tízezer biztos lenne..

A kérdező hozzászólása: ja így már értem.. hát szerintem többet kell kipengetni érte mint ha egy árba vennéd meg... havi tízezer biztos lenne..
2 éves szerzõdéssel és elég magas havidíjjal.
Ugyanúgy megy, mintha itt vennél elõfizus telót.Kezdõrészlettel potom pénzért elviszed, aztán a havidíj mellé csapják a törlesztõrészletet.Vagy épp az elõfizetõi ár már eleve tartalmazza a törlesztõrészletet is.Ígyis-úgyis kifizettetik veled a teló teljes árát.

Az mit jelent, hogy az iPad nem támogatja a flash-t? Az miért rossz?

Legjobb válasz: Igazából nem olyan rossz, alapból majd a HTML5 fogja felváltani, azt meg tudja. Youtube meg megy az iPad-en, mivel van rá külön natív alkalmazás.

Igazából nem olyan rossz, alapból majd a HTML5 fogja felváltani, azt meg tudja. Youtube meg megy az iPad-en, mivel van rá külön natív alkalmazás.
nem használhatod az online játékokat, néhány flash oldalt sem tudsz megnyitni
Nem tudsz jutubot nézni..
A kérdező hozzászólása: ok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!