Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy after (3 db)

Egy dalszovegben lattam az 'ever after' kifejezest, es meg szeretnem kerdezni, hogy mit jelent, mivel sehol se talaltam meg. Tudnátok segiteni? kifejezesek ezzel: - ever after what is mine - you could be my ever after

Legjobb válasz: Szó szerint azt jelenti, hogy onnantól (fogva) örökké, eredetileg mesékben volt gyakori, 'they lived happily ever after' - azaz boldogan éltek míg meg nem haltak. Fõnévként is használatos, 'no happy / happily ever after' kb. azt jelenti, hogy nincs hepiend (vagy happy end, ha jobban tetszik így). Az elsõ idézetedhez (nekem) kellene még valami, hogy értelme legyen; a másodikat pl. úgy fordíthatod, hogy 'lehetnél a hepiendem / happy endem'.

Szó szerint azt jelenti, hogy onnantól (fogva) örökké, eredetileg mesékben volt gyakori, 'they lived happily ever after' - azaz boldogan éltek míg meg nem haltak. Fõnévként is használatos, 'no happy / happily ever after' kb. azt jelenti, hogy nincs hepiend (vagy happy end, ha jobban tetszik így). Az elsõ idézetedhez (nekem) kellene még valami, hogy értelme legyen; a másodikat pl. úgy fordíthatod, hogy 'lehetnél a hepiendem / happy endem'.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. még több részlet: This place was beautiful and mine, But now it’s just a bottom line, Barely comes to mind, But ever after what is mine. I’ll be your disaster, ever after
Hát a költészethez nem értek :D De olyasmi h ezek után mi az enyém, vagy mi marad meg nekem (örökre)

Mit jelent az, hogy after party?

Legjobb válasz: Van egy parti. A parti után általában maradnak meg dolgok: fõleg piák és kaják. Ekkor az ember szokott egy after party-t tartani, ahol mindezt újra felszervírozza, hogy ne rohadjon rá az a sokminden. Mi ebben az értelemben szoktuk használni, de lehetséges az is, hogy egy-egy rendezvény (divatbemutató, koncert, stb.) után tartanak egy partit. Ilyenkor a rendezvény volt a fõ, de az utána levõ partit azért after party-nak hívják.

Van egy parti. A parti után általában maradnak meg dolgok: fõleg piák és kaják. Ekkor az ember szokott egy after party-t tartani, ahol mindezt újra felszervírozza, hogy ne rohadjon rá az a sokminden. Mi ebben az értelemben szoktuk használni, de lehetséges az is, hogy egy-egy rendezvény (divatbemutató, koncert, stb.) után tartanak egy partit. Ilyenkor a rendezvény volt a fõ, de az utána levõ partit azért after party-nak hívják.
After party= party utána, buli után
Aranyosak az eddigi válaszok, jó régi kérdés :D Akit érdekel, annak azért leírom, hogy az after party, ahogy a neve is mutatja egy buli a buli után :) Azoknak a drogosoknak, akikbõl nem ment még ki a speed, a bélyeg, a kokain. Mert ugye a normál bulinak hajnal 6 felé vége, bezár a szórakozóhely, kis drogos barátainkban pedig még van energia (is) bõven. Ekkor nyit, általában az elõzõ hely mellett egy másik, ahová át lehet slattyogni ásványvizet inni és levezetni a maradék energiát, tered adni az idegrángásoknak. :) Aki menõ az bevárhatja a következõ buli nyitását és 2-3 napot lenyom egyben. Aztán 30 évesen elhalálozik... :D
És te ennek örülsz? Mert akkor anyáddal 1ütt haláloznak el, mert az ilyeneknek segíteni kéne nem a halálát kívánni senkinek. Jól elszedni a pénzét aztán bezárni h ne tudjon õrjöngeni, a pénzt meg odaadni az Ééhezõ gyerekeknek hogy ne l1enek éheesek. Az ilyen hóljon meg a gyerek is az meg senkit se érdekel h a miniszter hány millát rak zsebre, mert mindenki magával foglalkozik. Ha nem inged ne vedd magadra :)

Mit jelent az, hogy after?

Legjobb válasz: után

után
A kérdező hozzászólása: és milyen az after party?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!