Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy a méhlepény hátsó (3 db)

Mit jelent az hogy a méhlepény hátsó fali?

Legjobb válasz: Azt hogy a méh hátsó felén tapadt meg.

Azt hogy a méh hátsó felén tapadt meg.
Szia!méh hátsófelei tapadásu.Ami az orvosom szerint a legjobb!:-)
Szia! Ez az orvosnak a szülésnél fontos, hiszen annak is ki kell jönnie a méhbõl és tudnia kell, hogy hol keresse. Továbbá azt teljesen ki kell kaparni, hogy ne kapj fertõzést. Az orvosnak fontos információ ez. Nekem mellsõ fali, és az orvosom nem aggódott ezért sem, csak mondta, hogy majd meg fogja kérdezni a szülésnél, akkor tudjam.

Mit jelent az, hogy a méhlepény a hátsó falon van és mélyen tapad? 10 hetesen ki volt nyílva a méhszájam! Ez is azt jelenti? Lehet szexuális életet élni? 19 hetes kismami

Legjobb válasz: Ha a méhlepény a hátsó falon tapad, az nagyon jó. Gyakorlatilag az a legjobb. Hogy mélyen tapad, azt nem tudom. A méhszáj kinyílása nincsen összefüggésben ezzel. Az nagyon gázos is lehet. Én vigyáznék a szexszel, ha egyszer már kinyílt a méhszáj, de igazán orvos lenne kompetens a kérdéseidre válaszolni.

Ha a méhlepény a hátsó falon tapad, az nagyon jó. Gyakorlatilag az a legjobb. Hogy mélyen tapad, azt nem tudom. A méhszáj kinyílása nincsen összefüggésben ezzel. Az nagyon gázos is lehet. Én vigyáznék a szexszel, ha egyszer már kinyílt a méhszáj, de igazán orvos lenne kompetens a kérdéseidre válaszolni.
A méhlepény hátul tapad. Szóval nem a köldököd irányában, hanam a másik oldalon. A mélyen tapadás nem olyan jó, nehezen tud majd levállni a szülés után. A méhszáj kinyílásnak ezekhez semmi közük. Ha a dokid nem tilt el a szextõl, akkor lehet szexuális életet élni.
mennyire volt nyitva?az hogy mélyen tapad azt jelenti hogy közzel van a méhszájhoz
Szia! A mélyen tapadó lepény nem azt jelenti, hogy nehezen fog leválni! Hanem azt, hogy a hátsó falon a méhszáj közelében (nem rajta a méhszájon, ez az elöl fekvõ lenne) tapad. Ebbõl sajnos könnyebben fordul elõ vérzés. De! a terhesség elõrehaladtával ez többnyire feljebb fog menni! Nekem is pont ilyen, s én már kétszer véreztem is vele egy keveset, de feljebb is ment! 26 hetes vagyok most

Mit jelent az, hogy a méhlepény mellső-hátsó fali, gyűrűszerű? Jelenthet ez gondot a babámnak?

Legjobb válasz: Szerintem nem arthat a picinek ha artana biztos te is erezned de remelem te jol vagy? 35hetes kismama

Szerintem nem arthat a picinek ha artana biztos te is erezned de remelem te jol vagy? 35hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!