Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy a felek (109 db)

Szerintetek az mit jelent, hogy a barátnőm mikor velem van tök jól el vagyunk meg és mikor már jobban elvagyunk. Egyszer csak elkezd minden féle mással játszani/figyelni és olyankor még a szemembe sem néz és semmit nem akar!?

én arra gondoltam h picit ilyenkor be parázik valamit?l vagy nem tudom .. kérlek segítsetek hát ti is voltatok hasonló helyzetbe !! :)

Legjobb válasz: szerintem zavarba jön...vagy játszik veled

szerintem zavarba jön...vagy játszik veled
nem értem a kérdést. jézus krisztus mária józsef klára!
szerintem zavarban van :) Mennyire ismered milyen idõsek vagytok? Szabad ez a kapcsolat vagy tiltott gyömölcsök vagytok egymásnak...?
olyankor dobj neki 1-2 csókot és dugd meg ha akarja ha nem akkor cask a szeretgetésedre vágyik maszírozd vagy vmi nem a pinájára gondoltam ... mutasd ki hogy szereted
szerintem is zavarban van:) velem is ez szokott lenni..van, hogy a barátom nyakláncával kezdek el játszani, van, hogy csak másfele figyelek(akár a madarakat vagy csak egy hangyát :D) ergo olyankor én sem nézek a szemébe:)
Szerintem csak bekeni az ínyedet valamivel. Ez biztos, hogy nem lesz fájdalmas kezelés, nem fog bántani, ne félj!
a nyälkahärtyäd az inyed, es valoszinüleg beecseteli majd valamivel.majd valoszinüleg öblögetned is kell.de a legfontosabb a fog+iny mosäsa, akkor is ha fäj es verzik! ha bärmi kerdesed van meg, irhatsz nekem.

Mit jelent, hogy a méhlepény a mellső falon tapad? Ezt úgy kell elképzelni, mintha egyből a hasamon belül lenne? Vagy inkább a mell felé? Hol helyezkedik el, ha el akarom képzelni?

Legjobb válasz: A méhed hasad felõli oldalán tapadt meg a méhlepény valahol, hogy pontosan hol, azt max. a dokid tudja megmondani, ha kíváncsi vagy rá. Amúgy lehet, hogy egyszercsak átmegy hátsó faliba, majd megint mensõ lesz. Állítólag normális, hogy vándorol a méh növekedése miatt.

A méhed hasad felõli oldalán tapadt meg a méhlepény valahol, hogy pontosan hol, azt max. a dokid tudja megmondani, ha kíváncsi vagy rá. Amúgy lehet, hogy egyszercsak átmegy hátsó faliba, majd megint mensõ lesz. Állítólag normális, hogy vándorol a méh növekedése miatt.
Azt jelenti, hogy ha a baba ki akarna nézni a köldöködön keresztûl akkor nem látna ki mert elötte van a lepény.Tehát ha a tenyeredet a hasadra rakod, akkor az a sorrend: tenyér, hasfal méhfal, lepény, lepényhez köldökzsinórral összekötve baba. Ez a helyzet a legideálisabb!
Nálam is ugyanez a helyzet: hasfal, méhfal, méhlepény, köldökzsinór és a baba. Az orvosom szerint ez így nagyon jó. Ne aggódj, kellemes, örömteli várakozást.Üdv. 27 hetes kismama
De, pontosan azt jelenti. Aki meg ennél magasabbra akar vizet nyomni, az értelemszerûen erõsebb szivattyút vesz.
Igen, azt jelenti. Nyugodtan mehet az akvárium alá, a 61 centimétert ne a szûrõ aljától, hanem a motorháztól számold.
Motorház, ez is jó volt. :) Szûrõfej akart lenni. Egyébként 54 litert még elvisz, de nagyon minimálisan kell fojtani. Ez azt jelenti, hogy egy darab szivacs marad benne, a perlonvatta ki. Az alsó kosárban hagyhatod a kerámia-szivacs duót, a felsõbe pedig veszel egy liter Siporax-ot, pont annyi megy bele. Így jó lesz.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a gyors és hasznos válaszokat.
Én ekkorába 700 ast vettem.
Kezdjétek azzal, mit jelent számotokra az otthon. Lehet segít...
ahonnan ha elmegyek hazavágyom elsõ csókot a balatoni táborokat nehézségeket Márai Sándort Janikovszky Évát Szabó Magdát Móra Ferencet kis virágoskertemet
Bocs, de ez tényleg szomorú. az elsõ válaszolónak igaza van.
szomorú :(
tenyleg nem tudjatok??? pff te is jo peldat mutatsz neki a hazaszeretrol. Ajanlom a Renduletlenul nevezeto verseskötetet, csak hazaszeretetrol vannak benne versek. Mit jelent a haza? otthont, ahol elsz, ahol jo meghalni, amire buszke vagy. A szeretet, Magyarorszagot, a magyarsagot, az Alfoldet, Erdelyt, a Balatont, Budapestet stb..
A kérdező hozzászólása: 15:29:te engem ne kritizálj, jólvan??csak ötleteket kértem, mit írjak bele.és igenis képzeld, jó példát mutatok neki.sajnálom a már lévõ vagy leendõ gyerekedet, szegényt hogy fogod nevelni..ha csak kötekedni tudsz, inkább semmit ne írj.és am a többieknek nagyon köszii

Az mit jelent hogy minden álmomban meztelen vagyok? Kocsmában ahol a hétvégéket töltöm, a megszokott bandával. Én a fiúval akivel igazából is elvagyunk, de nem járunk. De álmomban sem csinálunk semmi olyat, csak rajtam nincs ruha. Legalábbis felül.

16/L

Legjobb válasz: A meztelenség az álmoskönyvem szerint azt jelenti hogy védtelen vagy, vagy hogy segítségre szorulsz. Az álmod szerintem jelentheti azt is, hogy az életben nagyon fontosak neked a haverok, és szükséged van rájuk, mert nélkülük védtelen vagy, vagy valami ilyesmi. De ez csak az én véleményem, ha komolyan kíváncsi vagy rá, mit jelent az álmod, egy szakértõt kérdezz, vagy keress rá valamilyen honlapon :)

A meztelenség az álmoskönyvem szerint azt jelenti hogy védtelen vagy, vagy hogy segítségre szorulsz. Az álmod szerintem jelentheti azt is, hogy az életben nagyon fontosak neked a haverok, és szükséged van rájuk, mert nélkülük védtelen vagy, vagy valami ilyesmi. De ez csak az én véleményem, ha komolyan kíváncsi vagy rá, mit jelent az álmod, egy szakértõt kérdezz, vagy keress rá valamilyen honlapon :)

Mit jelent pontosan a grid system, és hogyan használják fel weblapok építéséhez?

Legjobb válasz: A grid maga rácsot jelent, a technikai haszna az, hogy sokkal gyorsabban lehet egy kinézetet kialakítani. Úgy néz ki, hogy van egy "sablon" ami egy alap felosztást tartalmaz, te pedig egy div méretét (és helyét/behúzását) elõre elkészített stílusokkal tudod megadni. Pl.: bootstrapjs-el egy 2 oszlopos oldal kialakítása kb ennyi: <div class="row"> <div class="span3"></div> <div class="span9"></div> </div> Ez megcsinálja a 3 és 9 "egységnyi" blokkokat és kész, nem kell lebegtetni és semmi extrát csinálni. (bootstrapban 12-es grid van és milyen meglepõ 9+3=12)

A grid maga rácsot jelent, a technikai haszna az, hogy sokkal gyorsabban lehet egy kinézetet kialakítani. Úgy néz ki, hogy van egy "sablon" ami egy alap felosztást tartalmaz, te pedig egy div méretét (és helyét/behúzását) elõre elkészített stílusokkal tudod megadni. Pl.: bootstrapjs-el egy 2 oszlopos oldal kialakítása kb ennyi: <div class="row"> <div class="span3"></div> <div class="span9"></div> </div> Ez megcsinálja a 3 és 9 "egységnyi" blokkokat és kész, nem kell lebegtetni és semmi extrát csinálni. (bootstrapban 12-es grid van és milyen meglepõ 9+3=12)
A grid system - mint mostanában minden webszerkesztési trükk mint pl az mvc is - kicsit túl van misztifikálva. A lényege, hogy egy css sablont ültetsz a weblapodra, ami tartalmazza azokat a class-okat, amiknek a segítségével egységes oszlopokká rendezheted a konténer div-jeidet (ld #1). Általában 12-es, 16-os gridek vannak. Mivel az oszlopokba rendezett elemek könnyebben rendezhetõk/tagolhatók, és látványra is harmóniuksak, ezért népszerûek. Ajánlott a használatuk, de ez nem egy ilyen fizetõs koncepció, inkább egy ajánlás.

Mit jelent ez? A játékban való részvétellel a játékosok hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat marketing akciókhoz, promóciókhoz felhasználjuk, de harmadik fél számára nem adhatjuk ki. (nyeremény játék jegyekért)

Miel?tt valami hülyeséget csinálok gondoltam megkérdem.

Legjobb válasz: Semmi különöset. Amilyen személyes adatot, elérhetõséget megadtál, oda fognak küldeni marketing célú megkereséseket. Ha ezeket ignorálod, akkor semmi jelentõségük. Beállíthatod, hogy adott címrõl jövõ levelek egybõl a kukába menjenek.

Semmi különöset. Amilyen személyes adatot, elérhetõséget megadtál, oda fognak küldeni marketing célú megkereséseket. Ha ezeket ignorálod, akkor semmi jelentõségük. Beállíthatod, hogy adott címrõl jövõ levelek egybõl a kukába menjenek.
majd hívogatnak telefonon (én ezért nem adom ki soha a számom), meg küldözgetnek spameket és leveleket a címedre.
A kérdező hozzászólása: Értem kössz

Lóbértartási szerzõdésben mit jelent az a pont, ami arról szól, hogy mindkét fél 30 napos felmondási idõvel rendelkezik?

Arról az oldalról értem, hogy ha engem küldenek el, akkor még 30 napig maradhatok vagy addig ameddig kifizettem a bértartást. De ha én akarok elmenni, akkor nem mehetek el mondjuk egyik napról a másikra? Ha mondjuk hó közepén akarok elmenni, de már egész hónapra kifizettem a bértartást, de lemondok arról, hogy fizessék vissza a maradék fél hónapot, gondolom akkor megyek el amikor akarok nem?

Legjobb válasz: "hogy mindkét fél 30 napos felmondási idõvel rendelkezik" Azaz a felmondástól számítva mind a két fél elvárhatja, hogy a másik a szerzõdésben elõírt kötelezettségeknek változatlanul még 30 napig eleget tesz.

"hogy mindkét fél 30 napos felmondási idõvel rendelkezik" Azaz a felmondástól számítva mind a két fél elvárhatja, hogy a másik a szerzõdésben elõírt kötelezettségeknek változatlanul még 30 napig eleget tesz.
A kérdező hozzászólása: De nekem például milyen kötelezettségeim vannak a bértartó hely felé? Nálunk elõre szokás fizetni a bértartási díjat, így azon felül még mit várhatnak el tõlem? Tehát ha adott hónap közepén mondjuk el szeretnék onnan menni, arra a hónapra nekem már ki van fizetve a díj. Egyéb kötelezettségeim is lennének?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, így már érthetõ!

Az mennyire gáz és mitől, lehet, mit jelent, ha a baba szopi után jó egy órával bukik sokat? Van, hogy félóra eredménytelen büfiztetés után leteszem és utána az ágyát és magát sikerül lebuknia. Ezzel mit tudok tenni, ez vmi baj?

Legjobb válasz: http://www.kismama.hu/baba/bukas_vagy_reflux/1919/ Szia! Ez nagyon hasznos olvasd el. Nekem ez "volt" a gondom, 8 hetes a babám és rengeteget bukott. _Olvastam még azt is, hogy ha az anyuka tejet iszik az tejallergiát válthat ki a picinél, és az is lehet a bukás oka. Naponta fél liternél pedig nem ittam többet, de 6 napja, hogy abba hagytam és azóta 2x bukott a fiam. Szoptatásnál pedig majdnem ül úgy szopizik, nem tudom mitõl bukik kevesebbet a tej elhagyásától vagy a helyzet megváltoztatásától, de kevesebb. Boldog babázást!

http://www.kismama.hu/baba/bukas_vagy_reflux/1919/ Szia! Ez nagyon hasznos olvasd el. Nekem ez "volt" a gondom, 8 hetes a babám és rengeteget bukott. _Olvastam még azt is, hogy ha az anyuka tejet iszik az tejallergiát válthat ki a picinél, és az is lehet a bukás oka. Naponta fél liternél pedig nem ittam többet, de 6 napja, hogy abba hagytam és azóta 2x bukott a fiam. Szoptatásnál pedig majdnem ül úgy szopizik, nem tudom mitõl bukik kevesebbet a tej elhagyásától vagy a helyzet megváltoztatásától, de kevesebb. Boldog babázást!
Nekem az vált be, hogy 2-3 alkalommal is megböfiztetetem szopás közben. És amíg gyarapszik, addig tényleg nincs gond, még nincs kialakulva a gyomorzáróizmuk a piciknek. Azért a dokinak megemlítheted majd. Nekem még azt javasolták , hogy ilyenkor oldalra fektessem le aludni, de a fejét is szépen oldalt tartja, és kifolyik ha bukik. Amúgy a lányom 11 napos, és sokszor nem böfizik, ilyenkor én is félek kicsit letenni:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!