Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy a bébi (4 db)

Mit jelent az, hogy a bébi mozgását számoni kell?

Mi számít mozgásnak? 39hét elején vagyok. Ha fekszem, látom, hogy mozgoldódik a hasam, de olyan sok illetve olyan intenzív rugdosást, boxolást, mint régebben most nem érzek pár napja. Ez a has föl-le, ide-oda mozgolódásba beszámítandó a mozgások számlálásába?

Legjobb válasz: Szia,39 héten már nem olyan aktívak a babák,mert kevés a hely a mozgásra.Ha bármilyen kis mozgást érzel azt is bele kell számolni,lényeg az hogy napi 10 mozgása meglegyen.Én most a második babámat várom,és nekemse rugdos már nagyokat,csak fészkelõdik a hasamban.Boldog babavárást,és gondmentes szülést.üdv 36 hetes kismama.

Szia, 39 héten már nem olyan aktívak a babák, mert kevés a hely a mozgásra.Ha bármilyen kis mozgást érzel azt is bele kell számolni, lényeg az hogy napi 10 mozgása meglegyen.Én most a második babámat várom, és nekemse rugdos már nagyokat, csak fészkelõdik a hasamban.Boldog babavárást, és gondmentes szülést.üdv 36 hetes kismama.
http://www.timmermann.hu oldalon találsz olyat, hogy magzatmozgás számláló. Ott le van írva hogyan kell. De valóban 39 hetesen már kevesebbet mozog!

Ha egy lány úgy köszön el. Hogy azt írja, hogy: nah jól van (ide jönne a nevem) bébi, megyek mert. , ez mit jelent? érez irántam valamit?

Legjobb válasz: Mi ezt hanna fxból szívjuk elõ neked ezt te érzed lehet baromkodik mittom én

Mi ezt hanna fxból szívjuk elõ neked ezt te érzed lehet baromkodik mittom én
"megyek mert." és félbehagyja a mondatot, ez nem jó jel. szerintem közömbös irántad.
Nem feltétlenül. Attól is függ, milyen korosztály, meg van, aki eleve ilyen "laza", és bébinek hív mindenkit, akit akár kicsit is kedvel. Próbáld meg inkább tõle kideríteni, hogy mit is gondol.

Kb.5 hetes terhes vagyok.2 pozitív tesztem is volt. Tegnap reggel begörcsöltem elmentem dokihoz, azt mondta petezsákot lát, magzatot és szívhangot nem. Menjek vissza 2 hét múlva. Ez most mit jelent? Lehet, hogy tegnap elvesztettem a bébim?

Legjobb válasz: Az elõttem szólókkal értek egyet. A baba ilyenkor még egy kicsi sejthalmaz nem is emberformáju..a szíve pedig most készül, tehát még nem doboghat...légy türelmes két hét múlva rendben lesz.

Az elõttem szólókkal értek egyet. A baba ilyenkor még egy kicsi sejthalmaz nem is emberformáju..a szíve pedig most készül, tehát még nem doboghat...légy türelmes két hét múlva rendben lesz.
Sok ismerõsömnek görcsölgetett a hasa az elején és semmi baj nem történt... ilyen korban még csak petezsákot lát! ne aggódj! Dia
Ne gondolj a legrosszabbra, ilyen idõs terhességnél még csak petezsákot lát a doki, és azt h méhen kívüli vagy belüli, még várj egy kicsit, kb. 2-3 hét, akkor már lesz szívhang... különben én is ugyan így vagyok!
Nem vesztetted el a bébid, még nincs ilyenkor szívhang majd a hetedik héten fogja hallani ahogy a pici szíve ver, addig is ne idegeskedj, ha minden igaz nekd már hányngered is van és már valószínû el is kezdõdtek a hányások vagy nem így van? Majd ha válaszolsz leírom miért kérdeztem! Ne izgulj nem lesz semmi baj!:) :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztató válaszokat! A 2 válaszolónak:gyakran émelyeg a gyomrom nem csak reggel hanem napközben is, de hányni nem hánytam.A melleim nagyon érzékenyek és feszülnek.


Mit jelent ha egy fiú a lánynak azt mondja hogy bébi és ezt nem érti a lány?

Legjobb válasz: Olyat nem hallottam hogy a tanár akar valamit a diákjaitól(és ha ez ugyan az a kérdés amire gondolok akkor hagyd)

Olyat nem hallottam hogy a tanár akar valamit a diákjaitól(és ha ez ugyan az a kérdés amire gondolok akkor hagyd)
Attól függ ha a srác sok más jelet ad akor jelentheti hogy tetszel neki de ha nem akkor egyszerü poénos megszólitásnak is betudható
A kérdező hozzászólása: ja, de nem én vagyok a tanár!:D
Ha az ihlette akkor a csaj nagyon el van tévedve annyi filmet gondolom már látott hogy le tudja venni a következtetéseket hogy mit jelenthet
A kérdező hozzászólása: hát igen, de ezek nem értik ezeket a kifejezéseket.... és már felcsesz hogy ilyen kérdések vannak itt. nemsokára az lesz hogy mit jelent az ha a fiú azt mondta szeretlek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!