Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy C2000 ez van (2 db)

Mit jelent az hogy C2000? ez van a kiskönyvembe irva ma vették le a chlamydiára a kenetet!

hányszor lesz még a terhesség alatt ilyen vizsgálat ugyértem hogy alulról nézik az embert és nem ultrahanggal?csak azért mert nekem iszonyatosan fáj maga a kenetvétel is meg a hasam is fájogat utánna!(tudom hogy a szülés ennél jóval jobban fog fájni de akkor már mindedj mert ott lesz a tudat hogy mindjárt láthatom a kisbabámat)üdv mindenkinek bodog babavárást :21 hetes kismami

Legjobb válasz: A 2-es szám azt jelenti,hogy a méhnyak kicsit rövidült, de teljesen zárva vagy,és ez a lényeg.Nem tudom dolgozol-e, de ha igen ,ne emelgess ,sokat pihengess,ha teheted.Amúgy nincs semmi baj,ez sokszor elõfordul.Elvileg jobb helyeken a 34. hét után van még egy kenetvétel,de sajnos sok helyen nem végzik-.Ez a baba számára lenne fontos,hogy a szülésnél ne legyen gond. A hüvelyi vizsgálat amúgy fontos havonta(nem a kenetes,hanem a sima újjal történõ),a méhszáj állapota miatt. Nem kellemes a kenetvétel,de ha annyira fáj,lehet van egy kis gyulladásod, a doki biztos mondta,ezeket nyugodtan beszéld meg vele..

A 2-es szám azt jelenti, hogy a méhnyak kicsit rövidült, de teljesen zárva vagy, és ez a lényeg.Nem tudom dolgozol-e, de ha igen , ne emelgess , sokat pihengess, ha teheted.Amúgy nincs semmi baj, ez sokszor elõfordul.Elvileg jobb helyeken a 34. hét után van még egy kenetvétel, de sajnos sok helyen nem végzik-.Ez a baba számára lenne fontos, hogy a szülésnél ne legyen gond. A hüvelyi vizsgálat amúgy fontos havonta(nem a kenetes, hanem a sima újjal történõ), a méhszáj állapota miatt. Nem kellemes a kenetvétel, de ha annyira fáj, lehet van egy kis gyulladásod, a doki biztos mondta, ezeket nyugodtan beszéld meg vele..
A kérdező hozzászólása: köszike a választ! de nem korai ez hogy 21 hetesen már megrövidült a méhnyak?
Bocs , tegnap nem tudtam már maradni, szval, igen, kicsit korai, de van aki nyitva is van egy újjnyira, és mégis végig tudja csinálni, szval ne félj, te legalább zárva vagy.Ilyenkor szokták mondani, hogy ne emelgessen az ember, meg ne erõltesse meg magát, pihengess, de nem lesz baj, a dokid nem mondott semmit?
A kérdező hozzászólása: képzeld el nem! szerintem nem is érdekli mi van velem! sõt még azt sem mondta hogy megvan rövidülve mert hogy a C=2000 az azt jelenti csak megmutattam anyukámnak a kiskönyvemet és õ világositott fel hogy megrövidült a méhszájam és ez nem a legjobb a 21.héten! szombaton megyek egy dokihoz meg szeretném fogadni hogy kisérje végig a hátralévõ idõszakot a terhességembõl! remélem õ többet fog mondani nem ugy mint ez az állat! köszike hogy visszairtál ari vegy:Edó
Szia! Azt végülis jól teszed, ha teheted, fogadd meg, mert Te is nyugodtabb leszel.Én is sokat felhívom az orvosom, ha valamiben bizonytalan vagyok, és ez a legmegnyugtatóbb, hogy van kihez fordulni.Én most 36 hetes vagyok, elég sokmindenen túl, koraszülés veszélye állt fent hetekig, de egy sokat segített, a pihenés.Neked is ezért írtam, ez a legfontosabb.Nem lesz baj, ne félj, beszéld meg a manóval is.További boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen és neked pedig könnyû szülést és jó babázást!
köszi:-)

C2000. megrövidült méhnyak. De ez mit is jelent pontosan? 38hetes vagyok, a babó kobakja nagyon lennt van ( doki mondta, érzem is). Akkor számíthatok rá, hogy hamarosan kinyílok vagy vagy mi lesz?

Legjobb válasz: Igen, számíthatsz rá, mert egyre jobban nyomja szét a méhszájadat a babó. Hamarosan itt az idõ! 8 hetes kislány anyukája.

Igen, számíthatsz rá, mert egyre jobban nyomja szét a méhszájadat a babó. Hamarosan itt az idõ! 8 hetes kislány anyukája.
nekem az 5. héttõl ennyi. :( De mivel te már a vége felé vagy, várható, hogy nílni fog a méhszáj. Nekem anno azt tanácsolta, hogy sokat feküdjek, ne emeljek. 12 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!