Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy 7 (56 db)

"Vidd orvoshoz, ha 7 hónaposan, még nem ül a kezein támaszkodva. " Mit jelent, hogy 7 hónaposan?

Mert nem mindegy, hogy 7 hónaposan és 1 naposan vagy 7 hónaposan és 30 naposan.

Legjobb válasz: 7 hónaposan és 30 naposan már majdnem 8 hónapos. Nem? (Szerintem) Én 7 hónaposan és 1 naposan már vinném az orvoshoz.

7 hónaposan és 30 naposan már majdnem 8 hónapos. Nem? (Szerintem) Én 7 hónaposan és 1 naposan már vinném az orvoshoz.
Nem tudsz gyerekorvost váltani? Azért az fontos hogy jó gyerekorvosod legyen, a védõnõ nem annyira életbevágó, na de az orvos...
A kérdező hozzászólása: A védõnõ és a gyerekorvos inkább ne nézzen rá, mind kettõ csak dísz. A gyerekorvos, már 6 hónaposan kórházba küldte volna, mert még nem ül, a védõnõ pedig felháborodott azon, hogy 6 hónaposan még naponta 5-6 alkalommal szopik, mikor neki már csak reggel és este kellene szerinte. Ezek után inkább ne nézzenek rá.
Igazából nálatok inkább az lehet probléma, hogy csak egyik irányba csinálja a dolgokat!Lehet le van kicsit tapadva az izma.
Nézzen rá védõnõ, gyerekorvos..de pl az én babám 7 hónapos kora elõtt kezdett el kúszni, forogni is csak 6 1/2 hónaposan kezdett úgy igazán - elõtte voltak próbálkozások. Betöltötte a 9 hónapot, elkezdett mászni, felállt, felült. Ennyit errõl.
Érdekes dolog ez az ülés-dolog. Azt mondják, hogy ne ültessük a babát, csak ha már magától felül. De bizony elõfordul, hogy EGÉSZSÉGES gyerek "csak" 9 hónapos kora körül ül fel, általában mászásból. Nálunk legalábbis így volt és a doki meg védõnõ szerint ez teljesen normális volt. Akkor meg miért elvárás, hogy 7-8 hónaposan már üljön a baba. Ezt valahogy még nem sikerült összeraknom. :-(
Szia! Szerintem nem kell orvoshoz vinni, max említsd meg a védõnõnek/gyerek orvosnak. SOHA! Nem ült a fiam a kezein támaszkodva, ha leültettem, azonnal eldõlt, pár mp-ig sem maradt úgy. 8 hónaposan fogta magát, és felült, azóta nagyon szépen ül. Most 9 hós, és tegnap felállt. Nálunk 7 hónaposan indult be a fejlõdés. Akkor kezdett el kúszni, utána ült, feltérdelt, felállt. És teljesen normális, egészséges baba.
Szerintem úgy 7.5 hónapos korig számít, de ha valamiben bizonytalan vagy, akkor kérdezd a dokit vagy a védõnõt. Eleve ugye mindenki azt hangoztatja, hogy nem szabad ültetni a babát. Ez meg arról szól, hogy próbálgassuk mit tud. Ha meg nem próbálgatod, akkor csak azt fogod látni amikor magától feltámaszkodik. Lányom 8 hónapos és még nem ült fel magától. 2-3 hete voltunk neurológusnál, nem mondta, hogy követelmény lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, ez most megnyugtató. Ölben, ha ritkán ültetjük, akkor megül szépen.
A kérdező hozzászólása: Lányom 7 hónapos és 8 napos, de még nem ül sehogy sem. Mármint ezt a "pár másodpercig ül támaszték nélkül"-t nem próbáltuk, hiszen nem tudom hogyan is próbáljuk. De egyébként forog, gurul, de csak az egyik irányba, körbe-körbe kúszik, repülõzik.
A 7 hónapos kor a betöltött hónapra vontakozik, tehát 7 hós és 1 naposra. Ha ilyenkor még nem fordult át egyszer sem valamelyik irányba, és hason nem forog el a tengelye körül a játékokért (magyarán mondva csak fekszik egész nap és nem is próbálkozik semmivel), akkor orvos. Ha ennyi idõs korban leülteted és pár másodpercig ülve marad (nem rogy össze) és csak azért dõl el mert imbolyog és nem találja még az egyensúlyt ill. ha öledben ül szépen tartja a hátát és nem úgy fest mint egy rongybaba, akkor az rendben van. Stabilan ülnie csak 8 hónaposan "kell" neki (feltéve ha nem koraszülött)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom. Ezért kérdeztem, hogy ti mit hívtok 7 hónaposnak?
Nincsenek ismerõsök a szomszédos faluban/városban, akik esetleg tudnának referenciát adni..Érdeklõdj akár itt gyk-n is hátha valaki ismer egy jó orvost a környéken. Párodnak is igaza van, látatlanba nem menjetek máshoz, de ha van róla referencia akkor miért ne.

Tudka valaki, hogy mit jelent? Laborban voltam mert 7 hetes kismami vagyok! Mit jelent, hogy Vérkép 5Part diff csoportnál a "wbc", "mch", "plt", és a neutrofil gran.

Legjobb válasz: a wbc magasabb,az mch alacsonybb a plt magasabb.Csak egy kis eltérés van mindnél.Akkor ez mit jelent?

A kérdező hozzászólása: a wbc magasabb, az mch alacsonybb a plt magasabb.Csak egy kis eltérés van mindnél.Akkor ez mit jelent?
WBC= összes fehérvérsejt szám MCH= vörösvérsejtek átlagos hemoglobin tartalma plt= vérlemezkék száma neutrofil glaucita= egy fehérvérsejt fajta, Mennyisége a szervezet védekezõ képességével függ össze. Valamilyne fertõzés, de terhesség esetén is magasabb lehet. Bõvebben itt: http://egeszseg.origo.hu/kalkulator/labor/ver.php

Mit jelent hogy virtuális 7.1 csatornás térhatású technológia?

Mit jelent hogy virtuális 7.1 csatornás térhatású technológia? Konkrétan ennél a házimozinál érdekelne.

Legjobb válasz: Konkrétan paraszt vakítást jelent, de lényegében arról van szó, hogy kevesebb hangfallal érik el a több hangfal keltette hatás érzést. Néha elég ügyesen, mert halottam már 2.1 rendszert hasonlóan szólni (néha) mint az 5.1

Konkrétan paraszt vakítást jelent, de lényegében arról van szó, hogy kevesebb hangfallal érik el a több hangfal keltette hatás érzést. Néha elég ügyesen, mert halottam már 2.1 rendszert hasonlóan szólni (néha) mint az 5.1
A kérdező hozzászólása: de azért valamivel csak jobb mint az 5.1, vagy nem?
A kérdező hozzászólása: de ha 65-70.000Ft-ért tudok szerezni olyat, akkor megéri megvenni?
Az jó drága parasztvakítás. Az eladónak mindenképpen megéri.
Max 50-et ér, ráadásul a leírásból kiderül, hogy kifutó modell.
Az 50-et azért írtam, mert kifutó modell. Az miatt pedig illik engedni egy 15ezret.
Attól virtuális, hogy nem valódi. 7.1-hez nyolc hangfal kell, akkor lesz valódi 7.1-ed. Ha nincs ennyi hangfalad, akkor bárhogy is nevezzék, nem fogsz valós 7.1-et hallani. A többi már csak marketingduma a kóbor apácák megtévesztésére.


Mit jelent hogy 24/7?

Legjobb válasz: napi 24 órán át a hét 7 napján: non-stop Hacsak nem egy angol dátumformátum, ami július 24.-ét jelenti, de ez a kifejezés inkább a szünet nélküli mûködést jelzi, a dátumnál az évet is hozzáteszik a keveredés elkerülése miatt.

napi 24 órán át a hét 7 napján: non-stop Hacsak nem egy angol dátumformátum, ami július 24.-ét jelenti, de ez a kifejezés inkább a szünet nélküli mûködést jelzi, a dátumnál az évet is hozzáteszik a keveredés elkerülése miatt.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm :)

Elfutna a gépemen a Windows 7? Mit jelent, hogy 86 bites és 64 bites?

A processzor és a memória megfelel a gépigényének, de a videókártya nem, mivel laptopom van és sosem játszok rajta nem volt szempont,hogy jó videókártya legyen benne, így csak 64 mb-os. A 7-nek elméletieg 128as kell. Fog ez valamilyen gondot okozni? Honnan tudom meg,hogy 86 bites vagy 64 bites verzió kell a gépemnek?

Legjobb válasz: elfutna :) 86 bites op rendszer nem létezik :) :)) a win 7 meg elfut 64mbos videókártyán is csak a ram proci és a winyó legyen megfelelö

elfutna :) 86 bites op rendszer nem létezik :) :) ) a win 7 meg elfut 64mbos videókártyán is csak a ram proci és a winyó legyen megfelelö
Cáfolnám a cáfolót. Az Intel valószínûleg jobban tudja, 64-bites -e az a fránya T4200-as. http://ark.intel.com/Product.aspx?id=37251
cáfolnám az elõzõt, nekem 2magos, 32 bites pentium van a laptopban (T4200) :)
Az hogy dupla processzoros, azzal nem vagyunk elõrébb. Nagyon régen léteznek több processzoros gépek, elsõsorban szerverek. Ha viszont elbaltáztad az infót és igazából egy darab kétmagos processzor van a gépedben, mostanában ez a gyakori, ezzel elõrébb vagyunk. Forgalomban lévõ összes többmagos processzor 64 bites, tehát rakhatsz rá 64 bites operációs rendszert. Hogy melyik verziót? Hogy a fenébe tudjuk mi, hogy mire van szükséged? Tessék, válaszd ki magadnak: http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows7/products/compare..
ultimatebõl több van, professionalból meg kiszedték a fölösleges memóriazabáló dolgokat. tapasztald ki, ja és remélem jogtisztát raksz rá! ha más nem, egyetemi hallgatóként (tegyük fel) jogosult vagy igényelni jogtiszta windows licenset: http://tisztaszoftver.hu
A kérdező hozzászólása: Ja és még annyi, hogy melyik fajtáját ajánlanátok? Az ultimate, enterprise? Vagy melyiket?
A kérdező hozzászólása: Duplaprocis a gépem. 2-szer 2 Ghz.
Milyen processzor van a gépedben. Ha nem tudod eldénteni, a 32 bites (x86) mindenképpen megfelelõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek:) Bocsi, azt hittem az x86 azt jelzi, hogy 86 bit:) Nem értek annyira hozzá:) Hol nézzem meg, hogy nekem melyik bites a megfelelõ?
"Töltse le és futtassa a Windows 7 Upgrade Advisor alkalmazást annak érdekében, hogy megtudja, hogy a számítógép készen áll-e a Windows 7 rendszer telepítésére, vannak-e a hardverrel, az eszközökkel és a telepített programokkal kapcsolatos ismert kompatibilitási problémák, valamint hogy milyen teendõi vannak a frissítést megelõzõen." http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=1b5..
igen, települni fog. 32 bites, nem 86, ez a processzor architektúrájára utal. google-ön nézz utána, hogy a 32 bitest mér x86nak jelzik. elõfordulhat, hogy az aero felület nem fog megfelelõen futni, de szerintem ettõl se kell tartani. nekem is intel gma videókártya van a laposomban, mert fõként munkára használom, de az oprendszerek eddig nem keveselték.
A több magos procik egytõl-egyig 64 bitesek. Sõt, még egyes 1 magos CPU-k is. AMD próbálkozott velük anno. Athlon 64 3000+, és a többiek:) Ettõl függetlenül ha nincs 4 GB RAM a laptopban, nem indokolt a 64 bites OP rendszer.

Nagypapám 7 éve meghalt. Az álmomban otthagytam. Máskor is álmodtam vele hanem mikor a másik szobába átmentem miután felriadtam a szoba közepén volt a fényképe csukott ablakoknál. Ez mit jelent? Hogy lehet? Kérem aki tud irjon erről . Szabina

A megdöbbenésem még nem itt volt mert máskor is álmodtam vele hanem mikor a másik szobába átmentem miután felriadtam a szoba közepén volt a fényképe csukott ablakoknál. Ez mit jelent? Hogy lehet? Kérem aki tud irjon err?l . Szabina

Legjobb válasz: Elõször is:Ezotéria-->álomfejtés Másodszor:lehet hogy amikor aludtál anyukád vagy valaki benyitott a szobába és amikor becsukta az ajtót a huzat levitte a képet.Lehet hogy rémálmod volt és ez is felkavaró jelenség lehetett.

Elõször is:Ezotéria-->álomfejtés Másodszor:lehet hogy amikor aludtál anyukád vagy valaki benyitott a szobába és amikor becsukta az ajtót a huzat levitte a képet.Lehet hogy rémálmod volt és ez is felkavaró jelenség lehetett.
A kérdező hozzászólása: Egyedül élek és nem volt nyitva az ajto sehol sem és a polcon több kép is van és csak az az egy volt a földön.
[link]
A kérdező hozzászólása: Ez alapján amit írtam érdemes oda figyelnem valamire most felnõtt koromban vagy ha idáig gond nélkül megúsztam, akkor minden rendben?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hszeket. Ikertesóm nem tudom milyennel született és azt se tudom hogy voltam-e dévény tornán. Leszívás maszkos lélegeztetés után sírtam fel. Rövid idõn belül rendezõdött az állapotom. Ez van a zárójelentésemen.
A kérdező hozzászólása: Ez az én zárójelentésem 1990-bõl. 24 éves vagyok.
amint lehet DÉVÉNY TORNÁRA vinni!!!!!!annyit mondasz, hogy ezzel az apgárral született, nem kérdeznek semmit és kezelik. ez nagyon fontos! vidd el!
Nem túl jó, de lehetne rosszabb is. Születéskor éleszteni kellett. Gondolom lélegeztetésre szorul, de reméljük nem lesz semmi gond! A második babának általában rosszabbak az értékei és veszélyeztetettebb az elsõ idõszakban is. Hányadik hétre születtek? Az A magzat milyen Apgart kapott?
A 4 es ertek rossz (10bol 4 et kapott) a 7 es jobb valamivel..
Rossz
Hát ez nem túl jó érték. 10/10 a maximum, ha minden rendben van születéskor. Az elsõ érték az 1 perces a második az 5 perces. 5 életjelenséget pontoznak ilyenkor: légzés, szívmûködés, izomtónus, bõrszín, reflex/ingerlékenység
Ha már felnõtt vagy, akkor nincs ennek már jelentõsége. Ez az érték arra utalhat, hogy oxigénhiányos állapot lépett fel születésedkor. De csak az érték alapján biztos következtetéseket nem lehet levonni. Ha felnõttkorodra sem maradt vissza semmi probléma, izomtónusproblémák, tanulási nehezítettség, diszlexia...stb., akkor megúsztad a dolgot.

Mit jelent Windows 7-nél az, hogy Evaluation copy, Build 7100?

Legjobb válasz: Evaluation copy: Kiértékelési példány, kipróbálható (teszt) változat. A Build, meg ennek verziószáma.

Evaluation copy: Kiértékelési példány, kipróbálható (teszt) változat. A Build, meg ennek verziószáma.

Mit jelent hangfalaknál az hogy 7.1 és 6.1?

Nem pont ezekre vagyok kíváncsi,csak hogy mi szerint.

Legjobb válasz: hát 6.1 olyan nincs, maximum ha a 7.1-bõl meghal egy szatelit :D azt jelenti, hogy van (7.1 esetében) van 7 közép/magas sugárzó, és egy mélynyomó. a 7-bõl az egyik a center, ami egy kicsit nagyobb méretû és teljesítményû, mint a másik 6 úgynevezett szatelit sugárzó, és leginkább csak középsávot sugároz. remélem nem volt túl érthetetlen. valahogy így kell elképzelni: http://forum.ecoustics.com/bbs/messages/34579/129025.jpg

hát 6.1 olyan nincs, maximum ha a 7.1-bõl meghal egy szatelit :D azt jelenti, hogy van (7.1 esetében) van 7 közép/magas sugárzó, és egy mélynyomó. a 7-bõl az egyik a center, ami egy kicsit nagyobb méretû és teljesítményû, mint a másik 6 úgynevezett szatelit sugárzó, és leginkább csak középsávot sugároz. remélem nem volt túl érthetetlen. valahogy így kell elképzelni: http://forum.ecoustics.com/bbs/messages/34579/129025.jpg
Van 6.1 és van 7.1 is. A 6.1 azt jelenti, hogy hátul is van egy középsõ surround, míg a 7.1-nél plusz még egy van. 1 - center 2 - bal elsõ 3 - jobb elsõ 4 - bal hátsó 5 - jobb hátsó 6 - hátsó center 7 - plusz hátsó .1 - mélynyomó
Persze érdemes tudni, hogy attól, mert valakinek 6.1-e vagy 7.1-e van, attól még nem fogja feltétlenül így hallani a film hangját, ha az alapból nincs ennyi csatornára lekeverve. A dolby digital EX és a DTS-ES 6.1-es, a Dolby True HD és a DTS HD szokott 7.1 lenni, bár ezek sem minden esetben.
:) Neked is szkenneltem anyagot a fél és hibás válaszok mellé: ***** :) * Automatikusan eltávolított tartalom.

Mit jelent ebay-on az hogy woman 7?

tehát 7 es számú a cip?? az mennyi?

Legjobb válasz: Ha cipõnél nézed, akkor akkor a 7-es méret 39-est jelent. Mérettáblázat: http://hu.wikipedia.org/wiki/Cip%C5%91m%C3%A9retek_list%C3%A..

Ha cipõnél nézed, akkor akkor a 7-es méret 39-est jelent. Mérettáblázat: http://hu.wikipedia.org/wiki/Cip%C5%91m%C3%A9retek_list%C3%A..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!