Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy 30-as (2 db)

Mit jelent az, hogy 30-as a HCG? 4cm-es a méh nyálkahártya? Még terhes vagyok? Vagy veszítettem?

8 napot késett,tegnapel?tt megjött. Tegnapel?tt és tegnap is a terhességi teszt pozítiv lett, de mindkett?nél igen halvány volt a terhességet jelz? csík.

Legjobb válasz: Ha görcsöltél is , meg vérzés is volt, akkor lehet, hogy elment a babó. :( De a teszt még egy darabig kimutatja, mert hcg még van a szervezetedben... VISZONT azóta is vérzel? megjött rendesen?? Mert, ha nem rendes, akkor még van esély... Doki tud biztosat! Szorítok!

Ha görcsöltél is , meg vérzés is volt, akkor lehet, hogy elment a babó. :( De a teszt még egy darabig kimutatja, mert hcg még van a szervezetedben... VISZONT azóta is vérzel? megjött rendesen?? Mert, ha nem rendes, akkor még van esély... Doki tud biztosat! Szorítok!
8 napos keses az minimum 5 hetes terhesseget feltetelez. Az 5. heten altalaban a hcg szint a verben terhesseg eseten 426-7340 mlU/ml. Neked ez a szint most 40, eleg alacsony :(
A kérdező hozzászólása: Egy védõnõ szerint, vizsáznom kellett volna.Pihenni.Álamvizsgadolgozatot írtam éjjel, nappl rohangáltam, dolgoztam. Doki bácsi szerint, ha volt terhesség rosz helyen volt, és a méhszáj mellett látva egy kis sötét pöttyöt bent akart tartani a korházban , megfigyelésre. Most meg nem érem el. Nagyon szeretnénk babát, és nagyon fogok most vizsázni....Minden másodlagos ehhez képest... De hát én jól éreztem magam, csak kicsit álmos voltam állandóan. Köszi a válaszokat.Jó várakozást!Jó egézséget!
Nagyon szorítok érted! Ha elérted a dokit, majd írj!
A kérdező hozzászólása: Veszítettem.Beutaltak a korházba. Saját felelõsségemre hazajöttem. Fizikailag jobban vagyok.

Ha egy 30-as nő azt mondja, hogy jó volt, de első alkalommal nem volt orgazmusa az mit jelent?

18 vagyok, már több kérdést is feltettem ezzel a nővel kapcsolatban és végre megtörtént a nagy éjszaka.

Legjobb válasz: Azt hogy nem értesz a nõkhöz és hagyj fel a kamu kérdésekkel léccives.

Azt hogy nem értesz a nõkhöz és hagyj fel a kamu kérdésekkel léccives.
Hogy nem volt tökéletes. Majd lesz ez jobb is.
A kérdező hozzászólása: De tényleg lehet jó orgazmus nélkül?
Lehet jó.
Lehet, hogy még pisilésen kivül nem kéne másra használd a récehergelõd.
Lehet jó orgazmus nélkül, elvégre a szex nem csak arról szól, hogy "hama' hama' élvezzünk el", hanem a játékról, egymás testének feltérképezése izgatása, ez mind mind jó. De azért legyen tököd és kérdezd meg mi nem volt jó, hogy legközelebb eljuttasd a csúcsra. És 18 évesen egy 30-as? Mákos vagy öcsém! Bõvebb beszámoló is jöhetne.
A kérdező hozzászólása: Mit szeretnél tudni? Írj privátot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!