Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy ép (9 db)

fél??? egész??? epik??? .....lol hát ez a kérdés epic fail xD
az epik az egy cukormázzal bevont édesség többes számban, és ennek a felére gondolnak =)
szoktam en is. pl valami hatalmas tortenik, vagy nagyon rikta, barmilyen meglepo dolog, egyszeruen csak ennyit mondok ra: epic!
TERHES VAGY :D
EPIC FAIL nem EPIK FÉL...:\
"Epic fail", angol kifejezés, szó szerint annyit tesz, hogy "eposzi méretû bukta". Értelemszerûen akkor használják, ha valaki(k) valamit valami irtózatosan elqrtak. Tehát pl. Gyurcsány is mondhatta volna az öszödi beszédben, hogy ez bizony egy FAIL volt. Nem kicsi, EPIC.
Jah, ez a kérdés epic, az biztos XD
Ez a kérdés nem csak "fél" epik, ez egy hatalmas méretû epik :D
Hat, ha osztalytarsaid szerint minden fail epic, akkor deszarnekik.

Az lenne a kerdesem, hogy mit jelent egesz pontosan a következö: Kolp: ép hám Bv. : Rendesnél nagyobb, puhább uterus Vuh. :Uterusban egy 4mm geszt zsák, szabályos szik hólyag. Korábban szekunder amenorrheam volt ez jelenthet e veszelyt?

Legjobb válasz: Kolp=kolkoszkóp, az a mikroszkópszerû mûszer amivel a doki bekukucskál és megnézi a méhszájat. Az ép hám azt jelenti, hogy a méhszájon nincs semmi kóros látható elváltozás. bv= betapintásos vagy más néven manuális vizsgálat. Az átlagosnál puhább és nagyobb méh. Ultrahang vizsgálat: méhben 4 milliméteres gesztációs gyûrû. A terhességbõl ez amit elõször lehet látni az ultrahangon. A szikhólyagból lesz majd a baba.

Kolp=kolkoszkóp, az a mikroszkópszerû mûszer amivel a doki bekukucskál és megnézi a méhszájat. Az ép hám azt jelenti, hogy a méhszájon nincs semmi kóros látható elváltozás. bv= betapintásos vagy más néven manuális vizsgálat. Az átlagosnál puhább és nagyobb méh. Ultrahang vizsgálat: méhben 4 milliméteres gesztációs gyûrû. A terhességbõl ez amit elõször lehet látni az ultrahangon. A szikhólyagból lesz majd a baba.
A kérdező hozzászólása: Ez a diagnozis normális, ha az orvos 5 hetes terhességet állapított meg? Elsö baba és nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen:)
a secunder amennorrhea azt jelenti hogy másodlagos vérzéskimaradás.. álltalában terheseknél irják. az 5 mm-s zsák meg a ..zsák, de még nem látnak benne babát, mert kicsit, biztos vissza kell menned még uh-ra nem? a Kolp: az a méhszáj. Vuh: vaginális uh hüvelyi.

A leletemen (Ultrahang) az szerepel, hogy R. nagy uterus. Endometrium9mm Jobb ovariumban 20mm-es foll. Mit jelent ez? A nögyógyász még az ultrahang elött ép hymenális gyürüt állapított meg, minimális barna folyással. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: A foll. a folliculus, azaz a tüszõ megnevezése. Mivel nincs ott, hogy dominans, valószínûleg még nem érett meg, vagy egyszerûen a doki nem jegyezte meg külön. Számít az is az értékeknél, hogy a ciklusod hanyadik napján voltál uh-n. Az endometrium a méhnyálkahártyát jelenti (ha 14. nap környékén voltál, a 9mm jó eredmény), az ovarium pedig a petefészek. Sajnos a hymeniális gyûrûrõl még nem hallottam, de sztem nem terhességet jelent, nézz utána a neten. Remélem, azért segítettem.

A foll. a folliculus, azaz a tüszõ megnevezése. Mivel nincs ott, hogy dominans, valószínûleg még nem érett meg, vagy egyszerûen a doki nem jegyezte meg külön. Számít az is az értékeknél, hogy a ciklusod hanyadik napján voltál uh-n. Az endometrium a méhnyálkahártyát jelenti (ha 14. nap környékén voltál, a 9mm jó eredmény), az ovarium pedig a petefészek. Sajnos a hymeniális gyûrûrõl még nem hallottam, de sztem nem terhességet jelent, nézz utána a neten. Remélem, azért segítettem.
A hymenális gyûrû a szûzhártya maradványa. Minden nõnek ott van, nem tûnik el, csak kitágul.
Szia. Te .... péd van a mnyh 9mm a jobb petefészekben egy 20mm tüszõ..... a nagy uterus meg méh , ennyit sem tudsz akkor hogy akarsz gyereket.... Istenem ha van neted legalább keress rá a szavakra te szer.....étlen....
R.= rendes
A kérdező hozzászólása: A ciklusom 13. napján volt ez az ultrahangos vizsgálat. Mi lehet az oka, ha nem ért meg a tüszö?

Mit jelent az hogy epikai/epikus/epika? Ezek mit jelentenek?

Részletesen??

Legjobb válasz: Irodalmi fogalom.

Irodalmi fogalom.
ez egy mufaj
"Az epika, vagyis elbeszélõ irodalom az irodalom három mûnemének egyike, az epikus vagy elbeszélõ mûvek összefoglaló elnevezése. A lírától abban különbözik, hogy nem érzelmeket, hanem cselekményt ábrázol, a drámától pedig abban, hogy nem párbeszédes formában íródott. A versben írott epikus mûvet elbeszélõ költeménynek nevezik." /by: Wikipédia/

Mit jelent az, hogy ép külső genit?

Legjobb válasz: Azt hogy nincs semmi változás a külsõ nemiszerveden. Azaz gondolom még nem szültél,igy nincs gátmetszésed sem.

Azt hogy nincs semmi változás a külsõ nemiszerveden. Azaz gondolom még nem szültél, igy nincs gátmetszésed sem.

Mit jelent az, hogy építõ, ill. romboló foci?

Legjobb válasz: Ezt józan paraszti ésszel már ki tudod következtetni. :D

Ezt józan paraszti ésszel már ki tudod következtetni. :D

Mit jelent az a szó, hogy EPIKA es honnan származik?

Nem epikus, hanem EPIKA. Csak mert a google csak az epikust irja le.

Legjobb válasz: Az Internetrõl... "EPIC"!

Az Internetrõl... "EPIC"!
Az elnevezés a görög epikosz, azaz elbeszélõ szóból származik. Az epika elbeszélõ irodalom, az irodalom három mûnemének egyike, az epikus vagy elbeszélõ mûvek összefoglaló elnevezése. A lírától abban különbözik, hogy nem érzelmeket, hanem cselekményt ábrázol, a drámától pedig abban, hogy nem párbeszédes formában íródott. A versben írott epikus mûvet elbeszélõ költeménynek nevezik. Az epika olyan mûnem, amely cselekménnyel és hõssel vagy hõsökkel múltban történt eseményeket beszél el. Lehet verses vagy prózai formájú. Nekem a google beadta ezt is.
he???
Nekem gyakran van ilyen:\ Elvileg önbizalom hiány. De az a baj, hogy ha sikerül is annyira begurulnom, hogy tudnék rendesen ütni, akkor elkezd valóban mozogni a karom, amitõl felébredek:\
A kérdező hozzászólása: ahha ertem kosz az infoot :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!