Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy ne OFF-olj! (1 db)

Mit jelent az, hogy "ne OFF-olj!"?

Legjobb válasz: Hogy ne írj olyanokat pl. ebbe a fórumba ami nem a kérdéshez kapcsolódik. Ha egész más témáról beszél valaki az offolás.

Hogy ne írj olyanokat pl. ebbe a fórumba ami nem a kérdéshez kapcsolódik. Ha egész más témáról beszél valaki az offolás.
Igazad van, de ha belegondolunk, akkor Magyarul is lehetne mondani, hogy: "ne beszélj mellé" Nem értem minek kell ilyen angol szavakat átvenni.
az OFF TOPIC és az ON TOPIC fogalompárból származik, pontosabban az elsõbõl rövidült. OFF címkével kezdjük a témába nem illõ megszólalást és amennyiben írni akatunk utána még témába íllát, akkor ON címkével zárjuk. népnyelvmûvelõ barátunk egyénként rossz pályán van. A mellébeszélés mást jelent. Ugyan az is a témához nem illõ megszólalás, de mellébeszélni csak akkor lehet, ha megszólalási, válaszadási kötelezettségünk van és ennek elkerülésére, kivédésére törekszünk. Az OffTopic megszólalás ezzel szemben nem arról szól, hogy nem kívánunk egy nekünk szegezett kérdésre válaszolni, hanem arról, hogy egy párbeszéd közepébe beleszúrunk valamit, ami nem tartozik a tárgyhoz. pl. egy viccet, amit éppen akkor olvastunk.
meg ha berugsz akkor is azt szokták mondani hogy OFFON vagy
na igen, pl az elozo hozzaszolas OFF volt


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehet tudni, mikor szabadnaposak a moderátorok? :-)

Most szinte minden rovatban látok egy-egy trollkodást. Erre utaznak valaki, vagy csak az idegosztályok vannak most zárva?

4

Miért van annyi törölt felhasználó?

Csomó olyan volt már, hogy hiába próbáltam az illet?nek üzenetet küldeni, mert vagy törölte magát, vagy letiltották. Melyik a gyakoribb és miért történik?

3

Itt hol írja, hogy mennyi a PK?

http://www.salesmanb2b.com/

1

Mennyi idő lehet, 58%-ot felnyomni 60-65%-ra válaszoknál, és toplista 100-200. helyébe kerülni?

8

Használta már valaki a félig hasznos gombot?

9

Hogyan változtathatom meg a nevem az oldalon?

3

Ez hogyan lehet?

Amikor adok egy választ akkor amikor megnézem akkor már is ott van mellette hogy a hány százalékban találják hasznosnak de miért?

4

Ha arra x jelre rákkantintok a kérdésem mellet akkor mi történik?

2

Szerintetek hasznos lenne egy "mentett kérdések" menüpont?

Tudom, ott van a figyelt kérdések is, de mi van akkor ha keresgélés közben régebbi kérdéseket akarok elmenteni? Elég nehéz visszakeresni, hiszen az utolsó válaszok id?pontjai szerint vannak sorbarakva annál a menüpontnál.

1

Jelenleg a saját nevemet használom felhasználónévnek itt a Gyakori.hu-n. Hogyan tudom megváltoztatni egy nickname-re?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!