Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy ne OFF-olj! (1 db)

Mit jelent az, hogy "ne OFF-olj!"?

Legjobb válasz: Hogy ne írj olyanokat pl. ebbe a fórumba ami nem a kérdéshez kapcsolódik. Ha egész más témáról beszél valaki az offolás.

Hogy ne írj olyanokat pl. ebbe a fórumba ami nem a kérdéshez kapcsolódik. Ha egész más témáról beszél valaki az offolás.
Igazad van, de ha belegondolunk, akkor Magyarul is lehetne mondani, hogy: "ne beszélj mellé" Nem értem minek kell ilyen angol szavakat átvenni.
az OFF TOPIC és az ON TOPIC fogalompárból származik, pontosabban az elsõbõl rövidült. OFF címkével kezdjük a témába nem illõ megszólalást és amennyiben írni akatunk utána még témába íllát, akkor ON címkével zárjuk. népnyelvmûvelõ barátunk egyénként rossz pályán van. A mellébeszélés mást jelent. Ugyan az is a témához nem illõ megszólalás, de mellébeszélni csak akkor lehet, ha megszólalási, válaszadási kötelezettségünk van és ennek elkerülésére, kivédésére törekszünk. Az OffTopic megszólalás ezzel szemben nem arról szól, hogy nem kívánunk egy nekünk szegezett kérdésre válaszolni, hanem arról, hogy egy párbeszéd közepébe beleszúrunk valamit, ami nem tartozik a tárgyhoz. pl. egy viccet, amit éppen akkor olvastunk.
meg ha berugsz akkor is azt szokták mondani hogy OFFON vagy
na igen, pl az elozo hozzaszolas OFF volt


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nem kapok értesítőt, ha egy régebbi kérdésre új válasz érkezik?

Az újabb kérdéseknél nincs ilyen gond. A kérdés alján be van jelölve a "Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik?", és a beállításoknál a hírlevél kivételével minden értesít? "igen"-re van állítva.

0

Figyelem! Ez a kérdés a moderátoroknak szól. Mit szólnak ezekhez az ötletekhez? Meg tudnák valósítani?

Ha valakit letiltanak azt max. 2 hónapra tiltják le, és nem félóránként egy kérdést lehet föltenni, hanem naponta maximum 10 kérdést, de azt bármikor. Tetszik az ötlet?

3

Elolvassák a moderátorok egyáltalán a kérdést, mielőtt törlik, vagy ez automatikus?

Ket kerdesem is lenne:

4

Szerintetek mi a legbosszantóbb dolog ezen az oldalon?

Szerintem ez:

8

Nektek hány oldalas a saját kérdések rovat?

Lehet h nem rovatnak hívják, de máshogy nem tom leírni :D

8

Kedvenc kategóriát nem lehet beállítani?

Én pl. majdnem mindig a

2

Szerinted hogy lehetne jobbá tenni a GYIK pontozási rendszerét?

Egyre több esetben tapasztalom, hogy olyan válaszadók t?nnek el az oldalról, akik régen aktívak voltak és sok hasznos tanácsot köszönhetünk nekik, sok esetben azért, mert belefásultak abba, hogy a legjobb szándékkal írt hozzászólásait is állandóan lepontozza valaki. Elég csak annyit beírni a keres?be, hogy "lepontoz", látszik a válaszokon, hogy ez igencsak bosszantja és elkeseríti a többséget. Persze vannak, akik azt írják, nem érdeklik ?ket a pontozások, de azért ez szerintem valahol minden jó szándékú emberben benne van.

27

Felhasználó nevet lehet itt módosítani?

1

A családi kapcsolatokon belül melyik kategóriában vagy a legaktívabb?

4

Miért is van ez? (lent. )

Már több száz barátkozzunk és ismerkedjünk téma van, de azok vajon miért is nem kerülnek törlésre? Az egy dolog, hogy az újabb ilyen kérdések törlésre kerülnek, de a régiekkel mi van?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!