Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy ne (81 db)

Rengeteg olyan gondolatom van (illetve álmok) amiben mindenféle baleset ér engem/családom/barátaimat, ezt mit jelent? Mit csináljak hogy ne legyenek ezek?

Tökre elvagyok veszve emiatt..

Legjobb válasz: Szerintem nem jelent semmit sem, mondjuk én nem hiszek az ilyesmikben. Nekem is volt egy idõszakom amikor minden este azt álmodtam hogy betörnek hozzánk, húgomat elrabolják, mama meghal, anyát szintén elrabolják stb... (na meg persze volt hogy engem is, bár ilyenkor általában én vagyok a "megmentõ", kivéve ha idõ elõtt kelek fel :D) Ez kb 2-3 éve volt és még mindig nem történt semmi sem, mindannyian élünk és semmi bajunk. Az ilyesminek nem kell nagy feneket keríteni,csak szimplán rosszul alszol valami miatt. Lefekvés elõtt próbálj szép gondolatokra gondolni, akkor nagy valószínûséggel elkerülöd az ilyen álmokat. Ha tovább görcsölsz azon, hogy nem akarod hogy ehhez hasonló álmaid legyenek, akkor csak rátetézel és megint így fog telni az estéd. :)

Szerintem nem jelent semmit sem, mondjuk én nem hiszek az ilyesmikben. Nekem is volt egy idõszakom amikor minden este azt álmodtam hogy betörnek hozzánk, húgomat elrabolják, mama meghal, anyát szintén elrabolják stb... (na meg persze volt hogy engem is, bár ilyenkor általában én vagyok a "megmentõ", kivéve ha idõ elõtt kelek fel :D) Ez kb 2-3 éve volt és még mindig nem történt semmi sem, mindannyian élünk és semmi bajunk. Az ilyesminek nem kell nagy feneket keríteni, csak szimplán rosszul alszol valami miatt. Lefekvés elõtt próbálj szép gondolatokra gondolni, akkor nagy valószínûséggel elkerülöd az ilyen álmokat. Ha tovább görcsölsz azon, hogy nem akarod hogy ehhez hasonló álmaid legyenek, akkor csak rátetézel és megint így fog telni az estéd. :)

Mit jelent az, hogy akkor lesz orgazmusom, amikor nem számítok rá, mi az, hogy váratlanul jön össze? Lány vagyok, és szeretném, ha lenne, mit tegyek, hogy ne akarjam, hogy legyen?

Legjobb válasz: Ja, és már az elv önmagában rossz.... a szex SOHA nem az orgazmusról szól, nem is a körül forog... hanem ahogy mások is írták, hogy a párodnak gyönyört nyújts és örömöt... mellékesen magadnak is... de arról igazából neki kell gondoskodnia :) Ne azt várd, hogy mikor lesz már valami, hanem minden egyes érintést ÉREZZ ÁT... ahogy a testetek összesimul, az ajkatok összeér... esetleg ha anélkül nem megy, kis halk lassú zene közben... és lehet az is beválik, ha közben azt fantáziálod, hogy most valami nagyoon-nagyon rosszat csináltok amit nem szabad.. :P sokaknak ez is izgató :)

De amit kérdeztem, arra még mindig nem válaszoltál, hogy magadnak próbáltad-e :) Úgy nagyobb az esély hogy eljuss, és ha már tudod hogy nem kell rajta görcsölni / hogy kell felfogni az egész témát, akkor az ágyban is mûködni fog minden, hidd el...
Ja, és már az elv önmagában rossz.... a szex SOHA nem az orgazmusról szól, nem is a körül forog... hanem ahogy mások is írták, hogy a párodnak gyönyört nyújts és örömöt... mellékesen magadnak is... de arról igazából neki kell gondoskodnia :) Ne azt várd, hogy mikor lesz már valami, hanem minden egyes érintést ÉREZZ ÁT... ahogy a testetek összesimul, az ajkatok összeér... esetleg ha anélkül nem megy, kis halk lassú zene közben... és lehet az is beválik, ha közben azt fantáziálod, hogy most valami nagyoon-nagyon rosszat csináltok amit nem szabad.. :P sokaknak ez is izgató :)
ne járjon azonse az eszed, hogy nem kéne azon járnia az eszednek, h orgazmus....reméled érted, hogy értem ;) orgazmus nélkül is jó a sex, nem kell rá törekedni!majdhogynem le kell mondani róla...
Rosszul állsz hozzá, és sztm a legtöbb csajjal ez lehet a gond akinek nem sikerül eljutnia... lehet, hogy túl sokat vártok, vagy valami emberfelettire számítotok mikor valaki az orgazmus szót mondja, és ha aztán sikerül elsõre és nem lesz olyan erõs, jön a csalódás, "jaa, ez az volt?" :) Az a lényeg hogy teljesen engedd el magad, és csak élvezd ahogy párod kényeztet / te magad... semmi másra ne koncentrálj.. Jaa és fontos hogy próbáld elõször magadnak kitapasztalni, hogy mi az ami izgat, mit szeretsz legjobban, és fontos hogy olyan környezetben csináld ahol pl nem nyithatnak rád bármelyik pillanatban, hogy ne kelljen ezen sem görcsölnöd... szóval az a lényeg, hogy engedd el magad teljesen... :)
A kérdező hozzászólása: Ez nem veszekedés, hanem egy természetes vágy arra, hogy én is elélvezzek. Bocsi, hogy magamra is gondolok.Gondolom neked nincs ilyen problémád.
Most te velünk veszekszel itt?Mert nem azt hallod amit szeretnél?Igen, így igaz add át magad az egésznek, ne forogjon minden percben az orgazmus a fejdben!Úristen!Hogy lehet így szexelni?Kapcsolj már ki egy kicsit!Lazulj el közben!!!
*remélem
A kérdező hozzászólása: Mindig az írja, hogy ne az orgazmus legyen a cél, ne foglalkozzam vele, akinek nincs ilyen problémája. Foglalkozom a párommal, neki nincs is orgazmusproblémája. Most úgy írtátok, mintha önzõ lennék.
Magadnak próbáltad már, hogy úgy sikerül-e eljutni? Mert fontos, ha elõtte ki sem tapasztalod hogy neked mi a jó, ne várd hogy olyan könnyû lesz :)
Foglalkozz a pároddal és ne magaddal!Törõdj vele, hogy neki mi esik jól, ha látod hogy élvezi az téged is beindít!Nem minden az orgazmus, nem kell azt akarni!Régen rossz ha azt gondolod a szex az orgazmus célja!Nem így van!Az odaadás, az eggyé válás a lényeg!!!
A kérdező hozzászólása: Hogyan engedjem el magam, hogy ne az járjon az eszemben, most lesz-e?
A kérdező hozzászólása: de nekem semmilyen sem volt még, hiába "próbálkozunk". Csak mindig azt írják, hogy váratlanul jön, de hogyan?
Ha lenne rá recept, nem ez lenne minden második kérdés... Szerintem próbálj úgy hozzáállni a szexhez, mintha soha nem hallottad volna azt a szót, hogy orgazmus. Esetleg ne találkozz vele egy ideig, aztán próbáljátok valahogy elölrõl kezdeni az egészet, mintha megint szûz lennél! Nagyon nyújtsátok el az elõjátékot, és minden érintés kapja meg a maga jelentõségét! Esetleg beköthetitek a szemeteket! Amikor elértetek oda, gondolj a legerõsebb orgazmusélményedre, ha már volt bármilyen módon, és arra, hogy benned van az, akit szeretsz! Hallgasd a légzését, hangolódj a ritmusra, és képzeld el, ahogy az erõ áramlik köztetek! Képzeld magad az õ helyébe, ahogy megtol, és az erõ, ami belõle kijön, ahogy végigjárja a tested! Kövesd végig az útját! Bennem ilyenek szoktak lejátszódni, és általában mire az orgazmushoz érek, már annyira magamon kívül vagyok az ilyen gondolatoktól, hogy azt se tudom, fiú vagyok, vagy lány. Remélem segített.

Az mit jelent, hogy szopás kőzbe ne fogazzak?

Legjobb válasz: amennyire csak lehetséges a fogaiddal ne érintsd meg a kukit

amennyire csak lehetséges a fogaiddal ne érintsd meg a kukit
Azt hogy nem az kell mondani közben hogy ííííí, hanem óóóóó. Próbáld a száddal formázni...
Karcolod a fogaddal a pasi pöpösét. Ez GÁZ. Kerüld el!
azt, h mielõtt szopsz, az ágy melletti pohárba tedd ki a prodkódat.
Azt jelenti, hogy nem éppen az empátiádról lehetsz híres.
ne harapj rá
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 01:15 Ez nem volt fair, vszeg nem direkt csinálta. Ezt is kipróbûltatnám minden férfivel, mint az anális szexet. Nem egy kategória a kettõ, az elsõ jobban preferálom, de na.
azt jelenti hogy éhes.
Nem baj:)
én szeretem, ha zavarban van egy srác, olyan aranyos :) és egyfajta pozitív visszajelzésként fogom fel, mert általában nem azért van zavarban, mert pukizott :D
a második válaszolóval teljes mértékben egyetértek tényleg aranyos ha egy srácon látszik hogy zavarban van és egyáltalán nem baj :D
szerinten szimplán sz.ar a neted
A kérdező hozzászólása: Mért lenne szar??
Azt jelenti hogy "Connection to server lost during level change" Lehetséges hogy a neted akadozik, vagy netszolgáltatónál van valami baj. Esetleg töröld le és telepítsd újra vagy tegyél fel másik verziót!
Boccs, szóval azt jelenti hogy "Kapcsolat szerverre szintváltozás alatt tévedt el" #3 voltam.
A kérdező hozzászólása: Másik verzióval is próbálkoztam de akkor is kidobott :S Esetleg más ötlet??
Neted...
nekemis egy ideig ezt csinalta nagy volt a pingem es laggoltam ! Eldobtam a wifimet mert szarra' volt menve es tettem kebeles nettet es tobbet nem csinalta :P
A kérdező hozzászólása: de én nem laggolok 10 perceket játszok azt kidob :S
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, kipróbálom valamelyiket.
1. Frissítsd a videokártya driverét! 2. Frissítsd a Windows Media Playert! 3. Telepítsd ezt a patchet: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;888656 A három közül BÁRMELYIK megoldja a problémádat, tehát lehet, hogy elég csak a drivert frissíteni, elég csak a WMP-t frissíteni, vagy elég csak a patchet telepíteni. Ezt majd meglátod. A fájl a DirectX Video Accelerator fájlja, akkor keletkezik, amikor a wmp-vel médiatartalmat játszol le. A fentiek megoldják a fájl keletkezésének problémáját.

Mit jelent, hogy "vigyázz a zsír ne épüljön bele az izomba"?

Hallottam valami olyasmit, hogy ha valaki nem melegít be és úgy tornázik akkor nem a zsírt alakítja át izommá, hanem a zsír fölé kerül az izom. Ezt jelenti? Én zsíréget? tornára járok, amit tanár tart így gondolom ? figyel rá, hogy az edzés során ne forduljon ez el?. Vagy nem?

Legjobb válasz: Csak fogom a fejem. Zsírból soha nem lesz izom. Nincs olyan hogy zsírégetõ torna, és ha nem tudod hogy az izomzat a csontokhoz tapad a zsír pedig fölötte van akkor ásd el magad. Méghogy fölé kerül az izom ,úristen. wááá

Csak fogom a fejem. Zsírból soha nem lesz izom. Nincs olyan hogy zsírégetõ torna, és ha nem tudod hogy az izomzat a csontokhoz tapad a zsír pedig fölötte van akkor ásd el magad. Méghogy fölé kerül az izom , úristen. wááá
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) Egyébként én megpróbálok figyelni az étkezésre is. Most egy olyan diétát kezdtem el amiben 2 óra után nem ehetek szénhidrátot csak fehérjét 6 óra után pedig semmit. Tornázni pedig heti 3x járok+ néha még itthon is rubint rékás dvdre. :) Remélem segíteni fog. 162cm vagyok és 59 kg, olyan 5-6kgot szeretnék fogyni. 1 hónapja kezdtem el a tornát de eddig nem fogytam csak feszesebb lett a bõröm. Szerintetek mennyi idõ múlva fogok fogyni?:)
Ja, és ez nem függ össze a bemelegítéssel, ha nem melegítesz be, akkor összeszedhetsz magadnak egy jó kis húzódást, kiakadt csuklót, vállat, térdet, satöbbit, de nem lesz kevésbé hatékony semmilyen torna bemelegítés híján, nem azért szükséges a bemelegítés.
Azt hiszem, tudom mi a megfejtése a félreértésnek. Körülbelül egymillió olyan kérdés van, hogy hogyan lehetne valakinek kockás a hasa, mert x hasizmot csinál, és nem látszik. Namármost, ha valakin van zsír, az még nem zárja ki, hogy izmos is legyen, de mivel a zsírszövet van felül nem föltétlenül látszik. Ezért szükséges a szálkásító diéta és zsírégetõ torna, hogy látszodjon az izom, de zsírból nem lesz izom, és az izom nem tud a zsír fölé kerülni, mert az izom a csontokra tapad (azért vagy képes mozogni), a zsírszövet meg azon felül van.
A zsírt folyamatosan használja a testünk még alvás közben is, van egy alap energiaszükséglete a testednek pusztán azért mert létezel. Ezt lehet valamilyen mértékben fokozni kardió , aerob jellegû edzésekkel , tehát futás bicikli stb, ilyenkor megemelkedik a pulzus, fokozódnak az aerob folyamatok. A zsír égése lassú és sok oxigén kell hozzá, viszont az izmoknak gyorsan kell energia az összehúzódáshoz és megvan a saját energia raktáruk, szénhidrátokat tárolnak. A torna azért fontos mert ha szénhidrátokat használsz az izmokból akkor a megevett megfelelõ minõségû étel ezeket a szénhidrátokat fogja pótolni, nem pedig a zsírt. Minél jobban megedzi egy torna az izmaidat annál jobb erre a célra, de a fõ hangsúly a táplálkozáson van mindig. Tényleg nem azért akartalak leszólni mert ezt nem tudod, csak ez a "zsír fölé kerül az izom", ez volt az ami nagyon fájt.
A kérdező hozzászólása: Azt értem, hogy a torna az izmokat erõsíti. De akkor ha a zsírból nem lehet izom, akkor hogyan tûnik el a zsír tornától?
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, biztos is, hogy vannak ilyen téren hiányosságaim, épp ezért kérdeztem meg itt. Ezek szerint jól is tettem. Azt a mondatot, hogy "vigyázz a zsír ne épüljön bele az izomba" itt olvastam gyakori kérdéseken az egyik válaszban. Tehát nem én találtam ki csak szó szerint idéztem. Azt ne mond nekem, hogy nincs olyan, hogy zsírégetõ torna ezt sem én találtam ki, hanem ahova járok tornázni, ott különbözõ nevû tornák vannak és amelyikre járok annak ez a neve. Egyébként máshol is láttam már hasonló elnevezést. :) Viszont azt még mindig nem értem, hogy pontosan akkor hogyan is van ez.
'desfaszom. Nettó hülyeség, gyorsan felejtsd el. A zsírból nem lesz izom, pláne nem fog beépülni az izomba, meg amúgyis miaf*sz? Rendesen hülye aki ilyet kitalál, ne nagyon halgass rá.
Aláírom nem feltétlenül az õ hibája ha még fiatal és hülyékkel van körülvéve. Bocsi! De ez akkor is megbotránkoztató, bezzeg a Toldiból egy részlet, az alapmûveltségnek számít.
kedves elsõ válaszoló, te meg szégyeld el magad.. attól, hogy valaki valamit nem tud, nem kell mindjárt elásnia magát. a GYIK azért van, hogy mindenki azt kérdezhessen amit akar. igaz, hogy vannak oltári ostoba kérdések is, de ha nem tetszik, akkor ugorj át rajta, nem kell rosszmájúan kommentálni.
zsírra ne izmosítson, vagyis diétázz+izmosíts.

36 hetesen egy keresztes fehérjét találtak a vizeletemben. A vérnyomásom is magas és dagad a lábam. Ez terhességi toxémia, de mit jelent, hogy egy keresztes? Sómentes diétára fogtak. Ez elegendő, hogy ne legyen súlyosabb komplikáció?

Legjobb válasz: A vizeletben a gennyet a fehérjét +-ben mérik. Az 1+ majdnem a legkisebb mennyiség. A diéta egyénlõre elegendõ. Reméljük nem fog rosszabbodni a helyzet. Gondtalan babavárást kívánok.

A vizeletben a gennyet a fehérjét +-ben mérik. Az 1+ majdnem a legkisebb mennyiség. A diéta egyénlõre elegendõ. Reméljük nem fog rosszabbodni a helyzet. Gondtalan babavárást kívánok.

Üdv. "You need cookies enabled to sign up or log in. " Ez mit jelent? Hogy kell "enáblálni" a sütiket?

Legjobb válasz: "Önnek engedélyeznie kell a sütiket/ [link] /a feliratkozáshoz vagy a belépéshez".Pld.Google Chrome-nál beállítások>tartalombeállításoknál vannak a lehetõségek.

"Önnek engedélyeznie kell a sütiket/ [link] /a feliratkozáshoz vagy a belépéshez".Pld.Google Chrome-nál beállítások>tartalombeállításoknál vannak a lehetõségek.
A kérdező hozzászólása: Opera Next-em van. :( De, köszi a választ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!