Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy keményedik a has (2 db)

Láttam, hogy rengeteget irtátok, hogy feszül, keményedik a hasam. Ez mit jelent? Mit jelent, hogy feszül? Mit jelent, hogy keményedik? Az jó? Bocsi, tényleg nem tudom. Irjátok le légyszi részletesen.

23hetes kismami vagyok

Legjobb válasz: Te is 23 hetes vagy? Én is! De jó neked, hogy errõl nem tudsz semmit. Nekem néha elõfordul, hogy feszessé lesz a pocakom. Nagyon megijedek ilyenkor. Lehet, hogy összefügg azzal is, hogy mennyire vagyok fáradt vagy kipihent. Egyébként a méhünk rendszeresen végez összehúzódásokat, nem csak terhesség alatt. persze ilyenkor nagyobb izommunkára van szüksége. Ha kevés a szervezetünkben a magnézium, akkor nem tud rendesen elernyedni az összehúzódott izom. Ezért szokták rá a Magne B6-ot javasolni. Egyébként a húgom nyugtatott meg - aki tavaly szült - hogy ha ez a feszesség csak fél-egy percig tart, akkor nincs gond. De ha hosszabb ideig, akkor orvoshoz kell fordulni, nehogy vetélés vagy koraszülés legyen belõle.

Te is 23 hetes vagy? Én is! De jó neked, hogy errõl nem tudsz semmit. Nekem néha elõfordul, hogy feszessé lesz a pocakom. Nagyon megijedek ilyenkor. Lehet, hogy összefügg azzal is, hogy mennyire vagyok fáradt vagy kipihent. Egyébként a méhünk rendszeresen végez összehúzódásokat, nem csak terhesség alatt. persze ilyenkor nagyobb izommunkára van szüksége. Ha kevés a szervezetünkben a magnézium, akkor nem tud rendesen elernyedni az összehúzódott izom. Ezért szokták rá a Magne B6-ot javasolni. Egyébként a húgom nyugtatott meg - aki tavaly szült - hogy ha ez a feszesség csak fél-egy percig tart, akkor nincs gond. De ha hosszabb ideig, akkor orvoshoz kell fordulni, nehogy vetélés vagy koraszülés legyen belõle.
Szia! Érdekes a kérdés, hogy ez most jó-e vagy rossz? Olvastam olyant , hogy ez rossz , mert magnéziumhiányra utalhat, fõleg ha sokszor van egy nap, de olyant is olvastam , hogy "gyakorol" a méh ilyenkor. Szerintem ez a "szükséges rossz" kategóriája. Néha én is érzem , de próbálok mellé magnéziumot is szedni, tehát valószínûleg ez valahol "termsézetes" folyamat. Milyen érzés? Mintha bekeményedne a hasfalad . Ha megfogod olyan , mint a kõ, vagy legalábbis nagyon kemény. Talán igy tudnám leírni...
Szia! Nagyon szerencsés vagy, hogy még nem tapasztaltad:) Talán úgy tudnám legjobban meghatározni, hogy olyan érzés tapintásra, mintha a bõröd alatt egy nagyon keményre pumpált focilabda lenne. Teljesen természetes dolog, bizonyos határok között. Nekem azt mondta a védõnõm, hogy 10-12szer normális. Hogy jó, vagy rossz? Az elõttem válaszoló foalmazta meg legjobban:) Szükséges rossz:) Boldog Babavárást! 31 heteske

Mit jelent az, hogy "keményedik a has"? hogyan lehet észrevenni? milyen tünetei vannak?

25 hetes vagyok. ha lenne nekem, észrevenném?

Legjobb válasz: Biztos eszrevenned :) Az erzes feszito, szorito, mitha satuba kerulnek a pocak, es mikor odanyulsz, erzed is, h kemeny, mint a beton!

Biztos eszrevenned :) Az erzes feszito, szorito, mitha satuba kerulnek a pocak, es mikor odanyulsz, erzed is, h kemeny, mint a beton!
Nekem is mindenki azt mondta hogy érezném, de én mégse úgy érzem mint ahogy leíyrták. Aztán csak mostanában pl. ha lehajolok vagy sokat mozgok akkor egyszercsak azt érzem hogy kemény.. jó mi? ezt most jól megmagyaráztam. Szóval valóban egy picit talán feszül... vagy nem tom mi alapján veszem észre, mert nekem nem kellemetlen, csak odanyúlok valahogy és olyan mint a beton. 34 hetes vagyok, de még most sem biztos hogy mindig jókor érzem.. mert alig tudom megkülönböztetni attól, hogy mikor csinálja a babó.. tehát mikor teszi magát keresztbe. Biztos észre veszed. Nah jó légy!
Keményedés=méhösszehúzódás. Nekem fájdalom nélkül jöttek mindig, csak olyankor érdekesen megyek.Ha megfogod a hasad, érzed hogy kõkemény és megváltozik a formája.Kisseb lesz és kerekebb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!