Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy félpanzió csak (1 db)

reggeli+vacsora
Egész pontosan: reggeli + egy fõétkezés (ebéd vagy vacsora) Amelyiket te választod! Ált. a vacsorát szokták, hisz, ha elmentek egy egész napos fakultatív programra, akkor csak este vacsorára értek vissza!
Reggeli és vacsora.Tényleg van olyan hely ahol te választhatod ki, valahol viszont nem.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm mindenkinek aki válaszolt a kérdésemre!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pula és Rovinj környékén olcsó és jó campinget tudtok?

0

Mi a véleményetek Balatonlelléről és a Napfény Strandról?

Balatonra megyünk egy hétre a párommal kikapcsolódni, és mindenképp olyan helyre akartunk menni ahol van "homokos rész" is. Félreértések elkerülése miatt olyan hely ahol nem csak lépcsőn lehet belemenni a vízbe! Balatonlellét tanácsolták és az úgynevezett "Sunshine Beach"-et ami mesterségesen lett feltöltve homokkal. Az árakkal már tisztában vagyok, képen és youtube videón is néztem, nagyon tetszik. Még nem voltam ott ezért is szeretném kikérni a véleményeteket!
Esetleg ha valakit érdekel a videó és az oldal ahol néztem:
A válaszokat előre is köszönöm!!!!

3

Hogy hívják azt a programot amikor én is fogadok egy-egy éjszakára külföldit de nekik is kell engem?

Nem valami kanapé program nem találom a neten.Előre is köszi.

3

Puskás stadion közelébe van valami szórakozóhely, vagy kis kocsma + dohánybolt?

1

Tudtok- e olyan városokat Észak- Amerikában amelyik híres a sok esőről?

Tudom, ott a google keressek rá. De nem vagyok benne valami jó, így hát itt kérek tanácsot. Olyan várost keresek Észak- Amerikában ahol sok az eső és hideg van. Kanada is szóba jöhet.

4

Liszt Ferenc repülőtér bejáratánál meg lehet állni, csak annyira, hogy kiszálljak?

Soha nem voltam még, nem tudom, hogy képzeljem el. Én úgy képzelem el, hogy van egy hatalmas parkoló, és akkor a repülőtér, két bejárattal, 2A - 2B -vel. Úgy tervezzük, hogy aki felvisz, az csak megáll egy pillanatra a repülőtér bejárata előtt, a 2B-nél, én kiszállok és ennyi. Nem vár meg, megy haza. Hazafele már mással jövünk. Szóval, ez az elképzelés jó ? Meglehet csak úgy állni autóval a bejárat előtt ingyen?

5

Szlovákiában és Romániában milyenek az utak?

3

Néhány éve a tihanyi visszhang mellett láttunk/hallottunk indiánokat táncolni/énekelni. Nem sokára ismét megyünk Tihanyba. Valaki tud róla esetleg, hogy manapság is ott vannak-e az indiánok?

1

Csak egy bőröndöt vihetek?

Ha busszal megyek hosszabb útra pl. Szeged-Siófok akkor tényleg csak 1 bőröndöt rakhatok be a busz csomagtartójába + 1 kézitáskát vihetek fel ?

4

Az eurolines buszokon indulás előtt 60 perccel chek-in ellenőrzés van. Hogyan zajlik ez a chek-in ellenőrzés?

Soha nem voltam még eurolines busszal , Németországba mennék , légyszíves írjátok már le mit kell ott csinálni meg ilyesmi.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!