Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy egyben áll a (16 db)

Mit jelent az hogy "egyben áll a szénám"?

Egy csajnál kérdeztem hogy: hogy áll a szénám?".

Legjobb válasz: hát rosszat nem ;) Érdemes még nyomulni :) Csak nem ismeri biztos hogy inkább jól áll a szénád, vagy meg akart zavarni...

hát rosszat nem ;) Érdemes még nyomulni :) Csak nem ismeri biztos hogy inkább jól áll a szénád, vagy meg akart zavarni...
Azt jelenti, hogy ma nincs iskola.
Te tényleg ennyire ostoba vagy?
Olyannyira bejössz neki, hogy megdugna, aztán meg ki is mész.
be
testi vonzalom legfõképpen.
De fiatal korban egyébként magától is felállhat. Emlékszem nekem okozott pár kellemetlen matekórát negyedik osztályban. Meg tizedikben.
Szexuális vonzalom. Az, hogy valakinek áll a farka nem feltétlen jelenti azt, hogy bejössz neki. Ha így lenne, minden pasi álló farokkal állna a barátnõje vagy az éppen kiszemelt hölgy elõtt...
és milyen ruha volt rajtad D?
igen:D
Nekem már arra is áll a farkam ha az öregasszonyt fellöki a disznó. öreg vagyok már...
Esélyes.
Szexuálisan mindenképpen.

Az mit jelent, hogy "Settling the score with love for once and for all"? Egy dalszöveg része ez a sor.

Legjobb válasz: "Rendezem/Rendezni a számlát a szerelemmel most és mindörökre"

"Rendezem/Rendezni a számlát a szerelemmel most és mindörökre"
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)


Az mit jelent, hogy, állok a tömegben, és egy srác ( akit amugy ismerek) néz felém ( bámul) kacsint, puszit küld, meg ugymond, , erotikusan" nyalogatja a száját miközben rámnéz?

.....

Legjobb válasz: XD ez trollfesz.net veszélyes öregem XD amm azt h búúúúú---> zi mást nem vagy pedig szórakozott de ezt elégritka h szórakoznak csak

XD ez trollfesz.net veszélyes öregem XD amm azt h búúúúú---> zi mást nem vagy pedig szórakozott de ezt elégritka h szórakoznak csak
A kérdező hozzászólása: haha :) tuti nem bzi mert van bnõje :) amugymeg csak nevettem rajta :) )
A kérdező hozzászólása: rossz kategoria ?!
azt jelenti hogy meg akar enni
A kérdező hozzászólása: naná :DDD
A kérdező hozzászólása: amikor meglát akkor mindig puszit dob komolyan nem tudom mire vélni a srácot...

Mit jelent, ha egy gyógyszeren az a felírat áll, hogy sandoz?

Legjobb válasz: Sandoz Hungária Kft a gyártója.

Sandoz Hungária Kft a gyártója.
A kérdező hozzászólása: Valami olyasmire emlékszem, hogy a gyógyszerész mintha azt mondta volna, hogy könnyebben felszívódik.

A skyp-en az adatvedelemben van egy olyan resz amit ki lehet pipazni ha akarom. Az all ott, hogy allapotomat lathatjak a weben is, ez mit jelent? Eddig is azok a kockak voltak ki pipazva, hogy nekem irhat barki es hivhat barki.

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem, iwiwes adatlapokon, akinél meg van adva a skype azonosítója is, az látszik is, hogy épp milyen skype állapotban van. És gondolom ez csak akkor mûködik, ha te skype-on azt a kockát kipipálod, vagyis ha üresen hagyod, akkor nem küld infót webes felületekre. De amúgy fogalmam sincs, ez csak egy tipp.

Ha jól emlékszem, iwiwes adatlapokon, akinél meg van adva a skype azonosítója is, az látszik is, hogy épp milyen skype állapotban van. És gondolom ez csak akkor mûködik, ha te skype-on azt a kockát kipipálod, vagyis ha üresen hagyod, akkor nem küld infót webes felületekre. De amúgy fogalmam sincs, ez csak egy tipp.

Ez mit jelent? Van egy ház, ami érdekel. Azt mondta az ingatlanos, hogy végrehajtás alatt áll, így a banknak kell ajánlatot tenni. Megnéztem az árveréses oldalon, ott nincs fent a ház?

Továbbá azt is mondta, hogy a tulajnak nem csak a bank felé, de a közművek felé is van tartozása. az engem mennyiben érint? Mert volt már abban részem, hogy a nevemre írattam órát, és rajtam követelték az előző lakó tartozását is, holott szerződésemben benne volt hogy milyen óraállástól enyém a lakás...

Legjobb válasz: "Megnéztem az árveréses oldalon, ott nincs fent a ház" Megbízható az ingatlanos? Lehet, hogy (fû alatt) már van a háznak gazdája a bankból! A közmûórákat át sem írják addig a nevedre amíg nincs a tartozás rendezve. Én óvatos lennék a helyedben, nagyot lehet bukni!

"Megnéztem az árveréses oldalon, ott nincs fent a ház" Megbízható az ingatlanos? Lehet, hogy (fû alatt) már van a háznak gazdája a bankból! A közmûórákat át sem írják addig a nevedre amíg nincs a tartozás rendezve. Én óvatos lennék a helyedben, nagyot lehet bukni!
Ha komolyan gondolkodsz a megvételén, elbaktatsz a végrehajtóhoz és megkérdezed! Árverésen megveszed, és a v.h-tól kapott papirral átiratod a közmûveket.Semmilyen más összeget nem kell fizetned, az adós felhalmozott tartozását senki nem fogja rajtad követelni.

Mit jelent ügyvédi kifejezéssel az hogy egyedül álló anyuka, milyen jogai vannak az anyukának ha nem él együtt az apukával és az apuka nem vesz részt a gyermeknevelésben?

Szóval egyedül dönthet mindenben az anyuka? Külföldre utazás?

Legjobb válasz: Gyermekelhelyezés nem volt, sõt a gyermek születésétõl az egyedülállósági családit kapja, csak annyi hogy a nevére vette a gyermeket. Most meg nem mehetek ki külföldre mert kell a beleegyezése?

A kérdező hozzászólása: Gyermekelhelyezés nem volt, sõt a gyermek születésétõl az egyedülállósági családit kapja, csak annyi hogy a nevére vette a gyermeket. Most meg nem mehetek ki külföldre mert kell a beleegyezése?
Mivel a nevére vette így az õ gyerek hivatalosan! Ebbõl kifolyólag kötelezettségei is lennének, mint pl. gyerektartás... Ha lemondana a gyerekrõl, akkor szerintem kivihetnéd a beleegyezése nélkül is!
Gyerekrõl nem lehet csak úgy lemondani. Akkor mondhat le ha a mostani férjed örökbe fogadja. Jogilag pont ugyan annyi joga van a gyerekhez mint neked, az apasági után. Engedélye nélkül nem mehetsz külföldre a gyerekkel, mert gyerekrablásért feljelenthet.
A kérdező hozzászólása: Nem jelenthet fel gyermekrablásként , mert õ adta a beleegyezését az útlevél elkészítéséhez.
Mosolyogj rá, jelöld be Facebook-on... Egyébkénvt szeintem nem jelent
Hogy javasolt az akkucsere, mert ami benne van az gallyra ment.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!