Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent hogy barnázás (3 db)

Mit jelent az hogy "barnázás" pontosan? Azt olvastam, hogy a mensi előtti több napi barnázás sárgatest elégtelenségre utal. Tualjdonképpen vér?

Barna, nem pedig piros? Mennyisége ugyanannyi mint pl ammikor megjön? (els? napok), vagy talán csak egy halvány foltocska a tisztaságin, vagy sötétebb foltocska?

Legjobb válasz: Szerintem nem kell ezt így túlreagálni, nekem pl menszi után szokott ilyen lenni, amikor már alig van meg csak ilyen barna kis váladék jön. Illetve mikor elõször jött meg akkor csak ilyen barna valami jött belõlem. Szóval nem kell hipohondernek lenni, meg hát te ismered a saját tested.

Szerintem nem kell ezt így túlreagálni, nekem pl menszi után szokott ilyen lenni, amikor már alig van meg csak ilyen barna kis váladék jön. Illetve mikor elõször jött meg akkor csak ilyen barna valami jött belõlem. Szóval nem kell hipohondernek lenni, meg hát te ismered a saját tested.
"A menstruáció elõtt és után észlelt barnás folyás nagyon egyszerû jelenség, ez is vérzés, csak olyan kis mennyiségû, hogy a vérfesték a hüvely savas vegyhatásától így átszínezõdik."

A barnázás nálatok mit jelent? Azt, hogy a WC papíron van barna folt, vagy rendesen folyik. Nekem az előbbi van. Ez nagy baj?

9 hetes terhes vagyok, barnázásra kaptam Utrogestant. Egy vérömleny van a baba mellett, majdnem akkora, mint maga az embrió.

Legjobb válasz: Szerintem akkor von baj, ha a gyógyszertõl sem múlik el. Inkább orvostól kéne megkérdezned, hogy meddig lehet még barnázni utána.

Szerintem akkor von baj, ha a gyógyszertõl sem múlik el. Inkább orvostól kéne megkérdezned, hogy meddig lehet még barnázni utána.
Nõvéremnek 6 hetes korától 12. hétig volt barna, annyi, h tisztasági betétet kellett használnia. Õ Duphastont szedett, és nem múlt el neki attól sem, hanem csak a 12. héten.

Mi jelent az hogy barnázás?

Ma hallottam amikor tesóm mondta anyumnak hogy " Nem , most már csak barnázok". Ez mit jelent??

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy már nem vérzik, csupán a hüvelyi folyása barna színû. A menstruációjára értette.

Azt jelenti, hogy már nem vérzik, csupán a hüvelyi folyása barna színû. A menstruációjára értette.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!