Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent ha valakinek a hetes (2 db)

Mit jelent az ha valakinek a hetes a száma?

Ugy értem hogy ha összeadom a születési év hó és napot a legvégs? összeadásnál a hetes jön ki.

Legjobb válasz: Nagyra értékelem válaszod.Köszönöm szépen.

A kérdező hozzászólása: Nagyra értékelem válaszod.Köszönöm szépen.
Szerintem meg semmit nem jelent azon kívül, hogy bizonyos számtani mûveleteket elvégezve ez az eredmény jön ki. A számmisztika legalább annyira áltudomány (hazugság, átverés, lehúzás, csalás - csak hogy nevén nevezzem), mint a Pokémon-enciklopédia. Utóbbi azért jobb, mert arról (10 éves kor felett) senki nem állítja, hogy van valóságalapja.
én meg szoktam ilyet kérdezni az orvosomtól...doktornõ, most ez rossz? jó? baj?
Szerintem is a dokit kérdezd meg. Addig pedig írd be a keresõbe, hogy "túl sok magzatvíz", biztos sok infót találsz róla.
Teljesen egészséges terhességnél is elõfordul. Mikor szültem, a szobatársamat emiatt fektették be kiírt idõ elõtt kb. 1 hónappal. Minden nap többször hallgattak nála szívhangot, naponta ment NST-re, meg UH-ra. Ilyenkor jobban fennáll a veszélye annak, hogy a nyakára tekeredhet a köldökzsinór, vagy ha megreped a burok a túl sok víz elõre moshatja a köldökzsinórt, ami szintén veszélyes. Kiírt idõ elõtt 1 héttel volt a programozott császárja. Amúgy vicces volt, hogy micsoda "táncokat" tudott lejteni a csajszi a pocakban. Bõven volt helye fickándozni. :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!