Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent ha valaki a (324 db)

Mit jelent ha valakinek a szekrénye mögé tesznek egy kis üveg szentelt vizet, vagy valamit? Átok vagy mi?

Legjobb válasz: Az nem szentelt viz, hanek kisüsti. Nekem is van ott és lassan megiszogatom. hehe.

Az nem szentelt viz, hanek kisüsti. Nekem is van ott és lassan megiszogatom. hehe.
nagy kópé vagy te, egyeske, szentelt kisüstivel:)
Nekem a szekrényemen van, ha megfázom csak kortyolok belõle. Mármint a törkölybõl, nem a vízbõl.
Kissé le-, elkanyarodtunk az egyébként gnoszeolóilag, ontológiailag, metafiziakailag, szinkronikus és diakronikus nyelvészetileg oly fontos kérdéstõl.

Mit jelent, ha valakinek a viselkedése (! ) túl merev?

Hogy viselkedik az ilyen ember?

Legjobb válasz: Alig nevet,fanyar,minden apró problémára rágörcsöl,idegeskedik,feszülté válik,ha egy szúnyog repül be este az ablakon,[email protected]ázik,hajnalig kergeti egy párnával,majd amikor leveri-szétkeni a falon,közben pedig vérben forgó szemekkel kiabálja,hogy most MEGHALTÁL!!!

Alig nevet, fanyar, minden apró problémára rágörcsöl, idegeskedik, feszülté válik, ha egy szúnyog repül be este az ablakon, [email protected]ázik, hajnalig kergeti egy párnával, majd amikor leveri-szétkeni a falon, közben pedig vérben forgó szemekkel kiabálja, hogy most MEGHALTÁL!!!
Ezt én is megszoktam csinálni a szúnyogokkal. Egy nem merev ember.
olyan mint apám.. ha viccböl lehülyézed kiveri a balhét hogy hogy beszélsz vele, mindig azon görcsöl mit gondolnak a szomszédok ha nincs lenyirva a fü, mindig rohan és nem érti te hogy lehetsz ilyen tökörészös, lassu.pl.....
ja a legszebb az volt hoyg teljesitményturán voltunk és még 2 ora volt a határidö hogy célba érjünk( 20 percre voltunk) és mivel se elöttünk s emögöttünk ember, közölte hogy siessünk mert mi vagyuink az utolsok és biztos ránk várnak. ha megálltál egy bogarat megnézni feltünöen sohajtozott.(persze nem mi votlunk az utolsok és különben is kit érdekel hisz még fizettél is a turáért!)na eeez igazán görcsösségre utal:)

Mit jelent, ha valakinek a neve felkerult az adosok listajara?

Hogyan kerul oda fel valaki es hogyan kerul le? Nagyon nagy baj ez? Buntetessel is jar ez, vagy mi ez tulajdonkeppen?

Legjobb válasz: Hát a köznyelven nem. De az adósok listája lehet, akár lehet más pénzügyi szervek felé való tartozás is.(apeh, vpop)

Utsónak, nem is lesz az életedben semmid sem:-DD Nekem adósságom sincs, szerényen élek, de mindenem megvan.
apeh felé pl úgy tartozhat, ha nem fizeti a vállalkozása után a tb-t, adókat, járulékokat stb.
Hát a köznyelven nem. De az adósok listája lehet, akár lehet más pénzügyi szervek felé való tartozás is.(apeh, vpop)
BAr lista. Baj. Azt jelenti rossz adós vagy, nem, vagy rosszul fizetsz. Nyilvántartják a bankok ezen ügyfeleknek a listáját, és más bank is tudomást szerez róla. Azt jelenti nem kapsz kölcsönt, vagy nagyon nehezen. de, még mindig jobban jársz, mintha magánembernek tartozol. Ott kemény következmények vannak. Gyanús helyrõl ne kérj.
Szard le a listát, én hétszeres vagyok rajta.Ne legyen a neveden semmi, minimál bér, no bankszámla.Próbálkoznak mindig hogy ne évüljön el a tartozás.Semmi komoly bajod nem lehet.Állami adosságot na csinálj!A Provit már kétszer is meglógattam, de azok megérdemlik ennyi..
A kérdező hozzászólása: Ertem, koszi:)
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet bankszamla nelkul elni? Es pontosan mit jelent az, hogy adosok listajan van valaki? Az Apeh megbunteti az illetot? Azert gondolom, hogy valamit jelent, mert ha nem, akkor az emberek felvennek a hiteleket, es soha nem fizetnek vissza. Ezt az utolso elotti 7-szeres listas valaszolotol kerdezem. En nem vagyok listan, es nem is leszek. Nem volt es nem is lesz hitelem.
A kérdező hozzászólása: Koszi. Egy nagyon kozeli ismerosom van fent az adosok listajan, nem en. A bar lista az mas mint az adosok listaja, nem?
A kérdező hozzászólása: Koszi. Igen, van is vallalkozasuk!
19:03-as király, azt hittem csak én vagyok ilyen szar alak, de nem. :)
19.16 nak.Képzeld megvan mindenünk 4 gyerek lakás, auto tuti melóhely. Nem képzeled, hogy a szerényen élõ bankárok zsebét tömöm:) ))


Lehet buta kérdés! Mit jelent ha valaki a mondat vagy szó után több pontot tesz?

Mondjuk így hogy. szeretlek....

Legjobb válasz: Hármaspont… …több dolgot is jelenthet. Ha így látod, ahogy elõbb írtam, kihagyást jelez egy idézetben. Jelezhetõ így az is, hogy a beszélõ nem fejezi be a mondatot, mert mondjuk felesleges, s jelezni akarja ezzel. – Tanárnõ, megbukok év végén? – Matekból csak egyesed van, töribõl csak az évszámokat tudod, de hogy mi történt akkor, nem is kapiskálod. Akkor… (mégis mire gondolsz?) Nem csinos a példa, de jobb most így este nem jut eszembe jobb.

Hármaspont… …több dolgot is jelenthet. Ha így látod, ahogy elõbb írtam, kihagyást jelez egy idézetben. Jelezhetõ így az is, hogy a beszélõ nem fejezi be a mondatot, mert mondjuk felesleges, s jelezni akarja ezzel. – Tanárnõ, megbukok év végén? – Matekból csak egyesed van, töribõl csak az évszámokat tudod, de hogy mi történt akkor, nem is kapiskálod. Akkor… (mégis mire gondolsz?) Nem csinos a példa, de jobb most így este nem jut eszembe jobb.
A kérdező hozzászólása: úgy értem azzal mit fejezünk ki?
elfelejtette mit akart mondani
sok mindenre utalhat, nyomatékosíthat, iróniát sugallhat... a "szeretlek..." olyan, mintha a fogadó félnek ez a szó kevesebbet jelentene, mint annak aki írja. de akár önmagán is szánakozhat, ezt tényleg nehéz megmondani.
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm.érdekeseket írtatok.ezeket így még nem is hallottam.

Mit jelent, ha valaki a levél végére egy nagy W-t ír?

Többször el?fordul már, hogy az egyik tanárom, akivel e-mailezek a tanórával kapcsolatban, a levél végére írt egy "W"-t. Mit jelent?

Legjobb válasz: aláírás?

aláírás?
A kérdező hozzászólása: Nem lehet, kivéve, ha álneve van, és véletlenül az eredetit küldte el. :)
Elsõ vagyok, azt adom x'D hm, akkor: W azaz, hmm, walking behind you--->végsõ állomás zene része------>veszélyben vagy :O bocs :'D
A kérdező hozzászólása: Hogy jött a W-bõl a walking behind you? :D

Mit jelent ha valakinek a halálhírét halljuk álmunkban?

Álmomban felhívtak telefonon,és tudatták velem,hogy az egyik családtagomnak autóbalesete volt,és meghalt.

Legjobb válasz: Semmi különöset, én álmodtam már több emberrõl is, hogy meghalt, de még élnek. :)

Semmi különöset, én álmodtam már több emberrõl is, hogy meghalt, de még élnek. :)
én úgy tudom, hogy annak az illetõnek szerencséje lesz, aki az álmunkban meghalt...
attól függ hogy nézzük.lehet az elõzõ két válaszolónak van igaza, de van olyan is hogy a jövõbe álmodtál és megfog történni.pl 1ik ismerõsöm ezt álmodta és nem engedte el a szüleit autóval, amíg átnem nézik az autót.átnézték, de semit nem találtak rajta.aztán hívtak egy szerelõt, az azonban megmondta hogy a fékkel gond van és baj is lehetett volna belõle..

Az mit jelent, ha valaki a karja tetejét és nem az alját vagdossa?

Legjobb válasz: Nincs jelentese Feszultseglevezetes, ongyulolet, onbizalomhiany, depresszio, szorongas. Barmi miatt lehet. En a jobb-bal kezem is vagdosom (sajnos), kivul es belul is. En azert kezdtem utana kivul vagni mert belul mar nem volt hely :( Aztan elkerultem pszichologushoz. Depresszio, szorongas es panikrohammal kezel. Meg ugye a vagassal. Meg elegge a terapia elejen jarunk :) Ha ilyen problemad van keress fel egy szakembert, vagy ha egy baratodnak akkor neki ajanld fel, hogy elkisered :) 18/L

Nincs jelentese Feszultseglevezetes, ongyulolet, onbizalomhiany, depresszio, szorongas. Barmi miatt lehet. En a jobb-bal kezem is vagdosom (sajnos), kivul es belul is. En azert kezdtem utana kivul vagni mert belul mar nem volt hely :( Aztan elkerultem pszichologushoz. Depresszio, szorongas es panikrohammal kezel. Meg ugye a vagassal. Meg elegge a terapia elejen jarunk :) Ha ilyen problemad van keress fel egy szakembert, vagy ha egy baratodnak akkor neki ajanld fel, hogy elkisered :) 18/L
Általában annál fordul elõ az ilyesmi, akinek nem alakult ki saját kézírása, mert csak megtanulta annak idején az iskolában, de azóta elvétve használja.
szerintem valami olyasmit, hogy gyereklélek még. nincs rendesen kifejlõdött egyénisége, amit mer vállalni
"Mennyél tudományból el!" A grafológia tudomány te nagyon buta. Egyébként nézegesd a helyesírás részt gyakrabban, ha már úgyis itt rontod a levegõt. Menjél-nek kell írni... -.-" Ha ekkora tudósnak hiszed magad, hogy másokat elküldesz, légyszíves legalább elõbb az általános iskolát fejezd be, mielõtt idejössz. Köszi.
Középszerû ember lehet, esetleg egy kissé gyerekes. Az írás az ember mozgását rögzíti, annak egy lenyomata. Vitatott, hogy mennyire lehet ezekbõl a nyomokból következtetni.
Merev ember kevés önbizalommal, még a saját írásképét sem meri felvállalni. Jó benyomást akar a környezetére tenni, ezért ír "szépen", mert az önértékelése ill. önbizalomhiánya miatt fontos neki, hogy mit gondolnak róla. Kevés pozitív megerõsítést kapott gyerekkorában.
Mennyél tudományból el!
Mi a csudát jelentene? Semmit. Beidegzõdõtt nála az írás mivel az írás beidegzõdött rajzolás. Belemagyarázni bármit, minek?
A kérdező hozzászólása: igen, sztem az h a szépségre törekszik. de várok még ötleteket:)
Ez több dologból tevõdik össze, ennyibõl nem lehet következtetni gyakorlatilag semmire. Az is lehet, hogy gyerekes, de az is, hogy maradéktalanul képes betartani a szabályokat. Vagy nincs túl nagy egyénisége. Vagy a szépségre törekszik. Akármi. Ennyibõl így nem lehet...
A kérdező hozzászólása: húha utolsó, te aztán nagyon telibe találtad a dolgot...
A kérdező hozzászólása: bocsi nem gúnyból írtam, a tiéd áll legközelebb a valósághoz. csodálkoztma is.
Az utolsó vagyok. Nem vagyok grafológus (így nem tudom, hogy mennyire helytálló, amit írtam), de tanultam pszichológiát egy ideig. Kinek a kézírásáról van szó (mármint nem konkrétan)? Mert ha esetleg a tiéd, akkor nem akarom, hogy emiatt magadba fordulj, vagy ilyesmi!
A kérdező hozzászólása: nem rólam van szó, hanem egy oylan emberrõl aki nagyon fontos nekem. tényleg nagy benne a bizonyítási vágy, és gyerekkorában sem kényeztették el. feltûnt, hogy miylen a kézírása, mert nem szokványos, hogy valaki ennyire szépen ír, ezért gondoltam megkérdezem. és ezek szerint van összefüggés az írás és személyiség között. köszi a választ!
Azt is jelentheti, hogy az illetõ általános iskolában tanító tanár, aki tanítja az írást és belerögzõdött a szépírás.

Mit jelent, ha valaki a 'saját világában él'?

Legjobb válasz: Hát nem figyel másokra és a körülötte zajló dolgokra csak arra, ami a fejébe van.

Hát nem figyel másokra és a körülötte zajló dolgokra csak arra, ami a fejébe van.
Olyan, aki mintha egy burokban élne. Nincs tapasztalata sok fontos dologról. Szerelemrõl, csalódásról, fájdalomról, önfeláldozásról... Pozitivan jelentheti azt is, ha valaki sokat álmodozik, és a saját világba menekül... Nyilván a rideg valóság arra készeti.

Mit jelent ha valaki a levegőbe tartja a mutatóujját?

(könyvekbe olvasom, hogy beszéd közbe a mutatóujját az ég felé emelte xd mit jelent?? ) :D

Legjobb válasz: Felmutat az Istenre vagy megnézi merrõl fúj a szél. :)

Felmutat az Istenre vagy megnézi merrõl fúj a szél. :)
Lehet jele a fenyegetésnek... Vagy hogy "jól figyelj, most fontosat mondok" :)
Az, hogy bravó, tetszés kinyilvánitás.
Kérdezd Sebastian Vettelt :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!