Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent ha valaki (771 db)

Az esetleges jogerős ítélet után mit jelent ha valakit eltiltanak a közügyektől x időre? Mi lehet, mit csinálhat és mit nem?

Válok. Közben ítéletem is lesz, részben ezért... A szavazás, népszavazás nem érdekel, inkább a fontosabb általános ügyek: meglévő kamarai tagság, bíróság előtti képviselet válóperben, meglévő ügyvezetői megbízatás, saját tulajdonú cég...stb

Legjobb válasz: Gazdasági kamara esetén a tagságot nem érinti (hacsak nem rendelkezik másként az adott kamara alapszabálya!), de küldöttnek, testületi szerv tagjának nem vagy választható - ügyvédi kamarának nyilván nem lehetsz a tagja. Társadalmi szervezet ügyintézõ/képviseleti szervének sem lehetsz tagja. Saját válóperedben továbbra is eljárhatsz személyesen. Gt. tagságodat szintén nem érinti - ahogy önmagában az ügyvezetõi posztodat sem - csak ha jogerõsen szabadságvesztére ítélnek. De a közügyektõl való eltiltás, mint mellékbüntetés önmagában nem jelent összeférhetetlenséget e téren.

Gazdasági kamara esetén a tagságot nem érinti (hacsak nem rendelkezik másként az adott kamara alapszabálya!), de küldöttnek, testületi szerv tagjának nem vagy választható - ügyvédi kamarának nyilván nem lehetsz a tagja. Társadalmi szervezet ügyintézõ/képviseleti szervének sem lehetsz tagja. Saját válóperedben továbbra is eljárhatsz személyesen. Gt. tagságodat szintén nem érinti - ahogy önmagában az ügyvezetõi posztodat sem - csak ha jogerõsen szabadságvesztére ítélnek. De a közügyektõl való eltiltás, mint mellékbüntetés önmagában nem jelent összeférhetetlenséget e téren.
A link jó, de csak a Btk-ban szereplõ hatásait írja le - pont nem ad választ a feltett kérdésre.

Mit jelent, ha valaki szabadkőműves? Mit jelent maga a szó?

Azért szabad-k?m?ves, mert ?k voltak az els? "maszek" k?m?vesek, vagy mi? :D

Legjobb válasz: itt minden le van írva témával kapcsolatban :) http://hu.wikipedia.org/wiki/Szabadk%C5%91m%C5%B1vess%C3%A9g

itt minden le van írva témával kapcsolatban :) http://hu.wikipedia.org/wiki/Szabadk%C5%91m%C5%B1vess%C3%A9g

Mit jelent, ha valaki egy adott dologra specializálódik? Mit jelent a szó?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy az adott témában sokkal jártasabb tudásra tesz szert, mint a többi, hasonló végzettésû szakember. Teszem azt, van két ember aki ugyanott, ugyanakkor végzi el ugyanazt a vegyészmérnöki képzést. Így elvileg ugyanazon tudásanyaggal kell is rendelkezniük. Azonban ha az egyik a folyamatirányításra (javarészt számítógépes meló), a másik pedig az olajiparra specializálódik, úgy az elõbbi sokkal jobban fog érteni a számítógépekhez, míg a másik a kõolaj feldolgozásához.

Azt jelenti, hogy az adott témában sokkal jártasabb tudásra tesz szert, mint a többi, hasonló végzettésû szakember. Teszem azt, van két ember aki ugyanott, ugyanakkor végzi el ugyanazt a vegyészmérnöki képzést. Így elvileg ugyanazon tudásanyaggal kell is rendelkezniük. Azonban ha az egyik a folyamatirányításra (javarészt számítógépes meló), a másik pedig az olajiparra specializálódik, úgy az elõbbi sokkal jobban fog érteni a számítógépekhez, míg a másik a kõolaj feldolgozásához.

Mit jelent ha valaki eltört egy tükröt az ágyamon? Egyáltalán neki mit jelent ha eltörte?

Azon kívül hogy nehéz volt kiszedni és összeporszívózni és félhetek este nem e maradt benne még:D

Legjobb válasz: meg akart ölni

meg akart ölni
A kérdező hozzászólása: :D valószínû:D
Állítólag 7 évig nem megy férjhez vagy fordítva, de ez csak babona és azt jelenti amúgy hogy ügyetlen volt :)
A kérdező hozzászólása: és nekem, akinek az ágyában eltört? mert ezt megtaláltam, (még belefér a gyerkõcnek ha nem megy) de rám is vonatkozik? Mert már lassan rosszul állok ezzel:S:D
azon kívül semmit.
Semmit nem jelent neked se meg neki se.
Ez mágia, boszorkanysag témaköre, én a Muciboszit ismerem, aki ismeri ezt a szimbolumnyelvet. Az ezo.tv honlapon ingyen joslas kereteben irasban megkerdezheted tole.
"Ez mágia, boszorkanysag témaköre, én a Muciboszit ismerem, aki ismeri ezt a szimbolumnyelvet. Az ezo.tv honlapon ingyen joslas kereteben irasban megkerdezheted tole." ja, meg ha már ott vagy, kérj egy adag pénzenergiát is. omg...
A kérdező hozzászólása: :D Van ott ingyen jóslás? Akkor már az astro tv-n kérem a pénzenergiát, ott tolják:D Csak elgondolkodtatott hogy mi van ha az én ágyamon tört össze. De hát remélem semmi. Bár volt egy ismerõsöm nõvérééknek az ágyuk felett egy polc, rajta az esküvõi képükkel. Egyszer leesett a polc és az volt a szerencséjük hogy nem összebújva, szorosan aludtak, így egyikõjük se sérült meg. A kép az össze tõrt. Rá pár hónapra elváltak:S Azért ez is elgondolkodtató:S

Facebook-on mire valò a bökés? Mit jelent ha valaki megbök valakit?

Legjobb válasz: Úgy vettem észre, mára már felejtõssé vált ez a bökdösés, de látom még valaki nyomja. Semmire nem jó, megbököd, nála meg jelez értesítésnél, hogy Zoli megbökött, bökd vissza. Értelem tetõfoka.

Úgy vettem észre, mára már felejtõssé vált ez a bökdösés, de látom még valaki nyomja. Semmire nem jó, megbököd, nála meg jelez értesítésnél, hogy Zoli megbökött, bökd vissza. Értelem tetõfoka.

Mit jelent a "kétes alak"? Mit jelent ha valaki ezt mondja magáról?

Legjobb válasz: Nem becsületes, esetleg csaló, tolvaj, hazug...

Nem becsületes, esetleg csaló, tolvaj, hazug...
ha másra mondják akkor általában egy aljas életû bûnözõ. ha valaki magára mondja akkor csak simlis.
Energy Efficient vagyis energiahatékony

Mit jelent ha valaki harapós medvékkel álmodik?

A haverom azt álmodta hogy megette 2 grizzly medve. Álmában kukás volt, (pont nem volt állása) kukás autón dolgozott egy olyan helyen ahol gödrös földút volt, jobbra családi házak (onnan hozta a kukákat) balra sûrû erdõ. Egyszer a kocsi bele megy egy gödörbe, erre Haver leesik a kukásautóról és sekkre ül a földön. Erre üvölt: hé gyertek vissza értem! Nem hallják. Erre kiront az erdõbõl 2 grizzly medve és megzabálják a haverom. ??

Legjobb válasz: Csak annyit jelent,hogy a haverod nyílván fél a medvéktõl,és ez az elfojtott félelem álmában elõjött.

Csak annyit jelent, hogy a haverod nyílván fél a medvéktõl, és ez az elfojtott félelem álmában elõjött.
A kérdező hozzászólása: Én is félek a medvétõl mégse álmodok ilyen rosszat...
Azt jelenti, hogy az élete egy nagy kérdése elõl menekül és itt az ideje foglalkozni vele.
Ez azt jelenti, hogy éhesek a medvék
Ez azt jelenti, hogy vacsorára jòl bezabált a haverod!

Mit jelent ha valaki pénzzel álmodik?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy kiadást jelent. Legalábbis az én álmoskönyvem ezt írja.

Én úgy tudom, hogy kiadást jelent. Legalábbis az én álmoskönyvem ezt írja.

Mit jelent, ha valakinek menstruáció idején csak barna folyás jelentkezik? Ez minden esetben gyermekvárást jelent?

Legkorábban holnap kell megjönnie vagy vasárnap,mert legtöbbször 26naposak a ciklusaim,de szokott 28,29napos is lenni,legutóbb pedig 23napra jött meg.

Legjobb válasz: Nem minden esetben. Nekem volt olyan, hogy két éven keresztûl minden második hónapban ilyen volt a menstruációm. Ha nem vagy biztos, akkor vegyél tesztet.

Nem minden esetben. Nekem volt olyan, hogy két éven keresztûl minden második hónapban ilyen volt a menstruációm. Ha nem vagy biztos, akkor vegyél tesztet.
át akár lehet terhesség is:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!