Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent ha nyalogatja (4 db)

Mit jelent ha nyalogatja a kezem egy kutya?

Miért nyalogatják a kutyák a kezem amikor megsimogatom ?ket?

Legjobb válasz: igen,és ördögi tervet forral napokig hogy hogy tudna éjszaka csendben kinyírni álmodban -.- Amúgy nem,vagy kedveskedés,vagy behódolás,vagy ismerkedés,vagy beidegzõdött szokás,vagy érzelem kimutatása egyszerûen. Nem kell rémeket látni. Ha egy ember kezdi el a kezedet nyalogatni akkor kezdhetsz félni.

igen, és ördögi tervet forral napokig hogy hogy tudna éjszaka csendben kinyírni álmodban -.- Amúgy nem, vagy kedveskedés, vagy behódolás, vagy ismerkedés, vagy beidegzõdött szokás, vagy érzelem kimutatása egyszerûen. Nem kell rémeket látni. Ha egy ember kezdi el a kezedet nyalogatni akkor kezdhetsz félni.
Vaaagy kolbászt ettél és jó szaga van a kezednek.
Náluk ez a puszi, a szeretet kimutatása, olyan, mint a macskánál a dorombolás.
Mondjuk ez érdekes mert nálunk meg egyértelmû dominancia kimutatás azt mondták. Attól függ milyen gyakran csinálja és hogy le tudod e állítani róla. Egyébként amit itt lepontoztak nem akkor hülyeség hogy lehet kaja szaga is a kezednek. És persze minden eddig felsorolt stimmel csak ki szeretem volna egészíteni :)

Mit jelent ha a törpenyuszi nyalogatja az ujjam?

6 hónapja van nálam, de ilyet még soha nem csinált..

Legjobb válasz: Kimutathatja a szeretetét, vagy csak szomjas!

Kimutathatja a szeretetét, vagy csak szomjas!
Valószínûleg a szeretetét mutatja ki, de én olyat is hallottam, hogy a sós kezet nyalogatja. Remélem az elõbbi. Jó nyuszizást!
Szereti a sót.
szerintem szereteteét mutatatja de lehet hogy szomjas:)
Ha nem hagyja abba, egy idõ után sem, akkor vegyél neki nyalósót, hátha sóhiánya van, ha nem kell neki, akkor csak szeret!
Jaj az én nyuszim is ilyen nyalogatós és én is a sóhiányra gyanakodtam. Vettem neki nyalósót amit használ szépen de engem is ugyanolyan lelkesedéssel nyalogat tovább, szóval én úgy veszem hogy ez a szeretet kifejezése nála.:)
LLehet, hogy csak kedveskedik, de amikor nekem volt ilyen megkérdeztem az állatorvostól, hogy mit adjak neki. És azt javasolta, hogy vegyek az állatkereskedésben kifejezetten nyulaknak való sót. Aztán amiko megkapta sokat nyalogatta és azóta nem is nyalogatja a kezem. Nem is annyira drága, csak 300-400 Ft.

Mit jelent kiscicáknál, ha nyalogatja az embert?

Legjobb válasz: Nagyjából ugyanazt mit a kutyáknál, azaz a kötõdés egyik kifejezése.

Nagyjából ugyanazt mit a kutyáknál, azaz a kötõdés egyik kifejezése.
Kötõdik hozzád.
kötõdik hozzád és nagy valõszínûséggel SZERET is:)
vagy érez rajtad vmi szagot :D


Biztos megkedvelt a kutya
A kérdező hozzászólása: xDDD.. de nem ugyan azzal a kutyával álmodtam :D
Akkor másik is megkedvelt
A kérdező hozzászólása: kölcsönösen akkor:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!