Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent ha nekem (217 db)

Mit jelent ha sex után rágyújt? Lehet azért, mert nem volt jó neki? Vagy miért?

Már nem el?ször fekszem le a pasimmal, de még eddig nem tudtam meg.

Legjobb válasz: Mert jól esik neki szex után rágyújtani. Ez olyan a dohányosoknál, mint evés után rágyújtani. Egyszerûen jól esik neki. Ne tulajdonits nagy jelentõséget ennek. Jól esik neki és kész.

Mert jól esik neki szex után rágyújtani. Ez olyan a dohányosoknál, mint evés után rágyújtani. Egyszerûen jól esik neki. Ne tulajdonits nagy jelentõséget ennek. Jól esik neki és kész.
Egy jó sex után mindig mi is rágyújtunka párommal :)
Dohányosoknál nem ritka, hogy szex után rágyújtanak. Nem azért csinálja, mert nem volt jó veled a szex. Amúgy pedig nyugodtan rákérdezhetsz, hogy miért jó neki, ha rágyújt miután lefekszetek. De biztos vagyok benne, hogy csak azért, mert így jó neki.
Attól is függ hogy szívja :) Én a csokival vagy a cigivel vagyok így, és már másnál is észrevettem... Ha türelmetlen, lefelé fújja a füstöt, kapkodva szívja, akkor az rossz jel. Ha a füstöt fölfelé fújja, ellazultan, lassan szívja a cigit, és azt is kiélvezi, az jó jel. Persze ez is lehet változó, bár a füst fújását testbeszéddel foglalkozó könyvekben emlegetik e szerint.
Én is és a párom is dohányzunk. Szex után mindig rágyújtunk, ez alap. Szerintem a dohányosok 99%-a épp úgy rágyújt szex után, mint egy jó ebéd után. Egy jó szex után jól esik egy szál cigi.
Szerintem sok az a 99%. Párom kifejezetten utálja a cigit szex után. Az nála a kielégületlenséget jelenti.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) De ugye nem azért gyújt rá, mert nem élvezte a sex-et? :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!! :)
Nikoton éhség. Ismerem. Magam is erõs.

Nem tudtok nekem olyan oldalt mondnai ahol vanak olyanok mint pl: Mit jelent ha csavargatod a hajat, Mit jelent ha?

Köszi el?re is

Legjobb válasz: http://www.lelkititkaink.hu/gesztus_szotar.html Itt találsz párat, de ha beírod a keresõbe, hogy testbeszéd, többmindent fogsz találni.

http://www.lelkititkaink.hu/gesztus_szotar.html Itt találsz párat, de ha beírod a keresõbe, hogy testbeszéd, többmindent fogsz találni.
A kérdező hozzászólása: köszii
A kérdező hozzászólása: És olyat hol találok mint pl: a csók törvénye - azt már láttam de ilyesmiket?:D
http://www.nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=44998 http://www.avonzastorvenye.hu/szerelem.php Remélem segítettem, kérdezz még ha kíváncsi vagy még valamire.
A kérdező hozzászólása: Köszike :D

Mit jelent ha valaki eltört egy tükröt az ágyamon? Egyáltalán neki mit jelent ha eltörte?

Azon kívül hogy nehéz volt kiszedni és összeporszívózni és félhetek este nem e maradt benne még:D

Legjobb válasz: meg akart ölni

meg akart ölni
A kérdező hozzászólása: :D valószínû:D
Állítólag 7 évig nem megy férjhez vagy fordítva, de ez csak babona és azt jelenti amúgy hogy ügyetlen volt :)
A kérdező hozzászólása: és nekem, akinek az ágyában eltört? mert ezt megtaláltam, (még belefér a gyerkõcnek ha nem megy) de rám is vonatkozik? Mert már lassan rosszul állok ezzel:S:D
azon kívül semmit.
Semmit nem jelent neked se meg neki se.
Ez mágia, boszorkanysag témaköre, én a Muciboszit ismerem, aki ismeri ezt a szimbolumnyelvet. Az ezo.tv honlapon ingyen joslas kereteben irasban megkerdezheted tole.
"Ez mágia, boszorkanysag témaköre, én a Muciboszit ismerem, aki ismeri ezt a szimbolumnyelvet. Az ezo.tv honlapon ingyen joslas kereteben irasban megkerdezheted tole." ja, meg ha már ott vagy, kérj egy adag pénzenergiát is. omg...
A kérdező hozzászólása: :D Van ott ingyen jóslás? Akkor már az astro tv-n kérem a pénzenergiát, ott tolják:D Csak elgondolkodtatott hogy mi van ha az én ágyamon tört össze. De hát remélem semmi. Bár volt egy ismerõsöm nõvérééknek az ágyuk felett egy polc, rajta az esküvõi képükkel. Egyszer leesett a polc és az volt a szerencséjük hogy nem összebújva, szorosan aludtak, így egyikõjük se sérült meg. A kép az össze tõrt. Rá pár hónapra elváltak:S Azért ez is elgondolkodtató:S

Mit jelent ha a ki szemelted megfogja a kezed játék közben? Jelent neki eggyáltalán valamit?

Legjobb válasz: aztmi honnan tudjuk kislány? valószínûleg szeret vagy barátkozni akar veled de kérdezd meg tõle ne légy gyáva ha a fiúú nem mer lépni akkor a lánynak kell vagy nem lesz belõle semmi...

aztmi honnan tudjuk kislány? valószínûleg szeret vagy barátkozni akar veled de kérdezd meg tõle ne légy gyáva ha a fiúú nem mer lépni akkor a lánynak kell vagy nem lesz belõle semmi...
A kérdező hozzászólása: nem vagyok kislány!
Akkor nagylány, jajj de megsértették a tini lelkedet. :D

Az szerintetek mit jelent ha egy srác becenevet talál ki nekem?

Csakmert ma ez volt és hát ez egy elég ritka becézése a nevemnek és sosem hívott még így senki.A többiek persze nem értették meg röhögtek,de ? nem röhögött meg tökre normálisan elmagyarázta hogy ennek a névnek tényleg ez a becézése.Amúgy nem szokott senkit becézni,úgyhogy azért volt furcsa......

Legjobb válasz: Nem jelent semmit. Nyilván, ha nem kedvelne, nem becézne, de ezen felül bármit érezhet, ennyibõl nem derül ki.

Nem jelent semmit. Nyilván, ha nem kedvelne, nem becézne, de ezen felül bármit érezhet, ennyibõl nem derül ki.
Szerintem úgy becézett, hogy PuKitti.
:DD:D
A kérdező hozzászólása: Ja annyira nincs érdekes nevem, ha valaki akarja elküldöm neki privát üziben ;)
A kérdező hozzászólása: hááát mostanába elég keveset beszéltünk meg nem voltunk olyan jóba, de egy pár napja fordult a kocka mostanában egész kedves ha beszélünk, meg ma is egy csomószor bámult és ezért gondolom hogy talán jelenthet többet....;)
szerintem is kedvel, de ez nem jelenti, hogy akar is tõled valamit. Jó lenne tudni, mi a neved.. Lehet, hogy érdekes neved van, nem?
ha jóban vagytok lehet azért mert jó barátjának tekint, vagy tetszel neki. de szerintem ez csak egy sima baráti gesztus volt, mert a nevedet becézte és nem azt mondta pl. hogy nyuszikám, drágám. :)
mért hogy becézett :D?
Elárulod mi az a becenév? :)
A kérdező hozzászólása: csakis :D

Álmomba eljött hozzám Freddy Krueger és megpróbált elkapni, de nem sikerült neki, mert felébredtem. Na ez mit jelent, ha egyátalán jelent valamit? :D

Régebben láttam a Freddy Krueger filmeket, tehát nem azért mert azt néztem és azon járt az eszem.

Legjobb válasz: Nem valószínû hogy az ilyen álmok jelentenek valamit.. :D túl sokat ettél vacsorára.

Nem valószínû hogy az ilyen álmok jelentenek valamit.. :D túl sokat ettél vacsorára.
Én is álmodtam már úgy vele hogy a filmet nem láttam XD (csak elõzetest) de nem hiszem hogy különösebb jelentõsége lenne...
Reméljük legközelebb is felébredsz, mielött túl késõ lenne :D
A kérdező hozzászólása: Hát azt én is remélem:D Ha ma is vele fogok álmodni akkor tuti el akar kapni:O sz meg nem tenne jót az egészségemnek.
Én álmodnék vele szivesen:D:D inkább vele mint Leprechaunnal!:D

Mit jelent ha egy fiú azt írja nekem hogy kk?

Legjobb válasz: Annyit jelent, hogy OK (oké). :D

Annyit jelent, hogy OK (oké). :D
Annyira hülyék vagytok :/
kk=OK
A "kk" okét jelent, ne is figyelj a sok idiótára, amelyik mást mondd, itt boldogítják csak magukat.
A 20:35-öst tekintsétek tárgytalannak, mert törölték azokat a hozzászólásokat. :D
OK-OK oké-oké okey-okey 'key-'key k-k kk
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:)
kk-Kabbe Köcsög.. ezt nem tudni -.-"

Mit jelent ha azt álmodtam h kihullt egy fogam, de örültem neki, mert igy rendeződött a fogsorom?

Legjobb válasz: köszönöm az utolsónak a válaszát, valami ilyensmire gondoltam, mert olvastam valamikor álmok jelentéseirõl, tudtam h a foggal kapcsolatban halált jelent. majd gondolkodom rajta.

A kérdező hozzászólása: köszönöm az utolsónak a válaszát, valami ilyensmire gondoltam, mert olvastam valamikor álmok jelentéseirõl, tudtam h a foggal kapcsolatban halált jelent. majd gondolkodom rajta.
Én is szoktam álmodni hogy kihullanak a fogaim, de mindig szomorú, meg kétségbeesett vagyok ilyenkor.
Gondolom, mert szeretnél megszabadulni a rossz fogadtól/fogaidtól.
szia!esteleg van olyan közeli személy aki , ha meg halna nem sajnálnád estleg még egy picit örölnél is?
Nekem egyszer az egész felsõ fogsorom kiesett, aggódtam miatta.
Álmomban persze.Elõzõ vtam :D

Mit jelent ha alacsony a HUGYSAV értéke a Labor eredményen? Nekem 94 es! És 137-363 ig jó!?

Legjobb válasz: Nekem terhesseg elott volt mindig alacsony, mert vega voltam es nem ettem hust, nekem azt mondtak, ettol volt. Kerdezz ra, lehet nem gond, terhesseg alatt, nekem nem is neztek akkor.

Nekem terhesseg elott volt mindig alacsony, mert vega voltam es nem ettem hust, nekem azt mondtak, ettol volt. Kerdezz ra, lehet nem gond, terhesseg alatt, nekem nem is neztek akkor.
Magas húgysav attól van, ha sok vörös húst eszel, alacsony akkor, ha keveset. Nem hinném, hogy nagyon foglalkozni kellene vele.Nem annyira alacsony. Szoktál amúgy vörös húsokat enni? Ha nem, vagy csak ritkán, akkor itt a magyarázat. Vidd el esetleg az eredményt háziorvoshoz, vagy nõdokihoz és kérdezz rá :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!