Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent ha fehér (58 db)

Tulajdonképpen mit jelent, ha fehér lóval álmodik az ember?

Azt álmodtam, hogy tartottam itthon a lakásban egy fehér csikót. Nagyon sovány volt, és rettenetesen félénk. Úgy bántam vele, mint egy kiskutyával, még sétálni is levittem. Nagy szeretetet éreztem iránta, mindentől féltettem, és mindenáron el akartam érni, hogy ne legyen annyira félénk. Ez azért furcsa, mert nem vagyok kifejezetten lóbarát. Azt írják a neten, hogy fehér lóval álmodni azt jelenti, hogy van egy ismeretlen barát. Máshol pedig azt, hogy az álmodó jó ügyet hisz képviselni. Szerintem, mindkét jelentés fals, és nagyon felszínes. Mégis mit akart jelenteni ez az álom?

Legjobb válasz: bocs hogy beléd kötök csak azért írom hogy tudjad fehér ló nincsen a fehér lovakat szürkének nevezik. az álmok nem sokat jelentenek. Magadat ismerheted meg belõlük más nincsen. Ez az álom vagy azt jelenti, hogy szeretnél egy állatot, vagy azt, hogy segíteni akarsz valakinek legyõzni a félénkségét, vigyázni akarsz rá, vagy mind2 egyszerre.

bocs hogy beléd kötök csak azért írom hogy tudjad fehér ló nincsen a fehér lovakat szürkének nevezik. az álmok nem sokat jelentenek. Magadat ismerheted meg belõlük más nincsen. Ez az álom vagy azt jelenti, hogy szeretnél egy állatot, vagy azt, hogy segíteni akarsz valakinek legyõzni a félénkségét, vigyázni akarsz rá, vagy mind2 egyszerre.
Krúdy szerint, a régi magyar naptárban fehér ló: megelégedett, boldog házaséletet jelenti.
Nem lehet így megmondani, hogy mit jelent egy álom. Ahhoz sok körülményt figyelembe kell venni. Az álmoskönyvek a hiedelmeken, babonákon alapulnak, általánosítani badarság. Ez olyan dolog, mintha azt mondaná valaki, hogy neked a pl. a hó ezt és ezt jelenti, mert aszontam és punktum. Pedig van akinek bosszúság, van akinek öröm, nem lehet egyforma sablont húzni mindenkire.

Mit jelent, ha fehér lett a nyelvem felső felülete?

3-4 napja beteg vagyok, lázam volt, a torkom még most is fáj, alig tudok nyelni, és náthám is van bőven. Ma figyeltem meg, mintha fehér lenne a nyelvem felső felülete, azt hittem csak lepedék, aztán fogmosás után látom hogy a nyelvem fehér. Nem tapasztaltam még ilyet, mire utalhat? És szükséges orvosi kezelés vagy ez csak ideiglenes?

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy komolyabb baj lehet, nekem is volt mikor kicsit fehéres lett ha beteg voltam, valószínûleg egy megfázási tünet ami még nem múlt el.

Nem hiszem hogy komolyabb baj lehet, nekem is volt mikor kicsit fehéres lett ha beteg voltam, valószínûleg egy megfázási tünet ami még nem múlt el.

Mit jelent, ha fehér galambot látok? Nagyon ritkán fordul elõ, de most láttam.

Kérlek titeket, normális válaszokat szeretnék!

Legjobb válasz: erre nemigen lehet "normális" választ adni... még ezo kategóriában érteném mit értesz normális alatt, de itt... :S

erre nemigen lehet "normális" választ adni... még ezo kategóriában érteném mit értesz normális alatt, de itt... :S
A kérdező hozzászólása: Jogos, nem ide kellett volna tennem, de nem nem látok áthelyezési ikont.
Én mindennap látok, lévén nekünk is van fehér galambunk :)
Gyere Pestre van itt több is.
Elsõ válaszoló vagyok, és mostmár jó kategóriában van a kérdés, de mégsem bírom megállni, hogy ne kötekedjek :P Ez egy nagyon butuska kérdés :) A fehér galamb az nem olyan borszasztóan ritka. Azt állítod, hogy ritkán fordul elõ, hogy látsz. Akkor mi ebben a rendkívüli? Ritka a fehér galamb, és te is ritkán látsz fehér galambot. Ha másoktól úgy tudnád hogy ritka, de te gyakran látnál, bármerre jársz, akkor még megérteném, hogy beindul a spekuláció, és valami természtfeletti okot keresel. De így olyan mintha azt mondanád, hogy ma reggel pont akkor értél a buszmegállóba, amikor jött a busz. Ritkán történik ilyen, de most megtörtént. Mit jelenthet ez? Nemis tudom... talán szerencséd volt? :)
Semmit nem jelent egyébként a fehér holló a nagyon ritka, akkor gyere vissza, ha fehér hollót látsz addig viszont ne írj. :-D
Annyit jelent, hogy valószínûleg valaki galambászkodik a környéketeken.
Nem jelent semmit. Nem kell mindenben az okot keresni. Ha látok egy piros autót, annak sincs jelentõsége.
A kérdező hozzászólása: Mivel ez egy olyan oldal ahol kérdezni lehet, így azt hogy milyen jellegû kérdést teszek fel, az az én dolgom. Ha Neked ez hülyeség mint kérdés, akkor ne írj választ, került el.....

Mit jelent ha fehér folyásom van?

13éves leszek és még nincs meg a menstruációm de ma észrevettem,hogy kevés s?r? krém jön ki,ez mi?

Legjobb válasz: Ez a felnõtté válás része, normális. A nõi ciklus során van hüvelyváladék, aminek az állaga és mennyisége változik. Használj tisztasági betétet azokon a napokon, amikor észleled. Ha esetleg nagyon megnövekedne e mennyisége, vagy sárgás színûre vált és olyan "túrószerûre", és/vagy büdös nagyon (de nem akkor amikor már pár órája a betéten van, hanem amikor távozik akkor egybõl), akkor fertõzésre kell gyanakodni és orvoshoz (nõgyógyászhoz) fordulni. Elõbb-utóbb meg fog jönni. Minden jót!

Ez a felnõtté válás része, normális. A nõi ciklus során van hüvelyváladék, aminek az állaga és mennyisége változik. Használj tisztasági betétet azokon a napokon, amikor észleled. Ha esetleg nagyon megnövekedne e mennyisége, vagy sárgás színûre vált és olyan "túrószerûre", és/vagy büdös nagyon (de nem akkor amikor már pár órája a betéten van, hanem amikor távozik akkor egybõl), akkor fertõzésre kell gyanakodni és orvoshoz (nõgyógyászhoz) fordulni. Elõbb-utóbb meg fog jönni. Minden jót!
Ja, és ha viszket/csíp odalent akkor is doki.
A kérdező hozzászólása: de ugye még majd 3-4 év mire megjön
A kérdező hozzászólása: ja és nincs hasfájásom se semmi
Azt, hogy egészséges lány vagy, akinek nem sokára megkezdõdik a nagylány korszaka...
DE miért félsz annyira a menstruációtól? Kicsit furcsa a te korodban. A mai lányok többségének kb. ilyenkor (12-13 éves korban) szokott megjönni. Teljesen természetes folyamat. A felnõtté válás része. Nem lehet elkerülni.
A kérdező hozzászólása: már nemis folyik ez kb összesen 6csepp volt 2nap szóval szerintem ez nemaz
Általában a fehérfolyás megjelenéstõl számítva 1-1, 5 évre jön meg. DE ez nem szentírás. Lehet több és kevesebb is.
a menstruáció elõszele.
Onnantól számítva, hogy megduzzadt a mellbimbód, kb. két év múlva jön meg.
Ha nem kellemetlen szagú és nem csíp a puncid, akkor normális. Ez a nemi érés egyik jele. Ez a folyás tisztítja és védi a hüvelyed a fertõzésektõl.
A kérdező hozzászólása: ja és nagyon kevés jön
nekem is fehér folyásom van... de nekem nem krémes.. de mindenkinek máshogy jön :) én 12 vagyok :) úgyhogy ne aggódj ;)

Mit jelent ha fehér valakinek a mája?

Apunak nagyon fajt a hasa es elment dokihoz es azt mondta,hogy fehér a mája de nem mondta el hogy mit jelent,

Legjobb válasz: Lehet hogy nem fogsz sok valaszt kapni. Valamikor ezt viccesen hasznaltak, igy hivtak azokat a noket akiknek kielegithetetlen nemi vagyuk volt. Na de komolyabbra forditva a szot, egyszeruen nem talalni semmi informaciot ilyen "betegsegrol" - valoszinu hogy apukad viccelt.

Lehet hogy nem fogsz sok valaszt kapni. Valamikor ezt viccesen hasznaltak, igy hivtak azokat a noket akiknek kielegithetetlen nemi vagyuk volt. Na de komolyabbra forditva a szot, egyszeruen nem talalni semmi informaciot ilyen "betegsegrol" - valoszinu hogy apukad viccelt.

Mit jelent ha feherje van a vizeletembe?

Legjobb válasz: fertõzésed/gyulladásod van

fertõzésed/gyulladásod van
A fokozott fehérjeürítés a vesebetegségek egyik leggyakoribb jele. Ilyenkor a vizeletbe vagy azért kerül több fehérje, mert a veseboholy membránja károsodik, és több fehérjét ereszt át, így a szûrlet fehérjetartalma meghaladja a vesecsatornák visszaszívó képességét, vagy pedig a vesecsatornák károsodnak, és nem tudják visszaszívni a fehérjéket. Daganatok is termelhetnek jellegzetes fehérjéket, melyek megjelennek a vizeletben. Ezen kívül láz, fizikai terhelés, alsó húgyúti fertõzés, szívbetegség is járhat emelkedett vizelet fehérje értékkel.
A kérdező hozzászólása: s lehet a mellekhatasa hogy faj a hasam?
Igen, lehet.
Orvosi oldalról másolom ide és BESZAROK, hogy van aki szerint ez nem jó... Aki lepontoz és olyan k-u-r-v-a okos, írja már le, hogy mi nem igaz ebbõl?!
Milyen fehérje? Ha az üledékben sok a fvs, akkor felfázás. Vizelet tenyésztés jön szóba, antibiotikum kezelés ha szignifikáns a baci. Ha a T-vizben a Viz.fehérje jelzett, akkor kell nephrológusnál vizsgálatokat kérni, mert ez utalhat vesebetegségre.

Mit jelent ha fehér nedves folyadék jön belőlem?

12 éves lány vagyok és már 11 éves korom óta

Legjobb válasz: Fehérfolyás.Ez teljesen természetes dolog.

Fehérfolyás.Ez teljesen természetes dolog.
A kérdező hozzászólása: és meddig fog tartani?
Az elsõ menstruáció elõtt kb. 2 évvel jelentkezik a fehérfolyás.Nekem két menstruáció között szokott lenni.Ha sok a folyásod, használj tisztasági betétet.
A kérdező hozzászólása: állandóan vam rajtam...és köszönöm a segitséget
teljesen normális, beindult a hormon rendszered. Valmennnyi mindig lesz mivel igy tisztul a hüvelyed. Van akinek több van akinek kevesebb. amig nem vsizket, csíp, fáj nincs nagy gond.
amíg menopauzád nem lesz, addig lesz fehérfolyás. készülj fel arra, hogy minél közelebb kerülsz a menzeszhez, annál "furcsább" lesz a folyásod. mielõtt megjön, megváltozik. peteérésnél tojásfehérjéhez hasonlít, ami néha barna is lehet. ha már úton van a pete és a nyálkahártya már fullra megvastagodott, akkor lesz krémes, vizesebb és a mennyisége más lesz, mint peteérésnél (az sok volt, ez lesz kevesebb vagy fordítva).
A kérdező hozzászólása: hát viszked, és kellemetlen szaga van
akkor menj orvoshoz mert fertõzésed van. komolyabb gyulladást is okozhat ne halogasd.

Mit jelent, ha a kutya körmén fehér, kicsi foltok jelennek meg?

mit jelent hogy a bullterrier kiskutyámnak a körmén fehár kicsi foltok jelentek meg,a kis gyerekeknél is szokott lenni a körmön kis fehér folt.

Legjobb válasz: Hát az embernél a fehér foltok a körmön cink-, kalcium-, vagy magnéziumhiányra utalhatnak. A kutyáknál is valószínûleg valami ilyesmi van a háttérben, valószínûleg a táplálkozásban kell keresni a probléma okát. Sajnos ennél többet nem tudok, mit tegyél, mit adj neki enni, de talán majd jön egy szakértõbb válasz is.

Hát az embernél a fehér foltok a körmön cink-, kalcium-, vagy magnéziumhiányra utalhatnak. A kutyáknál is valószínûleg valami ilyesmi van a háttérben, valószínûleg a táplálkozásban kell keresni a probléma okát. Sajnos ennél többet nem tudok, mit tegyél, mit adj neki enni, de talán majd jön egy szakértõbb válasz is.

Mit jelent ha a fehér és az ezüst gyertya sokáig ég? És ha a piros gyertya hamar leég?

Legjobb válasz: A fehér és ezüst jó minõségû viaszból van, a piros meg nem.

A fehér és ezüst jó minõségû viaszból van, a piros meg nem.
Sokáig éghet a gyertya akkor is ha olyan festékanyag van belekeverve ami gátolja az égést.Legjobban nyilván a fehér natúr sztearingyertya ég.
:D ezmár sok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!