Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent ha eloszor (8 db)

Fiuk csak! Nálatok mit jelent ha előszőr egy lányra azt mondjátok hogy elmegy, és felvesz titeket msnre és beszéltek is néha jókat? És azt mondja hogy normális vagy msn-en"? Ez mit jelenthet?

van egy fiu felvetem msn-re és jókat beszélgetünk.Megirtam neki hogy tökk norma msn-emn.Egyszer mikor megismertem azt mondta elmegyek neki.Õ is nekem.De msn-sn kív?l néha elég nórmális,és jól elszórakoztatott minket.Az elején becenevet adtunk egymásnak és te lány ? puli (a régi haja miatt mert kicsit hosszu volt és nem vállig).Azóta egyszer megkérdeztem hogy el e jönne hozzánk suli discóra.Azt mondta ha rá ér eljön,késöbb megkérdezte hogy hozhat e pár embert.De mire megmondtam volna a választ össze veztem vele,de kibékültem.Azóta nagyon jó msn-en ha kértem hogy még ne menjen nem mert el,és a huga az ? msn-jében hogy járnék e a Pulival.Õ meg csak annyit írt hogy a huga írta semmi szidás a hugára pedig általában ilyesmi témában megöli.Szívem szerint sokkal jobban megkedveltem pedig a haverjába voltam belezúgva.

Legjobb válasz: ha valaki megérti annak fizetek egy whisky colát, és magyarázza el nekem is, hogy mi a kérdés:) 21/L

ha valaki megérti annak fizetek egy whisky colát, és magyarázza el nekem is, hogy mi a kérdés:) 21/L
Kérlek, már mondom is! Van egy lány és egy fiú. Msn-en beszélgetnek, azon kívül elmennek egymásnak. A fiú másodállásba házõrzõ, és idõnként megöli a hugát.A lány meghívta a fiút discóba, erre összevesztek, de azóta jóban vannak. Jobban jóban, mint a haverjával. A lány azon van megdöbbenve, hogy a fiú normálisnak nevezi. Úgy tûnik, páran szintén megdöbbentünk ezen. Nem szeretem a whiskeyt, jégbort kérek:D
OFF: a helyesírás az jól megy látom.
Ezt most csak én nem értem vagy h*lye vagyok ?
Úristen. Az iskolában nem tanítanak helyesírást??? :O Vegyél már néha a kezedbe egy helyesírási szótárt és korrepetáld magad nyelvtanból mert elég siralmas "egy lányhoz képest" szerintem... Kb. úgy ahogy vagy az egyészet nem nagyon értettem!
Na ezt már énis túlbonyolítottam xD Kezdek leépülni :D:D
Szerintem a törvény bünteti ha egy pulival létesítesz szerelmi kapcsolatot, bár kitudja.(Egyébként meg helyesírás tanulást énis ajánlom)
Mostmár ez a nyomi írástudatlanság is divat bazzeg?
Háháháá :D:D Ott a pont :) Tényleg szükség volt a fordításra:) Örök hála :) Énis fizetek neked vmit :D márha szeretnéd :)
kösz a fordítást! :D hasznos volt! :D
ez ez eez XDD a napom fénypontja ez a fordítás XD nagyon köszi XD
hogy ez nekem nem esett le.. Igazad van, egyértelmû:) Úgy látom jövök neked jégborral:)
bocs...másodállásban. Kicsit engem is megzavart a rejtvényfejtés. Épülök lefele:D
A kérdező hozzászólása: A normát ugy érti hogy néha kötözködök vele valóságban és õ is velem de msn-en norma. Na most mivel megvolt a fordítás válaszokat kérek ezek után csak.Am azért volt rosz az írásom mert siettem és csak 3-percem volt.Úgy, hogy úgy kritikáljatok.Fiuk fõleg a ti válaszotokat kérem a fordítás mellé. Te aki elmagyaráztad nekik a fordítás nagyon jó lehetsz elmehetsz detektívnek is.Jövök neked valamivel.Csak írj. Ngyon köszönöm a fordítást a többiek nevében...

Ébredési hő. Most csinálom először, és nem tudom, mit jelent, jelent e egyáltalán valamit, ha fokozatosan ment lefele 36, 9-ről 36, 5-re, majd legközelebb, vagyis ma már 36, 7-et mértem?

Legjobb válasz: "Az ovuláció idõpontjában, a hõmérséklet a korábbi átlaghoz képest 2-4 tizedfokkal csökken. A pete megtermékenyülésére az ovulációt követõen 12-24 óra áll rendelkezésre, mert a petesejt, amennyiben nem termékenyül meg, felszívódik. A spermiumok élethossza sem lényegesen nagyobb ennél a 24 óránál, ezért a megtermékenyüléshez vezetõ közösülésnek ebben a 24 órában kell megtörténnie." idéztem, remélem segít!

"Az ovuláció idõpontjában, a hõmérséklet a korábbi átlaghoz képest 2-4 tizedfokkal csökken. A pete megtermékenyülésére az ovulációt követõen 12-24 óra áll rendelkezésre, mert a petesejt, amennyiben nem termékenyül meg, felszívódik. A spermiumok élethossza sem lényegesen nagyobb ennél a 24 óránál, ezért a megtermékenyüléshez vezetõ közösülésnek ebben a 24 órában kell megtörténnie." idéztem, remélem segít!
Be tudnád linkelni a görbéd..?? leeshet a hõ picit pár napra beágyazódásnál is..majd vissza megy..de nem tudom, hogy tartassz a ciklusban jó lenne látni a görbédet
Na akkor hajrá:) )örülök, hogy bevállaltok három gyermeket, nekünk még egy van de mi is még kettõt esetleg hármat szeretnék tesónak:) csak nálunk az idõ sürget mert nem vagyunk már mai csirkék:) de mindkettõnknek hajrá:)
figyi leírom neked lépésrõl lépésre, hogyan tudsz a ciklus.hu-n táblázatot csinálni, hidd el megéri.. ha bejelentkeztél akkor középen fent találsz feliratokat ciklusaim, diagramm, figyelmeztetések stb rákattintasz a ciklusaimra..kijönnek a hónapok, ott megkeresed az augusztust , a mai nap piros kockával lesz jelölve rákattintasz arra a napra..felugrik egy kis ablak abba két szöveg, rákatt a nap részleteire..ott a legfelsõre a nap részleteire, oda tudod beírni a hõdet, és volt e aktus stb..ha kitöltötted akkor az alján van, hogy termékenységi adatok mentése rákatt és kész is..visszamenõleg is be tudod írni az elmúlt napokat, ha a naptárba arra a napra kattintasz....majd rákattintasz a fõsorban fent lévõ diagram nevû feliratra és már látod is a diagrammod..
még annyit, hogy a mensidet úgy tudod rajta jelölni, hogy arra a napra kattints a naptárba amikor kezdõdött és az elsõ felugró feliratra ..eddigi napok hozzáadása a ciklushoz és minden egyes napnál ezt meg kell csinálni ameddig a mensi tartott.Ha kérdésed van még ezzel kapcsolatban sikíts és segítek:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy! A napok jelölésére már rájöttem, és a fiú/lány nézetet is mindig nézem, mert nagyon szeretnénk egy fiút, de a párom minden alaklommal elbizonytalanodik, és még mielõtt elszállna, kiszáll. -2 kislány és 2 vetélés után részben megértem. Részben azért nem , mert annyira nem viselte meg a spontán, mint engem, mert nem benne növekedett... Na, de ez már nem ide tartozik. Bocs. Köszönöm a kedvességet!
fúú teeeee nem szabad a párodnak mondani ezeket a dolgokat..mármint, hogy ha most csinálod fiú ha most lány..lehervasztja õket..észre vettem a páromon..szegény egyszer ki is fakadt, hogy én már csak akkor akarok vele szexelni ha jön a pé:) ) azóta titokba nyomom..mármint nem mondok neki semmit..és újra mûködik a dolog..legyél rafkós:)
A kérdező hozzászólása: Mióta nem szedem a gyógyszert, azóta bármikor szívesen ágyba bújok vele, bármilyen pózban-No persze a piros betûs napjaim kivételével. De amint elmúlik a mensi, azonnal jöhet a menet:) Így nálunk nem áll fenn annak a veszélye, hogy csak a pé-s napokon van szex, így a párom sem úgy áll a dolgokhoz. Tudja hogy szeretnék még egy fiút, és Õ is szeretne, de Õ hol várna még 1 évet a gólya hírrel-anyagi okokra hivatkozva( véleményem:pedig 1 gyerek ide vagy oda... itt elférne, és iskolakezdésig még élnénk is, mint hal a vízben. Ahol 2 lány elfér, ott még 1 akár lány, akár fiú, tényleg nem számít sokat), hol pedig azt mondja, nem kell több gyerek-de ilyenkor általában mérges valamelyik csajszinkra.
A kérdező hozzászólása: Én akár egy egész focicsapatnyi gyerkõcöt bevállalnék, de abba a párom már nem menne bele. Õ már az elsõnél meg akart állni. Aztán becsúszott egy + teszt, de az a 7. hét körül elment -sajnos. Ezután már csak azért is akartunk kistesót a "nagynak", akkor összehoztuk a kicsit. Aztán rájöttem, hogy én nem is akarok mást csinálni, csak gerekeket nemzeni, és nevelni Õket. Egyszerûen a család a mindenem... nem tehetek róla. Máj elején megint + lett a teszt, de máj. végén el is ment-sajnos. A párom a 3-at is csak azért szeretné, hogy hátha fiú lenne végre. Ha lány lesz is megáll. Én meg aztmondom, elég volt a vetékbõl, "kárpótlásul legyenek 4-es ikreink, vegyes felhozatallal." :) Nálunk ez a helyzet. Most próbálom kiismerni a testem, és amikor a párom azt mondja, hogy készen áll, akkor úgy kalkulálni, hogy végre fiú legyen. Sok sikert kívánok Nektek! :) )
A kérdező hozzászólása: Pajzsmirígyes tuti nem vagyok-legalábbis erre utaló jelek nincsennek. Babás sem valószínû, mert máj.30-án volt 1 spontánom, utána fogamzásgátlót kezdtem szedni (tudom, nem 100%-os védetsége van, de nálunk 100%, mert roppant könnyen teherbe esek, és amíg szedtem, nem volt + teszt a kezemben.) Az utolsó levelet az elõzõ ciklusomban fogyasztootam el, tehát ez az 1. bogyó mentes ciklusom. 10. naptól mérem. Rá 2 napra volt 2 nap barnám, a tojásfehérjés folyás csak hétfõn este jelenkezett. Elõtte nagyon kevés, mondhatni alig észrevehetõ vizes folyásom volt.
Na próbáld majd meg a diagrammot megcsinálni..hát ha nincs pajzsmirigy problémád és ilyen magas a hõd akkor vagy korai pé-d volt mondjuk a nyolcadik -kilencedik napodon és akkor ez a hõ okés..persze nem tudom hanyadik naptól méred..vagy esetleg ha nem normális mensid volt elõzõleg akkor babás vagy..hanyadik naptól méred?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nem gondoltam, hogy ennyire egyszerû! :) Végre nem kell egy papírra írogatnom az adatokat! Szuper!:) )
A kérdező hozzászólása: Nem az elsõ naptól kezdtem mérni, és szájban, hagyományos lázmérõvel. Fél 6-6 óra közt. 36, 9. 36, 8. elfelejtettem mérni. 36, 75. 36, 7. elfelejtettem mérni. 36, 7. 36, 5. 36, 7.
Elõfordulhat pé-körül pár csepp vérzés vagy barnázás nagyon ritka az ilyen de azok az extra termékeny napok..a lényeg, hogy most már felfelé menjen a hõd és akkor minden rendben lesz:) viszont szerintem ez az ébredési hõd magas ha a mensi napjától 36-7, 8, vagy 9..ennyinek a luteális szakaszban kéne lennie..azaz pé után..nincs pajzsmirigy problémád? Hány órakor méred a hõdet és hol? Szájban kell az a belsõ hõt mutatja..hónalj az nem ér.
A kérdező hozzászólása: Elírtam, Tegnap volt a legalacsonyabb, a 15.napon. A többi stimm.
A kérdező hozzászólása: Tegnap elõtt.14.nap Nem probléma, hogy fokozatosan csökkent a hõm majd 36, 5-rõl másnap (ma)36, 7-re ugrott? Mondjuk pár napja barnáztam 2 napot-12-13.ciklusnap volt.Van jelentõsége?
Értem, hanyadik napon volt a legalacsonyabb a hõd?
A kérdező hozzászólása: görbe nincs. A ciklus.hu. be vagyok jelentkezve, de nem tudom, hogy lehet ott görbét csinálni-béna vagyok ehhez. Most a 16. napon vagyok, és 29 naposak a ciklusaim.
De jó..:) ) én is így érzem, hogy én csak anya akarok lenni:) )))nektek is sok sikert és minden jót kívánok..ha sikerül majd írd meg:)
Nem baj:)
én szeretem, ha zavarban van egy srác, olyan aranyos :) és egyfajta pozitív visszajelzésként fogom fel, mert általában nem azért van zavarban, mert pukizott :D
a második válaszolóval teljes mértékben egyetértek tényleg aranyos ha egy srácon látszik hogy zavarban van és egyáltalán nem baj :D

Mit jelent az ha eloszor ket napig feher suru folyasom volt de a harmadik nap mar sarga! Mavan az a harmadik nap. Szombaton lessz a 12-dik napom a menzesz lso napjatol szamolva. Mikor erdemes eggyuttlenni a babaert?

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid? A 12. napon van PÉ-d? Akkor ma mindenképpen, meg utána is, kb. 2 nap múlva, és azután. Nem biztos hogy pont akkor van, ezért szerintem "lõjétek körbe" biztos, ami biztos! :))

Hány naposak a ciklusaid? A 12. napon van PÉ-d? Akkor ma mindenképpen, meg utána is, kb. 2 nap múlva, és azután. Nem biztos hogy pont akkor van, ezért szerintem "lõjétek körbe" biztos, ami biztos! :) )

Mit jelent az szerintetek, ha valaki, akivel 5 éve beszéltem először és utoljára, iszonyatosan hiányzik még most is, és próbálok, de nem tudok túllépni rajta, nem tudom elfelejteni?

Sajnos közeledni, ismerkedni sem tudok, mert már nem találkozom vele. Facebookon meg találkozót kérni elég gáz olyantól, akit kb nem is ismerek.

Legjobb válasz: Kicsit olyan, mintha pár évvel ezelõtti önmagamat olvasnám, azt leszámítva, hogy nálam "csak" 3 évig tartott ez a plátói szerelem. Szinte semmit sem tudtam az illetõrõl, csak pár szót váltottunk, de részemrõl szerelem volt elsõ látásra, és azt hiszem én sem voltam számára közömbös, de egyikünk sem lépett. Aztán elsodródtunk, én utána is sokat gondoltam rá, néha megpillantottam itt ott a városban, olyankor elõjöttek ezek az érzések, aztán úgy kb. 3 év után teljesen lecsengett bennem a dolog, mondjuk mostanában nem láttam, így nem tudom, hogyha újra összefutnák vele valahol megint elõjönne-e ez a bizsergõ érzés.

Kicsit olyan, mintha pár évvel ezelõtti önmagamat olvasnám, azt leszámítva, hogy nálam "csak" 3 évig tartott ez a plátói szerelem. Szinte semmit sem tudtam az illetõrõl, csak pár szót váltottunk, de részemrõl szerelem volt elsõ látásra, és azt hiszem én sem voltam számára közömbös, de egyikünk sem lépett. Aztán elsodródtunk, én utána is sokat gondoltam rá, néha megpillantottam itt ott a városban, olyankor elõjöttek ezek az érzések, aztán úgy kb. 3 év után teljesen lecsengett bennem a dolog, mondjuk mostanában nem láttam, így nem tudom, hogyha újra összefutnák vele valahol megint elõjönne-e ez a bizsergõ érzés.
Akkor ki kellene találnod valami ürügyet, ami miatt ráírsz, pl. éppen munkát keresel, ezért most minden ismerõsödnél érdeklõdsz, hogy tud-e valamit ajánlani, vagy írd neki azt, hogy az éjjel vele álmodtál, így eszedbe jutott, hogy vajon mi lehet vele.
A kérdező hozzászólása: De akivel 5 éve nem beszéltem, akkor is csak 1-2 szót, arra nem lehet ráírni, hogy "Szia. Mi újság?" Legjobb esetben is elmebajosnak nézne.
Írj rá a facebookon hogy hello, mi újság stb. Én gondolkodás nélkül rá írnék. Nekem úgyse ír senki, nincs mit vesztenem :-)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok megszállott... nem zaklatom vagy ilyesmi, csak iszonyatosan hiányzik és nem tudom kiverni a fejembõl. Úgy érzem, hogy mivel õ nincs nekem, nincs értelme az életemnek, és nem is akarom, hogy legyen. Ha vele nem lehetek, akkor mással se akarok lenni.
Ez már megszállottság.
Uramistem, nem gondoltam volna, hogy ilyesmi ennyi idõn át tarthat, most nagyon megijedtem. Szerintem ennyi idõ után nem ártana felkeresni valami pszichológust, mert gondolom ez más kapcsolataidra is kihat...
A kérdező hozzászólása: Ez a baj, hogy az egyetlen közös hely a facebook.... ott meg gáz egy "csak-fb-ismerõsre" ráírni.
Pedig valamit muszáj tenni!:) Van közös ismerõs? Olyan hely, ahol összefuthattok, egy közös társaság például?
Priviben: hány éves vagy? Fiú vagy lány vagy? Nekem is volt így, 3-4 év után hirtelen kiderült hogy odamegy a sulimba. sajnos elszúrtam mert alig beszéltünk, pedig kisgyerekkorunktól szerelmesek voltunk egymásba, és hát úgy látszik nála ez talán véget ért a gimire... És talán nem is fog szeretni már... Ne rontsd el! Írj neki!

Mit jelent az, hogy egymással teljesen jól elbeszélgetünk neten, de ha találkozunk vagy telefonon beszélünk, akkor úgy izgulunk, mintha most látnánk egymást először?

Lassan 1 éve ismerjük egymást pedig, Igaz, hogy mostanában vettük fel a kapcsolatot megint.

Legjobb válasz: Mindenkivel igy van.Egy idö után nem oldodik a feszültség?

Mindenkivel igy van.Egy idö után nem oldodik a feszültség?

Mit jelent az, hogy ha először megyek nőgyógyászhoz, az előtt a kartonzóba kell bejelntezni?

Legjobb válasz: Kérdezd meg anyukádat. Egyébként a kartonozóban adnak sorszámot, felveszik elõre az adataid... stb.

Kérdezd meg anyukádat. Egyébként a kartonozóban adnak sorszámot, felveszik elõre az adataid... stb.
Menj a kartonzóba mond, hogy a nõgyógyászatra!És odaülsz a vároba és majd behívnak, megkérdezik az utolsó mensid idejét, szed-e valamilyen gyógyszert, cigizel-e, vagy a családodba voltak -e daganatos betegek, megvizsgál kb10perc ad egy receptet!Nem kell félni nem nagy ügy!

Mit jelenthet, ha a teszten először az eredmény-ablakban jelenik meg a csík, majd az eltűnik, és utána jön csak csík a tesztablakba?

2 napja nem jött meg, ezért teszteltem (kb 2 hete volt az aktus).

Legjobb válasz: Azt, hogy rossz a teszt. Vegyél másikat!

Azt, hogy rossz a teszt. Vegyél másikat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!