Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent ha egy szám (31 db)

tetszel neki
szerintem meg ne hagyd elmúlni a dolgot!vezesd rá hogy tetszik neked egy kicsit, aztán majdcsak rádnyomul, vagy ha nem akkor kell neki a bátorítás.a legtöbb fiú nyuszi ám csak nem merik bevallani.szóval hajrá, éljen a tavaszi szerelem. na megyek bontok is egy sört ennek örömére xD
A kérdező hozzászólása: igen..a tipikus :D
Hát ez jellemzõ. xD De nem baj...suliban ne is várj szerintem többet. Így van rendjén. Képzeld el, ha járnátok és suliban is menne a csók meg minden. Az nem lenne jó...többiek is ott néznének meg látnák, meg a tanárok is. Ez így van jól!!! :) ) Szerintem...
A kérdező hozzászólása: egy baj van, hogy suliba csak köszönünk és elmegyünk egymás mellett :S
Bizony, egyértelmûen tetszel neki! Javaslom, ne add könnyen magad, mert akkor meg is tarthatod..
A kérdező hozzászólása: Köszönööööm:) neked is ;P
Elõzõ vagyok. Velem is így van ez :) ) Szóval átérzem a dolgodat. Hajrá!! ;)
A kérdező hozzászólása: utolsó, pontosan:) viszont nálam ez hihetetlen hogy kölcsönös a vonzalom..nem vagyok csúnya, de mindig elérhetetlenekbe zúgok bele. szóval van esély, hogy tetszem neki.. ^^
AZt jelenti amire te gondolsz, de nem akarod magadnak bevallani, hogy arra gondolsz amit tudsz!! Ezért felteszed ezt a kérdést, hogy megerõsítsünk abban a tudatban amire te gondolsz, hogy mit jelent ez!! :) ) ÖÖö...kicsit érthetõbben: Tudod te, hogy mit jelent... :) )
Fiúból van. Te meg lányból. Kicsit nyomul. Biztosan okkal.
A kérdező hozzászólása: ennk örömére egészségedre hozzá :DDDDD

Mit jelent, ha egy etetőcumin az 1-es, 2-es, 3-as szám is szerepel?

Be szoktak válni ezek a cumik? Ha ezt szeretném használni, hogyan forgassam az üveget az etetésekkor?

Legjobb válasz: Ahányassal szeretnéd etetni az legyen felül. ha 2-sel akkor az legyen fent.

Ahányassal szeretnéd etetni az legyen felül. ha 2-sel akkor az legyen fent.
igen az orra felé kell nézzen a szám, akkor olyan sebességgel jön a kajcsi belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Remélem nem lesz hasfájásunk vagy ilyesmi, mert így mohón eszik, de jól esik neki.: )
Szia! Az én babámnak nem jött be az ilyen Aventes, mert nagyon jön az egyes felé fordítva is és túl kemény a cumija a sima cumikhoz képest.

Mit jelent ha egy lányról Aviciinak az addicted to you c. száma jut eszembe?

Amint meglátom rögtön eszembe jut...

Legjobb válasz: A lány rabja vagy, jó értelemben.

A lány rabja vagy, jó értelemben.
A kérdező hozzászólása: Amióta meg láttam ez van.. Muszály beszélnem vele
*muszáJ bakker :D
Hogy drogos vagy, és a kokóba vagy szerelmes.


Mit jelent ha egy fiú facebookon kikapcsolja számodra a chatet?

Legjobb válasz: nem akar veled beszélni

nem akar veled beszélni
talan kicsit sokat irtal ra, es egy darabig nem szeretne beszelni veled.ha nagyon fontos, kerdezz ra
Egyáltalán nem akar veled beszélni

Mit jelent ha egy pasi elkéri a számom?

Legjobb válasz: Azt hogy megakar d.gni!!!

Azt hogy megakar d.gni!!!
Gyanítom szeretné tartani a kapcsolatot. De könnyen lehet, hogy mindössze a telefonját kívánja díszíteni.
Mennyire ismered?Csak FB vagy találkoztatok már?Elég sok kérdés merülhetitt azért fel:D
A számodból kerül ki a jövõ heti lottó 5ös kombinációja!Kezdjj el játszani te is!
lottózni akar -_-
embeeer-.- szerinteeed mit jelent? :"D
Ez most komoly ?! A telefonszám elkérés egy kommunikációs forma kivitelezéshez kell !!!!
A kérdező hozzászólása: hát szerintem is kíváncsi de miért?
Tippre azért h felhívjon, és beszéljetek egyet telefonon. Szerintem kíváncsi a hangodra.
Kérdezhetném, hogy mivan fordítva, mert tegnap pont, hogy a csaj kérte el az én számom, de gondolom nem azért, hogy hírdetést adjon fel vele :D
Elhagyta az övét
A kérdező hozzászólása: 5 napja beszélünk de még nem...
Az sem mindegy hogy hogyan kérte el a számod, egyáltalán mennyire ismeritek egymást. Hmm... Megadtad?
Fel akar írni ilyen spamoldalakra, vagy be akar szervezni piramisjátékba.
Ha érdekel pl rá is írhatsz bökheted akármi hátha kell neki egy kis löket..

Mit jelent ha egy képen nyitva van a szám?

Legjobb válasz: Hogy a kép készítése elõtt kinyitottad és elfelejtetted becsukni. Te hülye vagy?

Hogy a kép készítése elõtt kinyitottad és elfelejtetted becsukni. Te hülye vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem csak egyik profilképem alá az ismerõsöm megjegyezte h több képen is nyitva van a szám gondoltam jelent valamit de ha nem hát nem:P és igen bevallom hülye vagyok:P
=)
ööö az elsõ jól mondta=D
Azt, hogy készen állsz orális együttlétre. Mégis mit jelentene? -.-
Azt jelenti, hogy nincs csukva.

Mit jelent az ha egy szám állandóan "kísért"? Állandóan a 125ös szám jelentkezik naponta rengetegszer. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: :D amiben hiszel ez úgy kezdödik hogy valamikor felfigyeltél valami okból erre a számara, aztán mikor legközelebb láttad elötted akkor mondat, hogy jé mengint ez a szám, aztán innentöl már automatikusan mikor eléd kerül a szám felfigyelsz rá.élhiheted hogy elém is elém kerül pont olyan gyakran ez a szám de mivel az én számomra semmi jelentösége észre sem veszem.

:D amiben hiszel ez úgy kezdödik hogy valamikor felfigyeltél valami okból erre a számara, aztán mikor legközelebb láttad elötted akkor mondat, hogy jé mengint ez a szám, aztán innentöl már automatikusan mikor eléd kerül a szám felfigyelsz rá.élhiheted hogy elém is elém kerül pont olyan gyakran ez a szám de mivel az én számomra semmi jelentösége észre sem veszem.
Túl komolyan vetted a "23-as szám" címû filmet. (Jim Carrey)
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat!Egyébként még nem néztem meg azt a filmet, pedig megvan.:)
Szia. én nem lettem okosabb, pedig valami misztika biztos van benne. engem állandóan a 67-es szám kísért...:S
szia! Lehet nem hülyeség! Én láttam egy könyvet, amiben le vannak írva a számok jelentései! Pl ez, h naponta többször megjelenik, pl telszámban, házszámban, meg bárhol, akkor az valamilyen jelentést, esetleg üzenetet hord magában. Érdemes utánanézned.
Én vok az elõzõ válaszoló. Ezt az oldalt találtam: http://noiportal.hu/main/npnews-3044.html Itt a te tulajdonságaidra utalva vannak értelmezve:pl 125: Tehát összeadva 8: Pozitív tulajdonságok Irányító személyiség és képességek, politikai képességek, nagyszerûen bánik a hatalommal és a tekintéllyel, mindig egy célért dolgozik, elismerést szerez, józan ítélõképesség, határozott és parancsoló. Negatív tulajdonságok Munkamániás, túlságosan ambíciózus, emberbarát ösztönök hiánya, rosszul bánik a pénzzel, elnyomja az alárendeltjeit, türelmetlen az emberekkel, stresszes, anyagias.
Ugyan ez van velem a 2-es és a 3-mas számmal. Nagyon gyakran elõfordultak az életemben... Pl az én, a szüleim, a testvéreim (3) és a legjobb barátaim születési dátuma és névnapja, szüleim házassági évfordulója, suliban a névsorban is 23. vagyok:) A telószámomban is benne vannak (.3...2332). 4 helyen laktam eddig, de a lakcím mindig 23 vagy 32 volt, stb...meg egy csomó ilyen van még^^ Lehet, hogy semmi értelme sincs, de fura:) Amúgy nem láttam a 23 c. filmet, hallottam már róla és meg is van, de nem tudom, hogy mirõl szól. 17/L

Mit jelent, ha a www után, de a pont előtt még van egy folyton változó szám?

Például: www55.honlapneve.org A www utáni szám minden belépéssel változik. Ilyennel még nem találkoztam, ez mit jelent?

Legjobb válasz: Több szerver szolgálja ki az oldalt, és te az egyiket éred el. Például az 55-ös számú szerverrõl lett betöltve az oldal. Máskor meg egy másikról, így más számot látsz. Jelentõsége annyi, hogy ha az egyik terhelt, akkor a másik veszi át a helyét, így mindig egy stabil oldalt töltesz be.

Több szerver szolgálja ki az oldalt, és te az egyiket éred el. Például az 55-ös számú szerverrõl lett betöltve az oldal. Máskor meg egy másikról, így más számot látsz. Jelentõsége annyi, hogy ha az egyik terhelt, akkor a másik veszi át a helyét, így mindig egy stabil oldalt töltesz be.
A kérdező hozzászólása: Oh, nagyon köszi! Ma is tanultam valami érdekeset. Ment a zöld kéz :)

Mit jelent, ha az MC-m egy számomra nagyon fontos személy Descendensén áll? (illetve majdnem rajta)

Legjobb válasz: tehát.. van egy mcdonalds-od ami valakinek descendensén áll.. descendens = franciául magánterület ....ez szívás akkor.. mielõtt építkezel megvehetted volna a területet..

tehát.. van egy mcdonalds-od ami valakinek descendensén áll.. descendens = franciául magánterület ....ez szívás akkor.. mielõtt építkezel megvehetted volna a területet..
Az MC jelöli a felnõtté válást, érett gondolkodást. A Descendes pedig kifejezi a "Te" fogalmát. Vagyis ha a kettõt ötvözzük valami olyat kapunk, hogy ez a személy segíteni fog neked a felnõtté válásban, érett gondoskodásban... Már ha igaz az asztrológia, persze.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Ez nagyon is egybevág a jelen helyzettel! Jól gondolom, hogy az MC-nek a hivatáshoz is van köze? Illetve: az õ ascendense együtt áll az én IC-mmel. Ennek lehet külön jelentése?
Hát én nem vagyok valami nagy asztológia hívõ vagy asztrológus, de megpróbálok válaszolni rá nálam ez csak inkább hobbi. "Jól gondolom, hogy az MC-nek a hivatáshoz is van köze?" Igen! A 10. ház a munka és hivatás háza is! "Illetve: az õ ascendense együtt áll az én IC-mmel. Ennek lehet külön jelentése?" Ascendes jelentése "Én" IC jelentése "gyermek kor, fiatalság". Tehát az õ hasonló lehet mint amilyen te voltál gyermekkorodban, csak érett gondolkodással. A fenti MC Asc figyelembe véve azt jelentheti, hogy a gyermekkori tulajdonságaival fog téged felnõttebb érettebb szemléletre nevelni.
pontosan 1 hanggal fel "tolni"
A kérdező hozzászólása: végre valaki, kösz szépen :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!