Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent ha egy (1861 db)

Srácok, az mit jelent ha egy srác kibeszél egy lányt?

Úgy, hogy csaj látja is ezt és múltkor ismerkedtek meg . Nagy bunkóság, és nem jelent sok jót ugye?

Legjobb válasz: Ha nem tudod mit jelent honnan tudod hogy az történt? És hogy lehet látni amit beszélnek szájról olvasol? IQ BETYÁR

Ha nem tudod mit jelent honnan tudod hogy az történt? És hogy lehet látni amit beszélnek szájról olvasol? IQ BETYÁR
A kérdező hozzászólása: hazudol? hányas vagy mégis magyarból? egyébként meg ha nem hiszed el, hogy betöltöttem a 18. életévemet, akkor csak örülni tudok neki, mert idõnként én is sokkal öregebbnek érzem magamat. Amúgy meg jó, hogy mindenki csak fikázza egymást, fõleg engem, habár rejtély miért. Kérdést tettem fel választ akarok kapni rá, nem fölösleges és kéretlen magánvéleményt.( Azért írom, hogy akarom nem pedig szeretném, mert az olyan stílushoz, ahol úgy fogalmaznak , hogy szeretném, ott úgyis kell viselkedni a másikkal.) Habár az is elég beszédes számomra, hogy ennyien támadtok engem, megindokolt válasz nélkül persze.... na miaz, tan csak nem olyan tapintottam rá, ami kellemetlen vagy ciki beismerni?
Sztem egy +18 nem tesz fel ilyen kérdést. Szval vagy hazudol és nem vagy 12 se (agyilag) vagy kamu kérdés.
Nem, ez a tetõ. A többit törlik mert sír az emberek szája. :/ bocsi :'( De tényleg ne hari. :/ :(
A kérdező hozzászólása: ez aztán az oltás ember! keményebbet is tudsz? :D
Nem mindegy, nyilván nem hülyeségbõl kérdeztem, de gondolom ez téged meglep... :D Szóval miért szerelem, szex témakör az h "vki kibeszél vkit"? A másik meg h: " szerelem, szex, ismerkedés, párkapcsolat, fogamzásgátlás, fiú, lány, barát, család, szüzesség" --> fogamzásgátlás, szüzesség? xD Jaj nagyon nehéz megállnom h ne írjak olyanokat h töröljék a hozzászólásomat, növessz agyat mert az nem sok van neked, plusz anyucidnak hazudozz h 18+, (egy normális ember leírja h mennyi ha az a kérdés, vagy azt is írhatod akkor h 3+...) Azért nem válaszolok mert nem is igazán értem h mi a bajod mert arra sem vetted a fáradtságot h normálisan megfogalmazott mondatokat írj vagy nem is vagy rá képes, a másik meg h föl se fognád amit írnak szóval csõ. :P
A kérdező hozzászólása: nem mindegy? amúgy meg + 18 szóval mi a kérdésre a válasz?
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: jézusom nem! de mi lenne ha most csak a kérdéseel foglalkoznátok és nem a hülyeséggel?
Újjal mutogatott rád és közben a mellét masszírozta?
A kérdező hozzászólása: maradjunk annyiban hogy elég nyilvánvaló volt a gesztusokból. IQbetyár.
nemfeltétlenül kell azt látni
-Szóval: Oké betöltötted a tízen valamennyit király vagy, de az alap kérdésben olyan szellemi színvonal van mintha egy részeg diszlexiás ember írta volna. -Igen fikázza, mert egy ilyen kérdésre mást nem lehet, érted? Normális kérdés = normális válaszok. Ez a válasz a "támadásra". -Nem tapintottál rá te itt semmire. :DDD Írsz itt dolgokat amitõl azt hiszed h okos vagy: "akarom" "szeretném" ..., ebben az esetben nem tudom h mennyire van igazad mert nem vagyok nyelvész és nem is nagyon értem h mit bûvészkedsz de gyanítom h értelmetlen. - s végül megismételve ezredszer is: Az h nem kapsz választ az azért van mert érthetetlen a kérdésed, vagy mindenki segg hü**e csak te vagy az okos és te érted egyedül..
szerintem jot jelent:P
Ez a legjobb, ami történhet veled!( És persze a lánnyal is)
hülye vagy vagy csak teszed magad? Szerinted mit jelent? Azt hoyg kirazta a hideg tölled? -.-
na jolva kicsit felreerettem :D nembaj.
bocsanat, de szerintem azert bizseregtel, mert nagyon jo hangja van es megfelelo hangszinben mondta ezt... azert mondom ezt, mert en pl. van hogy nemelyik zenere is elkezdek bizseregni...a vocal miatt. pl erre amikor eloszor hallottam: http://www.youtube.com/watch?v=nNG4MB_uP10 vagy erre: http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I szal ha a hang szep akkor barmi elofordulhat...
qrni akar.
A kérdező hozzászólása: Nem úúgy értem :) nem rég óta ismerem és csak a combját fogtam meg
És a szüzek nem gerjedhetnek be? :D
A kérdező hozzászólása: De a lány szûz :)
Rád gerjedt, azaz szexuálisan megkívánt Téged, ez bizony felhívás keringõre.
sztem szivatsz minket
ez egyáltalán nem jelent jót! szerinted kellemes érzés, ha valamid bizsereg? hogy jelenthetne ez jót??
szóval nemrég ismered és már megfogtad a combját??, huhaxd

Mit jelent ha egy kapcsolat, egy élet megszentelődik, és hogyan lehet ezt elérni?

Legjobb válasz: Szia! A megszentelõdés talán az egyik legszebb bibliai fogalom. Isten a szentséget Krisztus megváltó munkája által tulajdonítja az embernek, azonban nem elégszik meg ezzel, hanem Krisztus igaz életében részesíteni is kívánja a benne hívõket. Ez a részesített igazság a megszentelõdés. Sajnos a keresztények többsége leragad a tulajdonított igazságnál, és így nem tapasztalhatja meg, hogy az életében mit jelent a megszentelõdés. Pedig ez gyakorlatilag az örök életre tesz alkalmassá bennünket már itt a földi életünkben. Ki ne akarna boldog, egészséges és teljes életet élni?! Ebben akar részesíteni bennünket Isten a megszentelõdés által. A Bibliában így olvassuk Jézus felhívását: "legyetek azért tökéletesek, mint a ti mennyei atyátok tökéletes" Az "embereknél ez lehetetelen, de Istennel minden lehetséges". A kapcsolat megszentelõdése valami hasonló ehhez, csak ugyanezt képzeld el, hogy a házastársad, vagy a (hit)testvéred életében is lejátszódik, és a mindennapi életedben úgy tudsz együtt élni velük, hogy abban nincsen hiba! Kivánom, hogy tapasztald meg ezt a csodát! Üdv. Péter

Szia! A megszentelõdés talán az egyik legszebb bibliai fogalom. Isten a szentséget Krisztus megváltó munkája által tulajdonítja az embernek, azonban nem elégszik meg ezzel, hanem Krisztus igaz életében részesíteni is kívánja a benne hívõket. Ez a részesített igazság a megszentelõdés. Sajnos a keresztények többsége leragad a tulajdonított igazságnál, és így nem tapasztalhatja meg, hogy az életében mit jelent a megszentelõdés. Pedig ez gyakorlatilag az örök életre tesz alkalmassá bennünket már itt a földi életünkben. Ki ne akarna boldog, egészséges és teljes életet élni?! Ebben akar részesíteni bennünket Isten a megszentelõdés által. A Bibliában így olvassuk Jézus felhívását: "legyetek azért tökéletesek, mint a ti mennyei atyátok tökéletes" Az "embereknél ez lehetetelen, de Istennel minden lehetséges". A kapcsolat megszentelõdése valami hasonló ehhez, csak ugyanezt képzeld el, hogy a házastársad, vagy a (hit)testvéred életében is lejátszódik, és a mindennapi életedben úgy tudsz együtt élni velük, hogy abban nincsen hiba! Kivánom, hogy tapasztald meg ezt a csodát! Üdv. Péter
ha a keresztényekre gondolsz, ott a születéskor a megkereszteléssel szentelik meg az életet, a kapcsolatot pedig a házassággal..


Mit jelent ha egy klímaberendezés inverteres?

mi az az inverter?

Legjobb válasz: http://www.webklima.hu/?pid=rovat_teljes&rid=5&id=32 (az elsõ amit kiadott a google) Az inverter egyenfeszültségbõl váltakozó feszültséget állít elõ.DC/AC konverter A hálózati váltakozó 230V voltot egyenírányítja,majd az egyenírányitott feszt a kívánt módon szabályozva elõállítja a készüléknek szükséges váltakozó feszt. Vagy kocsiban a DC 12V-ból megfelelõ inverterrel 230V-ot állíthatunk elõ. Vagy elõny a kisebb méret és a súly is( a benne alkalmazott félvezetõ eszközök miatt) Egy konkrét példa: egy hagyományos trafós hegesztõ és egy inverteres között azonos teljesítmény esetén jelentõs méretbeli különbség van.

http://www.webklima.hu/?pid=rovat_teljes&rid=5&id=32 (az elsõ amit kiadott a google) Az inverter egyenfeszültségbõl váltakozó feszültséget állít elõ.DC/AC konverter A hálózati váltakozó 230V voltot egyenírányítja, majd az egyenírányitott feszt a kívánt módon szabályozva elõállítja a készüléknek szükséges váltakozó feszt. Vagy kocsiban a DC 12V-ból megfelelõ inverterrel 230V-ot állíthatunk elõ. Vagy elõny a kisebb méret és a súly is( a benne alkalmazott félvezetõ eszközök miatt) Egy konkrét példa: egy hagyományos trafós hegesztõ és egy inverteres között azonos teljesítmény esetén jelentõs méretbeli különbség van.
A lényege az, hogy nem ki-be kapcsolással, azonos teljesítménnyel hûti a levegõt némi hiszterézissel, hanem folyamatosan be van kapcsolva, csak kisebb teljesítménnyel mûködik, magyarul bekapcsolásnál nem rángatja az ampereket, hanem szabályozott a teljesítménye.

Mit jelent, ha egy fiú megpaskolja az arcomat a kézfejével? (17 L)

Legjobb válasz: Hogy manapság mit jelent, nem tudom. Az én ifjúkoromban, kb. annyit, hogy jól van kis hülye k****, tehetsz nekem egy szívességet.

Hogy manapság mit jelent, nem tudom. Az én ifjúkoromban, kb. annyit, hogy jól van kis hülye k****, tehetsz nekem egy szívességet.
:D Ma is ezt jelenti:P
semmi jóg
*jót
Pontosan azt, amit az elsõ válaszoló írt. Én mondjuk nyersebben fogalmaztam volna meg, de nem engedte elküldeni.
idióta
Reverse bitchslap.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, sokat segítettetek.

Mit jelent ha egy laptop infórmációknál az van írva hogy Videó kártya : Dedikált . Ez mit jelent mit takar a dedikált?

Legjobb válasz: Hogy nem chipsetbe vagy prociba integrált, hanem külön hardver (ténylegesen videokártya).

Hogy nem chipsetbe vagy prociba integrált, hanem külön hardver (ténylegesen videokártya).
A Dedikált sokkal jobb mert az integrált a procit és a memót is leszívja elég keményen! Ám én is kérdeznék! Van a lapimba egy Integrált és egy dedikált ati 7370-es vidikarim! Hogy tudom be állítani azt , hogy a dedikáltatt használja?
A kérdező hozzászólása: Fogalmam nincs

Az mit jelent, ha egy szoláriumkrém bronzosítót tartalmaz? Nektek valami bevált szoláriumkrém? És az mit jelent, ha mélybarnítós?

Az olyan mint az önbarnító?? Mert akkor ett?l is foltosodok.. Használt már valaki szolárium sprayt? Pl. ilyet:

Legjobb válasz: Inkább mint az önbarnítós testápoló, de nem leszel foltos tõle. A mélybarnítós meg gondolom azt jelenti, hogy felerõsíti a szoli hatását.

Inkább mint az önbarnítós testápoló, de nem leszel foltos tõle. A mélybarnítós meg gondolom azt jelenti, hogy felerõsíti a szoli hatását.
Szia ! Én pont most vettem egy hete önbarnítós szolikrémet eddig másikat használtam de az nem vált be és ezt a krémet már ki is fogyasztottam, iszonyat jóóó :D aztán most kiderült h nem használhatok ilyeneket úgyhg megmaradt egy teljes doboz:( Ha gondolod vagy valaki akkor átadnám szívesen ! http://www.armutato.hu/?action=product&productId=62461 3900 Ft-ért vettem de 3000-ftért odaadom! írj ha érdekel:) (ui: a fórumba leír midnent a krémrõl)

Mit jelent ha egy fiu igy* nez?

* van egy fiu,es miiindig amikor meglat eloszor a szemembe nez, majd 'le' (semmi mosoly) es elforditja a fejet?

Legjobb válasz: Ha csak elmosolyodsz, az még nem jelent kezdeményezést, pusztán "sárga villogót" adsz neki, bátorítod, hogy kezdeményezzen. Fõleg ha egyébként is bátortalan, nem fog közeledni egy olyan lány felé, aki komoly arccal néz vissza rá. Szeretnéd, hogy megismerkedjen veled? Akkor kell az a mosoly, hogy végül zöld utat kapjon!

Nem is érezhet semmit, hogy ha még nem ismer téged, de az szinte biztos (értsd: 95%), hogy tetszel neki. Fiú vagyok, úgyhogy nagyon jól tudom, hogy ok nélkül nem szoktunk nézni, szemezni lányokkal. Az ok pedig: tetszés, szimpátia. Szóval nem veszthetsz semmit, s legalább elmondhatod, hogy te mindent megtettél - ha õ a mosoly után sem fog lépni az ügy érdekében, hát lelke rajta.
Nagyon szívesen! Majd írd meg, hogyan alakult a dolog! Sok sikert!
Ha csak elmosolyodsz, az még nem jelent kezdeményezést, pusztán "sárga villogót" adsz neki, bátorítod, hogy kezdeményezzen. Fõleg ha egyébként is bátortalan, nem fog közeledni egy olyan lány felé, aki komoly arccal néz vissza rá. Szeretnéd, hogy megismerkedjen veled? Akkor kell az a mosoly, hogy végül zöld utat kapjon!
lehet csak nem akar szemkontaktust... én is sok embert megnézek, és mikor véletlenül a szemébe nézek lesütöm a szemem, szóval nagyon ne éld bele magad
A kérdező hozzászólása: Amugy tudom, hogy nem erezhet semmit, mert tenyleg nincs hogy.
A kérdező hozzászólása: Oke. Koszi a valaszokat. :)
Tetszel neki, nagyon is, de bizonytalan kissé, hogy neked tetszik-e õ. Ha tetszik, mosolyodj el, s akkor õ is el fog.
A kérdező hozzászólása: Es, mondjuk, hogy nem erez semmit... csak "leoltom" magam elotte...
A kérdező hozzászólása: Szoval... nem volt baratnoje(egy jo ideig), de a fiu nagyon 'szegyenlos' es batortalan, es en is az vagyok. Az a velemeyem, hogy ne a lany 'kozeledjen'... Amugy mindig kerdezte a baratnomtol, hogy mit csinalok...stb. Es tenyleg, en nem ertem.
Akkor pedig lehet, hogy a barátnõje miatt bizonytalan, s ezért nem mosolyog rád, csak megnéz.
A kérdező hozzászólása: Nem fogok... baratnoje van.
A kérdező hozzászólása: Nem is eltem, nyugi. Amugy sem akarok semmit tole... mar irtam, hogy baratnoje van, es teeeeeenyleg, nem akarok belekeveredni. :)

Bizonytalan vagyok, mit jelent, ha egy nő így reagál rám?

Van egy n?, akivel szemezgetek az utcán. Amikor meglátom összenézünk, rám mosolyog, és id?nként integet, és ezt én viszonzom felé.

Legjobb válasz: gyûru még nem jelent semmit :D lehet h nincs férje vagy már rossz a kapcsolatuk. sztem menny oda hozzá ha már integet is igyatok egy kávéét vagy valamit beszélgessetek nyilván nem vagy számára közombos ha már szemeztek meg integet

gyûru még nem jelent semmit :D lehet h nincs férje vagy már rossz a kapcsolatuk. sztem menny oda hozzá ha már integet is igyatok egy kávéét vagy valamit beszélgessetek nyilván nem vagy számára közombos ha már szemeztek meg integet
Ez aranyos..:D De am az elõttem szóló elmondott mindent!
Abszolút egyetértek az elõttem szólókkal! :) Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:-)))
A kérdező hozzászólása: Ma megléptem amit kellet, beszélgettünk és elmesélt pár dolgot nagy lelkesen. Viszont nem akart elfogadni elérhetõséget, és adni sem. Hagyom a francba

Mit jelent, ha egy pasi időt kér? !

Július közepén összejöttem egy pasival. Id?sebb nálam, helyes, van már gyereke, vicces…stb Minden szempontból nekem lett kitalálva. (úgy gondoltam) Mindenben klappoltunk és egy csomó id?t töltöttünk együtt az els? héten. (bicigliztünk, elmentünk vacsizni együtt, bejött értem a munkahelyemre, mozi…stb) Próbáltam mindig úgy alakítani a mindennapjaimat, hogy legyen id?m Rá. Minden jó volt, szép volt, úgy, ahogy lennie kell. Közös jöv?t terveztünk és nem telt el nap, hogy ne mondta volna, hogy szeret vagy hiányzom neki és tudom, érzem, hogy igazat mondott.

Legjobb válasz: Nem jót. Az nem jót jelent, ha egy pasi idõt kér.

Nem jót. Az nem jót jelent, ha egy pasi idõt kér.
A pasi nem tudom mióta volt egydül elõtted, de ha sokáig akkor valószínû megilyedt hogy korlátozni akarod a napi hívásokksl, sms-ekkel. Ha azonban egy pasi azzal a langyos szöveggel jön hogy idõt kér, már tudja hogy mit akar. nem elkeserítni akarlak, de nem téged! valami új vagy régi kapcsolat a színre lépett és az jobban izgatja mint a már meglévõ. nem vészmadárkodni akarok, de szerintem ne számolj vele hogy visszajön, vagy ha igen majd azzal a szöveggel, hogy "rájött hogy Te vagy az igazi", de ha egyszer megtette akkor máskor is meg fogja tenni.
Én is jártam már így! A srácnak egy éve nem volt csaja, aztán jöttem én. Mindennap elmondta h szereti minden porcikámat. Aztán elutazott... majd mikor haza jött mondta h nem tudja mit érez idõre van szüksége! Másnap megint elutazott 3 hétre. Mikor visszajött szakítottunk! Szal szerintem hagyad ezt a palit és keress vki mást! :D
röviden azt, hogy nem igazán kellesz már neki, csak nem akarja a szemedbe mondani
Egy pasi minél jobban szeret az elején, annál hamarabb fog lelépni szó nélkül. Keress mást


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!