Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent ha barna (19 db)

Utorrent 3.3-on mit jelent ha barnába tesz egy torrentet?

Legjobb válasz: Milyen szöveg van ráírva? Ha "Error: Invalid download state...", akkor nem találja a fájlt a helyén, de nekem valamikor csak úgy magától barna lesz, anélkül, hogy a szöveg átváltozna, de ha újra megnyitom a programot, akkor visszaváltozik zöldre.

Milyen szöveg van ráírva? Ha "Error: Invalid download state...", akkor nem találja a fájlt a helyén, de nekem valamikor csak úgy magától barna lesz, anélkül, hogy a szöveg átváltozna, de ha újra megnyitom a programot, akkor visszaváltozik zöldre.
A kérdező hozzászólása: Nem ír ki semmit, csak az állapot barna, és váltogatja a torrenteken. Ha újraindítom is egy idõ után beteszi barnába...

Mit jelent ha barna foltok vannak a szobafikuszom levelein? Valami betegség lenne? "Gyógyítható? "

és hullanak is a levelei.. a szobámban pedig nem szokott több lenni 21 foknál, vagy az a baj esetleg, hogy a radiátor mellett van a növény?

Legjobb válasz: Túl száraz neki a levegõ, pláne radiátor mellett. Tegyél a közelébe párologtatót, vagy fújjál rá rendszeresen vízpermetet.

Túl száraz neki a levegõ, pláne radiátor mellett. Tegyél a közelébe párologtatót, vagy fújjál rá rendszeresen vízpermetet.

Én olyat szeretnénk kérdezni akkinek volt már ovulációs vérzése annak hány napig tartot? és mit jelent ha valakinek az első nap barna a vérzése aztán meg piros. és nem kevés. Voltam dokinál első nap. és azt monta 3-napig fogtartani. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem egészen világos a kérdés!! Az ovulációs vérzés csak egy kis barna folt lehet, ami az ovuláció napján láthatsz. Az elsõ nap barna és utána piros vérzés a menstruációs vérzésre vonatkozik? Mi fog 3 napig tartani? Az orvos honnan tudja egy vérzés mennyi ideig tart??? (ha egyáltalán erre mondta) Ha ovulációkor voltatok együtt lehetsz terhes, ha nem jön meg tesztet kell csinálni.

Nem egészen világos a kérdés!! Az ovulációs vérzés csak egy kis barna folt lehet, ami az ovuláció napján láthatsz. Az elsõ nap barna és utána piros vérzés a menstruációs vérzésre vonatkozik? Mi fog 3 napig tartani? Az orvos honnan tudja egy vérzés mennyi ideig tart??? (ha egyáltalán erre mondta) Ha ovulációkor voltatok együtt lehetsz terhes, ha nem jön meg tesztet kell csinálni.

Mit jelent, ha valakinek menstruáció idején csak barna folyás jelentkezik? Ez minden esetben gyermekvárást jelent?

Legkorábban holnap kell megjönnie vagy vasárnap,mert legtöbbször 26naposak a ciklusaim,de szokott 28,29napos is lenni,legutóbb pedig 23napra jött meg.

Legjobb válasz: Nem minden esetben. Nekem volt olyan, hogy két éven keresztûl minden második hónapban ilyen volt a menstruációm. Ha nem vagy biztos, akkor vegyél tesztet.

Nem minden esetben. Nekem volt olyan, hogy két éven keresztûl minden második hónapban ilyen volt a menstruációm. Ha nem vagy biztos, akkor vegyél tesztet.
át akár lehet terhesség is:S

Az mit jelent ha egy fél napig barna folyásom volt?

Legjobb válasz: A puncid nem csíp?

A puncid nem csíp?
A kérdező hozzászólása: Köszi !! :) )
Nincs mit! :) Az elõzõ 3 válasz írója voltam. Minden jót Neked! :)
Hány éves vagy? Menstruálsz már?
Akkor hamarosan menstruálni fogsz. Az elõzõ 2 válasz írója vagyok. :)
Kedves elõzõ Válaszoló! Igen, hamarosan fogsz menstruálni, de nem lehet tudni biztosan, hogy mikor. Az elsõt, és persze a Tiédet kivéve az összes választ én írtam.
Nekem is tegnap delelott es ma volt barna folyasom azt jelenti, hogy hamarosan menstrualni fogok ? ( eddig meg soha nem menstrualtam )
Igazán nincs mit! :) Minden jót kívánok Neked!!! :)
Nincs mit! :) A 12:48-as és a 13:02-es válasz kivételével én írtam õket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat !! :) )
Ez kb. olyan kérdés, hogy: "mitõl köhögtem délelõtt 2x is?" Rengeteg oka lehet a barna folyásnak és semmi mellékinformációt nem adtál pl. menstruálsz-e már, rendszeres-e, hol tartasz a ciklusodban, van-e okod fertõzésre gyanakodni, van-e egyéb tüneted (pl. fájdalom), máskor is volt-e már, stb stb stb. Ezek hiányában igencsak nehéz egy ilyen kérdésre érdemi választ adni.
Menstruálni fogsz. 1. válaszoló
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat !! :)
A kérdező hozzászólása: Nem csíp
A kérdező hozzászólása: 12 éves vagyok és még nem menstruálok !!
Köszönöm szépen a segitséget

Holnap lessz negyedik napja hogy kesik a menzeszem! Mit jelent az ha vilagos barna folyasom van? Mikor csinalhatok terhessegi tesztet?

Legjobb válasz: Én a menstruácio kimaradása után az 5.napon csináltam és kimutatta.Csináld meg és ha pozitív menj orvoshoz.A barna folyás nem jelent jot.Sajnos nekem is igy kezdödött és a kilencedik héten elhalt a magzat.Reméljük neked minden ok lesz.

Én a menstruácio kimaradása után az 5.napon csináltam és kimutatta.Csináld meg és ha pozitív menj orvoshoz.A barna folyás nem jelent jot.Sajnos nekem is igy kezdödött és a kilencedik héten elhalt a magzat.Reméljük neked minden ok lesz.
Hát, vagy a menszi elõjele, nekem pl. az szokott lenni, de utalhat terhességre is. 4 napos késésnél simán tesztelhetsz már. Sok sikert!
Amikor én terhes lettem nekem is barna folyásom volt és ebbõl adódóan már sejtettem, hogy baba van a dologban.Reméljük egészséges lesz babád és sok boldog babavárást és gondtalan gyermekéveket kívánok nektek, ha babát vársz.

Íriszdiagnosztikában mit jelent az, ha a jobb szemgolyón fél 5 óra tájékon van egy barna folt (kék szemű embernél)?

Legjobb válasz: Mit lehet ezen nem érteni? A jobb szemgolyón van fél öt tájékon egy folt. Nem tudod hol van fél öt az órán?

Mit lehet ezen nem érteni? A jobb szemgolyón van fél öt tájékon egy folt. Nem tudod hol van fél öt az órán?
Azt jelenti, hogy nem mûködik az agy realitásokat felfogó része. Ezen betegségben szenvedõk elhiszik az összes hókuszpókuszt.
Menj el egy íriszdiagnosztához!Azt hiszem az Ormos Intézetben van ilyen.
A kérdező hozzászólása: 11:35-ös: hogy te mekkora ... vagy! A többieknek köszönöm a választ! 2. válaszoló, ebben biztos vagy? Most 1 éves a lányom, remélem nem lesz emiatt problémája az életben?!
a lányodnak mi baja lenne, ha neked van folt a szemedben?
A kérdező hozzászólása: Nem nekem, a lányom szemében van a folt!!

HEló. Mit jelent az ha a barátnőmnek menstruácios időszak idején nem jön vér hanem csak barna?

Amikor megkellett neki jönni meg is jött rendesen de 4-5 napig csak barna volt?norm válaszokat.

Legjobb válasz: ha ez a vérzés elõtt történt akkor az normális.de ha csak a vérzés helyett volt a barnázás akkor terhességi teszt!

ha ez a vérzés elõtt történt akkor az normális.de ha csak a vérzés helyett volt a barnázás akkor terhességi teszt!

Ha halvany barnas folyasom van az mit jelent? Most Vasarnap kellett volna megjonnie a menzeszemnek, de csak vilagos barna folyasom van! Most mertem a homet digitalis homerovel kb.3-percig 36, 7c-volt! Mennyi az eselyem hogy en most terhes vagyok?

Legjobb válasz: van rá esély!mert ha valaki terhes elõfordul,hogy menses helyett csak barnázása van.a hõmérsékletre nem tudok mit mondani mert tudni kellene mennyi az alaphõd.de barnás folyás mensi elõjele is lehet.egyéb tüneteid nincsenek?

van rá esély!mert ha valaki terhes elõfordul, hogy menses helyett csak barnázása van.a hõmérsékletre nem tudok mit mondani mert tudni kellene mennyi az alaphõd.de barnás folyás mensi elõjele is lehet.egyéb tüneteid nincsenek?
Szia.A terhesség oka lehet hogy az elsõ kimaradt menzi helyett csak kevés barnás folyás jön.Nálam is így volt.
Tesztet csináltál? Az választ adna a kérdésedre!
Bizony, tesztelj!
ha nem húztatok gumit, lehet az is.
Szerintem mély és erõteljes volt a behatolás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!