Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent ha a normál (5 db)

Mit jelent ha minden uh-on a haskorfogata joval nagyobb? Minden erteke a normal vonalon van az abran, de a has a max. Felett?

Legjobb válasz: Nagy a pocikája. Ennyit. Ha a dokid nem momd rá semmit, akkor tuti semmi baj. 2-3 hét eltérés, az nem jó. Ha azon belül van, addig nincsen semmi sem. 36hkm

Nagy a pocikája. Ennyit. Ha a dokid nem momd rá semmit, akkor tuti semmi baj. 2-3 hét eltérés, az nem jó. Ha azon belül van, addig nincsen semmi sem. 36hkm
semmit, bízz a dokiban, ha azt mondja minden rendben akkor így is van az enyémnek a fejkörfogata 4 héttel! nagyobb volt az átlagnál már a 32. héten, elmentem 4d-re, átnézték, azt mondták nagy, de semmi baja, így is lett hálaistennek :) a 36. héten már nem írt a uh gép idõpontot a fejhez, mert túllépte a terminust
Talán épp ivott elõtte és nem pisilt.Szólnak ha baj van.

Mit jelent ha egy iskola tehetséggondozó? Oda tehetséggondozó felvételit kell írni vagy elég a normál felvételi is?

Például az Eötvös (Pesten) tehetséggondozós, és nem írják, hogy akkor most mit is kell csinálni. Köszi a segítséget!:)

Legjobb válasz: Azért tehetséggondozós, mert oda az átlagnál intelligensebb diákok járnak, akiknek eddig tehetséggondozó felvételit kellett írniuk a bejutáshoz, ami sokkal nehezebb a központinál, meg amúgy meg elvárt volt a kitûnõ átlag is. Csak ha jól tudom, beszüntették idén ezt a tehetséggondozó felvételit.

Azért tehetséggondozós, mert oda az átlagnál intelligensebb diákok járnak, akiknek eddig tehetséggondozó felvételit kellett írniuk a bejutáshoz, ami sokkal nehezebb a központinál, meg amúgy meg elvárt volt a kitûnõ átlag is. Csak ha jól tudom, beszüntették idén ezt a tehetséggondozó felvételit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! De valószínû, ha most beszüntetik, akkor sokkal nehezebb lesz a felvételi.:((
1. Nem kell kitûnõnek lenned ahhoz, hogy felvegyenek.(Imádom, amikor ilyen bölcsességeket képesek az emberek írni ahelyett, hogy utána néznének :D) 2. Nem tudom, hogy beszüntetik-e de érdemes gyakorolnod tehetséggondozósat is, mert ha azt jól megtudod oldani, akkor a normál típusú is benned lesz. Én az Eötvös-be felvételizek idén, úgyhogy igazából nem a kedves átlagod alapján fogsz bejutni, hanem a központi miatt és nem árt ha alaposan felkészülsz rá, mert ezen múlik a felvételis 80%-a :) Egyébként én már írtam levelet tegnap az Eötvös-be , ilyen típusú kérdéssel és ha kapok rá választ mindenképpen írok :)
Ettõl a tanévtõl az új közoktatási törvény megszüntette a tehetséggondozó írásbeli felvételit. Ez egy törvény, amelynek az ország összes intézményében eleget kell tenni. Emiatt nálunk is csak a központit íratjuk, nem lesz tehetséggondozó. Üdvözlettel EV (Eszes Valéria igazgató helyettes) Eötvös József Gimnázium
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, sokat segítettél!:)
én is hallottam, hogy megszûntetik a tehetséggondozó felvételit, de azt is, hogy nem a írásbeli lesz nehezebb, hanem a szóbelin fogják jobban szûrni az embereket.

Mit jelent az, ha a normál értéktől alacsonyabb a koleszterin szintem?

Nem vagyok vegetáriánus, de tényleg nem étkezem zsírossan.Ha jól emlékszem az érték 2,6 de nem tudom biztosan. Volt-e már valakinek hasonlója?

Legjobb válasz: Csak annyit hogy befigyelhet egy kis füstöltszalonna hagymával.

Csak annyit hogy befigyelhet egy kis füstöltszalonna hagymával.
Szerintem étkezhetsz ugy, hogy nem nagyon kell figyelned mi mennyire zsiros..elõttem is irták kis szalonna..hmm nymai..kis pörkölt..:D Nme vagyok orvos, de szerintem ez még a jobbik eset, mintha magas lenne a koleszterined!Az a biztos ha megkérdezel egy orvost
http://www.hazipatika.com/services/labor/body/HDL-koleszteri.. Apukámnak is alacsony 2, 89 volt a normál értékhez képest..., ez se jó sajnos ha túl alacsony!


Mit jelent, ha hideg a babám keze? Valamikor hideg, van hogy normál hőmérsékletű.

Az anyósom szerint akkor érzi magát jól ha hideg a keze, anyukám szerint pedig akkor fázik. Na, én meg döntsem el melyiknek van igaza.

Legjobb válasz: 1iknek sem:))) még nem teljesen jó a vérkeringésük, ezért hideg idõnként a kezük. de ebben nincs semmi más.a tarkójáról tudod megállapítani a hideg-meleg érzetét.

1iknek sem:) )) még nem teljesen jó a vérkeringésük, ezért hideg idõnként a kezük. de ebben nincs semmi más.a tarkójáról tudod megállapítani a hideg-meleg érzetét.
nekem is mindig hideg a kezem, pedig 14 vok:)
Még nem olyan a vérkeringése mint kéne, ezért olyan hideg a keze.

Mit jelent az, ha a húgysav értékem 136, és azt írják, a normál 150 és 360 közt van?

Legjobb válasz: Gõzöm sincs, de az tuti, hogy nem lehet rossz neked, mert a túl savas vizelet okoz problémát, és kellemetlenséget.

Gõzöm sincs, de az tuti, hogy nem lehet rossz neked, mert a túl savas vizelet okoz problémát, és kellemetlenséget.
Jelenleg nem fenyeget hogy köszvényes leszel :)
Vega vagy esetleg?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok vega egyáltalán..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!