Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent ha a méhnyálkahártya (2 db)

Mit jelent ha a méhnyálkahártya meg van vastagodva? Mitől lehet?

Legjobb válasz: Nekem is ezt mondta anno a doki, de petezsák még nem volt, azt mondta menjek vissza két hét múlva. A kislányom tegnap volt 12 hetes...:-)))

Nekem is ezt mondta anno a doki, de petezsák még nem volt, azt mondta menjek vissza két hét múlva. A kislányom tegnap volt 12 hetes...:-)))
Akár terhes is lehetsz.
A méhnyálkahártya a megtermékenyített petesejt befogadása miatt vastagodik meg! Ha esélyed van a terhességre, akkor azt is jelentheti, h. terhes vagy!

Mit jelent az ha a méhnyálkahártya megvan vastagodva?

Menzeszemnek csak ho végén (nem)kell megjönnie!Tüneteim vannak amikb?l babára gondolnék!De félek hogy nem baba,és túlságosan bele élem magam!negatív teszt!

Legjobb válasz: honnan gondolod hogy a méhnyálkahártya megvan vastagodva?egyépként az jelentheti azt is hogy megfog jönni meg terheséget is tehát ez még nem bisztos

honnan gondolod hogy a méhnyálkahártya megvan vastagodva?egyépként az jelentheti azt is hogy megfog jönni meg terheséget is tehát ez még nem bisztos
A kérdező hozzászólása: Orvos mondta!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!