Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent ha a lánynak (209 db)

Az? Mit jelent ha a lány azt irta rám h szióó az most mi? Mit akartőlem?

Legjobb válasz: az egy köszönés.. te nagyon dilis:D

az egy köszönés.. te nagyon dilis:D
én is így szoktam mindenkire rá írni, elköszönni meg úgy, hogy pá. Szval szerintem semmit :D
Ez egy köszönés.
8-as Nem adom fel... Te egy barom vagy :DDDD Ütött a komment...
Terhes. -.- gratulalok!
tuti, h válni akar.
Menj oda, kérdezd meg, választ kapsz a kérdésedre. Ennyire azért nem bonoylult az élet, meg nem minden a facebook, meg effajta közösségi oldalak körül forog
ez egy elterjedt üdvözlési forma...
öcsém ne fárassz...
fúhaa xDddd
A kérdező hozzászólása: de már beszálgettünk randiról meg ilyenekrõl! tudod h egy köszöntés de mert igy mindig sziiat köszönt
van aki így köszön mindenkinek, nem kell belegondolni semmit nem jelent semmit
Értem, szóval eddig mindig "sziia" volt, aztán most egyszercsak váratlanul meg "szióó". Hát ez nekem is több mint gyanús! Nem tudom, hogy mi lehet a hátterében, de légy nagyon óvatos!! Ha így folytatja a kiscsaj, akár még "szia" is lehet belõle, azt meg ugye nem kell magyaráznom, hogy miért gáz?! Szóval csak vigyázz vele!

Mit jelent ha a lány randin kettõt fingik?

Haverom szerint ebbõl lehet következtetni valamire de nem mondta mire én meg nem mertem kérezni nehogy hülyének legyek nézve. A lány nagyon elpirult.

Legjobb válasz: Azt, hogy fel van puffadva, hasmenése van, káposztát evett....:D

Azt, hogy fel van puffadva, hasmenése van, káposztát evett....:D
Ha tényleg így történt és nem viccelsz, akkor inkább ne hozd fel neki. Tégy úgy mintha meg sem történt volna:D Evvel neki is segítesz, feldolgozni:DD Egyébként késõbb a kapcsolatban már abszolút nem zavaró, mi csak röhögünk rajta:D
azt hogy elengedte magát (és a galambokat)
Annak a jele, hogy aznap a bélmûködése elég intenzitással volt. Ennyi. Esetleg annak, hogy babot evett.
Földönkívüli és így kommunikál az anyahajóval.
Hogy erõs szélvihar várható.
Egy ez jelzés. 1 a nem, 2 pedig az igen.
Ha a randevún a lány kettõt fingik, az biztos jele annak, hogy meteorithullás közepén lilahajú törpét fog szülni...
jelet küldött a nagy monitunak:) )
az hogy lesz 3. fingás is
arra lehet következtetni h biztos nagyon kellett neki :P
Ezek a válaszok... szakadok... xD made my day! thx :)
Azt, hogy látens postás.
" Haverom szerint ebbõl lehet következtetni valamire de nem mondta mire " Hogy szaga is lehet.
A kérdező hozzászólása: :D anyum megkérdezte min röhögök hangosan :) Na de most komoly válaszokat is pliz
az szexuális izgalomtól is lehet

Mit jelent ha a lány így néz rám?

Van egy lány akivel kb. 10 hónapja nagyon jóba lettem. Legjobb lánybarátom, neki meg én legjobb fiubarát. Már többen is észrevették, hogy mikor velem beszél kikerekedik az orrjuka és néha még a szemöldökét is rebegteti. ez miért lehet? mit jelent? (ja és asszem ku**ára beleszerettem, de félek ha elmondom neki megromlik a barátságunk szerintetek mit tegyek?)

Legjobb válasz: Az állatoknál szokták megfigyelni ugyan ezt ha támadó pozicióba kerülnek.

Az állatoknál szokták megfigyelni ugyan ezt ha támadó pozicióba kerülnek.
a többiek az orrjukát nézik miközben a lány veled beszél? az konkét :D gondold át, hogy megéri-e kockáztatnod vagy sem
és a lyuk-at leírtam pontos jével XD beszarok
Ilyet kár megkérdezni itt, mert egyértelmû, hogy bukik rád, mint gyöngytyúk a takonyra. A gyöngytyúk meg nagyon szereti a taknyot. :)
Szia szerintem ha kipuhatolnád hogy neki milyen pasik jönnek be mint barát megkérdezed és ha zavart lesz és sokat mosolyog rád akkor biztos te is bejösz neki legalábbis én igy csinálnám. De ha veled beszél és még a szeme is mosolyog akkor tuti te is tetszel neki. Hát bocs ha rossz tanácsot adtam. Sok sikert!
Ja és még most keresd fel, hogy beleszerettél, így majd nem tud aludni és csak téged akar, de azonnal.
Navorski imádom a válaszaid :DD
Szólj a csajnak, hogy tanítson meg szemöldököt rebegtetni:DD Szerintem az szempilla akart lenni.:) Amúgy tegyél apró lépéseket felé a kapcsolat érdekében... Pl bókolj neki aranyosan, meg ilyenek. Egy-két "félreérthetõ" beszólás, és te is meglátod, hogy reagál.
Én csaj vagyok, és ez jel, hogy tetszel neki! XDD És ha neked is tetszik, bókolj, kedveskedj, és kicsit add a tudatára mi is van, de ne legyél nagyon nyomulós!(én személy szerint utálom azokat a pasikat akik nagyon nyomulnak) xD Sok sikert! :)

Mit jelent, ha a lány szakítás után 1, 5 évvel azt mondja h nem tudja hogy szerelemes-e belém?

Legjobb válasz: Nem szerelmes beléd, csak nem akar megbántani ezzel. De miért is lenne, ha már olyan régen szakítottatok?

Nem szerelmes beléd, csak nem akar megbántani ezzel. De miért is lenne, ha már olyan régen szakítottatok?
Nem szerelmes beléd, ennyi. Ne reménykedj, felejtsd el.
Ha szakítottatok miért várod el tõle, hogy még beléd is legyen esve?
ne várja el te idióta csak megkérdezte h mit jelenthet.
Veled szakított, vagy a piával?
1, 5 évvel szakítás után ezt mondta neked a csaj?Ezek szerint még nem zárt le..
nem*
A kérdező hozzászólása: velem
Persze mindez csak akkor ha nem volt elõzménye(nem próbálkoztál be).
Azt, hogy nem szerelmes beléd, csak nem talált jobbat, és szeretné, ha visszakönyörögnéd magad, õ meg nagylelkûen megbocsátana. Felejtõs.
Ez még egy nagy kamu duma, nem akarlak letörni, de valaki vagy szerelmes, vagy nem. Nem az. Fogadok, hogy szakításkor a másik olyankor szokásos nagy kamu dumát tolta a képedbe, hogy nem tudtad kimutatni az érzéseidet. Felejtsd el és keress egy õszinte nõt! Találsz jobbat, ne fecséreld az értékes életedet és idõdet!

Mit jelent, ha a lány szakítás után 1, 5 évvel azt mondja h nem tudja hogy szerelemes-e belém?

Néha hív, néha nem, néha én hívom ?t vagy sms, facebookon sem jelöl vissza. Szeretem ?t, hiányzik, de nem fogja velem újra kezdeni. Kétségbe vok esve, hogy mi lenne a jobb... féltékeny is vok egy kicsit. Fenébe.... ez rossz érzés.

Legjobb válasz: Beszélj vele, vedd fel a kesztyût és tisztázd a helyzetet. Neked is jobb, ha tudod mi az ábra.

Beszélj vele, vedd fel a kesztyût és tisztázd a helyzetet. Neked is jobb, ha tudod mi az ábra.
Beszélj vele szemtõl szembe! Kérdez rá a dolgokra és tisztán lássátok mi van most veletek! Jobb helyzetben vagytok mint mások pl én Ti még kommunikáltok egymással és lehet bármi köztetek! Minden csak beszélgetés kérdése. Hajrá :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Már csomószor beszéltem vele telefonon, mert találkozni nem akar "nehogy felszakadjanak a régi sebek"-legalábbis szerinte. idén 4 hónapig egyáltalán nem kerestem, hátha rendezõdik a dolog, ha békén hagyom, õ is átgondolja. csak egy sms-t küldött h hogy vok. De ne, semmi, szeptember óta havi 1-1 alkalommal beszéltünk és kész. Mindig bemesélem magamnak, h õ a múlt, tényleg szép kapcsolat volt, de nem megy. Persze vannak más lányok is akik tetszenek, de nekem nehezen megy az ismerkedés, kapcsolat teremtés. Ráadásul önkéntelenül is sokat gondolok rá. Azt se tudom h felhívjam-e. Ellentétes a vallásunk, sokak szerint ez összeférhetetlen. Ebbõl adódóan lett vége, egy dolgot viccnek szántam amin õ nagyon megsértõdött. Még valami, facebookon hogy mûködik ez a szív küldés? Mert van egy fiú aki naponta legalább 2 szivet küld neki. Bár azt nem tudom h hogy reagál rá. Egy hónapja még azt mondta h õ nem akar kapcsolatot, senki nem kell neki, bár ezt régebben is mondta. Nem hív, nem küld smst, nem jelöl vissza, és sokszor olyan elutasító a közeledésemre. Régebben mondta h csak mosoly szünet van, és tényleg mindig kedves voltam, nem bunkó. Bocsi h hosszú lett, és elõre is köszönöm a válaszokat!
Fiygelj, tudom, hogy egy szerelmes szívnek mondhatom, úgysem értessz velem egyet, és tudom hogy qrva nehéz, de hagyd a csajt. Ebbõl nem lesz semmi jó, csak magadat emészted fel. Semmi értelme, én már kétszer estem ebbe a hibába, hogy futottam utánuk ilyen esetben. Néha kicsit közelebb engednek, de csak játszadoznak, mivel élvezik, ha egy pasi odavan értük, akkor is ha már nem akarnak tõle semmit. Azt ajánlom, hagyd a fenébe a csajt, szakíts meg vele mindenféle kapcsolatot, nézz körül, nézz meg más lányokat. És túlleszel rajta. Tudom, hogy baromi nehéz ez, nem egyszer átéltem már. de vegyél erõt és gondolj arra, hogy utálod. ülj le és gondold át magadban a dolgokat. elõször magaddal kell "megbeszélned" ezt. Rá fogsz jönni, hogy ennek semmi értelme...Ne ess abba a hibába amibe én estem! Remélem segítettem. 18/F
Az a baj ezzel, hogy nem tudom, nehéz helyzet az biztos. Ügye mivel ha õ nem keres sûrûn így nehéz azt hinni, hogy bármit is akarna tõled, tényleg gondolkodik e a dolgokon vagy csak éli életét, nem mindegy mi történik magában amit sajnos csak õ tud! Igaz én nõnemû egyed vagyok és sajna így se látom mi lehet benne, de lehet tényleg nemérdemes felé nézegetned, belegondoltam az a másfél év hosszú idõ.... Viszont írhatsz privit szívesen beszélgetnék veled. A Facebook témát meg felejtsd el igaz 21. században ezek teszik lehetõvé nálunk, hogy így kommunikáljunk/tegyünk bármit is, de ebbe nem menjünk bele. Mindenhez két ember kell! Ezt ne feledd :( Lehet máshol tényleg ott van az a bizonyos nagy "õ" ma 21:39 voltam!

Mit jelent ha a lány csap rá a srác seggére?

Volt már ilyen veletek ?

Legjobb válasz: Nálam,hogy jó segge van,vagy hogy haveri viszonyban vagyunk.

Nálam, hogy jó segge van, vagy hogy haveri viszonyban vagyunk.
Az hogy semmit.
nekem néha nagy késztetésem van, hogy egy-egy fiú szép fenekére rácsapjak. szerencsére még sosem engedtem el magam ennyire. nálam spec. azt jelentené, hogy nagyon szépnek tartom a fenekét, és nem tudtam ellenállni, hogy meg ne fogjam. hát ez.
Én csak poénból csináltam a barátomnak.Nem jelentett számomra semmit ez a dolog.
Azt, hogy jól tud célozni. Már ha a seggét akarta megpaskolni.
Én a fiúhaveroméra csaptam rá hülyeségbõl :DD
mûbrokit akar dugni, a farpuncijába:)
megakarja erõszakolni keményen
seggbe akarja dugni
análisan akar izgatni....

Mit jelent ha a lányom feketére festi a körmeit?

ez az úgynevezett 'emo' jele?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül... akárki festheti feketére..

Nem feltétlenül... akárki festheti feketére..
Azt jelenti, hogy tetszik neki a fekete köröm :) Semmi komoly, ma már sok lány festi ilyenre. Vagy azt jelenti, hogy a barátnõinek is fekete a körme :P
Nem csak emo festi feketére, de lehet hogy kezdi megtalálni a stílusát.
én 18 vagyok és az emo-ból hálisten réges-rég kinõttem :D de néha még én is festem feketére, attól függ, milyen kedvem van, vagy mi passzol a szerkómhoz :) ) nem kell ilyenért aggódni, esetleg akkor, ha vagdossa magát... na az az emo jele.
én is átéltem a fekete köröm fázist, most 22 éves egyetemista vagyok. Abszolút nem jelent semmi rosszat, csak a vad színekre vágyik jelenleg. Ha nagyon sötét a külseje és olyan magába fordulós, akkor aggódj érte.
A mai tinédzserek már ilyenek :) ÉN is tini vagyok, bár én sosem szerettem, ha valaki talpig feketében járt, mindene halálfejes volt, az egyik ismerõsöm a haját is feketére festette a szép szõkérõl... Ennyi erõvel már úgy néznek ki, mint akik nem akarnak élni. De ha a körmét festi feketére, azzal még nincs semmi gond :)
30 vagyok régebben én is festettem feketére, ma már egyáltalán nem festem.
Kamasz koromban én is feketére festettem a körmöm, piszkáltak is érte az iskolában, egyházi iskola volt, de utáltam, mert, hogy sátánista vagyok és azért festem feketére :S De nem hordtam semmi sátánista motívumot, és meg se kérdezték, hogy miért festem feketére, csak kitaláltál róla, a tanárok is! El is mentem onnan, a szende jókislányok most meg drogoznak, én meg kiéltem magam akkoriban, fekete köröm, hajfestés, stb. Inkább tini korban élje ki magát az ember ilyen téren.

Mit jelent ha a lány a szemembe néz, majd számat nézi miközben beszélek?

Legjobb válasz: Vagy zavarja valami a száddal kapcsolatban, rossz lehelet például, vagy meg akar csókolni.

Vagy zavarja valami a száddal kapcsolatban, rossz lehelet például, vagy meg akar csókolni.
Meg akar csókolni.
A csókodra vár
A kérdező hozzászólása: annyira nem voltam közel hozzá, hogy érezze a leheletemet, ami egyébként sem büdös
nem kell túlmisztifikálni, nekem is van olyan ismerõsöm, aki a szemem helyett a számat nézi beszélgetés közben (valószínûleg úgy jobban megérti, mit mond a másik, mert olvassa is szájról a szavakat)
A kérdező hozzászólása: aki a szemem helyett a számat nézi beszélgetés közben " valószínûleg úgy jobban megérti, mit mond a másik, mert olvassa is szájról a szavakat" az akkor elég gáz a részérõl, hacsak nem siketnéma egyébként meg idegesítõ is lehet, ha nem a szemedbe, hanem a szádra néznek pláne folyamatosan...hacsak nem valami szép lány
LEAKAR SMÁROLNI!!
Ennyibõl nem sok mindenre lehet következtetni. Ha tetszel a lánynak, akkor simán várhatja a csókodat, ha nem akkor meg szimplán ilyen.

Mit jelent ha egy lány néz téged és rád mosolyog de amikor arra fordulsz amerõl néz el hajtaja a fejét ez mit jelent?

Van egy szép lány az osztályban órán mögöte havero van haverom mellet én szinte óránként 3-4szer rám néz amikor pedig rá nézénék el fordul ez mit jelent?? (Ebbe a lányba vagyok szerelmes)

Legjobb válasz: Szerintem mákod van, mert õ is beléd ;)

Szerintem mákod van, mert õ is beléd ;)
A kérdező hozzászólása: Hát az jó lenne :)
Az, ha egy lány téged néz csak jót jelenthet :) ! Az meg, hogy elfordul csak annyit jelent, hogy vagy szégyenlõs, vagy pedig nem akarja magát "elárulni". Szóval csak bátran :) !!!
A kérdező hozzászólása: köszi
Haha, en is ugyanezt szoktam:) Szerintem o is szerelmes beled, es valoszinuleg azert fordul el mert elszegyelli magat:D
A kérdező hozzászólása: az jó ha õ is de miért szégyeli el magát hiszen tudja h szerelmes vagyok belé
Mindegy, ne foglalkozz te ezzel :) . Beszélgess vele, hívd el valahova, bárhova, akár csak sétálni egyet vagy tudom is én. Veszteni valód úgy sincs, mert ennél gondolom többet szeretnél, hogy csak nézegetitek egymást. Aztán majd úgy is kiderül :)
A kérdező hozzászólása: Köszi meg lessz

Lányok az mit jelent ha a farsangi műsor végén megcsípi a fenekemet a mellettem lévô lány? Normális válaszokat várok és ha lehet kort is irjatok k

Lányok

Legjobb válasz: Ha lány vagy akkor gáz,ha fiú vagy,és ennek ellenére nem érzed gáznak, akkor...

Ha lány vagy akkor gáz, ha fiú vagy, és ennek ellenére nem érzed gáznak, akkor...
Én ugyan fiú vagyok de sejtem, hogy ez valami ravasz figyelemfelkeltés =)) Te ismered a csajt (nagyobb eséllyel mint mi), lehet ez ismerkedési szándék jelzése is
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.kivéve az elsôt de az ô kedvéért elmondom mégegyszer NORMÁLIS VÁLASZ
Bocsi, nem tudtam, hogy ez nem normális válasz, vagy hogy te az vagy-e?Beszélgess többet anyáddal és olvass könyvet.4-5ÉV és már nem kell ilyeneket kérdezned vadidegenektõl.
A kérdező hozzászólása: Nem rád gondoltam hanem elötted volt 1 k*csög aki valami hülyeséget írt csak ugylátszik hogy törölték vagy nemtom amugymeg az anyám 1 k*rva még kicsi voltam elment... azt se tudja hogy hányadikas vagyok vagyhogy mivan velem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!