Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent ha a bal oldali (7 db)

védõnõt kérdezted?
A kérdező hozzászólása: Még nem mert mindig zaklatom valamivel. elsõ baba és szinte hetente 3* hívom meg a tanácsadáson is kérdezek sokat. elõbb itt gondoltam infót gyûjteni.
Szia! Nem tudom, hogy miért húzódik bal oldalra, csak azt, hogy az én babám is balra húzódott szinte mindig és olyankor csak jobb oldalra húzva tudtam ülni. Szerintem nincs jelentõsége, ott érzi jól magát. Könnyû szülést. 8 hetes kislány anyukája

Mit jelent az, ha a bal oldali agykamra hátsó szarva picit nagyobb mint a jobb?

19hetes terhes vagyok. AFP utáni UH-on voltam és ezt mondta a doki és hogy elküld Pécsre genetikai UH-ra a biztonság kedvéért. De arra csak április 3.-ra kaptam id?pontot, ami nagyon sokára van és nagyon aggódom. Segítsetek légyszi.

Legjobb válasz: Szia! Az agykamra tágulat bizonyos korban,nagyon gyakori.Ha egyoldalas az valószínûleg elmúlik.Akkor komoly,ha a hátsó koponyagödrök tágak,más elváltozással.Neked mást nem láttak,ezért ne aggódj,de menj genetikai UH-ra.

Szia! Az agykamra tágulat bizonyos korban, nagyon gyakori.Ha egyoldalas az valószínûleg elmúlik.Akkor komoly, ha a hátsó koponyagödrök tágak, más elváltozással.Neked mást nem láttak, ezért ne aggódj, de menj genetikai UH-ra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Bízom benne hogy így lesz. Megnyugodtam.
igen de csak akkor ha sportszeletet sütöttél :P
Azt, hogy BAL szerencsés
agyvérzés! nem vicc, neurológust keress fel
Azt, hogy jobbkezes, de attól még nagyon ügyetlen.
Bal:anya , nõ, múlt.Valamit el kell engedned, illetve végre kimondanod.Csak nagyon nemakaródzik:-)Sok sikert.
Azt jelenti, hogy kannibál vagy!
Utána csörög a telefon és a vasalót veszi fel:)
azt jelenti, hogy ha a bal kislábujjaddal meg tudod érinteni a bal füled, és az orrod egyszerre, akkor nagyon hosszú a bal kislábujjad, és rendkívül hajlékony. azt is jelentheti, hogy a merkúr-plútó-észak együttállás van. ilyenkor vigyázni kel a bal és a jobbkezes embereknek, hisz egész bal olaluk tönkre mehet, ha sok ballépést követnek el.
Mocorog máshogy fekszik mint eddig :)
Hogy most másképp fekszik. Nincs jelentõsége.

Xbox-on ha le szeretném tölteni a minecraftot akkor az valami 1600 nem tudom mibe kerül. úgy van kiírva h 1600 és mellette egy kör ami fehér züld fehér és a közebébe van bal oldalon egy kis fügöleges csík? Mit jelent ez a jel?

Legjobb válasz: Az 1600MS (Microsoft pont) a livekódok.hu oldalon tudsz venni kártyát olcsóbb mint a boltokban én is onnan veszem (3-éve)megbízható,gyors!!

Az 1600MS (Microsoft pont) a livekódok.hu oldalon tudsz venni kártyát olcsóbb mint a boltokban én is onnan veszem (3-éve)megbízható, gyors!!
Livekodok.hu ról vegyed meg. Veszel 1600Microsoft pontot, aztán kontrolleren nagy x gomb, balra elmész, reedem code, oda bepötyögöd azt a kódot ami a kártyán van, és megveszed a minecraftot.
A kérdező hozzászólása: És menyibe kerül ez a microsoft point ?
A kérdező hozzászólása: de az a fura h amikor még nem is tudtam h mi ez a minecraft pont 800 mp ert megvaltoztattam a nevem. de hogy hogy meg tudtam valtoztatni amikor nem is volt MP- m?
Az elsõ megváltoztatás ingyenes, mert mikor megcsinálod a profilod, akkor az xbox random nevet ad.

Mit jelent ha beszúr a derekam bal oldala ha leülök?

3 napja minden leüléskor beszúr a derekam bal oldala. Nem tudom, hogy ez mit jelent, de nagyon remélem, hogy semmi komoly baj nincs. Kérlek titeket, hogy mihamarabb válaszoljatok. Válaszaitokat elõre is köszönöm. :)

Érintőképernyős monitornál mi lehet a hiba, ha pl jobb oldalra nyúlok, bal oldalon jelenik meg a kurzor?

Tehát ha a start menüt szeretném megnyitni, akkor jobb felső sarokba kell nyúlnom

Legjobb válasz: gari van? vidd vissza

gari van? vidd vissza
A kérdező hozzászólása: Gari az már nincs... :-( Egyéb ötlet
Nem raktad fejjel lefelé? Én a helyedben a típusa alapján keresnék hozzá használati útmutatót a neten, biztos van a dologra valami magyarázat.
fejjel lefelé? monitort? :D
A kérdező hozzászólása: Van hozzá angol nyelvû használati, de abban ilyen hibáról nem ír.. Próbáltam a telepítõ lemezt is, nem használ...
persze, nem írnak hibáról, ez nem hiba, valószínûleg az érintõ részt (egy vékony átlátszó réteg a képernyõ fölött, ha jól tudom szilíciumból) fordítva tették föl
még valami: hogyhogy már nincs? amíg volt, miért nem vitted vissza?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!