Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent ha a bal (29 db)

Babonával/hiedelemmel kapcs. mit jelent, ha a bal szemem van amikor csakúgy elkezd könnyezni kicsit? És az ha viszket a bal/ jobb talpam?

El?rre iis köszi, érdekel mert sok mindent tudok a babonákról, szokásokról, hiedelmekr?l stb. de vannak még hiányosságaim. Pedig én nagyon az vagyok kopkopkop. :P

Legjobb válasz: Ha könnyezik a szemed vagy viszket,valszin. irritálja valami!Ha a talpad viszket lehet hogy gombás!:)

Ha könnyezik a szemed vagy viszket, valszin. irritálja valami!Ha a talpad viszket lehet hogy gombás!:)
ha a talpad viszket az valami olyasmit jelent hogy táncolni fogsz azthiszem:D
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm, a válaszokat, az elsõ válasz félét vártam... :) . Mert kiemeltem hogy babonával kapcsolatban. kopkopkop. Tudomásom szerint a lábam nem gombás ;).
védõnõt kérdezted?
A kérdező hozzászólása: Még nem mert mindig zaklatom valamivel. elsõ baba és szinte hetente 3* hívom meg a tanácsadáson is kérdezek sokat. elõbb itt gondoltam infót gyûjteni.
Szia! Nem tudom, hogy miért húzódik bal oldalra, csak azt, hogy az én babám is balra húzódott szinte mindig és olyankor csak jobb oldalra húzva tudtam ülni. Szerintem nincs jelentõsége, ott érzi jól magát. Könnyû szülést. 8 hetes kislány anyukája
igen de csak akkor ha sportszeletet sütöttél :P
Azt, hogy BAL szerencsés
agyvérzés! nem vicc, neurológust keress fel
Azt, hogy jobbkezes, de attól még nagyon ügyetlen.
Bal:anya , nõ, múlt.Valamit el kell engedned, illetve végre kimondanod.Csak nagyon nemakaródzik:-)Sok sikert.
Azt jelenti, hogy kannibál vagy!
Utána csörög a telefon és a vasalót veszi fel:)
azt jelenti, hogy ha a bal kislábujjaddal meg tudod érinteni a bal füled, és az orrod egyszerre, akkor nagyon hosszú a bal kislábujjad, és rendkívül hajlékony. azt is jelentheti, hogy a merkúr-plútó-észak együttállás van. ilyenkor vigyázni kel a bal és a jobbkezes embereknek, hisz egész bal olaluk tönkre mehet, ha sok ballépést követnek el.

Ha az ember simogatja a macskát, és a macska elkezdi jobbra-balra csapkodni az egész farkát, az mit jelent? És az mit jelent, ha amikor az ember elkezdi simogatni a macskát, és az meg elmegy az máshová, de közben teljesen nyugodtnak látszik?

És az mit?l van, hogy a macskám szájából folyik a nyál? Sokszor kifolyik a szájából a nyál, sokszor látom. Ez valami betegség nála? Ha az ember simogatja a macskát, és a macska elkezdi jobbra-balra csapkodni az egész farkát, az mit jelent? És az mit jelent, ha amikor az ember elkezdi simogatni a macskát, és az meg elmegy az máshová, de közben teljesen nyugodtnak látszik?

Legjobb válasz: Ha a cica csapkod a farkával, akkor ideges. Ha simizés közben csinálja ezt, akkor éppen nincs kedve a dédelgetéshez, abba kell hagyni, különben elõfordulhat, hogy odakap a kezedhez. Ha elsétál elõle, ugyanez dettó, csak diszkréten teszi. Ha a nyálfolyás simogatás közben, dorombolás mellett jelentkezik, az csak annyit jelent, hogy a macsek remekül érzi magát, teljesen ellazult. Gyakori nyálfolyás (nem dédelgetés közben) betegség vagy mérgezés (pl. szobanövény!!) jele is lehet, persze ebben az esetben egyéb tünetek is jelentkeznének.

Ha a cica csapkod a farkával, akkor ideges. Ha simizés közben csinálja ezt, akkor éppen nincs kedve a dédelgetéshez, abba kell hagyni, különben elõfordulhat, hogy odakap a kezedhez. Ha elsétál elõle, ugyanez dettó, csak diszkréten teszi. Ha a nyálfolyás simogatás közben, dorombolás mellett jelentkezik, az csak annyit jelent, hogy a macsek remekül érzi magát, teljesen ellazult. Gyakori nyálfolyás (nem dédelgetés közben) betegség vagy mérgezés (pl. szobanövény!!) jele is lehet, persze ebben az esetben egyéb tünetek is jelentkeznének.
Ismétlés a tudás anyja ugye? Ha a macska "csóválja" a farkát akkor izgatott, vagy zavarja valami. Ha simogatod és elmegy máshová az nem jelent semmit. A macska dönti el, hogy mikor engedi magát simogatni. Amikos jön, és hozzád (vagy valami máshoz) dörgöli a fejét, akkor se hízeleg, csak megjelöl a pofáján lévõ szagmiriggyel. Ha a nyála folyik, akkor valami fog, vagy szájbetegsége van. Vidd el orvoshoz.
Az is lehet, hogy párzási idõszak van. Az én lány cicám nincs ivartalanítva, és tök be van kattanva! Feldugja a seggét és oldalra csapja a farkát, hempereg, nyervog (turbékol) és feltûnõen kedves
Én úgy tudom, ha simi közben sorombol és rázza a farkát akkor élvezi, de ha csak úg csapja ide oda , akkor gyorsan kapd el a kezed

Mit jelent ha álmomban egy férfi mosolyogva odajön hozzám azt mondja aliz és a bal fúllem meghuzza és megsimogatja a hajamat?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy odament hozzád, azt mondta, hogy aliz, meghúzza a bal füled, és megsimogatja a hajad.

Azt jelenti, hogy odament hozzád, azt mondta, hogy aliz, meghúzza a bal füled, és megsimogatja a hajad.
A tudatunk egy része, pontosabban a felsõ csakrákhoz tartozó rész, alvás közben elmegy a testünkbõl, és a következõ síkon találkozik más lelkekkel, lélekcspoprtokkal. Lehet, hogy te is ott találkoztál valakivel. Lehet, nem kizárt, hogy majd egyszer itt, az anyagi síkon is találkoztok.
Az én fúllemet ne húzogassa senki!
talán névnapi köszöntõ?
Vagy kanos vagy. :D

Mit jelent ha beszúr a derekam bal oldala ha leülök?

3 napja minden leüléskor beszúr a derekam bal oldala. Nem tudom, hogy ez mit jelent, de nagyon remélem, hogy semmi komoly baj nincs. Kérlek titeket, hogy mihamarabb válaszoljatok. Válaszaitokat elõre is köszönöm. :)
Azt jelenti hülyegyerek vagy..
Elvesztett bal kéz: anya halála. Még jó, hogy visszakaptad és jobb, mint új korában!
azt hogy nincs ízlése
semmit
Azt, hogy tetszik neki, ha a bal fülcimpájában kerek fülbevaló van.
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi jelzés értéke?
Nincs. Rengeteg férfi visel ékszert, szeretik az ékszereket :-)
ha arra gondoltál, hogy a homoszexuálisok hordják a bal fülcimpájukban a fülbevalót, én ezt a szokást ismerem, - bár nem túl elterjedt, és nem is igazán veszik komolyan az emberek, úgyhogy emiatt nem kell aggódnod.
Én úgy tudom, hogy a melegek mindkét fülben hordják. A bal fülnek nincs jelentõssége.
Hogy tengerész, vagy inkább kalóz, mert javítja a látást. Ja, vagy nem a távcsõ felfedezése elõt gondoltad? Akkor felszabadított jobbágy. Ja, vagy nem a 18.század? A cigányok babonából, nem kapják el amikor tyúkot lop. De ez is 19. század. Mai? akkor csak azt, hogy ha horgászblinkert akasztana bele, az még hülyébben nézne ki.

A babona szerint ha a bal fülem viszket az mit jelent?

Legjobb válasz: Azt hogy hamarosan fület fogsz vakarni.

Azt hogy hamarosan fület fogsz vakarni.
ha viszket semmi :D ha ball cseng jó hír ha jobb akkor rossz
seggberak a pedomaci
terhes vagy
Nyálasfülest fogsz kapni valakitõl, a közeljövõben: ha a viszketés rövid ideig tart, távolabbi jövõben ha sokáig.
Tisztisd ki, s vakard meg, inkabb ezt tedd, s ne a babonakban hidjel.
megkell mosni
De az biztos, hogy ha a segged viszket, azt jelenti szél lesz.
Azt jelenti hogy nem a jobb füled viszket..
Megráztad a pofonfát és egy hatalmas pofon van kilátásban!!!!!!
te vagy a kiválasztott
Ha a bal viszket: Jo hirt hallasz Ha a jobb viszket: Rossz hirt hallasz
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszike kipróbálom! Mennyibe kerül?
Éhes még
550 ft.nincs mit, csak használjon.
bocs, ne haragudj, de a manó miatt nem tudtam maradni, és befejezni. A ricinus communis homeopátiás golyó neked tejserkentésre, 5 napos adag van egy tubusban, 3x5golyó egy napra, és utána hagyd el, nekem segített.De persze ez sem mindenkinek válik be.
A kérdező hozzászólása: Az micsoda ?Tápszer??
nekem a ricinus communis bevált, próbáld ki.gyszertárban segítenek.
A kérdező hozzászólása: köszike szépen
Adjál neki pótlást ha kevés a tejed, de elõször próbálkozz a tejserkentõ szerekkel.
A kérdező hozzászólása: Na de mind a kettõbõl kevés neki? Akkor mit csináljak!!? egy 5 hetes babó anyukája
Kevés a tejcsi neki.
A kérdező hozzászólása: megvettem!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!