Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent ha a Maybe Baby (2 db)

Mit jelent az, ha a Maybe Baby nevű minimikroszkópom már 15 napja páfrányosat mutat?

Hónap elején (5-én) mensi vége utáni napon használtam a minimikroszkópomat, ami páfrányosat mutatott (még két napig) - gyorsan akcióztunk is apával.Aztán öt napig csak buborékok, majd 12-e óta minden nap! újból páfrányos. 32 napos ciklusaim vannak, elvileg két nap múlva kéne megjönnie. Gyakra(bba)n járok pisilni, három napja görcsölget a pocakom.Lehetek-e terhes?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is szokott a mikroszkópom a mensim elõtti és utáni napokban ( igaz ez nem érvényes minden hónapra, csak néha ) páfrányosat mutatni. Szerintem ezeken a napokon ez a páfrányos mintázat kamu. Logikusan gondolkodva, akkor (szerintem) ne lehet peteérés. A dokimat kérdeztem, és õ is azt mondta, a tüszõrepedés általában a ciklus középidejében történik.Ha valaki többet tud errõl írja meg, engem is érdekelne. Gondolom 12-e körül is voltatok együtt a pároddal, amikor újra páfrányokat mutatott a teszt. Bármi lehetséges, ha szerencsétek volt, akkor terhes lehetsz. Remélem segítettem!

Szia! Nekem is szokott a mikroszkópom a mensim elõtti és utáni napokban ( igaz ez nem érvényes minden hónapra, csak néha ) páfrányosat mutatni. Szerintem ezeken a napokon ez a páfrányos mintázat kamu. Logikusan gondolkodva, akkor (szerintem) ne lehet peteérés. A dokimat kérdeztem, és õ is azt mondta, a tüszõrepedés általában a ciklus középidejében történik.Ha valaki többet tud errõl írja meg, engem is érdekelne. Gondolom 12-e körül is voltatok együtt a pároddal, amikor újra páfrányokat mutatott a teszt. Bármi lehetséges, ha szerencsétek volt, akkor terhes lehetsz. Remélem segítettem!
Szia kedves kérdezõ!A választ sajna én sem tudom, de most pont abban a cipõben járok, mint te régen!Légyszi, ha látod a kérdésemet, írj nekem vagy ide, vagy a friss kérdések között a Maybe Babysre, mert én sem tudom, hogy mit jelent a hosszú páfrányozás, és nagyon érdekelne.Köszönöm!!!
A hosszú páfrányozás, ha nincs pco-szindróma, akkor jelzi a megtermékenyülést és a beágyazódást, amelyek alatt szintén magasabb a szervezet sótartalma, ami páfrányként kristályosodik ki. Nekem múlt pénteken volt peteérés, vasárnap már teljesen pontozott szerkezet kristályosodott ki, hétfõn reggel felugrott a reggeli hõm magasra, és azóta minden nap páfrányos vegyes szerkezetet mutat a mikroszkópom. Remény, hogy van pocaklakó! Ezt jelentheti, csak nem kell teljes készpénznek venni.

Mit jelent ha mesnstruálok és a Maybe baby mikorszkópom vegyes mintázatot mutat?

Legjobb válasz: Szerintem érdemes akkor is próbálkoznotok hátha épp akkor sikerül.Sokaknak akkor fogan a baba amikor épp megvan nekik.A Jónás módszerrel is sokszor a menszis napokra esik az ajánlott együttléti nap.

Szerintem érdemes akkor is próbálkoznotok hátha épp akkor sikerül.Sokaknak akkor fogan a baba amikor épp megvan nekik.A Jónás módszerrel is sokszor a menszis napokra esik az ajánlott együttléti nap.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!